Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanja: zet, studet servis i potvrde iz referade (informacija)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
34 = 91 - 57

PostPostano: 21:59 sub, 9. 9. 2006    Naslov: pitanja: zet, studet servis i potvrde iz referade Citirajte i odgovorite

dakle mene zbunjuje to što bi mi indeks u isto vrijeme trebao bit na tri različita mjesta.

dakle zapravo najvažnije pitanje je kad ja mogu (tj da li mogu) dobit potvrde o redovitom studiranju u referadi za sljedeću godinu a da je što prije. stvar je u tom da zapravo ne razumijem kako sve isplanirat (dizanje pokaza, upis godine, i otvaranje u student servisu). da li ja mogu prvo tražit potvrde pa tek onda upisivat godinu kad obavim s indeksom i potvrdama ovo prvo?

dobro bi mi došli savjeti ljudi koji su to prošle godine obavljali. (ok zet mi nije tolka hića i vjerovatno će se moć bez indeksa (proćitala tu negdje na forumu) ali za student servis bi mi trebalo prije neg ostavim indeks)
dakle mene zbunjuje to što bi mi indeks u isto vrijeme trebao bit na tri različita mjesta.

dakle zapravo najvažnije pitanje je kad ja mogu (tj da li mogu) dobit potvrde o redovitom studiranju u referadi za sljedeću godinu a da je što prije. stvar je u tom da zapravo ne razumijem kako sve isplanirat (dizanje pokaza, upis godine, i otvaranje u student servisu). da li ja mogu prvo tražit potvrde pa tek onda upisivat godinu kad obavim s indeksom i potvrdama ovo prvo?

dobro bi mi došli savjeti ljudi koji su to prošle godine obavljali. (ok zet mi nije tolka hića i vjerovatno će se moć bez indeksa (proćitala tu negdje na forumu) ali za student servis bi mi trebalo prije neg ostavim indeks)

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 22:49 sub, 9. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da potvrde ne možeš isprintati ako ti nova upisana godina nije unesena u bazu.
Možeš uzeti one potvrde iz skriptarnice i pitati tete u referadi da ti stave žig da si upisala godinu iako nisam pretjerano siguran da će moći to napraviti. :?
Mislim da potvrde ne možeš isprintati ako ti nova upisana godina nije unesena u bazu.
Možeš uzeti one potvrde iz skriptarnice i pitati tete u referadi da ti stave žig da si upisala godinu iako nisam pretjerano siguran da će moći to napraviti. Confused

shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
55 = 57 - 2

PostPostano: 9:48 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da to niti na taj način nije moguće ostvariti jer je Index potreban da se u njega stavi ZET-ov žig, a ne samo za potvrdu da je upisana godina :cry:
Mislim da to niti na taj način nije moguće ostvariti jer je Index potreban da se u njega stavi ZET-ov žig, a ne samo za potvrdu da je upisana godina Crying or Very sad

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 12:34 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shumi1"]Mislim da to niti na taj način nije moguće ostvariti jer je Index potreban da se u njega stavi ZET-ov žig, a ne samo za potvrdu da je upisana godina :cry:[/quote]

Ja nisam lani u zetu dobila nikakav zig u index??!!
shumi1 (napisa):
Mislim da to niti na taj način nije moguće ostvariti jer je Index potreban da se u njega stavi ZET-ov žig, a ne samo za potvrdu da je upisana godina Crying or Very sad

Ja nisam lani u zetu dobila nikakav zig u index??!!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 12:43 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja nisam ni index donio..žena me čudno pogledala al mi je pokaz svejedno dala
ja nisam ni index donio..žena me čudno pogledala al mi je pokaz svejedno dala

[Vrh]
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 12:46 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam prosle godine za pokaz uzela potvrdu u skriptarnici i ovjerila je u referadi jer mi je indeks bio u referadi radi upisa nove godine.
jedino sta se ona teta tamo dosta pomucila dok je u gomili indeksa pronasla upravo moj da se uvjeri da imam uvjet za upis sljedece godine... sam odi do referade, kazi da trebas za pokaz i nebi smjelo biti problema...
ja sam prosle godine za pokaz uzela potvrdu u skriptarnici i ovjerila je u referadi jer mi je indeks bio u referadi radi upisa nove godine.
jedino sta se ona teta tamo dosta pomucila dok je u gomili indeksa pronasla upravo moj da se uvjeri da imam uvjet za upis sljedece godine... sam odi do referade, kazi da trebas za pokaz i nebi smjelo biti problema...

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 13:07 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

U petak sam napravio novi pokaz. Nije me na salteru htjela ni pogledati, dok joj uz onu njihovu potvrdu, ovjerenu na faksu, nisam dao index i xicu. Kao, mora sve provjeriti, a onda je jos i na zadnju stranicu lupila pecat, sto se do sada (u cetiri godine) nije ni jednom dogodilo.
U petak sam napravio novi pokaz. Nije me na salteru htjela ni pogledati, dok joj uz onu njihovu potvrdu, ovjerenu na faksu, nisam dao index i xicu. Kao, mora sve provjeriti, a onda je jos i na zadnju stranicu lupila pecat, sto se do sada (u cetiri godine) nije ni jednom dogodilo.

me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 13:17 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma imala sam i ja prosle godine i onu njihovu potvrdu potvrđenu, i iksicu, jedino sta sam umjesto indeksa imala ovjerenu potvrdu da sam upisala godinu.
ma imala sam i ja prosle godine i onu njihovu potvrdu potvrđenu, i iksicu, jedino sta sam umjesto indeksa imala ovjerenu potvrdu da sam upisala godinu.

