Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
shoki Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 16:31 čet, 12. 1. 2006 Naslov: Re: Stare Solaris mašine |
|
|
[quote="shoki"]Što se dogodilo sa starim solaris mašinama iz praktikuma u prizemlju?
Jel se može nabavti koja?
Ako fakultet nema kud s njima, ja se evo dobrovoljno javljam da vas riješim par komada, za lab doma. Ne sve, dva ili tri bi bilo i više nego dovoljno.
Niste ih valjda bacili... :shock:[/quote]
Hmm... pa kaj sad ja radim i tu u ovom topicu. Dosadnjakovic.
E pa, pogodio si da se otpisana tehnika hice (baca). A ja dosta cesto kukam dolje kak nekja ne radi popraktikumima, pa vidim kad se to zbiva.
Ako odes u 102 i probas pomaknuti kauc primjetit ces da je malo tezak... A zakaj? Pa zato jer je pun starih terminala iz PR2 :D [size=7] koji cekaju da ih Zub konacno vec jednom uzme i uposli kak je rekao da bude i zbog cega sam ih i nosio gore i spasio do smeca.[/size] :viking:
Za stanice ne znam, nisu bile na toj hrpi za smece na kojoj su bili i terminali. Najbolje je kak veli vsego da se sto prije zaletis u RC i pitas.
Da, u onoj velikoj kartonskoj kutiji ispod lijevog prozora u 102 imas masine od starog studenta, koje su isto namjenjene smecu. Pogledaj ak te kaj zanima, ako ne, mi cemo to skoro na smece, jer nam zauzima mjesto, a nema bas interesa za njih. :neznam:
shoki (napisa): | Što se dogodilo sa starim solaris mašinama iz praktikuma u prizemlju?
Jel se može nabavti koja?
Ako fakultet nema kud s njima, ja se evo dobrovoljno javljam da vas riješim par komada, za lab doma. Ne sve, dva ili tri bi bilo i više nego dovoljno.
Niste ih valjda bacili... |
Hmm... pa kaj sad ja radim i tu u ovom topicu. Dosadnjakovic.
E pa, pogodio si da se otpisana tehnika hice (baca). A ja dosta cesto kukam dolje kak nekja ne radi popraktikumima, pa vidim kad se to zbiva.
Ako odes u 102 i probas pomaknuti kauc primjetit ces da je malo tezak... A zakaj? Pa zato jer je pun starih terminala iz PR2 koji cekaju da ih Zub konacno vec jednom uzme i uposli kak je rekao da bude i zbog cega sam ih i nosio gore i spasio do smeca.
Za stanice ne znam, nisu bile na toj hrpi za smece na kojoj su bili i terminali. Najbolje je kak veli vsego da se sto prije zaletis u RC i pitas.
Da, u onoj velikoj kartonskoj kutiji ispod lijevog prozora u 102 imas masine od starog studenta, koje su isto namjenjene smecu. Pogledaj ak te kaj zanima, ako ne, mi cemo to skoro na smece, jer nam zauzima mjesto, a nema bas interesa za njih.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
shoki Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:38 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
1. Nemam pojma koje su to masine. :neznam: Odes u 102, otvoris kutiju i pogledas kaj je to. Al to je nekaj staro, vrlo staro. Bond, James Bond.
2. Da, terminali bez harda. Al to je kao rezervirano za Zuba i Cumez, al ne znam jel oni jos planiraju nekaj radit s tim ili ne. Zubek?
3. Ja ne znam kaj je sa stanicama.
4. Da. U Po[b]rd[/b]umu. ;) Pise na vratima i imaju oglasnu plocu sa desne strane.
1. Nemam pojma koje su to masine. Odes u 102, otvoris kutiju i pogledas kaj je to. Al to je nekaj staro, vrlo staro. Bond, James Bond.
2. Da, terminali bez harda. Al to je kao rezervirano za Zuba i Cumez, al ne znam jel oni jos planiraju nekaj radit s tim ili ne. Zubek?
3. Ja ne znam kaj je sa stanicama.
4. Da. U Pordumu. Pise na vratima i imaju oglasnu plocu sa desne strane.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:55 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]1. Nemam pojma koje su to masine. :neznam: Odes u 102, otvoris kutiju i pogledas kaj je to. Al to je nekaj staro, vrlo staro. Bond, James Bond.[/quote]
Nadopuna: meni [ :djed: ] su rekli da je to staro kad sam bio treca godina. :shock: :faint:
steelworker (napisa): | 1. Nemam pojma koje su to masine. Odes u 102, otvoris kutiju i pogledas kaj je to. Al to je nekaj staro, vrlo staro. Bond, James Bond. |
Nadopuna: meni [ ] su rekli da je to staro kad sam bio treca godina.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
shoki Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
shoki Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
shoki Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
shoki Forumaš(ica)
|
Postano: 13:30 pon, 16. 1. 2006 Naslov: |
|
|
domo arigato, zubo-san.
I meni je trenutno gužva.
I ako bih uzimao, također bih uzeo jednu, maksimalno dvije mašine, tek toliko da mogu reći 'da, složio sam'.
Uglavnom: polako, ima se vremena :D
ajd pozdrav
shoki
domo arigato, zubo-san.
I meni je trenutno gužva.
I ako bih uzimao, također bih uzeo jednu, maksimalno dvije mašine, tek toliko da mogu reći 'da, složio sam'.
Uglavnom: polako, ima se vremena
ajd pozdrav
shoki
|
|
[Vrh] |
|
|