Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 1:05 čet, 29. 1. 2004 Naslov: Re: Pitanje |
|
|
[quote="Crni"]Ak' već postoji forum za analizu 3, zakaj asistenti ne objavljuju rezultate kolokvija i rokova ovdje? Kaj je to tak' teško?[/quote]
Evo nekoliko razloga. Redom kojim mi padnu na pamet, ne po vaznosti.
- kakav bi to bio post sa 240 linija (rezultati kolokvija) ?
- ne znam nista o HTML-u i nemam velike zelje da naucim (ovo je odgovor na pitanje: zasto nema web stranice za MA3/4?)
- studenti bi ionako trebali dolaziti na fax, pogotovo u zadnjem tjednu nastave, pa im valjda nije tesko pogledat na oglasnu plocu
- mozda postoje osobe koje ne zele da se njihova imena i (ne)uspjesi javno objavljuju. (znam da je i oglasna ploca javna, al' ipak postoji neka razlika)
Mea
Crni (napisa): | Ak' već postoji forum za analizu 3, zakaj asistenti ne objavljuju rezultate kolokvija i rokova ovdje? Kaj je to tak' teško? |
Evo nekoliko razloga. Redom kojim mi padnu na pamet, ne po vaznosti.
- kakav bi to bio post sa 240 linija (rezultati kolokvija) ?
- ne znam nista o HTML-u i nemam velike zelje da naucim (ovo je odgovor na pitanje: zasto nema web stranice za MA3/4?)
- studenti bi ionako trebali dolaziti na fax, pogotovo u zadnjem tjednu nastave, pa im valjda nije tesko pogledat na oglasnu plocu
- mozda postoje osobe koje ne zele da se njihova imena i (ne)uspjesi javno objavljuju. (znam da je i oglasna ploca javna, al' ipak postoji neka razlika)
Mea
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|