Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:11 sri, 6. 2. 2008 Naslov: |
|
|
po mojim saznanjima, mislim da ako imaš barem 50% ukupno prije završnog, možeš uzet ocjenu koju trenutno imaš, ako ne želiš više... a i mislim da se na usmenom ne može snizit ocjena, dakle to ti je tipa elementarna prošle godine... dobiješ na njemu 0-30 i to se dodaje već postojećim bodovima... i ideš izravno na usmeni ak imaš više od 50 i to želiš, a ak imaš između 20 i 50, moraš na završni prvo pismeni... bar koliko ja znam :)
po mojim saznanjima, mislim da ako imaš barem 50% ukupno prije završnog, možeš uzet ocjenu koju trenutno imaš, ako ne želiš više... a i mislim da se na usmenom ne može snizit ocjena, dakle to ti je tipa elementarna prošle godine... dobiješ na njemu 0-30 i to se dodaje već postojećim bodovima... i ideš izravno na usmeni ak imaš više od 50 i to želiš, a ak imaš između 20 i 50, moraš na završni prvo pismeni... bar koliko ja znam
_________________ kalendar

|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:42 sri, 6. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="arya"]po mojim saznanjima, mislim da ako imaš barem 50% ukupno prije završnog, možeš uzet ocjenu koju trenutno imaš, ako ne želiš više... a i mislim da se na usmenom ne može snizit ocjena, dakle to ti je tipa elementarna prošle godine... dobiješ na njemu 0-30 i to se dodaje već postojećim bodovima... i ideš izravno na usmeni ak imaš više od 50 i to želiš, a ak imaš između 20 i 50, moraš na završni prvo pismeni... bar koliko ja znam :)[/quote]
Riječi ti se pozlatile! E da nam je još potvrda neke službene osobe koja prati forum ... stvarno nije lako spremiti toliko ispita odjednom koje ne možeš odgoditi za idući rok ako se oklizneš. Tko god kaže da je bolonja med i mlijeko, laže!
arya (napisa): | po mojim saznanjima, mislim da ako imaš barem 50% ukupno prije završnog, možeš uzet ocjenu koju trenutno imaš, ako ne želiš više... a i mislim da se na usmenom ne može snizit ocjena, dakle to ti je tipa elementarna prošle godine... dobiješ na njemu 0-30 i to se dodaje već postojećim bodovima... i ideš izravno na usmeni ak imaš više od 50 i to želiš, a ak imaš između 20 i 50, moraš na završni prvo pismeni... bar koliko ja znam  |
Riječi ti se pozlatile! E da nam je još potvrda neke službene osobe koja prati forum ... stvarno nije lako spremiti toliko ispita odjednom koje ne možeš odgoditi za idući rok ako se oklizneš. Tko god kaže da je bolonja med i mlijeko, laže!
|
|
[Vrh] |
|
5ra Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buzov5 Forumaš(ica)

|