Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bingo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:14 sub, 27. 12. 2003 Naslov: Re: detach od shella |
|
|
[quote="bingo"]I josh, da li je moguce uzurpirati tim programcekom jedam port na studentu, a da to nekoga jako ne naljuti?[/quote]
Pa, ako to samo napravis, vjerujem da ce se netko (bar malo ;)) naljutiti. :( Predlazem posjet RCu. :? Tamo objasni sto i zasto trazis, pa vidi hoce li ti dozvoliti.
A nohup je radio kako treba dok sam ja bio student... 8)
[code:1]nohup naredba parametri &[/code:1]
Ovisno o sistemu, trebas redirektati stdout i stderr u fileove. Na Studentu, prije par godina, to nije bilo potrebno. :D
bingo (napisa): | I josh, da li je moguce uzurpirati tim programcekom jedam port na studentu, a da to nekoga jako ne naljuti? |
Pa, ako to samo napravis, vjerujem da ce se netko (bar malo ) naljutiti. Predlazem posjet RCu. Tamo objasni sto i zasto trazis, pa vidi hoce li ti dozvoliti.
A nohup je radio kako treba dok sam ja bio student...
Kod: | nohup naredba parametri & |
Ovisno o sistemu, trebas redirektati stdout i stderr u fileove. Na Studentu, prije par godina, to nije bilo potrebno.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|