Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Koji termin kolokvija vam vise odgovara? |
28.03. |
|
50% |
[ 22 ] |
06.04. |
|
50% |
[ 22 ] |
|
Ukupno glasova : 44 |
|
Autor/ica |
Poruka |
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 16:48 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
kad se buni netko ko nece 6.4. ili 16.4. onda mu se napomene da ne treba on pisati kolokvij, a kad se buni netko kome ne odgovara 28.3. onda on ima prave razloge :wink:
toliko o frazi
[quote="sunny"]kolegijalnost na razini[/quote]
btw @sunny, jesi procitala moj prethodni post :?: jel ti se cini razumnim ono sto sam napisao, ako nije problem da i argumentiras svoj odgovor, neovisno o tome hoce li bit da ili ne, ako je problem nema veze, al samo me zanima, jer imam dojam da pricam zidu, tako da se vise necu ovdje oglasavati, al bi rado procitao tvoj odgovor :)
kad se buni netko ko nece 6.4. ili 16.4. onda mu se napomene da ne treba on pisati kolokvij, a kad se buni netko kome ne odgovara 28.3. onda on ima prave razloge
toliko o frazi
sunny (napisa): | kolegijalnost na razini |
btw @sunny, jesi procitala moj prethodni post jel ti se cini razumnim ono sto sam napisao, ako nije problem da i argumentiras svoj odgovor, neovisno o tome hoce li bit da ili ne, ako je problem nema veze, al samo me zanima, jer imam dojam da pricam zidu, tako da se vise necu ovdje oglasavati, al bi rado procitao tvoj odgovor
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
Postano: 16:59 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
jedan primjer pravog razloga: bbanelli je rekao da 28.03. u to vrijeme ima drugi kolokvij. meni je to daleko daleko bolji razlog od toga da se nekima (tocnije dvoje ljudi) ne da pisati kolokvij nakon kolokvijskog tjedna, osim, naravno, ako i ti imas neki bolji razlog. ako imas bilo bi uredu da ga navedes ovdje, pa te ostali nece napadat (tj. ne napadaju te ni sad, samo si ti malo previse ratoboran ;))
jedan primjer pravog razloga: bbanelli je rekao da 28.03. u to vrijeme ima drugi kolokvij. meni je to daleko daleko bolji razlog od toga da se nekima (tocnije dvoje ljudi) ne da pisati kolokvij nakon kolokvijskog tjedna, osim, naravno, ako i ti imas neki bolji razlog. ako imas bilo bi uredu da ga navedes ovdje, pa te ostali nece napadat (tj. ne napadaju te ni sad, samo si ti malo previse ratoboran )
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 17:38 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
znam da sam rekao da necu vise al morao sam
[quote="sunny"]jedan primjer pravog razloga...[/quote]
mozda prije nisam bio jasan, zanimalo me dal si procitala ovo
[quote="Gino"]Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu.
[b]Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija [u]nekog od kolegija po njegovom izboru[/u].[/b] Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si. Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje.
[/quote]
i sta mislis o tome
znam da sam rekao da necu vise al morao sam
sunny (napisa): | jedan primjer pravog razloga... |
mozda prije nisam bio jasan, zanimalo me dal si procitala ovo
Gino (napisa): | Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu.
Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija nekog od kolegija po njegovom izboru. Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si. Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje.
|
i sta mislis o tome
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bbanelli Forumaš(ica)
|
Postano: 18:03 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Gino"]Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu.[/quote]A tvoje "pravo" je vece od mojeg (ili bilo cijeg drugog) iz tocno kojeg razloga?
[quote]Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija nekog od kolegija po njegovom izboru.[/quote]Kao sto sam ti vec objasnio, potpuno mi je svejedno koji ce kolegij dobiti "veto". No nekako mi je prirodnije da je to kolegij od 20 ljudi, nego onaj od 200. Pogotovo zato sto vecini taj termin ne pase.
No ako ti mozes uvjeriti voditelje ovog drugog kolegija da promijene svoj termin, samo izvoli.
[quote]Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si.[/quote]Zasto bi itko tebi treba polagati racune vezano za to?
[quote]Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje.[/quote]I opet, tko si *ti* da odredjujes ciji slucaj bi treba biti gdje?
Gino (napisa): | Sto se tice bbanellia, ima donekle istine u tome da ima prava kao i drugi, al mislim da mu niko nece uzet pravo pisanja kolokvija, vec se u toj situaciji prirodno namece uvodenje dodatnog termina za tu osobu. | A tvoje "pravo" je vece od mojeg (ili bilo cijeg drugog) iz tocno kojeg razloga?