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:02 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]U petak sam napravio novi pokaz. Nije me na salteru htjela ni pogledati, dok joj uz onu njihovu potvrdu, ovjerenu na faksu, nisam dao index i xicu. Kao, mora sve provjeriti, a onda je jos i na zadnju stranicu lupila pecat, sto se do sada (u cetiri godine) nije ni jednom dogodilo.[/quote]

jesi već upisao godinu? nisi? znači ja bi mogla pitat tete u referadi da mi ovjere potvrdu i donjet indeks i iksicu i napravit s pokaz već ovih dana prije neg upišem godinu? to bi mi dosta olakšalo da se bar tog riješim.

kakva su iskustva s student servisom bez ineksa? moguće ili nemoguće?
bnikola (napisa):

jesi već upisao godinu? nisi? znači ja bi mogla pitat tete u referadi da mi ovjere potvrdu i donjet indeks i iksicu i napravit s pokaz već ovih dana prije neg upišem godinu? to bi mi dosta olakšalo da se bar tog riješim.

me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 15:13 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]kakva su iskustva s student servisom bez ineksa? moguće ili nemoguće?[/quote]
koliko ja znam nemoguce...
ne mozes nisa obaviti dok ne upises godinu jer ti trenutno jos nisu dodijeljena studentska prava za 2006/2007, a upravo zbog toga i trebas indeks, potvrdu ili sta vec, znaci kao uvjerenje da si i dalje na faksu.
Citat:

koliko ja znam nemoguce...
ne mozes nisa obaviti dok ne upises godinu jer ti trenutno jos nisu dodijeljena studentska prava za 2006/2007, a upravo zbog toga i trebas indeks, potvrdu ili sta vec, znaci kao uvjerenje da si i dalje na faksu.

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 16:05 ned, 10. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]jesi već upisao godinu? nisi?[/quote]

Biolog sam. Zato imamo malo drugaciju situaciju, pa mozemo cijeli 9. mjesec upisivati, kad imas uvjete, index u referadi stoji 2 dana dok se sve sredi i nakon toga ga mozes dobiti.
mladac (napisa):
jesi već upisao godinu? nisi?

Biolog sam. Zato imamo malo drugaciju situaciju, pa mozemo cijeli 9. mjesec upisivati, kad imas uvjete, index u referadi stoji 2 dana dok se sve sredi i nakon toga ga mozes dobiti.

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:39 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajme mladac opet imaš probleme. Pazi ovo, za student servis ti baš treba indeks za potvrdu da si upisala drugu godinu,a zet može čekati. Ak te referada nema u bazi da si dala godinu onda ti ni nemogu dati potvrdu o upisu više godine.
Ajme mladac opet imaš probleme. Pazi ovo, za student servis ti baš treba indeks za potvrdu da si upisala drugu godinu,a zet može čekati. Ak te referada nema u bazi da si dala godinu onda ti ni nemogu dati potvrdu o upisu više godine.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 12:54 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

niš budem se sad upisala u studen servis sa prošlom potvrdom tj za još ovih mjesec dana kaj vrijedi,,, al to mi tlaka kad ću opet za mjesec dana morat vadit al nema sretnije situacije :roll:

a kak mi nebi trebo pokaz? pa ne treba mi sad al kad će mi trebat vjerojatno neću imat indeks
niš budem se sad upisala u studen servis sa prošlom potvrdom tj za još ovih mjesec dana kaj vrijedi,,, al to mi tlaka kad ću opet za mjesec dana morat vadit al nema sretnije situacije Rolling Eyes

a kak mi nebi trebo pokaz? pa ne treba mi sad al kad će mi trebat vjerojatno neću imat indeks

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 12:59 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]niš budem se sad upisala u studen servis sa prošlom potvrdom tj za još ovih mjesec dana kaj vrijedi,,, al to mi tlaka kad ću opet za mjesec dana morat vadit al nema sretnije situacije :roll:
[/quote]

Pa upišeš se u student servisu, ono 2 slike, ziro racun... i das potvrdu da si upisana u ''proslu'' tj. ovu tekucu godinu, i onda ce ti teta reci da samo kad upises visu godinu (znaci kad se krajem 9mj ili pocetkom 10mj upises u visu godinu) onda samo doneses potvrdu s faksa,mislim da ti ne treba index.
mladac (napisa):
niš budem se sad upisala u studen servis sa prošlom potvrdom tj za još ovih mjesec dana kaj vrijedi,,, al to mi tlaka kad ću opet za mjesec dana morat vadit al nema sretnije situacije Rolling Eyes

Pa upišeš se u student servisu, ono 2 slike, ziro racun... i das potvrdu da si upisana u ''proslu'' tj. ovu tekucu godinu, i onda ce ti teta reci da samo kad upises visu godinu (znaci kad se krajem 9mj ili pocetkom 10mj upises u visu godinu) onda samo doneses potvrdu s faksa,mislim da ti ne treba index.

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 13:10 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]a kak mi nebi trebo pokaz? pa ne treba mi sad al kad će mi trebat vjerojatno neću imat indeks[/quote]

pa koliko sam ja razumjela, ovaj stari ti vrijedi do kraja 10.mj.
a do onda ne dobijemo index, valjda će dekan zamoliti ZET na razumijevanje :)
mladac (napisa):

pa koliko sam ja razumjela, ovaj stari ti vrijedi do kraja 10.mj.
a do onda ne dobijemo index, valjda će dekan zamoliti ZET na razumijevanje Smile

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 15:17 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]Pa upišeš se u student servisu, ono 2 slike, ziro racun... i das potvrdu da si upisana u ''proslu'' tj. ovu tekucu godinu, i onda ce ti teta reci da samo kad upises visu godinu (znaci kad se krajem 9mj ili pocetkom 10mj upises u visu godinu) onda samo doneses potvrdu s faksa,mislim da ti ne treba index.[/quote]

Varas se... Treba i za produzenje index. Na zadnju stranicu lupe pecat da si obnovila clanstvo za tekucu akademsku godinu.
Liddy (napisa):

Varas se... Treba i za produzenje index. Na zadnju stranicu lupe pecat da si obnovila clanstvo za tekucu akademsku godinu.

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 17:10 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"] a kak mi nebi trebo pokaz? pa ne treba mi sad al kad će mi trebat vjerojatno neću imat indeks.[/quote]

Pa to dušo obavi na kraju. Složi prioritete.
mladac (napisa):
a kak mi nebi trebo pokaz? pa ne treba mi sad al kad će mi trebat vjerojatno neću imat indeks.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 19:42 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"][quote="mladac"] a kak mi nebi trebo pokaz? pa ne treba mi sad al kad će mi trebat vjerojatno neću imat indeks.[/quote]

Pa to dušo obavi na kraju. Složi prioritete.[/quote]

joj molim te!!! o kakvim ti to prioritetima pričaš? ne kužim.
kaj ti ne kužiš da je upis godine kad i vađenj pokaza pa da sam zato i otvorila temu da mi neko kaže kak da skombiniram i šta mogu a što ne? i ne mislim se švercat jer ako mogu svi to nekak izvest i imat i pokaz i upisat godinu zakaj bi ja morala "slagat prioritete"? :evil:
andreao (napisa):
mladac (napisa):
a kak mi nebi trebo pokaz? pa ne treba mi sad al kad će mi trebat vjerojatno neću imat indeks.

joj molim te!!! o kakvim ti to prioritetima pričaš? ne kužim.
kaj ti ne kužiš da je upis godine kad i vađenj pokaza pa da sam zato i otvorila temu da mi neko kaže kak da skombiniram i šta mogu a što ne? i ne mislim se švercat jer ako mogu svi to nekak izvest i imat i pokaz i upisat godinu zakaj bi ja morala "slagat prioritete"? Evil or Very Mad

me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 20:58 pon, 11. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

vec sam napisala. prosle god sam uvjet dala pocetkom 10. mj, a pokaz vrijedi do 31. 10. u referadi sam skoro do kraja 10. mj cekala da mi indeks bude gotov, ali kako se to nije dogodilo, a nisam se htjela svercat pitala sam onu tetu tamo sta da radim i lijepo mi je rakla da odem u skriptarnicu, uzmem potvrdu, popunim ju i donesem joj da je ona potvrdi. naglasavam, tada mi jos upis nove godine nije bio proveden, niti na studomatu, niti sam imala indeks, nego je ta teta nasla moj indeks u gomili ostalih, uvjerila se da imam uvjet i sve je regularno, potvrdila mi potvrdu (onu iz skriptarnice i onu zetovu) i indeks i dalje ostavila u referadi radi daljnje obrade. jel sam sad bila dooljno precizna?
vec sam napisala. prosle god sam uvjet dala pocetkom 10. mj, a pokaz vrijedi do 31. 10. u referadi sam skoro do kraja 10. mj cekala da mi indeks bude gotov, ali kako se to nije dogodilo, a nisam se htjela svercat pitala sam onu tetu tamo sta da radim i lijepo mi je rakla da odem u skriptarnicu, uzmem potvrdu, popunim ju i donesem joj da je ona potvrdi. naglasavam, tada mi jos upis nove godine nije bio proveden, niti na studomatu, niti sam imala indeks, nego je ta teta nasla moj indeks u gomili ostalih, uvjerila se da imam uvjet i sve je regularno, potvrdila mi potvrdu (onu iz skriptarnice i onu zetovu) i indeks i dalje ostavila u referadi radi daljnje obrade. jel sam sad bila dooljno precizna?

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:44 uto, 12. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

PMS mladac? :roll:
PMS mladac? Rolling Eyes

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum