Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Drugi kolokvij (2. godina)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Debla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
13 = 20 - 7

PostPostano: 8:16 sri, 20. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja također podržavam raspored takav kakav je..
nisam u 003 nemam tak puno bodova, al mi je glupo da neko ko manje ući od mene(heh a za prošli sam kolokvij učila,neznam kaj mi je bilo, valjda nervoza, zato ću sad rasturat,heh)dobi 3 ili 4 a ja se strmoglavim za 2, tak je bilo iz par kolokvija prošli semestar..
mislim nit ne kužim svrhu prepisivanja ,mislim ok ak skicneš pokupiš ideju jer sad neznaš dalje, al pa to bi trebalo biti to, dalje treba sam rješavat, tako meni mama doma priča :lol:
ja također podržavam raspored takav kakav je..
nisam u 003 nemam tak puno bodova, al mi je glupo da neko ko manje ući od mene(heh a za prošli sam kolokvij učila,neznam kaj mi je bilo, valjda nervoza, zato ću sad rasturat,heh)dobi 3 ili 4 a ja se strmoglavim za 2, tak je bilo iz par kolokvija prošli semestar..
mislim nit ne kužim svrhu prepisivanja ,mislim ok ak skicneš pokupiš ideju jer sad neznaš dalje, al pa to bi trebalo biti to, dalje treba sam rješavat, tako meni mama doma priča Laughing

iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
10 = 16 - 6

PostPostano: 9:55 sri, 20. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vedraf"]Vidim da ste nas počeli razmještati po bodovima,elita se odvaja od običnih smrtnika i lijenih običnih smrtnika. :lol: Šala mala...[/quote]

dajte oko čega ste vi podigli galamu, pa čak i piše da je šala, očito imate viška vremena (kao i ja, izgleda) da se oko gluposti ovdje prepucavate umjesto da riješimo koji zadatak iz algebarskih - a hvala Bogu, ima ih...
vedraf (napisa):
Vidim da ste nas počeli razmještati po bodovima,elita se odvaja od običnih smrtnika i lijenih običnih smrtnika. Laughing Šala mala...

dajte oko čega ste vi podigli galamu, pa čak i piše da je šala, očito imate viška vremena (kao i ja, izgleda) da se oko gluposti ovdje prepucavate umjesto da riješimo koji zadatak iz algebarskih - a hvala Bogu, ima ih...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 16:32 sri, 20. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]da li se zna nesto novo o popravnom? npr.uvjeti za njega 8)[/quote]

Znat ce se nakon rezultata kolokvija.
goc9999 (napisa):
da li se zna nesto novo o popravnom? npr.uvjeti za njega Cool

Znat ce se nakon rezultata kolokvija.

chiica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 13 - 1

PostPostano: 16:57 sri, 20. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nesi"]meni je samo zabavno da se i oko toga na neki nacin digla pobuna u ocima nekih ljudi.....[/quote]

[quote="iaugust"]dajte oko čega ste vi podigli galamu, pa čak i piše da je šala[/quote]

stvarno, ne razumijem... (da, i ja imam previse vremena) naglaseno je da je rijec o sali. u cemu je problem? vjerujem da gotovo nitko nema problem oko rasporeda sjedenja. ali dobro...

nesto drugo me muci. zasto, svaki puta kada se pojavi neki pojedinac koji ce tu lijeciti neke svoje frustracije, i bezveze nasvrljati nesto, netko mora iskoristiti priliku da ga poistovjeti sa 'bologna generacijom'?

stalno se nesto bunimo, ne znamo koliko nam je lijepo, prije je studentima bilo teze, sada je asistentima teze radi nas, da nemamo neki razlog za pobunu izmislili bi ga, ok nam je da se brblja pod nastavom i da ometamo asistente etc. (mozda malo preuvelicavam, ali vecina ovih izraza je napisana po sjecanju na neke postove, dobrim dijelom od nesi)

nebi vjerovali, ali neki od nas uce, ne krive asistente za svoje neznanje, nemaju namjeru prepisivati, nemaju nista protiv organizacije rokova ni kolokvija ni icega...

idem dalje uciti...
nesi (napisa):
meni je samo zabavno da se i oko toga na neki nacin digla pobuna u ocima nekih ljudi.....

iaugust (napisa):
dajte oko čega ste vi podigli galamu, pa čak i piše da je šala

stvarno, ne razumijem... (da, i ja imam previse vremena) naglaseno je da je rijec o sali. u cemu je problem? vjerujem da gotovo nitko nema problem oko rasporeda sjedenja. ali dobro...

nesto drugo me muci. zasto, svaki puta kada se pojavi neki pojedinac koji ce tu lijeciti neke svoje frustracije, i bezveze nasvrljati nesto, netko mora iskoristiti priliku da ga poistovjeti sa 'bologna generacijom'?

stalno se nesto bunimo, ne znamo koliko nam je lijepo, prije je studentima bilo teze, sada je asistentima teze radi nas, da nemamo neki razlog za pobunu izmislili bi ga, ok nam je da se brblja pod nastavom i da ometamo asistente etc. (mozda malo preuvelicavam, ali vecina ovih izraza je napisana po sjecanju na neke postove, dobrim dijelom od nesi)

nebi vjerovali, ali neki od nas uce, ne krive asistente za svoje neznanje, nemaju namjeru prepisivati, nemaju nista protiv organizacije rokova ni kolokvija ni icega...

idem dalje uciti...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice MSNM
vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 17:28 sri, 20. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oprost chiica :oops: ,zbilja sam krivo shvatio :oops: :oops: :oops:
Oprost chiica Embarassed ,zbilja sam krivo shvatio Embarassed Embarassed Embarassed

Zadnja promjena: vedraf; 17:38 sri, 20. 6. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
chiica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 13 - 1

PostPostano: 17:33 sri, 20. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajme.... ne mogu vjerovati da je moguce toliko me krivo shvatiti. taj pojedinac je onaj gost koji je vikao kako su asistenti krivi jer neki imaju malo bodova...

tvoju salu sam shvatila, cak sam citirala iaugusta koji je naglasio kako je to sala... probaj procitati opet moj post... isprike ako sam bila nejasna.
ajme.... ne mogu vjerovati da je moguce toliko me krivo shvatiti. taj pojedinac je onaj gost koji je vikao kako su asistenti krivi jer neki imaju malo bodova...

tvoju salu sam shvatila, cak sam citirala iaugusta koji je naglasio kako je to sala... probaj procitati opet moj post... isprike ako sam bila nejasna.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum