Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 18:27 uto, 26. 2. 2008 Naslov: |
|
|
@financijska:
prvo vidjeti koliko je dolazak obavezan
tj. moze biti da je to termin samo za neku predaju zadataka ili nesto slicno, tj. da ne morate tamo sjediti non stop
ako se zbilja ocekuje da svi dodjete i prvi puta ne stanete svi u praktikum - zamolite profesora da se to rijesi ODMAH
npr
da on to rijesi s prodekanicom i fakultetom (uvodjenje dovoljno dodatnih termina)
ili
ZAHTJEVAJTE da dolazak NIJE obavezan i da nedolazak NEMA sankcija jer vam nisu omoguceni adekvatni uvjeti za rad - da vam to profesor ODMAH kaze - else, odite MASOVNO (znaci, masa vas) prodekanici
u svakom slucaju, trazite da se to ODMAH rijesi (znaci, da iduci tjedan imate novo stanje) na ovaj ili onaj nacin (ovaj = bez ikakvih sankcija - tipa ukinuti shemu 'nema dodatnih bodova za one kojih nema na vjezbama', onaj = uvesti DOVOLJNO dodatnih grupa)
naime, osnovna stvar je u opterecenju nastavnika - vecina je opterecena preko zakonske norme, smiju oni i vise, ali samo ako sami to zatraze/pristanu na to i ako je fax to spreman platiti
@financijska:
prvo vidjeti koliko je dolazak obavezan
tj. moze biti da je to termin samo za neku predaju zadataka ili nesto slicno, tj. da ne morate tamo sjediti non stop
ako se zbilja ocekuje da svi dodjete i prvi puta ne stanete svi u praktikum - zamolite profesora da se to rijesi ODMAH
npr
da on to rijesi s prodekanicom i fakultetom (uvodjenje dovoljno dodatnih termina)
ili
ZAHTJEVAJTE da dolazak NIJE obavezan i da nedolazak NEMA sankcija jer vam nisu omoguceni adekvatni uvjeti za rad - da vam to profesor ODMAH kaze - else, odite MASOVNO (znaci, masa vas) prodekanici
u svakom slucaju, trazite da se to ODMAH rijesi (znaci, da iduci tjedan imate novo stanje) na ovaj ili onaj nacin (ovaj = bez ikakvih sankcija - tipa ukinuti shemu 'nema dodatnih bodova za one kojih nema na vjezbama', onaj = uvesti DOVOLJNO dodatnih grupa)
naime, osnovna stvar je u opterecenju nastavnika - vecina je opterecena preko zakonske norme, smiju oni i vise, ali samo ako sami to zatraze/pristanu na to i ako je fax to spreman platiti
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
derle Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 1:18 sri, 27. 2. 2008 Naslov: |
|
|
odgovori na komentare:
jos jednom pohvale za sve (brzina odgovora, nalazenje rjesenja, etc) :klapklap:
[quote][quote] Konaène geometrije - vjezbe se odrzavaju istovremeno kad i predavanja (12-13 vjezbe, 12-14 predavanja), ali u drugoj prostoriji?[/quote]
prvi tjedan ce predavanja biti u navedenom terminu, a onda ce se
studenti dogovoriti s krckom o novom terminu predavanja. vjerojatno
ce biti 3 sata u komadu.[/quote]
[quote][quote] PDM2[A-LJ] u srijedu su vjezbe iz Integrali funkcija vise varijabli i
Engleski jezik u isto vrijeme u istoj ucionici.[/quote]
tipfeler; engleski je u 002[/quote]
[quote][quote] PDM1- postoje samo jedne vjezbe iz MA2 za grupu A-F (druga grupa ima 2 vjezbe iz MA2), a dvoje vjezbi iz EM2.... ?[/quote]
jos jedan tipfeler; srijedom u 13 ce biti vjezbe iz analize,
a ne elemntarne.[/quote]
[quote][quote] problem preklapanja kolegija 1. i 2. godine [/quote]
ja sam okvirno nastojao da nastava na jednoj godini bude
ujutro, a na drugoj popodne.
