Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

5minuta odmora u marku - za nas planet (1.veljače)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 30 - 7

PostPostano: 20:06 sri, 31. 1. 2007    Naslov: 5minuta odmora u marku - za nas planet (1.veljače) Citirajte i odgovorite

[b]četvrtak 01.02.2007., između 19.55 i 20.00[/b]

Pridužimo se globalnoj akciji da svi skupa ugasimo svjetla 1. veljače između 19.55 i 20.00 i da tako sudjelujemo u najvećoj akciji protiv klimatskih promjena sa štednjom energije, koje previše upotrebljavamo.

Dozvolimo planetu Zemlja 5 minuta odmora u mraku.

1st February we dimm the lights between 7.55 and 8.00 PM!

An action against the climate change.
Take on february 1st part in one of the biggest actions against climatechange forced by the people.

L'Alliance pour la Planete (a group of environmental activists www.lalliance.fr/) calls to all civilians: Make our planet rest for five minutes!

Everybody is reqested to dimm his/her lights for five minutes between 7.55pm and 8.00pm on february first. This not only to save energy for five minutes, but to bring out a message that will attract the attention of politicians and leaders. It is time for them to take action and avoid the waste of energy.

During 5 minutes we'll give the planet rest: it doesn't take long and it won't cost you a thing.

And why february 1st?

Because on that day a new file from climatologic experts from the United Nations will be published in Paris. Because it is with our neigbours it is impossible to let this opportunity slip! We have to get attention to the urgent matter of the worlds climatological situation. If everybody takes part in this action it will have an effect on media and politics that might have a real influence...
četvrtak 01.02.2007., između 19.55 i 20.00

Pridužimo se globalnoj akciji da svi skupa ugasimo svjetla 1. veljače između 19.55 i 20.00 i da tako sudjelujemo u najvećoj akciji protiv klimatskih promjena sa štednjom energije, koje previše upotrebljavamo.

Dozvolimo planetu Zemlja 5 minuta odmora u mraku.

1st February we dimm the lights between 7.55 and 8.00 PM!

An action against the climate change.
Take on february 1st part in one of the biggest actions against climatechange forced by the people.

L'Alliance pour la Planete (a group of environmental activists www.lalliance.fr/) calls to all civilians: Make our planet rest for five minutes!

Everybody is reqested to dimm his/her lights for five minutes between 7.55pm and 8.00pm on february first. This not only to save energy for five minutes, but to bring out a message that will attract the attention of politicians and leaders. It is time for them to take action and avoid the waste of energy.

During 5 minutes we'll give the planet rest: it doesn't take long and it won't cost you a thing.

And why february 1st?

Because on that day a new file from climatologic experts from the United Nations will be published in Paris. Because it is with our neigbours it is impossible to let this opportunity slip! We have to get attention to the urgent matter of the worlds climatological situation. If everybody takes part in this action it will have an effect on media and politics that might have a real influence...

Zadnja promjena: Liddy; 17:22 čet, 1. 2. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:49 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. Zemlja bi se "odmorila u mrako" (teoretski, naravno) kad bi to bilo 19:55-20:00 GMT, a ne svatko u svojoj zoni. :?

2. Bas u doba Dnevnika... akcija je osudjena na propast. :P (meni svejedno; ja nemam TV)
1. Zemlja bi se "odmorila u mrako" (teoretski, naravno) kad bi to bilo 19:55-20:00 GMT, a ne svatko u svojoj zoni. Confused

2. Bas u doba Dnevnika... akcija je osudjena na propast. Razz (meni svejedno; ja nemam TV)

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 23:17 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]1. Zemlja bi se "odmorila u mrako" (teoretski, naravno) kad bi to bilo 19:55-20:00 GMT, a ne svatko u svojoj zoni. :?

2. Bas u doba Dnevnika... akcija je osudjena na propast. :P (meni svejedno; ja nemam TV)[/quote]

Nemoras ugasiti TV da bi ugasio svijetlo, ne? :PPPP Mozda i na Dnevniku pozovu ljude da ugase svjetlo...
vsego (napisa):
1. Zemlja bi se "odmorila u mrako" (teoretski, naravno) kad bi to bilo 19:55-20:00 GMT, a ne svatko u svojoj zoni. Confused

2. Bas u doba Dnevnika... akcija je osudjena na propast. Razz (meni svejedno; ja nemam TV)

Nemoras ugasiti TV da bi ugasio svijetlo, ne? Blaeh! Mozda i na Dnevniku pozovu ljude da ugase svjetlo...

senzum
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 23:26 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"][quote="vsego"]1. Zemlja bi se "odmorila u mrako" (teoretski, naravno) kad bi to bilo 19:55-20:00 GMT, a ne svatko u svojoj zoni. :?

2. Bas u doba Dnevnika... akcija je osudjena na propast. :P (meni svejedno; ja nemam TV)[/quote]

Nemoras ugasiti TV da bi ugasio svijetlo, ne? :PPPP Mozda i na Dnevniku pozovu ljude da ugase svjetlo...[/quote]

A mozda na dnevniku u studiju ugase svjetlo :P
bnikola (napisa):
vsego (napisa):

Nemoras ugasiti TV da bi ugasio svijetlo, ne? Blaeh! Mozda i na Dnevniku pozovu ljude da ugase svjetlo...

