Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Void Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:27 pon, 8. 9. 2003 Naslov: |
|
|
cek, otkud to?
jel to za ljude koji su u domu ili bas za sve?
di pise da moramo ici?
i do kada moramo to obaviti?
ufff.... previse pitam... a sve samo zato sto mi se nejde gledati jos doktora.... :?
ehda, i cemu sve to?
btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX :)
cek, otkud to?
jel to za ljude koji su u domu ili bas za sve?
di pise da moramo ici?
i do kada moramo to obaviti?
ufff.... previse pitam... a sve samo zato sto mi se nejde gledati jos doktora....
ehda, i cemu sve to?
btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 23:41 pon, 8. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX :)[/quote]
Zbunj.. kaj se to ne zove Trg Hrv. velikana? Jest da taj trg mijenja ime cesce nego ja carape, al nekako mi je ostalo u sjecanju da je to zadnja varijanta..
Nesi (napisa): | btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX  |
Zbunj.. kaj se to ne zove Trg Hrv. velikana? Jest da taj trg mijenja ime cesce nego ja carape, al nekako mi je ostalo u sjecanju da je to zadnja varijanta..
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:00 uto, 9. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="Nesi"]btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX :)[/quote]
Zbunj.. kaj se to ne zove Trg Hrv. velikana? Jest da taj trg mijenja ime cesce nego ja carape, al nekako mi je ostalo u sjecanju da je to zadnja varijanta..[/quote]
mislim da gotovo svaki puta pogledam natpis kada sam na tim trgovima...
po zadnjem, kod dzamije su zrtve fasizma
a kod HNBa su velikani
a burzu su hitli nekamo drugamo
tak je vec vise od godinu dana... ako me sjecanje dobro sluzi :wink:
krcko (napisa): | Nesi (napisa): | btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX  |
Zbunj.. kaj se to ne zove Trg Hrv. velikana? Jest da taj trg mijenja ime cesce nego ja carape, al nekako mi je ostalo u sjecanju da je to zadnja varijanta.. |
po zadnjem, kod dzamije su zrtve fasizma
a kod HNBa su velikani
a burzu su hitli nekamo drugamo
tak je vec vise od godinu dana... ako me sjecanje dobro sluzi
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 14:09 sri, 10. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"][quote="krcko"][quote="Nesi"]btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX :)[/quote]
Zbunj.. kaj se to ne zove Trg Hrv. velikana? Jest da taj trg mijenja ime cesce nego ja carape, al nekako mi je ostalo u sjecanju da je to zadnja varijanta..[/quote]
po zadnjem, kod dzamije su zrtve fasizma[/quote]
Ja ga zovem [b]Trg zrtava HDZ-a[/b] (zgleda mi prigodno jer je sjediste HDZ-a tam, (susjedno mom hrvackom klubu za kojeg svi ziher znate di je)). :wink:
Nesi (napisa): | krcko (napisa): | Nesi (napisa): | btw, kasiopeja, boli su nas u studentskoj poliklinici, trg zrtava fasizma XX  |
Zbunj.. kaj se to ne zove Trg Hrv. velikana? Jest da taj trg mijenja ime cesce nego ja carape, al nekako mi je ostalo u sjecanju da je to zadnja varijanta.. |
po zadnjem, kod dzamije su zrtve fasizma |
Ja ga zovem Trg zrtava HDZ-a (zgleda mi prigodno jer je sjediste HDZ-a tam, (susjedno mom hrvackom klubu za kojeg svi ziher znate di je)).
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:21 sri, 10. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="steelworker"]Ja ga zovem [b]Trg zrtava HDZ-a[/b][/quote]
Kaj ne bi bilo bolje [b]Trg zrtava hrvackih velikana[/b]? Spominju se velikani, a djelomicno se odnosi i na zrtve fasizma... :roll:[/quote]
Khm, vas dvojica. Obje izjave bi se mogle smatrati uvredljivima. Stogod mislili o HDZu i/ili hrvatskim velikanima, mislim da ovakve izjave nisu prikladne. :?
Molim, obustavite raspravu. Hvala! 8)
krcko (napisa): | steelworker (napisa): | Ja ga zovem Trg zrtava HDZ-a |
Kaj ne bi bilo bolje Trg zrtava hrvackih velikana? Spominju se velikani, a djelomicno se odnosi i na zrtve fasizma...  |
Khm, vas dvojica. Obje izjave bi se mogle smatrati uvredljivima. Stogod mislili o HDZu i/ili hrvatskim velikanima, mislim da ovakve izjave nisu prikladne.
Molim, obustavite raspravu. Hvala!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|