Koji termin kolokvija vam vise odgovara? | ||||||||||||||
|
||||||||||||||
Ukupno glasova : 44 |
sunny (napisa): |
kolegijalnost na razini |
jedan primjer pravog razloga... |
Gino (napisa): |
Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu.
Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija nekog od kolegija po njegovom izboru. Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si. Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje. |
t(kako vec)
|
Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu. |
Citat: |
Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija nekog od kolegija po njegovom izboru. |
Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si. |
Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje. |
bbanelli (napisa): |
A tvoje "pravo" je vece od mojeg (ili bilo cijeg drugog) iz tocno kojeg razloga? |
Kao sto sam ti vec objasnio |
No nekako mi je prirodnije da je to kolegij od 20 ljudi, nego onaj od 200. Pogotovo zato sto vecini taj termin ne pase. |
No ako ti mozes uvjeriti voditelje ovog drugog kolegija da promijene svoj termin, samo izvoli. |
Zasto bi itko tebi treba polagati racune vezano za to? |
bbanelli (napisa): | ||
|
HB (napisa): |
... Nadam se da će oni uskoro reći tu finalnu odluku, da barem znamo o kojem će datumu biti riječ. |
HB (napisa): |
nije dao neki konkretan argument zašto to želi |
kad sam ja imao takvu situaciju obratio sam se jednom od profesora i reko je da mogu doc na popravni pisat taj kolokvij... |
tidus (napisa): | ||
Zanimljivo, budući da smo prošle godine morali mijenjati termin kolokvija Građe računala jer si ti upisao dva izborna i SAMO TEBI je došlo do kolizije termina... Pa tko je ovdje lud? Valjda ćemo vidjeti u srijedu... |
output generated using printer-friendly topic mod. Vremenska zona: GMT + 01:00.