Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Koji termin kolokvija vam vise odgovara? |
28.03. |
|
50% |
[ 22 ] |
06.04. |
|
50% |
[ 22 ] |
|
Ukupno glasova : 44 |
|
Autor/ica |
Poruka |
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
lalalala Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
sagi Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Data Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tidus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:38 pet, 18. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="insane_raver"]meni je rečeno da je demokracija. i da većina odlučuje.
Više profesora mi je tako reklo.
Pa da, skupljam većinu. [/quote]
ne verujem da su ti profesori rekli neistinite tvrdnje. nacini provodenja kolokvija su interna stvar pojedinog fakulteta na koju studenti pristaju upisom i nemaju se zapravo pravo petljati (da, prosvjedi i sl. nemaju pravne osnove, a pogotovo oni organizirani na filozofskom).
ja jesam dozivio promjenu termina vjezbi npr. ali akko svima odgovara, cim nekom ne odgovara se radi po sluzbeno predvidenom terminu.
poprilicno cesto? smo mi na istom faxu? u tri godine sam dozivio valjda 2 ili 3 pokusaja promjene termina necega koji su pali u vodu zbog nekolicine.
insane_raver (napisa): | meni je rečeno da je demokracija. i da većina odlučuje.
Pa da, skupljam većinu. |
ne verujem da su ti profesori rekli neistinite tvrdnje. nacini provodenja kolokvija su interna stvar pojedinog fakulteta na koju studenti pristaju upisom i nemaju se zapravo pravo petljati (da, prosvjedi i sl. nemaju pravne osnove, a pogotovo oni organizirani na filozofskom).
ja jesam dozivio promjenu termina vjezbi npr. ali akko svima odgovara, cim nekom ne odgovara se radi po sluzbeno predvidenom terminu.
poprilicno cesto? smo mi na istom faxu? u tri godine sam dozivio valjda 2 ili 3 pokusaja promjene termina necega koji su pali u vodu zbog nekolicine.
_________________ ...to kaj ona ima kilu viska, ja ne marim...
|
|
[Vrh] |
|
YMP Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
YMP Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 11:39 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="tmarusca"][quote="insane_raver"]meni je rečeno da je demokracija. i da većina odlučuje.
Pa da, skupljam većinu. [/quote]
j[b]a jesam dozivio promjenu termina vjezbi npr. ali akko svima odgovara, cim nekom ne odgovara se radi po sluzbeno predvidenom terminu.[/b]
poprilicno cesto? smo mi na istom faxu? u tri godine sam dozivio valjda 2 ili 3 pokusaja promjene termina necega koji su pali u vodu zbog nekolicine.[/quote]
a ja sam sam doživio da zbog nekolicine kojima nije odgovaralo jer su imali koliziju NISU htjeli promijeniti termin vježbi jer je VEĆINA bila za tadašnji termin, tako su mi i satničar i prodekan za nastavu tadašnji rekli, da je većina bitna.
Uglavnom. Nebitno više.
Ako će nam uvažiti, uvažit će nam.
Ne želim nikoga uvrijediti tu, ali ako se većina slaže i može se izać u susret, ne vidim zašto je toliki problem.
tmarusca (napisa): | insane_raver (napisa): | meni je rečeno da je demokracija. i da većina odlučuje.
Pa da, skupljam većinu. |
poprilicno cesto? smo mi na istom faxu? u tri godine sam dozivio valjda 2 ili 3 pokusaja promjene termina necega koji su pali u vodu zbog nekolicine. |
a ja sam sam doživio da zbog nekolicine kojima nije odgovaralo jer su imali koliziju NISU htjeli promijeniti termin vježbi jer je VEĆINA bila za tadašnji termin, tako su mi i satničar i prodekan za nastavu tadašnji rekli, da je većina bitna.
Uglavnom. Nebitno više.
Ako će nam uvažiti, uvažit će nam.
Ne želim nikoga uvrijediti tu, ali ako se većina slaže i može se izać u susret, ne vidim zašto je toliki problem.
|
|
[Vrh] |
|
bbanelli Forumaš(ica)
|
Postano: 12:40 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="tmarusca"]uostalom ponasate se kao djeca, sto je asistent vinko rezimirao. sad bi malo jedno, pa bi malo drugo. ovo sve nema smisla i ne bi me cudilo da dode do pravnih akcija u slucaju da netko uvazi vase ilegitimne zahtjeve.[/quote]Evo, da ti "polegitimiram" zahtijev, *meni* osobno ne odgovara 28. 3. jer bih morao pisati dva kolokvija paralelno. Po tvom "teoremu" jednog kontraprimjera, mislim da je stvar rijesena.
