Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:58 pet, 16. 3. 2007 Naslov: |
|
|
da zaskocim admina, offtopic (?!):
hm, hm ignavia, nesto si gadno popala..
ja znam da imaju mjesto u mojem, ali odakle ti da nemaju u vlastitom? ako su u pitanju opet neke urotnicke spike, mislim da ce se trebat organizirati neka liga izvanrednih džentlmena (naravno i dama) da zastiti C zvijezdu. daklem, za sve koji me jos prate zavod je odsad liga! moze kratica LIDŽDZC* ili LC*DŽ?
da zaskocim admina, offtopic (?!):
hm, hm ignavia, nesto si gadno popala..
ja znam da imaju mjesto u mojem, ali odakle ti da nemaju u vlastitom? ako su u pitanju opet neke urotnicke spike, mislim da ce se trebat organizirati neka liga izvanrednih džentlmena (naravno i dama) da zastiti C zvijezdu. daklem, za sve koji me jos prate zavod je odsad liga! moze kratica LIDŽDZC* ili LC*DŽ?
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:21 sub, 17. 3. 2007 Naslov: |
|
|
Matija, drago mi je da si cvrsto uz mene kao i uvijek, i izuzetno, bas izuzetno cijenim tvoju inicijativu za osnivanje lige... :weee:
pomalo nevezano za temu (:OT2:) mislim da bi nam trebao i centar za pomoc onima koji kasne sa zadacama. i to prije predaje prve zadace da sasjecemo problem u korijenu.
tako je, zastitimo C zvijezdu, pa nije to bilo kakva zvijezda, zar ne? :/
(molim ostatak bivseg zavoda - sadasnje lige da se se izjasni :zbunjen:)
p.s. mislim da je LC*DD najelegantniji izbor :cvijetduga:
Matija, drago mi je da si cvrsto uz mene kao i uvijek, i izuzetno, bas izuzetno cijenim tvoju inicijativu za osnivanje lige...
pomalo nevezano za temu () mislim da bi nam trebao i centar za pomoc onima koji kasne sa zadacama. i to prije predaje prve zadace da sasjecemo problem u korijenu.
tako je, zastitimo C zvijezdu, pa nije to bilo kakva zvijezda, zar ne?
(molim ostatak bivseg zavoda - sadasnje lige da se se izjasni )
p.s. mislim da je LC*DD najelegantniji izbor
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|