Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tulum naseg malog foruma
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

U subotu 8.11. kad vam pase da se nadjemo?
16h
42%
 42%  [ 3 ]
17h
0%
 0%  [ 0 ]
18h
42%
 42%  [ 3 ]
19h
14%
 14%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 7

Autor/ica Poruka
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
218 = 249 - 31

PostPostano: 20:58 pet, 5. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Mina"]U Purgeraju je petkom i subotom happy hour od 20 do 22 h :D
Pivo, bambus, juice votka... 2 za cijenu jednoga. Eto jos jedan skroman prijedlog od mene... 8)[/quote]
Što nije Purgeraj u to vrijeme krcat ljudima i još nekakav bend trešti uživo?
Mina (napisa):
U Purgeraju je petkom i subotom happy hour od 20 do 22 h Very Happy
Pivo, bambus, juice votka... 2 za cijenu jednoga. Eto jos jedan skroman prijedlog od mene... Cool

Što nije Purgeraj u to vrijeme krcat ljudima i još nekakav bend trešti uživo?

SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 1:14 sub, 6. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako trazite jeftinu cugu mislim da je KSI (AKA Klub istarskih studenata) za vas/nas (ja ne mogu doc, posao zove). Radi samo do 10, a poslije kud se drustvo odluci.
Ako trazite jeftinu cugu mislim da je KSI (AKA Klub istarskih studenata) za vas/nas (ja ne mogu doc, posao zove). Radi samo do 10, a poslije kud se drustvo odluci.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 11:44 sub, 6. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Ako trazite jeftinu cugu mislim da je KSI (AKA Klub istarskih studenata) za vas/nas (ja ne mogu doc, posao zove). Radi samo do 10, a poslije kud se drustvo odluci.[/quote]

ha! :D
nije li i to petkom i subotom krcato i ne treba li neka iskaznica; nešto? :roll:
SickJedi (napisa):

ha! Very Happy
nije li i to petkom i subotom krcato i ne treba li neka iskaznica; nešto? Rolling Eyes

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 13:04 sub, 6. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]ha! :D
nije li i to petkom i subotom krcato i ne treba li neka iskaznica; nešto? :roll:[/quote]

iskaznica ti ne treba, jedino što onda platiš 5kn upada, no cijene unutra su i više nego kompenzirajuće. ali gužva je problem ako te smeta i ako se pojaviš (pre)kasno ;) no što se gužve tiče u nekakvim normalnim bircevima za grupu od 20ak ljudi preko vikenda uvijek će vam bit gužva, to se izbjeć ne da. jedino rješenje je rezervacija mjesta ako je to moguće. druga opcija je ne ić vikendom ;)

koliko sam ja skužio ove godine i "mornarica" uz savu opet radi :D

@policajci u parkićima: dugogodišnje iskustvo parkićarenja mi govori da a) to nije problem; i u ovisnosti od odabranog parkića b) uopće ih neće biti ;)
ma (napisa):
ha! Very Happy
nije li i to petkom i subotom krcato i ne treba li neka iskaznica; nešto? Rolling Eyes

iskaznica ti ne treba, jedino što onda platiš 5kn upada, no cijene unutra su i više nego kompenzirajuće. ali gužva je problem ako te smeta i ako se pojaviš (pre)kasno Wink no što se gužve tiče u nekakvim normalnim bircevima za grupu od 20ak ljudi preko vikenda uvijek će vam bit gužva, to se izbjeć ne da. jedino rješenje je rezervacija mjesta ako je to moguće. druga opcija je ne ić vikendom Wink

koliko sam ja skužio ove godine i "mornarica" uz savu opet radi Very Happy

@policajci u parkićima: dugogodišnje iskustvo parkićarenja mi govori da a) to nije problem; i u ovisnosti od odabranog parkića b) uopće ih neće biti Wink

