Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
alma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:48 sri, 21. 11. 2007 Naslov: Nasi rezultati kolokvija pristupni svima? |
|
|
Evo samo kratko pitanje:
Zašto su naši rezulati kolokvija pristupni svima?
Ok,uredu mi je da na oglasnoj ploči budu dostupni svi rezulati svih pisača ali zašto na forumu? Zašto na stranici faksa,kolegija?
Smatram da su to naši osobni podaci koji nebi trebali biti dostupni svima koji su spojeni na Internet. Što je sa zaštitom osobnih podataka?
Poznato je da, na nekim Fakultetima, su rezultati objavljeni na stranicama tih Fakulteta ali potreban je JMBAG pojedinca za uvid u njegovo osobni rezultat.Jeli moguće da se to uvede i naš Fakultet?
Ovo nije osobno mišljenje, već se počelo (bar u mom krugu ljudi) brujiti oko toga.
Hvala
Evo samo kratko pitanje:
Zašto su naši rezulati kolokvija pristupni svima?
Ok,uredu mi je da na oglasnoj ploči budu dostupni svi rezulati svih pisača ali zašto na forumu? Zašto na stranici faksa,kolegija?
Smatram da su to naši osobni podaci koji nebi trebali biti dostupni svima koji su spojeni na Internet. Što je sa zaštitom osobnih podataka?
Poznato je da, na nekim Fakultetima, su rezultati objavljeni na stranicama tih Fakulteta ali potreban je JMBAG pojedinca za uvid u njegovo osobni rezultat.Jeli moguće da se to uvede i naš Fakultet?
Ovo nije osobno mišljenje, već se počelo (bar u mom krugu ljudi) brujiti oko toga.
Hvala
|
|
[Vrh] |
|
tanja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
alma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:02 sri, 21. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Cim je na oglansoj ploci, nije osoban, nego javan. :? Objava na webu ga samo cini [b]dostupnijim[/b], ali ne i javnim. :|
A javni bi bili zato da javnost ima uvid u rezultate... recimo, ako postignuti maximum na nekom kolokviju bude 20%, onda to javnost ima pravo znati i propitivati, ne? :)
Anyway, to sto netko smatra neki podatak tajnim (osobnim; svejedno), ne znaci da on mora biti takav. :P Dakle, ponavljam pitanje: zasto bismo skrivali rezultate kolokvija? :-k
Cim je na oglansoj ploci, nije osoban, nego javan. Objava na webu ga samo cini dostupnijim, ali ne i javnim.
A javni bi bili zato da javnost ima uvid u rezultate... recimo, ako postignuti maximum na nekom kolokviju bude 20%, onda to javnost ima pravo znati i propitivati, ne?
Anyway, to sto netko smatra neki podatak tajnim (osobnim; svejedno), ne znaci da on mora biti takav. Dakle, ponavljam pitanje: zasto bismo skrivali rezultate kolokvija?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
alma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
alma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
Postano: 15:43 sri, 21. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]
Hehe. :D Tako sam ja radila u skoli. Uvijek me zanimalo kako je tko napisao. :) Ali mislim da sada jednostavno pitas samo prijatelje, jer te bas za svih 1xx studenata ne moze biti briga. :) Ili tebe to zanima konkurencije radi ili sto..? :-k[/quote]
Prvo pogledam rezultate pa pitam samo one koji su dobro prošli.
Ne, još bolje, pitam samo one koji su jako loše prošli. :twisted:
Zezam se, naravno.
Ne zanima me za svih 1xx studenata, ali me zanima za one koje poznam, one koji su inače jako dobri, one koji mi idu na živce haha... Ma ne znam, znatiželjan sam po prirodi (a volja se ne buni). :)
buba (napisa): |
Hehe. Tako sam ja radila u skoli. Uvijek me zanimalo kako je tko napisao. Ali mislim da sada jednostavno pitas samo prijatelje, jer te bas za svih 1xx studenata ne moze biti briga. Ili tebe to zanima konkurencije radi ili sto..? |
Prvo pogledam rezultate pa pitam samo one koji su dobro prošli.
Ne, još bolje, pitam samo one koji su jako loše prošli.
Zezam se, naravno.
Ne zanima me za svih 1xx studenata, ali me zanima za one koje poznam, one koji su inače jako dobri, one koji mi idu na živce haha... Ma ne znam, znatiželjan sam po prirodi (a volja se ne buni).
|
|
[Vrh] |
|
alma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:56 sri, 21. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Atomised"]Prvo pogledam rezultate pa pitam samo one koji su dobro prošli.[/quote]
I pitat kolege kako su rijesili neki zadatak i bla bla bla...
To mi je jasno iako mi jos nikada nije palo napamet pitat neke koje ne poznajem, bilo sta, a kamo li za pomoc. (sramezljiva sam po prirodi i glupa po tom pitanju za takve stvari) :roll:
@alma: Nisam rekla da se sramis pred prijateljima, nego mozda pred nekim drugim. I pritom sam se naravno salila. :wink:
Iako je meni opcenito neugodno. :D
Ali slazem se s tobom, da ne bi ni ja (da mogu birati), htjela da svi vide sve. Ali boze moj, ne mogu birat, a nisam osoba koja se buni sama, nego eventulano ako se netko buni, onda se bunim uz njega/nju. :D
Atomised (napisa): | Prvo pogledam rezultate pa pitam samo one koji su dobro prošli. |
I pitat kolege kako su rijesili neki zadatak i bla bla bla...
To mi je jasno iako mi jos nikada nije palo napamet pitat neke koje ne poznajem, bilo sta, a kamo li za pomoc. (sramezljiva sam po prirodi i glupa po tom pitanju za takve stvari)
@alma: Nisam rekla da se sramis pred prijateljima, nego mozda pred nekim drugim. I pritom sam se naravno salila.
Iako je meni opcenito neugodno.
Ali slazem se s tobom, da ne bi ni ja (da mogu birati), htjela da svi vide sve. Ali boze moj, ne mogu birat, a nisam osoba koja se buni sama, nego eventulano ako se netko buni, onda se bunim uz njega/nju.
|
|
[Vrh] |
|
|