A mozda na dnevniku u studiju ugase svjetlo Razz

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:35 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vrlo mudro smisljena akcija. Kad bi svi ljudi u HR istovremeno ugasili svjetla i 5 min poslije ih upalili, elektroenergetski sustav bi se raspao. Bili bi u mraku malo duze od 5 min. Da netko pocne u javnosti agitirati za miniranje elektrana i rusenje dalekovoda, zavrsio bi u zatvoru. Ovo je u sustini isto.
Vrlo mudro smisljena akcija. Kad bi svi ljudi u HR istovremeno ugasili svjetla i 5 min poslije ih upalili, elektroenergetski sustav bi se raspao. Bili bi u mraku malo duze od 5 min. Da netko pocne u javnosti agitirati za miniranje elektrana i rusenje dalekovoda, zavrsio bi u zatvoru. Ovo je u sustini isto.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 12:29 čet, 1. 2. 2007    Naslov: Re: 5minuta odmora u marku - za nas planet (1.veljače) Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"][b]petak, 01.02.2007., između 19.55 i 20.00[/b][/quote]
Petak ili 01.02.2007. ? Ili kad bude i jedno i drugo (dakle nikad)?
Liddy (napisa):
petak, 01.02.2007., između 19.55 i 20.00

Petak ili 01.02.2007. ? Ili kad bude i jedno i drugo (dakle nikad)?

[Vrh]
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 14:21 čet, 1. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

1.2.2007. u 19.55 bit će zadnje minute kolokvija iz Konkretne. Nadam se da neće netko baš tad ugasiti svjetla. :evil:
1.2.2007. u 19.55 bit će zadnje minute kolokvija iz Konkretne. Nadam se da neće netko baš tad ugasiti svjetla. Evil or Very Mad

hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:23 čet, 1. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"]1.2.2007. u 19.55 bit će zadnje minute kolokvija iz Konkretne. Nadam se da neće netko baš tad ugasiti svjetla. :evil:[/quote] :iagree:
Melkor (napisa):
1.2.2007. u 19.55 bit će zadnje minute kolokvija iz Konkretne. Nadam se da neće netko baš tad ugasiti svjetla. Evil or Very Mad
I agree

U tijelu nema pravih ideala
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 17:26 čet, 1. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

:twisted:
Twisted Evil

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:31 čet, 1. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]:twisted:[/quote]

Zaboravila si Melkoru zahvaliti za informaciju. :ccc: :twisted:

:PPPPP
Martinab (napisa):
Twisted Evil

Zaboravila si Melkoru zahvaliti za informaciju. Ccc.... Sram te bilo... Twisted Evil

Jos jedno kreveljenje

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 10:15 pet, 2. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]:twisted:[/quote]
Jesi li ugasila, jesi li?! :rofl:
Martinab (napisa):
Twisted Evil

Jesi li ugasila, jesi li?! Rolling On the Floor Laughing

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 11:31 pet, 2. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jaaaa? :andjelcic: Ne bih NIKADA!! :666:
Jaaaa? Andjelcic Ne bih NIKADA!! 666

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 11:54 pet, 2. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da nije bilo Ilje tko zna sto bi se dogodilo. Dao bih se zakleti da sam cuo neko komesanje otraga, podsjecalo je nahrvanje popraceno grebanjem i ugrizima. Ako se ne varam, Ilja je imao neugodnu ogrebotinu ispod lijevog oka kad smo izlazili :neo:
Da nije bilo Ilje tko zna sto bi se dogodilo. Dao bih se zakleti da sam cuo neko komesanje otraga, podsjecalo je nahrvanje popraceno grebanjem i ugrizima. Ako se ne varam, Ilja je imao neugodnu ogrebotinu ispod lijevog oka kad smo izlazili Neo

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 12:06 pet, 2. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

:( Otkrio si me. Naime, Ilja je prozreo moj lukavi plan i na vrijeme me poslao van iz ucionice koju sam cuvala. Pokusala sam uci jos jedamput, kasnije, i onda je nastalo ono komesanje. Sad me boli zub, i puko mi je jedan nokat, ali svjetlo nisam ugasila.

[size=5]ps. sve navedeno u postu je istina[/size]
Sad Otkrio si me. Naime, Ilja je prozreo moj lukavi plan i na vrijeme me poslao van iz ucionice koju sam cuvala. Pokusala sam uci jos jedamput, kasnije, i onda je nastalo ono komesanje. Sad me boli zub, i puko mi je jedan nokat, ali svjetlo nisam ugasila.

ps. sve navedeno u postu je istina

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:19 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://bezkomentara.org/vjetar/bahreinski-wtc-s-ugradenim-vjetroturbinama-izmedu-tornjeva/]Jedna zanimljiva ideja ustede energije[/url]:

[img]http://i3.photobucket.com/albums/y69/konte/bahrain_wind_turbine.jpg[/img]

:D
Jedna zanimljiva ideja ustede energije:

Very Happy

[Vrh]
apadox
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 16:25 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Vrlo mudro smisljena akcija. Kad bi svi ljudi u HR istovremeno ugasili svjetla i 5 min poslije ih upalili, elektroenergetski sustav bi se raspao. Bili bi u mraku malo duze od 5 min. Da netko pocne u javnosti agitirati za miniranje elektrana i rusenje dalekovoda, zavrsio bi u zatvoru. Ovo je u sustini isto.[/quote]

zasto bi se raspao

pa radili bi frizideri
krcko (napisa):

zasto bi se raspao

pa radili bi frizideri

www.google.com/talk

zelite icq yahoo aim i sve ostale protokole preko opensource jabber-a pm-ajte me

(radi i gtalk(chat u googleu) sa gore navedenim)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum