Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
matka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:32 pon, 21. 4. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="jejo"]da, ali mi to odma preformuliramo da ce biti tezi kolokvij :D eto, takvi smo mi studenti, heh :oops: :D[/quote]
Ako sam ista naucio u ovih <censored> godina sto radim kao asistent, onda je to da je svaki ispit i svaki kolokvij neusporedivo tezi od onog prethodnog. :P
jejo (napisa): | da, ali mi to odma preformuliramo da ce biti tezi kolokvij eto, takvi smo mi studenti, heh  |
Ako sam ista naucio u ovih <censored> godina sto radim kao asistent, onda je to da je svaki ispit i svaki kolokvij neusporedivo tezi od onog prethodnog.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
matka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:34 uto, 22. 4. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="matka"]Mi se uvijek dobro pripremimo, al nad nekad zadaci malo iznenade...šalim se...hvala na odgovoru, očekivala sam da
će biti manje informacija, al s ovima sam super zadovoljna.[/quote]
Pa, mi ustvari nismo dali nikakve informacije - rekli smo da ce biti zadaci iz matrica, rekurzija i alokacije, ili krace receno: bit ce sve ono sto smo radili :wink:
matka (napisa): | Mi se uvijek dobro pripremimo, al nad nekad zadaci malo iznenade...šalim se...hvala na odgovoru, očekivala sam da
će biti manje informacija, al s ovima sam super zadovoljna. |
Pa, mi ustvari nismo dali nikakve informacije - rekli smo da ce biti zadaci iz matrica, rekurzija i alokacije, ili krace receno: bit ce sve ono sto smo radili
_________________ Extraordinary claims require extraordinary evidence. – Carl Sagan
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:40 uto, 22. 4. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ma"]
:lol!: da, zato što se zna kako se rješavaju zadaci iz prethodnog. svaki put. i daj bože da takvi budu i ove godine. :D[/quote]
Daj Bože da ne budu, ono je prilično teško. Treći nisam uspio pročitat, a drugi sam nekako još i uspio napisat rekurziju, al stvarno mislim da nije lagan taj 2.
[quote="mdoko"]Toga sigurno nece biti.[/quote]
Jupiiii
mrzim te zadatke
Redovito ispadnu kodovi kakve nitko normalan ne piše.
Bilo bi lijepo da nam stavite test primjere. Znam da ne pišemo na računalu, ali primjeri su da lakše razumijemo; a i kad će se iduće godine netko spremat za taj kolokvij pa će pisat na računalu da ima koji primjer za provjerit dal mu program radi ok... Ovako moramo prisilit nekog drugog da riješi isti zadatak pa uspoređivat rezultate koje programi daju :D
ma (napisa): |
da, zato što se zna kako se rješavaju zadaci iz prethodnog. svaki put. i daj bože da takvi budu i ove godine.  |
Daj Bože da ne budu, ono je prilično teško. Treći nisam uspio pročitat, a drugi sam nekako još i uspio napisat rekurziju, al stvarno mislim da nije lagan taj 2.
mdoko (napisa): | Toga sigurno nece biti. |
Jupiiii
mrzim te zadatke
Redovito ispadnu kodovi kakve nitko normalan ne piše.
Bilo bi lijepo da nam stavite test primjere. Znam da ne pišemo na računalu, ali primjeri su da lakše razumijemo; a i kad će se iduće godine netko spremat za taj kolokvij pa će pisat na računalu da ima koji primjer za provjerit dal mu program radi ok... Ovako moramo prisilit nekog drugog da riješi isti zadatak pa uspoređivat rezultate koje programi daju
_________________ Nikola Adžaga
Građevinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:20 sri, 23. 4. 2008 Naslov: |
|
|
Moze li netko pojasniti sto trebamo u ovom zadatku, iz 2.kolokvija od prosle godine:
Napiˇsite funkciju double **napravi_sortiranu_matricu(double **mat, int a, int b); koja kreira novu matricu
(treba ju dinamiˇcki alocirati) dimenzija a × b [b]dobivenu uzlaznim sortiranjem stupaca poˇcetne matrice [/b]mat (takoder
dimenzija a × b). Funkcija vra´ca pointer na novu matricu, a poˇcetna matrica treba ostati nepromijenjena.
konkretno, ovo boldano mi nije jasno.
i zasto na tim kolokvijima pise nastavnicki smjer?
Moze li netko pojasniti sto trebamo u ovom zadatku, iz 2.kolokvija od prosle godine:
Napiˇsite funkciju double **napravi_sortiranu_matricu(double **mat, int a, int b); koja kreira novu matricu
(treba ju dinamiˇcki alocirati) dimenzija a × b dobivenu uzlaznim sortiranjem stupaca poˇcetne matrice mat (takoder
dimenzija a × b). Funkcija vra´ca pointer na novu matricu, a poˇcetna matrica treba ostati nepromijenjena.
konkretno, ovo boldano mi nije jasno.
i zasto na tim kolokvijima pise nastavnicki smjer?
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:48 sri, 23. 4. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ekatarina"]Moze li netko pojasniti sto trebamo u ovom zadatku, iz 2.kolokvija od prosle godine:
(treba ju dinamiˇcki alocirati) dimenzija a × b [b]dobivenu uzlaznim sortiranjem stupaca poˇcetne matrice [/b]mat (takoder
konkretno, ovo boldano mi nije jasno.[/quote]
pa mislim da će svaki stupac nove matrice imati iste brojeve kao odgovarajući mu stupac stare, samo sortirane uzlazno.
npr:
[latex]\left(
\begin{array}{cccc}
1 & -1 & -1 & 2\\
0 & 1 & -2 & 3\\
3 & 4 & 6 & 0
\end{array}
\right)[/latex] :arrow: [latex]\left(
\begin{array}{cccc}
0 & -1 & -2 & 0\\
1 & 1 & -1 & 2\\
3 & 4 & 6 & 3
\end{array}
\right)[/latex]
a na kolokviju piše nastavnički smjer jer je to vjerojatno kolokvij s nastavničkog smjera.
ekatarina (napisa): | Moze li netko pojasniti sto trebamo u ovom zadatku, iz 2.kolokvija od prosle godine:
(treba ju dinamiˇcki alocirati) dimenzija a × b dobivenu uzlaznim sortiranjem stupaca poˇcetne matrice mat (takoder
konkretno, ovo boldano mi nije jasno. |
pa mislim da će svaki stupac nove matrice imati iste brojeve kao odgovarajući mu stupac stare, samo sortirane uzlazno.
npr:
a na kolokviju piše nastavnički smjer jer je to vjerojatno kolokvij s nastavničkog smjera.
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)