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 16:29 sub, 6. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]no što se gužve tiče u nekakvim normalnim bircevima za grupu od 20ak ljudi preko vikenda uvijek će vam bit gužva, to se izbjeć ne da.[/quote]

upravo tako. :x

[quote="nemo"]@policajci u parkićima: dugogodišnje iskustvo parkićarenja mi govori da a) to nije problem; i u ovisnosti od odabranog parkića b) uopće ih neće biti ;)[/quote]

o da... ali neki jednostavno ne popuštaju. :roll:
još uvijek držim da je za ono što mi želimo, svako zatvoreno mjesto premalo i da će biti "prestatično". :?

ali nije bitno. :D zgurat ćemo se negdje. mislim da su ipak pivnice najbolji izbor: veliki stolovi, više prostora. :wink:
nemo (napisa):
no što se gužve tiče u nekakvim normalnim bircevima za grupu od 20ak ljudi preko vikenda uvijek će vam bit gužva, to se izbjeć ne da.

upravo tako. Mad

nemo (napisa):
@policajci u parkićima: dugogodišnje iskustvo parkićarenja mi govori da a) to nije problem; i u ovisnosti od odabranog parkića b) uopće ih neće biti Wink

o da... ali neki jednostavno ne popuštaju. Rolling Eyes
još uvijek držim da je za ono što mi želimo, svako zatvoreno mjesto premalo i da će biti "prestatično". Confused

ali nije bitno. Very Happy zgurat ćemo se negdje. mislim da su ipak pivnice najbolji izbor: veliki stolovi, više prostora. Wink

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 17:44 sub, 6. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]još uvijek držim da je za ono što mi želimo, svako zatvoreno mjesto premalo i da će biti "prestatično". :?

ali nije bitno. :D zgurat ćemo se negdje. mislim da su ipak pivnice najbolji izbor: veliki stolovi, više prostora. :wink:[/quote]

Koliko ti ljudi ocekujes na prvom susretu?
ma (napisa):
još uvijek držim da je za ono što mi želimo, svako zatvoreno mjesto premalo i da će biti "prestatično". Confused

ali nije bitno. Very Happy zgurat ćemo se negdje. mislim da su ipak pivnice najbolji izbor: veliki stolovi, više prostora. Wink

Koliko ti ljudi ocekujes na prvom susretu?

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 17:56 sub, 6. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

23. ili 22 ako odlučim ne doći.
23. ili 22 ako odlučim ne doći.

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 16:52 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

parkić!! parkić!! parkić!! parkić!!

ne budite takve mimoze, pa nece se nitko smrznut, ako treba dofurat cemo rakiju :lol:
u pivnici cemo se pogubiti samo tako..
no dobro, ocemo anketu??
parkić!! parkić!! parkić!! parkić!!

ne budite takve mimoze, pa nece se nitko smrznut, ako treba dofurat cemo rakiju Laughing
u pivnici cemo se pogubiti samo tako..
no dobro, ocemo anketu??

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
15 = 40 - 25

PostPostano: 17:17 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

sto se tog petka tice... na borongaju se kampus otvara i bit ce svirka (tbf i kud idioti). to mi je, onak, okej. a u tvornici ce bit let 3, kawasaki 3p i pipsi (to je u sklopu tuborg neceg sta ce bit na 4 lokacije u gradu).
sad, jeste vi zainteresirani za tak nesta?
sto se tog petka tice... na borongaju se kampus otvara i bit ce svirka (tbf i kud idioti). to mi je, onak, okej. a u tvornici ce bit let 3, kawasaki 3p i pipsi (to je u sklopu tuborg neceg sta ce bit na 4 lokacije u gradu).
sad, jeste vi zainteresirani za tak nesta?

