Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Strumfovi: Za ili protiv? |
Ok su |
|
102% |
[ 666 ] |
Ubijte ta plava cudovista |
|
-2% |
[ -17 ] |
|
Ukupno glasova : 649 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:30 čet, 9. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Meni su supač! Štrumfastični su!
Možda da se malo poradi na samoj kvaliteti slikica, da se neke bolje vide. Budem probal nekaj prek vikenda.
I da, meni fali dobri stari Gargamel kao i Krcku. :D
A tek Agata! :lol:
[quote="Markec"]ma sve 5, samo zakaj meni nakon 117 postova stoji forumas u nastajanju??? sta titula putuje prema dolje, jos malo pa cu bit forumska prinova...[/quote]I meni se smanjio rank. Ja mislim da je štrumf u tome da su povecani brojevi postova potrebni za neki rank. Ja mislim da je to dobro, jer sam ja sa svoja mala [i]200 i nešt[/i] postova bio istog ranka kao i netko s 400 i više.
Meni su supač! Štrumfastični su!
Možda da se malo poradi na samoj kvaliteti slikica, da se neke bolje vide. Budem probal nekaj prek vikenda.
I da, meni fali dobri stari Gargamel kao i Krcku.
A tek Agata!
Markec (napisa): | ma sve 5, samo zakaj meni nakon 117 postova stoji forumas u nastajanju??? sta titula putuje prema dolje, jos malo pa cu bit forumska prinova... | I meni se smanjio rank. Ja mislim da je štrumf u tome da su povecani brojevi postova potrebni za neki rank. Ja mislim da je to dobro, jer sam ja sa svoja mala 200 i nešt postova bio istog ranka kao i netko s 400 i više.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Pingvin Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:54 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]Meni su supač! Štrumfastični su![/quote]
Hmmm... Ti si treci, a samo dva glasa... :(
[quote="steelworker"]Možda da se malo poradi na samoj kvaliteti slikica, da se neke bolje vide. Budem probal nekaj prek vikenda.[/quote]
Kao sto si slozio banner "Top 1719" i predlozio hrpu smajlija? :twisted:
[quote="steelworker"]I da, meni fali dobri stari Gargamel kao i Krcku. :D
A tek Agata! :lol:[/quote]
Pa, kako je narodno (ne)zadovoljstvo krenulo... :( A meni su bas slatki... Pogotovo "prinova".
[quote="steelworker"][quote="Markec"]ma sve 5, samo zakaj meni nakon 117 postova stoji forumas u nastajanju??? sta titula putuje prema dolje, jos malo pa cu bit forumska prinova...[/quote]I meni se smanjio rank. Ja mislim da je štrumf u tome da su povecani brojevi postova potrebni za neki rank. Ja mislim da je to dobro, jer sam ja sa svoja mala [i]200 i nešt[/i] postova bio istog ranka kao i netko s 400 i više.[/quote]
Tocno, postavljene su nove granice. 8)
Jedan od razloga stavljanja Strum[b]p[/b]fova je i taj da se sada ne vidi kad je netko zadnji rank. Uvijek lako dodam novi... :D
steelworker (napisa): | Meni su supač! Štrumfastični su! |
Hmmm... Ti si treci, a samo dva glasa...
steelworker (napisa): | Možda da se malo poradi na samoj kvaliteti slikica, da se neke bolje vide. Budem probal nekaj prek vikenda. |
Kao sto si slozio banner "Top 1719" i predlozio hrpu smajlija?
steelworker (napisa): | I da, meni fali dobri stari Gargamel kao i Krcku.
A tek Agata!  |
Pa, kako je narodno (ne)zadovoljstvo krenulo... A meni su bas slatki... Pogotovo "prinova".
steelworker (napisa): | Markec (napisa): | ma sve 5, samo zakaj meni nakon 117 postova stoji forumas u nastajanju??? sta titula putuje prema dolje, jos malo pa cu bit forumska prinova... | I meni se smanjio rank. Ja mislim da je štrumf u tome da su povecani brojevi postova potrebni za neki rank. Ja mislim da je to dobro, jer sam ja sa svoja mala 200 i nešt postova bio istog ranka kao i netko s 400 i više. |
Tocno, postavljene su nove granice.
