Prethodna tema :: Sljedeća tema |
hoces li doci na ovaj sastanak? |
da naravno |
|
28% |
[ 14 ] |
mozda, nastojat cu |
|
38% |
[ 19 ] |
ne, imam drugih obaveza/nedamise |
|
26% |
[ 13 ] |
nisam student ;-) |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 21:38 sub, 12. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="D4rk0"]jedan sam položio sad u veljači, drugi planiram položiti uskoro, a prva druga dva pred godinu i dvije godine. Ali na PMFu će se upisati ove akademske godine... To je valjda dovoljno...[/quote]
Spomenut cu pitanje na VVSu, ali goranm je dobro shvatio: ideja je gledati koliko je student radio u aktualnoj akademskoj godini. :)
D4rk0 (napisa): | jedan sam položio sad u veljači, drugi planiram položiti uskoro, a prva druga dva pred godinu i dvije godine. Ali na PMFu će se upisati ove akademske godine... To je valjda dovoljno... |
Spomenut cu pitanje na VVSu, ali goranm je dobro shvatio: ideja je gledati koliko je student radio u aktualnoj akademskoj godini.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:11 ned, 13. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="D4rk0"]jedan sam položio sad u veljači, drugi planiram položiti uskoro, a prva druga dva pred godinu i dvije godine. Ali na PMFu će se upisati ove akademske godine... To je valjda dovoljno...[/quote]
Spomenut cu pitanje na VVSu, ali goranm je dobro shvatio: ideja je gledati koliko je student radio u aktualnoj akademskoj godini. :)[/quote]meni se čini da je u principu fora da na studomatu treba pisatida su položeni u ovoj godini. Čini mi se da pošto mi se priznaje kolegij to znači sljedeće - kolegij na feru sam položio kad god. Ali ovdje je drugi kolegij (sličan onom, ne isti). Iz ovoga ocjenu dobivam sad tak da... Meni zvuči ok da se prizna :) Uostalom nije lako bit na dva faksa pa ono... To mi može biti bonus :D
A drugo pitanje je u vezi 180 bodova. Ako ćemo gledat po ECTS bodovima i sustavu kojem težimo onda mi se čini da mogu prenijeti kolegije sa FER-a ovdje (ne tako da mi se priznaju kao neki od ovdašnjih nego čisto kao kolegij koji sam dodatno upisao). Tako bi onda skupio bez problema 180 bodova i zaradio status bakalara ako ništa drugo. Što mislite o tome? Znam da jedino u biti prodekanica može dati definitivan odgovor, ali čisto informativno pitam za vaše mišljenje.
vsego (napisa): | D4rk0 (napisa): | jedan sam položio sad u veljači, drugi planiram položiti uskoro, a prva druga dva pred godinu i dvije godine. Ali na PMFu će se upisati ove akademske godine... To je valjda dovoljno... |
Spomenut cu pitanje na VVSu, ali goranm je dobro shvatio: ideja je gledati koliko je student radio u aktualnoj akademskoj godini. | meni se čini da je u principu fora da na studomatu treba pisatida su položeni u ovoj godini. Čini mi se da pošto mi se priznaje kolegij to znači sljedeće - kolegij na feru sam položio kad god. Ali ovdje je drugi kolegij (sličan onom, ne isti). Iz ovoga ocjenu dobivam sad tak da... Meni zvuči ok da se prizna Uostalom nije lako bit na dva faksa pa ono... To mi može biti bonus
A drugo pitanje je u vezi 180 bodova. Ako ćemo gledat po ECTS bodovima i sustavu kojem težimo onda mi se čini da mogu prenijeti kolegije sa FER-a ovdje (ne tako da mi se priznaju kao neki od ovdašnjih nego čisto kao kolegij koji sam dodatno upisao). Tako bi onda skupio bez problema 180 bodova i zaradio status bakalara ako ništa drugo. Što mislite o tome? Znam da jedino u biti prodekanica može dati definitivan odgovor, ali čisto informativno pitam za vaše mišljenje.
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:13 ned, 13. 5. 2007 Naslov: |
|
|
hipotetski bi trebalo biti svejedno gdje si dobio bodove. to vam je ona "interdisciplinarnost-mobilnost" furka bolonje. medutim to bas kod nas ne drzi vodu, ali u disciplinama koje su u nekoj mjeri slicne bi moglo i upalit. ne boli pitat.
hipotetski bi trebalo biti svejedno gdje si dobio bodove. to vam je ona "interdisciplinarnost-mobilnost" furka bolonje. medutim to bas kod nas ne drzi vodu, ali u disciplinama koje su u nekoj mjeri slicne bi moglo i upalit. ne boli pitat.
