Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
zebrica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krks Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krks Forumaš(ica)
|
Postano: 15:37 ned, 27. 12. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="teh_pwnerer"][quote="krks"]To je ona knjiga iz koje je kopiran dio skripte, a koliko vidim Vrankic se nje drzi i u ostatku kolegija.[/quote]
Koji dio te knjige je kopiran? Pregledao sam cijelu skriptu i jedina knjiga iz koje je kopirano je A. Koutsoyiannis - Moderna mikroekonomika.
Nabavio sam ovu knjigu od Jehle-a i Reny-a koju si spomenuo, ne snalazim se baš najbolje jer je na engleskom i opširna je dosta. Nije mi najpogodnije štivo za učenje, pogotovo jer nemam pojma šta se radilo na mikro. Postoji li neka pristupačnija alternativa?[/quote]
Dosta stvari iz one biljeznice po Puljicu (svojstva funkcija, izvodi) su iz Renya, al imas pravo - ono poglavlje 2. "The Consumer" nije. Ovaj grk mi se cini citljiviji, al ne mogu naci cijelu knjigu pa ne znam koliko pokriva ostatak.
btw. Jel zadao drugu zadacu i dokud je uopce dosao s ekonomikom blagostanja ? Zadnje se sjecam onih povrsina izmedju krivulja potraznje, pa sam nesto fulao, a 23-eg vise nije bilo predavanja.
teh_pwnerer (napisa): | krks (napisa): | To je ona knjiga iz koje je kopiran dio skripte, a koliko vidim Vrankic se nje drzi i u ostatku kolegija. |
Koji dio te knjige je kopiran? Pregledao sam cijelu skriptu i jedina knjiga iz koje je kopirano je A. Koutsoyiannis - Moderna mikroekonomika.
Nabavio sam ovu knjigu od Jehle-a i Reny-a koju si spomenuo, ne snalazim se baš najbolje jer je na engleskom i opširna je dosta. Nije mi najpogodnije štivo za učenje, pogotovo jer nemam pojma šta se radilo na mikro. Postoji li neka pristupačnija alternativa? |
Dosta stvari iz one biljeznice po Puljicu (svojstva funkcija, izvodi) su iz Renya, al imas pravo - ono poglavlje 2. "The Consumer" nije. Ovaj grk mi se cini citljiviji, al ne mogu naci cijelu knjigu pa ne znam koliko pokriva ostatak.
btw. Jel zadao drugu zadacu i dokud je uopce dosao s ekonomikom blagostanja ? Zadnje se sjecam onih povrsina izmedju krivulja potraznje, pa sam nesto fulao, a 23-eg vise nije bilo predavanja.
|
|
[Vrh] |
|
garbica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|