Koji termin kolokvija vam vise odgovara? | ||||||||||||||
|
||||||||||||||
Ukupno glasova : 44 |
vinko (napisa): |
...Ali ipak sve dogovorite s profesoricom na sljedećim predavanjima. |
YMP (napisa): |
pa je logično da ljudima paše više tjedan iza kolokvija jer imaju hrpu obaveza u kolokvijima tebe nitko ne tjera da ti pišeš taj kolokvij. |
insane_raver (napisa): |
Skoro pola
Još malo |
vinko (napisa): |
Eh sad... kad bi svima odgovarala subota, još bi morali dogovoriti s upravom faksa, jer faks subotom ne radi i zaključan je!
|
Crazylamb1 (napisa): |
Cesta je praksa da ako vecini pase pomjeranje kolokvija iza kolokvijskog tjedna onda se to i radi (sto znaci da si ostale planove prilagodjavas faksu, a ne faks planovima). |
tmarusca (napisa): | ||
zasto skupljas pola? nije ovo sabor! |
tmarusca (napisa): |
ne nego to znaci bas suprotno - pomicanje kolokvija je prilagodba faksa sebi. Cesta praksa? kada se tako nesto napravilo? |
insane_raver (napisa): |
meni je rečeno da je demokracija. i da većina odlučuje.
Više profesora mi je tako reklo. Pa da, skupljam većinu. |
tmarusca (napisa): | ||
ne verujem da su ti profesori rekli neistinite tvrdnje. nacini provodenja kolokvija su interna stvar pojedinog fakulteta na koju studenti pristaju upisom i nemaju se zapravo pravo petljati (da, prosvjedi i sl. nemaju pravne osnove, a pogotovo oni organizirani na filozofskom). ja jesam dozivio promjenu termina vjezbi npr. ali akko svima odgovara, cim nekom ne odgovara se radi po sluzbeno predvidenom terminu. poprilicno cesto? smo mi na istom faxu? u tri godine sam dozivio valjda 2 ili 3 pokusaja promjene termina necega koji su pali u vodu zbog nekolicine. |
tmarusca (napisa): |
uostalom ponasate se kao djeca, sto je asistent vinko rezimirao. sad bi malo jedno, pa bi malo drugo. ovo sve nema smisla i ne bi me cudilo da dode do pravnih akcija u slucaju da netko uvazi vase ilegitimne zahtjeve. |
bbanelli (napisa): |
Evo, da ti "polegitimiram" zahtijev, *meni* osobno ne odgovara 28. 3. jer bih morao pisati dva kolokvija paralelno. |
Gino (napisa): |
takve se stvari rijesavaju individualno, ipak se radi ili o tome da nisi bas redovan pa slusas predmete s raznih godina/studija ili si upisao nesto za nadopunu znanja |
Citat: |
kad sam ja imao takvu situaciju obratio sam se jednom od profesora i reko je da mogu doc na popravni pisat taj kolokvij... |
output generated using printer-friendly topic mod. Vremenska zona: GMT + 01:00.