Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
analfabeta Gost
|
Postano: 20:06 pon, 8. 4. 2013 Naslov: odg |
|
|
Mislim da ne. Prosle godine je obrana izgledala tako da prodjes s asistentom kroz kod, pita te kako i zasto nesto radi (ili ne radi), i onda dobijes bodove. Da bi ih obranio, moras znat napravit promjenu u kodu koju asistent zatrazi. (nesto tipa, u klasi broj, promijeni operator + tako da radi za brojeve zapisane u bazi 8, a ne 10).
Mislim da ne. Prosle godine je obrana izgledala tako da prodjes s asistentom kroz kod, pita te kako i zasto nesto radi (ili ne radi), i onda dobijes bodove. Da bi ih obranio, moras znat napravit promjenu u kodu koju asistent zatrazi. (nesto tipa, u klasi broj, promijeni operator + tako da radi za brojeve zapisane u bazi 8, a ne 10).
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 8:52 uto, 9. 4. 2013 Naslov: Re: odg |
|
|
[quote="analfabeta"]Mislim da ne. Prosle godine je obrana izgledala tako da prodjes s asistentom kroz kod, pita te kako i zasto nesto radi (ili ne radi), i onda dobijes bodove. Da bi ih obranio, moras znat napravit promjenu u kodu koju asistent zatrazi. (nesto tipa, u klasi broj, promijeni operator + tako da radi za brojeve zapisane u bazi 8, a ne 10).[/quote]
znaci neka skroz mala promjena? ne npr. da napisemo neke dodatne funkcije sl.?
analfabeta (napisa): | Mislim da ne. Prosle godine je obrana izgledala tako da prodjes s asistentom kroz kod, pita te kako i zasto nesto radi (ili ne radi), i onda dobijes bodove. Da bi ih obranio, moras znat napravit promjenu u kodu koju asistent zatrazi. (nesto tipa, u klasi broj, promijeni operator + tako da radi za brojeve zapisane u bazi 8, a ne 10). |
znaci neka skroz mala promjena? ne npr. da napisemo neke dodatne funkcije sl.?
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:49 uto, 9. 4. 2013 Naslov: Re: odg |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="analfabeta"]Mislim da ne. Prosle godine je obrana izgledala tako da prodjes s asistentom kroz kod, pita te kako i zasto nesto radi (ili ne radi), i onda dobijes bodove. Da bi ih obranio, moras znat napravit promjenu u kodu koju asistent zatrazi. (nesto tipa, u klasi broj, promijeni operator + tako da radi za brojeve zapisane u bazi 8, a ne 10).[/quote]
znaci neka skroz mala promjena? ne npr. da napisemo neke dodatne funkcije sl.?[/quote]
mozda ce trebat napisat i neku malu fankcijicu, svasta se moze zadat za provjeru
Anonymous (napisa): | analfabeta (napisa): | Mislim da ne. Prosle godine je obrana izgledala tako da prodjes s asistentom kroz kod, pita te kako i zasto nesto radi (ili ne radi), i onda dobijes bodove. Da bi ih obranio, moras znat napravit promjenu u kodu koju asistent zatrazi. (nesto tipa, u klasi broj, promijeni operator + tako da radi za brojeve zapisane u bazi 8, a ne 10). |
znaci neka skroz mala promjena? ne npr. da napisemo neke dodatne funkcije sl.? |
mozda ce trebat napisat i neku malu fankcijicu, svasta se moze zadat za provjeru
|
|
[Vrh] |
|
consuelo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|