Evo, by popular request, ovdje se mozete dogovarati oko termina seminara, prema uputama prof. Singer. 8)
Ne znam hoce li prof. pratiti Forum u smislu sudjelovanja u raspravama, no rekla je da cete se ovdje dogovarati oko termina, pa ocekujem da ce povremeno baciti oko na topic. :) Za svaki slucaj, kad se troje-cetvero studenata usaglasi oko termina, javite joj se i mailom. 8)
[b]Preporuka:[/b] Nemojte dogovarati "danas za sutra", nego malo vise unaprijed. :) Em se trebate vi uskladiti, em prof. ima drugih ob(a)veza osim nastave (moj doktorat, na primjer :gg:).
Evo, by popular request, ovdje se mozete dogovarati oko termina seminara, prema uputama prof. Singer.
Ne znam hoce li prof. pratiti Forum u smislu sudjelovanja u raspravama, no rekla je da cete se ovdje dogovarati oko termina, pa ocekujem da ce povremeno baciti oko na topic. Za svaki slucaj, kad se troje-cetvero studenata usaglasi oko termina, javite joj se i mailom.
Preporuka: Nemojte dogovarati "danas za sutra", nego malo vise unaprijed. Em se trebate vi uskladiti, em prof. ima drugih ob(a)veza osim nastave (moj doktorat, na primjer ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|