[b]ipak, ono na sto sam pazio je da kod barem jedne grupe sa jedne i jedne sa druge godine ne bude preklapanja.[/b]
studenti kod kojih se preklapaju kolegiji mogu promijeniti grupu vjezbi i predavanja tako da tih preklapanja ne bude. mislim da se tako moze rijesiti 99% slucajeva. ako to nije moguce rijesiti na taj nacin, neka se jave svom asistentu ili profesoru pa oni mogu u suradnji sa mnom potraziti novi termin za ta predavanja.[/quote]
[quote]sto se tice financijskog smjera, i iz operacijskih istrazivanja
i iz ekeonometrije ce biti jos jedna grupa vjezbi. za operacijska
istrazivanja je to definirano, a za ekonometrijujos treba vidjeti
s profesorom pa cemo nakon toga i tu drugu grupu uvrstiti u raspored.[/quote]
uskoro uploadam novi raspored pa javim (prva sluzbena verzija, takodjer podlozna promjenama) - sad mozete opet gledati jel sve stima :)
edit: novi raspored je [url=http://web.studenti.math.hr/downloads/nesluzbeno/ras/2007_08_ljeto/]online[/url]
odgovori na komentare:
jos jednom pohvale za sve (brzina odgovora, nalazenje rjesenja, etc)
Citat: | Citat: | Konaène geometrije - vjezbe se odrzavaju istovremeno kad i predavanja (12-13 vjezbe, 12-14 predavanja), ali u drugoj prostoriji? |
prvi tjedan ce predavanja biti u navedenom terminu, a onda ce se
studenti dogovoriti s krckom o novom terminu predavanja. vjerojatno
ce biti 3 sata u komadu. |
Citat: | Citat: | PDM2[A-LJ] u srijedu su vjezbe iz Integrali funkcija vise varijabli i
Engleski jezik u isto vrijeme u istoj ucionici. |
tipfeler; engleski je u 002 |
Citat: | Citat: | PDM1- postoje samo jedne vjezbe iz MA2 za grupu A-F (druga grupa ima 2 vjezbe iz MA2), a dvoje vjezbi iz EM2.... ? |
jos jedan tipfeler; srijedom u 13 ce biti vjezbe iz analize,
a ne elemntarne. |
Citat: | Citat: | problem preklapanja kolegija 1. i 2. godine |
ja sam okvirno nastojao da nastava na jednoj godini bude
ujutro, a na drugoj popodne.
ipak, ono na sto sam pazio je da kod barem jedne grupe sa jedne i jedne sa druge godine ne bude preklapanja.
studenti kod kojih se preklapaju kolegiji mogu promijeniti grupu vjezbi i predavanja tako da tih preklapanja ne bude. mislim da se tako moze rijesiti 99% slucajeva. ako to nije moguce rijesiti na taj nacin, neka se jave svom asistentu ili profesoru pa oni mogu u suradnji sa mnom potraziti novi termin za ta predavanja. |
Citat: | sto se tice financijskog smjera, i iz operacijskih istrazivanja
i iz ekeonometrije ce biti jos jedna grupa vjezbi. za operacijska
istrazivanja je to definirano, a za ekonometrijujos treba vidjeti
s profesorom pa cemo nakon toga i tu drugu grupu uvrstiti u raspored. |
uskoro uploadam novi raspored pa javim (prva sluzbena verzija, takodjer podlozna promjenama) - sad mozete opet gledati jel sve stima
edit: novi raspored je online
|
|
[Vrh] |
|
Gavranica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
LSSD Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:01 čet, 28. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="kristina"][quote="ß"]Sto ako mi nesto u rasporedu ne odgovara, ali isto tako znam da nitko drugi nije u jednakoj situaciji? Ima li se smisla uopće obraćati predavačima izbornih kolegija radi jednog studenta (sebe) ? :D[/quote]
Nama nije uspjelo za nas 10-ak u grupi (od 50) pa sumnjam... :( Jedino ako stvarno svima odgovara taj "tvoj" termin. Možda ćeš imati sreće! Pitaj najprije ljude u grupi.[/quote]
Thanx for the info. Kod mene je otprilike slučaj 1:30 (slobodna procjena :D )
Uglavnom, nakon pomnog proučavanja rasporeda, shvatio sam da situacija i nije loša koliko bi mogla biti (valjda predavanja iz Bioinformatike nisu obavezna :) ). Uostalom i ne znam kome bih se obratio budući da na onom izvedbenom planu ne piše tko drži vježbe iz Složenosti algoritama :( (btw, pretpostavljam da je to isti kolegij kao "Oblikovanje i analiza algoritama", jer na rasporedu piše jedno a u indexu (i redu predavanja) ovo drugo :? )
kristina (napisa): | ß (napisa): | Sto ako mi nesto u rasporedu ne odgovara, ali isto tako znam da nitko drugi nije u jednakoj situaciji? Ima li se smisla uopće obraćati predavačima izbornih kolegija radi jednog studenta (sebe) ?  |
Nama nije uspjelo za nas 10-ak u grupi (od 50) pa sumnjam... Jedino ako stvarno svima odgovara taj "tvoj" termin. Možda ćeš imati sreće! Pitaj najprije ljude u grupi. |
Thanx for the info. Kod mene je otprilike slučaj 1:30 (slobodna procjena )
Uglavnom, nakon pomnog proučavanja rasporeda, shvatio sam da situacija i nije loša koliko bi mogla biti (valjda predavanja iz Bioinformatike nisu obavezna ). Uostalom i ne znam kome bih se obratio budući da na onom izvedbenom planu ne piše tko drži vježbe iz Složenosti algoritama (btw, pretpostavljam da je to isti kolegij kao "Oblikovanje i analiza algoritama", jer na rasporedu piše jedno a u indexu (i redu predavanja) ovo drugo )
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|