Dovoljno "legitimno"?
tmarusca (napisa): | uostalom ponasate se kao djeca, sto je asistent vinko rezimirao. sad bi malo jedno, pa bi malo drugo. ovo sve nema smisla i ne bi me cudilo da dode do pravnih akcija u slucaju da netko uvazi vase ilegitimne zahtjeve. | Evo, da ti "polegitimiram" zahtijev, *meni* osobno ne odgovara 28. 3. jer bih morao pisati dva kolokvija paralelno. Po tvom "teoremu" jednog kontraprimjera, mislim da je stvar rijesena.
Dovoljno "legitimno"?
_________________ Matematika
Dijeli ljude na dvije grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.
§ https://www.pci-z.com/ §
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bbanelli Forumaš(ica)
|
Postano: 13:00 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Gino"]takve se stvari rijesavaju individualno, ipak se radi ili o tome da nisi bas redovan pa slusas predmete s raznih godina/studija ili si upisao nesto za nadopunu znanja[/quote]Da, i?
Legitimno sam upisao kolegij...
[quote]kad sam ja imao takvu situaciju obratio sam se jednom od profesora i reko je da mogu doc na popravni pisat taj kolokvij...[/quote]...i zelim ga legitimno polagati. Sad, kako ce se izmjesati grupe, iskreno me i nije briga, ali zelim imati sva prava koja imaju i ostali studenti koji su upisali kolegij.
Evidentno je da je termin lose odabran jer ne pase vecini studenata, pa ne vidim zasto bi bio problem da se isti pomakne kada ne interferira s ostalim akademskim obavezama.
To sto nekome ne odgovara zbog privatnih planova je iskljucivo problem osobne prirode.
Gino (napisa): | takve se stvari rijesavaju individualno, ipak se radi ili o tome da nisi bas redovan pa slusas predmete s raznih godina/studija ili si upisao nesto za nadopunu znanja | Da, i?
Legitimno sam upisao kolegij...
Citat: | kad sam ja imao takvu situaciju obratio sam se jednom od profesora i reko je da mogu doc na popravni pisat taj kolokvij... | ...i zelim ga legitimno polagati. Sad, kako ce se izmjesati grupe, iskreno me i nije briga, ali zelim imati sva prava koja imaju i ostali studenti koji su upisali kolegij.
Evidentno je da je termin lose odabran jer ne pase vecini studenata, pa ne vidim zasto bi bio problem da se isti pomakne kada ne interferira s ostalim akademskim obavezama.
To sto nekome ne odgovara zbog privatnih planova je iskljucivo problem osobne prirode.
_________________ Matematika
Dijeli ljude na dvije grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.
§ https://www.pci-z.com/ §
|
|
[Vrh] |
|
YMP Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 16:01 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
Ja se nisam bunio za to da se termin prebaci na 6.4., samo sam na predavanju istaknuo da mi vise odgovara 28.3. kao sto su neki napravili isto za 6.4.
Za te termine mogu samo izrazit zelje, i nemam se sta posebno bunit. Al mi ovdje ne pricamo o tim terminima, vec o terminu u subotu koja je daleko izvan kolokvijskog dvotjedna.
Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu.
Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija nekog od kolegija po njegovom izboru. Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si. Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje.
@YMP ja ne sudim nikome, niti nekoga a priori smatram glupim. Nisam misljenja da moras biti pametan da polozis neki kolegij.
Ja se nisam bunio za to da se termin prebaci na 6.4., samo sam na predavanju istaknuo da mi vise odgovara 28.3. kao sto su neki napravili isto za 6.4.
Za te termine mogu samo izrazit zelje, i nemam se sta posebno bunit. Al mi ovdje ne pricamo o tim terminima, vec o terminu u subotu koja je daleko izvan kolokvijskog dvotjedna.
Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu.
Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija nekog od kolegija po njegovom izboru. Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si. Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje.
@YMP ja ne sudim nikome, niti nekoga a priori smatram glupim. Nisam misljenja da moras biti pametan da polozis neki kolegij.
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
|