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 18:38 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da. taj petak je krcat kul događajima. mislim da je bolje da ovo premjestimo, jer nam je prvenstveno cilj da se međusobno družimo. ne znam koliko ćemo to moći na koncertu :roll:

:? :?
da. taj petak je krcat kul događajima. mislim da je bolje da ovo premjestimo, jer nam je prvenstveno cilj da se međusobno družimo. ne znam koliko ćemo to moći na koncertu Rolling Eyes

Confused Confused

Shere
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 22:20 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hate to say i told you so...

peripetije, peripetije, peripetije...

ja recimo predlazem da odemo na KUD idiote i onda se nadjemo negdje tamo stoli, iskoristimo guzvu i nalijemo lude (izvinite na izrazu...) na ledini

ili moze subota

ja osobno mislim da sto to odgadjamo duze, gomilat ce se obveze, manje ce ljudi doc i bice nekako isforsano jer ce vecina ljudi doc preko neke stvari (ponovo se ispricavam)
hate to say i told you so...

peripetije, peripetije, peripetije...

ja recimo predlazem da odemo na KUD idiote i onda se nadjemo negdje tamo stoli, iskoristimo guzvu i nalijemo lude (izvinite na izrazu...) na ledini

ili moze subota

ja osobno mislim da sto to odgadjamo duze, gomilat ce se obveze, manje ce ljudi doc i bice nekako isforsano jer ce vecina ljudi doc preko neke stvari (ponovo se ispricavam)

Zadnja promjena: Shere; 23:44 pon, 8. 10. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 22:54 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma, vec smo se prakticki dogovorili za petak pa da ne kompliciramo, jerbo cemo uvijek nac nesto novo sto nas ometa, ostanimo na tome..
ali predlazem da se jednostavno nadjemo na laganoj cugici prije i druzimo se (i zagrijemo :lol: ) a onda se na licu mjesta dogovorimo di cemo i sta cemo, ne moramo ni svi ic na isto mjesto uostalom, zar ne?!
ma, vec smo se prakticki dogovorili za petak pa da ne kompliciramo, jerbo cemo uvijek nac nesto novo sto nas ometa, ostanimo na tome..
ali predlazem da se jednostavno nadjemo na laganoj cugici prije i druzimo se (i zagrijemo Laughing ) a onda se na licu mjesta dogovorimo di cemo i sta cemo, ne moramo ni svi ic na isto mjesto uostalom, zar ne?!

[Vrh]
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 23:44 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="c_l"]ma, vec smo se prakticki dogovorili za petak pa da ne kompliciramo, jerbo cemo uvijek nac nesto novo sto nas ometa, ostanimo na tome..
ali predlazem da se jednostavno nadjemo na laganoj cugici prije i druzimo se (i zagrijemo :lol: ) a onda se na licu mjesta dogovorimo di cemo i sta cemo, ne moramo ni svi ic na isto mjesto uostalom, zar ne?![/quote]

mudro :rain:
c_l (napisa):
ali predlazem da se jednostavno nadjemo na laganoj cugici prije i druzimo se (i zagrijemo Laughing ) a onda se na licu mjesta dogovorimo di cemo i sta cemo, ne moramo ni svi ic na isto mjesto uostalom, zar ne?!

mudro Kiša

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 23:54 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a ko uopce ide? meni se cini nesta da je to nas cetvero, tj. troje ako ma odluci ne doci. :lol:
a ko uopce ide? meni se cini nesta da je to nas cetvero, tj. troje ako ma odluci ne doci. Laughing

Shere
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 23:57 pon, 8. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"][quote="c_l"]ma, vec smo se prakticki dogovorili za petak pa da ne kompliciramo, jerbo cemo uvijek nac nesto novo sto nas ometa, ostanimo na tome..
ali predlazem da se jednostavno nadjemo na laganoj cugici prije i druzimo se (i zagrijemo :lol: ) a onda se na licu mjesta dogovorimo di cemo i sta cemo, ne moramo ni svi ic na isto mjesto uostalom, zar ne?![/quote]

mudro :rain:[/quote]

<sarkazam>
da se nadjemo tipa malo dosta ranije, popijemo nesto i napravimo segregaciju...

i gadjamo jajima sve ne-tru pankere koji nece s kul ljudima na kud idijote :D

</sarkazam>
ma (napisa):
c_l (napisa):

mudro Kiša

<sarkazam>
da se nadjemo tipa malo dosta ranije, popijemo nesto i napravimo segregaciju...

i gadjamo jajima sve ne-tru pankere koji nece s kul ljudima na kud idijote Very Happy

</sarkazam>

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 9:58 uto, 9. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da.
ono nije bilo sarkastično. stvarno mi je oke ideja.
ovo je teško.

treba oblijepiti fakultet plakatima. napisati:
"donesite svoju cugu, a čašu ćete dobiti na licu mjesta \:D/ !"
da.
ono nije bilo sarkastično. stvarno mi je oke ideja.
ovo je teško.

treba oblijepiti fakultet plakatima. napisati:
"donesite svoju cugu, a čašu ćete dobiti na licu mjesta Dancing !"