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Perosito Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
c_l Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
klara Forumaš(ica)
|
Postano: 17:46 uto, 15. 5. 2007 Naslov: |
|
|
e sad ovako...meni se cini sve to skupa sa upisivanjem cetvrtre godine sa polozenih 6 ispita u ovoj godini pomalo nepravedno s obzirom na ostale.jel neko moze tipa poloziti ili je vec polozio 6 izbornih kolegija,a ima ih veoma jednostavnih ove akademske godine s time da nije dao 3 najteza ispita s 2 godine nekako bas nepravedno s obzirom na ostale koji recimo imaju cistu drugu i nisu mogli ni trebali dati vise ispita(do 6 mj) ove akademske godine.Sto za njih kriteriji ostaju isti kao prije(na stranu s osvojenih 180ects bodova)?menise bas cini da se nagradjue one koji nisu radili a od nas ostalih se ocekuje kao i ranije..mislim da bi uvjet trebao jednako vrijediti za sve,znaci ako se daje bezuvjetni da je svima,ako se ne daje ne da se nikome,,ako se smanjuje smanjuje se svima.... :roll: :wink:
e sad ovako...meni se cini sve to skupa sa upisivanjem cetvrtre godine sa polozenih 6 ispita u ovoj godini pomalo nepravedno s obzirom na ostale.jel neko moze tipa poloziti ili je vec polozio 6 izbornih kolegija,a ima ih veoma jednostavnih ove akademske godine s time da nije dao 3 najteza ispita s 2 godine nekako bas nepravedno s obzirom na ostale koji recimo imaju cistu drugu i nisu mogli ni trebali dati vise ispita(do 6 mj) ove akademske godine.Sto za njih kriteriji ostaju isti kao prije(na stranu s osvojenih 180ects bodova)?menise bas cini da se nagradjue one koji nisu radili a od nas ostalih se ocekuje kao i ranije..mislim da bi uvjet trebao jednako vrijediti za sve,znaci ako se daje bezuvjetni da je svima,ako se ne daje ne da se nikome,,ako se smanjuje smanjuje se svima....
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:16 uto, 15. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="klara"]e sad ovako...meni se cini sve to skupa sa upisivanjem cetvrtre godine sa polozenih 6 ispita u ovoj godini pomalo nepravedno s obzirom na ostale.jel neko moze tipa poloziti ili je vec polozio 6 izbornih kolegija,a ima ih veoma jednostavnih ove akademske godine s time da nije dao 3 najteza ispita s 2 godine nekako bas nepravedno s obzirom na ostale koji recimo imaju cistu drugu i nisu mogli ni trebali dati vise ispita(do 6 mj) ove akademske godine.Sto za njih kriteriji ostaju isti kao prije(na stranu s osvojenih 180ects bodova)?menise bas cini da se nagradjue one koji nisu radili a od nas ostalih se ocekuje kao i ranije..mislim da bi uvjet trebao jednako vrijediti za sve,znaci ako se daje bezuvjetni da je svima,ako se ne daje ne da se nikome,,ako se smanjuje smanjuje se svima.... :roll: :wink:[/quote]pa i je jednak za sve? Dakle svi koliko sam shvatio moraju ove godine dat neki minimalni broj kolegija. Ili skupiti 180 bodova ukoliko ti ne fali manje od tog magičnog broja položenih ispita do 180 ECTS.
klara (napisa): | e sad ovako...meni se cini sve to skupa sa upisivanjem cetvrtre godine sa polozenih 6 ispita u ovoj godini pomalo nepravedno s obzirom na ostale.jel neko moze tipa poloziti ili je vec polozio 6 izbornih kolegija,a ima ih veoma jednostavnih ove akademske godine s time da nije dao 3 najteza ispita s 2 godine nekako bas nepravedno s obzirom na ostale koji recimo imaju cistu drugu i nisu mogli ni trebali dati vise ispita(do 6 mj) ove akademske godine.Sto za njih kriteriji ostaju isti kao prije(na stranu s osvojenih 180ects bodova)?menise bas cini da se nagradjue one koji nisu radili a od nas ostalih se ocekuje kao i ranije..mislim da bi uvjet trebao jednako vrijediti za sve,znaci ako se daje bezuvjetni da je svima,ako se ne daje ne da se nikome,,ako se smanjuje smanjuje se svima.... | pa i je jednak za sve? Dakle svi koliko sam shvatio moraju ove godine dat neki minimalni broj kolegija. Ili skupiti 180 bodova ukoliko ti ne fali manje od tog magičnog broja položenih ispita do 180 ECTS.
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:26 uto, 15. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="klara"]e sad ovako...meni se cini sve to skupa sa upisivanjem cetvrtre godine sa polozenih 6 ispita u ovoj godini pomalo nepravedno s obzirom na ostale.[/quote]
Na koje ostale?
[quote]
jel neko moze tipa poloziti ili je vec polozio 6 izbornih kolegija,a ima ih veoma jednostavnih ove akademske godine s time da nije dao 3 najteza ispita s 2 godine nekako bas nepravedno s obzirom na ostale koji recimo imaju cistu drugu i nisu mogli ni trebali dati vise ispita(do 6 mj) ove akademske godine.Sto za njih kriteriji ostaju isti kao prije(na stranu s osvojenih 180ects bodova)?[/quote]
Kriteriji su isti za sve. Ako je netko počistio 2. godinu prije početka ove godine, onda bi u ovoj godini po tom prijedlogu trebo dati 5-8 kolegija. Taj koji ima čistu 2. godinu će imati manje posla na 4. godini, a onaj koji je manje radio na 2. godini će imati više posla na 4.
[quote]menise bas cini da se nagradjue one koji nisu radili a od nas ostalih se ocekuje kao i ranije..[/quote]
Opet, od koga vas ostalih? Onih koji su počistili 2. godinu?
[quote]mislim da bi uvjet trebao jednako vrijediti za sve,znaci ako se daje bezuvjetni da je svima,ako se ne daje ne da se nikome,,ako se smanjuje smanjuje se svima.... :roll: :wink:[/quote]
I smanjuje se svima. ;)
klara (napisa): | e sad ovako...meni se cini sve to skupa sa upisivanjem cetvrtre godine sa polozenih 6 ispita u ovoj godini pomalo nepravedno s obzirom na ostale. |
Na koje ostale?
Citat: |
jel neko moze tipa poloziti ili je vec polozio 6 izbornih kolegija,a ima ih veoma jednostavnih ove akademske godine s time da nije dao 3 najteza ispita s 2 godine nekako bas nepravedno s obzirom na ostale koji recimo imaju cistu drugu i nisu mogli ni trebali dati vise ispita(do 6 mj) ove akademske godine.Sto za njih kriteriji ostaju isti kao prije(na stranu s osvojenih 180ects bodova)? |
Kriteriji su isti za sve. Ako je netko počistio 2. godinu prije početka ove godine, onda bi u ovoj godini po tom prijedlogu trebo dati 5-8 kolegija. Taj koji ima čistu 2. godinu će imati manje posla na 4. godini, a onaj koji je manje radio na 2. godini će imati više posla na 4.
Citat: | menise bas cini da se nagradjue one koji nisu radili a od nas ostalih se ocekuje kao i ranije.. |
Opet, od koga vas ostalih? Onih koji su počistili 2. godinu?
Citat: | mislim da bi uvjet trebao jednako vrijediti za sve,znaci ako se daje bezuvjetni da je svima,ako se ne daje ne da se nikome,,ako se smanjuje smanjuje se svima.... |
I smanjuje se svima.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
bart Forumaš(ica)
|
Postano: 19:21 sri, 16. 5. 2007 Naslov: |
|
|
npr.
prosle godine sam polozila ispite s 3. koji su mi bili potrebni za upis u 4. ali nisam ocistila 2., sto znaci da nisam dala uvjet. ove akademske godine ganjam analize i uvis da imam uvjet za 4. (ima jos takvih!!)
mislim da ne bi bilo u redu prema svima onaj sistem sa 6-8 polozenih ispita ove ak.god. jer bi ja npr morala polagati analize, uvis, slucajne procese, math statistiku, konveksnu analizu za uvjet.. a netko bi se provukao sa 6 izbornih predmeta koji su masu laksi od ovih gore navedenih...
treba i to uzeti u obzir, sta ne?
npr.
prosle godine sam polozila ispite s 3. koji su mi bili potrebni za upis u 4. ali nisam ocistila 2., sto znaci da nisam dala uvjet. ove akademske godine ganjam analize i uvis da imam uvjet za 4. (ima jos takvih!!)
mislim da ne bi bilo u redu prema svima onaj sistem sa 6-8 polozenih ispita ove ak.god. jer bi ja npr morala polagati analize, uvis, slucajne procese, math statistiku, konveksnu analizu za uvjet.. a netko bi se provukao sa 6 izbornih predmeta koji su masu laksi od ovih gore navedenih...
treba i to uzeti u obzir, sta ne?
|
|
[Vrh] |
|
bart Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|