Citat: | Ono sto je sigurno je da mu ta situacija ne omogucuje pravo veta na termin kolokvija nekog od kolegija po njegovom izboru. | Kao sto sam ti vec objasnio, potpuno mi je svejedno koji ce kolegij dobiti "veto". No nekako mi je prirodnije da je to kolegij od 20 ljudi, nego onaj od 200. Pogotovo zato sto vecini taj termin ne pase.
No ako ti mozes uvjeriti voditelje ovog drugog kolegija da promijene svoj termin, samo izvoli.
Citat: | Razumnim se cini poslati mail nositeljima doticnih kolegija, kako bi oni odlucili sto ce s time. Ako si to napravio, bravo ako nisi mogao si. | Zasto bi itko tebi treba polagati racune vezano za to?
Citat: | Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje. | I opet, tko si *ti* da odredjujes ciji slucaj bi treba biti gdje?
_________________ Matematika
Dijeli ljude na dvije grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.
§ https://www.pci-z.com/ §
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 18:37 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="bbanelli"]A tvoje "pravo" je vece od mojeg (ili bilo cijeg drugog) iz tocno kojeg razloga?[/quote] osim sto nisam nikad tvrdio da imam vise prava od ostalih i sl, kroz raspravu sam vise puta argumentirao ovo sto ti sad trazis od mene, pa ako te stvarno zanima, procitaj si sve detaljno
[quote="bbanelli"]Kao sto sam ti vec objasnio[/quote] zar jesi?
[quote="bbanelli"]No nekako mi je prirodnije da je to kolegij od 20 ljudi, nego onaj od 200. Pogotovo zato sto vecini taj termin ne pase.[/quote] da to stoji, i nemam nista protiv toga da se termin promijeni, dok je u granicama predvidenim redom predavanja za tekucu akademsku godinu
[quote="bbanelli"]No ako ti mozes uvjeriti voditelje ovog drugog kolegija da promijene svoj termin, samo izvoli.[/quote]cccc :D na kog ti ja licim, to me se ne tice, imam dovoljno svojih problema
[quote="bbanelli"]Zasto bi itko tebi treba polagati racune vezano za to?[/quote]
A kad sam ja to tocno trazio?
[quote="bbanelli"][quote]Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje.[/quote]I opet, tko si *ti* da odredjujes ciji slucaj bi treba biti gdje?[/quote]
Mislim da nisi shvatio poantu, nije da mislim da nebi to trebao pisati ovdje, nego da ces na ovaj nacin teze doci do cilja, ili neces uopce. Forum je nesluzben.
bbanelli (napisa): | A tvoje "pravo" je vece od mojeg (ili bilo cijeg drugog) iz tocno kojeg razloga? | osim sto nisam nikad tvrdio da imam vise prava od ostalih i sl, kroz raspravu sam vise puta argumentirao ovo sto ti sad trazis od mene, pa ako te stvarno zanima, procitaj si sve detaljno
bbanelli (napisa): | Kao sto sam ti vec objasnio | zar jesi?
bbanelli (napisa): | No nekako mi je prirodnije da je to kolegij od 20 ljudi, nego onaj od 200. Pogotovo zato sto vecini taj termin ne pase. | da to stoji, i nemam nista protiv toga da se termin promijeni, dok je u granicama predvidenim redom predavanja za tekucu akademsku godinu
bbanelli (napisa): | No ako ti mozes uvjeriti voditelje ovog drugog kolegija da promijene svoj termin, samo izvoli. | cccc na kog ti ja licim, to me se ne tice, imam dovoljno svojih problema
bbanelli (napisa): | Zasto bi itko tebi treba polagati racune vezano za to? |
A kad sam ja to tocno trazio?
bbanelli (napisa): | Citat: | Bilo kako bilo tvojem slucaju nije mjesto ovdje. | I opet, tko si *ti* da odredjujes ciji slucaj bi treba biti gdje? |
Mislim da nisi shvatio poantu, nije da mislim da nebi to trebao pisati ovdje, nego da ces na ovaj nacin teze doci do cilja, ili neces uopce. Forum je nesluzben.
|
|
[Vrh] |
|
eta Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
HB Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:13 sub, 19. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="HB"]... Nadam se da će oni uskoro reći tu finalnu odluku, da barem znamo o kojem će datumu biti riječ.[/quote]
Odg koji sam dobio od profesorice :
"Trenutno ne mogu donijeti odluku o pomicanju kolokvija jer ne znam koliko vas uopce to zeli. Javio mi se vec jedan student kojem sam rekla da mi do utorka dostavi potpunu anketu pa cu ja do srijede donijeti odluku ovisno i o anketi i o zauzetosti praktikuma. Nisam sigurna smijemo li uopce odrzavati kolokvij subotom, to nije obicaj pa bi trebalo pitati.
U svakom slucaju, zasad jos uvijek stoji 28.3., a znat ce se definitivno u srijedu.
Pozdrav,
Maja Starcevic"
HB (napisa): | ... Nadam se da će oni uskoro reći tu finalnu odluku, da barem znamo o kojem će datumu biti riječ. |
Odg koji sam dobio od profesorice :
"Trenutno ne mogu donijeti odluku o pomicanju kolokvija jer ne znam koliko vas uopce to zeli. Javio mi se vec jedan student kojem sam rekla da mi do utorka dostavi potpunu anketu pa cu ja do srijede donijeti odluku ovisno i o anketi i o zauzetosti praktikuma. Nisam sigurna smijemo li uopce odrzavati kolokvij subotom, to nije obicaj pa bi trebalo pitati.
U svakom slucaju, zasad jos uvijek stoji 28.3., a znat ce se definitivno u srijedu.
Pozdrav,
Maja Starcevic"
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jakob101 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tidus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
anjcho Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:42 ned, 20. 3. 2011 Naslov: |
|
|
Evo, ni meni ne odgovara subota (mislim da mi ni ne treba razlog, jer govorimo o ne kolokvijskom tjednu)! Mislim, sta, cula sam za promjene termina kolokvija zbog poklapanja, ali otkad smijemo mjenjat ''jer cemo onda imat vise vremena za naucit''? I ajde da je termin u kolokvijskom tjednu, ali tjedan dana nakon kraja kolokvija?
Dakle, protiv subote.
Evo, ni meni ne odgovara subota (mislim da mi ni ne treba razlog, jer govorimo o ne kolokvijskom tjednu)! Mislim, sta, cula sam za promjene termina kolokvija zbog poklapanja, ali otkad smijemo mjenjat ''jer cemo onda imat vise vremena za naucit''? I ajde da je termin u kolokvijskom tjednu, ali tjedan dana nakon kraja kolokvija?
Dakle, protiv subote.
_________________ (\__/)
(=’.’=)
(")_(")
This is ZEC. Copy and paste ZEC into your signature to help him gain world domination.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bbanelli Forumaš(ica)
|
Postano: 13:27 ned, 20. 3. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="tidus"][quote="Gino"]kad sam ja imao takvu situaciju obratio sam se jednom od profesora i reko je da mogu doc na popravni pisat taj kolokvij...[/quote]
Zanimljivo, budući da smo prošle godine morali mijenjati termin kolokvija Građe računala jer si ti upisao dva izborna i SAMO TEBI je došlo do kolizije termina...
Pa tko je ovdje lud? Valjda ćemo vidjeti u srijedu...[/quote]Hej, ali on je kontaktirao studentskog mislioca^H^H^H^H^H^H^H^Hpravobranitelja koji misli da bi kolokvij trebao svima dogovarati!
Pa obzirom na to i cinjenicu da meni ne odgovara originalni termin (ergo, ne odgovara svima), opet smo na nuli? :D
tidus (napisa): | Gino (napisa): | kad sam ja imao takvu situaciju obratio sam se jednom od profesora i reko je da mogu doc na popravni pisat taj kolokvij... |
Zanimljivo, budući da smo prošle godine morali mijenjati termin kolokvija Građe računala jer si ti upisao dva izborna i SAMO TEBI je došlo do kolizije termina...
Pa tko je ovdje lud? Valjda ćemo vidjeti u srijedu... | Hej, ali on je kontaktirao studentskog mislioca^H^H^H^H^H^H^H^Hpravobranitelja koji misli da bi kolokvij trebao svima dogovarati!
Pa obzirom na to i cinjenicu da meni ne odgovara originalni termin (ergo, ne odgovara svima), opet smo na nuli?
_________________ Matematika
Dijeli ljude na dvije grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.
§ https://www.pci-z.com/ §
|
|
[Vrh] |
|
|