Jedan od razloga stavljanja Strumpfova je i taj da se sada ne vidi kad je netko zadnji rank. Uvijek lako dodam novi...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 1:08 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Nisu loše čarape, ali ja više volim pingvinčiće.
Osim toga, ne paše mi uz spocka...
Nisu loše čarape, ali ja više volim pingvinčiće.
Osim toga, ne paše mi uz spocka...
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:20 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
ma vi uopce nemate maste :!:
tu ste se zakeljili za pingvine jer ste ih prve vidjeli....
da ste prvo vidjeli bundeve, sad bi pilili kak su vam one bile bolje
totalno ste neinovativni i tu ste nasli zvocati za slatke male strumpfeke, umjesto da pomognete sloziti argumente kako osvojiti podjelu studenata druge godine na predavanjima :?
ma grozno
a bas ste mogli primjetiti kako naziv i tip strumpfa vrlo cesto pasu jedno drugome.... i kako su slikice fakat dobre... i kako je ideja dobra, pogotovo to sto se sada ne zna sto te ceka tamo negdje... preko bogtepitakoliko postova.... i da je samim time utrka za rankovima postala besmislena... jer nit znamo di su granice, nit znamo koji je iduci rank
tko zna, mozda je neki veliki rank 'spammer'..... :?:
a ti Markec, pokrenuo si poll u vezi strumpfova, a iskristaliziralo se da ti fali veci rank... pih... svi ste vi isti :PP
eto, jedan ociti primjer da je trebalo doci do ovakve promjene! :mrgreen:
btw, C'Tebo, ak ti ne pase uz avatara, mijenjaj ga :PP
ma vi uopce nemate maste
tu ste se zakeljili za pingvine jer ste ih prve vidjeli....
da ste prvo vidjeli bundeve, sad bi pilili kak su vam one bile bolje
totalno ste neinovativni i tu ste nasli zvocati za slatke male strumpfeke, umjesto da pomognete sloziti argumente kako osvojiti podjelu studenata druge godine na predavanjima
ma grozno
a bas ste mogli primjetiti kako naziv i tip strumpfa vrlo cesto pasu jedno drugome.... i kako su slikice fakat dobre... i kako je ideja dobra, pogotovo to sto se sada ne zna sto te ceka tamo negdje... preko bogtepitakoliko postova.... i da je samim time utrka za rankovima postala besmislena... jer nit znamo di su granice, nit znamo koji je iduci rank
tko zna, mozda je neki veliki rank 'spammer'.....
a ti Markec, pokrenuo si poll u vezi strumpfova, a iskristaliziralo se da ti fali veci rank... pih... svi ste vi isti
eto, jedan ociti primjer da je trebalo doci do ovakve promjene!
btw, C'Tebo, ak ti ne pase uz avatara, mijenjaj ga
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:53 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]tko zna, mozda je neki veliki rank 'spammer'..... :?:[/quote]
:idea:
Thanx, Nesi... :D
[quote="Nesi"]btw, C'Tebo, ak ti ne pase uz avatara, mijenjaj ga :PP[/quote]
:D :mrgreen: 8) A to bi moglo biti i rjesenje Gargamela i Agate... Stavite si ih k'o avatare... :lol:
Nego, Krcko, kakve ti to poruke nama saljes? Zelis biti Gargamel, a vidi tko je Azriel...... :twisted:
Inace, postoji prijedlog osvajanja ranka "Gargamel". Pravila igre cu objasniti na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=882]Izletu[/url]. 8)
Nesi (napisa): | tko zna, mozda je neki veliki rank 'spammer'.....  |
Thanx, Nesi...
Nesi (napisa): | btw, C'Tebo, ak ti ne pase uz avatara, mijenjaj ga  |
A to bi moglo biti i rjesenje Gargamela i Agate... Stavite si ih k'o avatare...
Nego, Krcko, kakve ti to poruke nama saljes? Zelis biti Gargamel, a vidi tko je Azriel......
Inace, postoji prijedlog osvajanja ranka "Gargamel". Pravila igre cu objasniti na Izletu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:24 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
pingvini rulez.
u ovim hladnim vremenima pogled na pingvine me dmah oraspolozi jer znam da je njima vise zima nego meni :)
pingvini rulez.
u ovim hladnim vremenima pogled na pingvine me dmah oraspolozi jer znam da je njima vise zima nego meni
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 0:13 sub, 11. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]tu ste se zakeljili za pingvine jer ste ih prve vidjeli....
da ste prvo vidjeli bundeve, sad bi pilili kak su vam one bile bolje[/quote]
Iiiiiiš bundeve :)
Može i bundeve :lol:
[quote]btw, C'Tebo, ak ti ne pase uz avatara, mijenjaj ga :PP[/quote]
Ma, bi ja, al' lakše mi je ovdje gnjavit vsegu, nego tražit avatare po netu (did I say that out loud?)[/quote]
Nesi (napisa): | tu ste se zakeljili za pingvine jer ste ih prve vidjeli....
da ste prvo vidjeli bundeve, sad bi pilili kak su vam one bile bolje |
Iiiiiiš bundeve
Može i bundeve
Citat: | btw, C'Tebo, ak ti ne pase uz avatara, mijenjaj ga  |
Ma, bi ja, al' lakše mi je ovdje gnjavit vsegu, nego tražit avatare po netu (did I say that out loud?)[/quote]
[Vrh] |
|
Psy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 16:13 sri, 15. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Psy"]dodajte nes u stilu...erm.....star trek....hehehe, kirk, scotty, spock i ostala ekipa :) od rookie do admirala[/quote]To bi bilo u stilu fizičara... :roll:
U našem bi stilu bilo Pi, Pi^i, i^i, ili jednostruki integral, pa dvostruki itd... ili nešto slično!
Ako vam se tolko ne sviđaju dajte upregnite mozgiće i ručice i nacrtajte nešt smisleno... :farbfarb:
Psy (napisa): | dodajte nes u stilu...erm.....star trek....hehehe, kirk, scotty, spock i ostala ekipa od rookie do admirala | To bi bilo u stilu fizičara...
U našem bi stilu bilo Pi, Pi^i, i^i, ili jednostruki integral, pa dvostruki itd... ili nešto slično!
Ako vam se tolko ne sviđaju dajte upregnite mozgiće i ručice i nacrtajte nešt smisleno...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 0:00 čet, 16. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Psy"]dodajte nes u stilu...erm.....star trek....hehehe, kirk, scotty, spock i ostala ekipa :) od rookie do admirala[/quote]
Eeeeeeee, čoeče.....
Tako, to oću :)
Najniži čin: Wesley Crusher. Najviši Kirk ili Spock, štogod. Je l' može tako, vsego?Pljiz :oops:
Psy (napisa): | dodajte nes u stilu...erm.....star trek....hehehe, kirk, scotty, spock i ostala ekipa od rookie do admirala |
Eeeeeeee, čoeče.....
Tako, to oću
Najniži čin: Wesley Crusher. Najviši Kirk ili Spock, štogod. Je l' može tako, vsego?Pljiz
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:16 čet, 16. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"][quote="Psy"]dodajte nes u stilu...erm.....star trek....hehehe, kirk, scotty, spock i ostala ekipa :) od rookie do admirala[/quote]
Eeeeeeee, čoeče.....
Tako, to oću :)
Najniži čin: Wesley Crusher. Najviši Kirk ili Spock, štogod. Je l' može tako, vsego?Pljiz :oops:[/quote]
Naravno da moze! :D Evo, registriraj se na [url=http://rasprave.fizika.org/]ovom prijateljskom forumu[/url] i skupljaj cinove. :mrgreen:
:weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee:
:slonic: Ovo je moj jubilari, 1024-i post :!: :banana:
:weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee: :weee:
C'Tebo (napisa): | Psy (napisa): | dodajte nes u stilu...erm.....star trek....hehehe, kirk, scotty, spock i ostala ekipa od rookie do admirala |
Eeeeeeee, čoeče.....
Tako, to oću
Najniži čin: Wesley Crusher. Najviši Kirk ili Spock, štogod. Je l' može tako, vsego?Pljiz  |
Naravno da moze! Evo, registriraj se na ovom prijateljskom forumu i skupljaj cinove.
Ovo je moj jubilari, 1024-i post
Zadnja promjena: vsego; 1:58 pet, 17. 10. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
|