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 20:25 uto, 9. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]da. taj petak je krcat kul događajima. mislim da je bolje da ovo premjestimo, jer nam je prvenstveno cilj da se međusobno družimo.[/quote]
:rofl:
Budemo li odgađali nećemo se ni naći.
[quote="kljuki"]a ko uopce ide? meni se cini nesta da je to nas cetvero, tj. troje ako ma odluci ne doci. :lol:[/quote]
Ne znam jesi računala i mene. Ovaj vikend ne bježim :mrgreen:
ma (napisa):
da. taj petak je krcat kul događajima. mislim da je bolje da ovo premjestimo, jer nam je prvenstveno cilj da se međusobno družimo.

Rolling On the Floor Laughing
Budemo li odgađali nećemo se ni naći.
kljuki (napisa):
a ko uopce ide? meni se cini nesta da je to nas cetvero, tj. troje ako ma odluci ne doci. Laughing

Ne znam jesi računala i mene. Ovaj vikend ne bježim Mr. Green

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:32 uto, 9. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]treba oblijepiti fakultet plakatima...[/quote]

Ahem. Nije li ovo bilo zamisljeno kao tulum [b]forumasa[/b]?

Tulum faksovskih novajlija koje jos nisu skuzile da postoji forum zove se [i]brucosijada[/i]. Svake godine ih imamo po nekoliko.
ma (napisa):
treba oblijepiti fakultet plakatima...

Ahem. Nije li ovo bilo zamisljeno kao tulum forumasa?

Tulum faksovskih novajlija koje jos nisu skuzile da postoji forum zove se brucosijada. Svake godine ih imamo po nekoliko.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 23:53 uto, 9. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="ma"]treba oblijepiti fakultet plakatima...[/quote]

Ahem. Nije li ovo bilo zamisljeno kao tulum [b]forumasa[/b]?[/quote]

ok... onda treba zaspemat forum plakatima... :jumpjack: [color=yellow]treba li naglasiti da se ovo ne smije shvatiti ozbiljno? :-s - :ccc: [/color]

[quote="krcko"]Tulum faksovskih novajlija koje jos nisu skuzile da postoji forum zove se [i]brucosijada[/i]. Svake godine ih imamo po nekoliko.[/quote]

svake godine za 1 više :P
krcko (napisa):
ma (napisa):
treba oblijepiti fakultet plakatima...

Ahem. Nije li ovo bilo zamisljeno kao tulum forumasa?

ok... onda treba zaspemat forum plakatima... Jumpin' jack flash treba li naglasiti da se ovo ne smije shvatiti ozbiljno? Eh? - Ccc.... Sram te bilo...

krcko (napisa):
Tulum faksovskih novajlija koje jos nisu skuzile da postoji forum zove se brucosijada. Svake godine ih imamo po nekoliko.

svake godine za 1 više Razz

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 15:55 sri, 10. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

trebalo bi onda to bit ranije
ako to bude ranije (oko 5 npr):

a) svi koji misle ići poslije negdje stignu
b) nije hladno u parkiću (ako je sunčan dan)
c) ako se ide u istarski il slično ima mjesta

...opet kad zahladi il nešto može se ić negdje, al mislim da je parkić najbolji početak.
trebalo bi onda to bit ranije
ako to bude ranije (oko 5 npr):

a) svi koji misle ići poslije negdje stignu
b) nije hladno u parkiću (ako je sunčan dan)
c) ako se ide u istarski il slično ima mjesta

...opet kad zahladi il nešto može se ić negdje, al mislim da je parkić najbolji početak.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 4 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum