Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:08 uto, 8. 7. 2008 Naslov: |
|
|
Ne zelim nikoga plasiti, ali:
Danas sam bila na uvidu u kolokvij kod prof. Sirole i pitala ga za sudbinu onih koji idu na zavrsni. Rekao je da ce probati maksimalno ponuditi ocjena (sve one kojima visi prolaz ili su jako blizu 1 idu sigurno na usmeni), a onaj tko nije zadovoljan s ocjenom moze na usmeni, iako to NE prerporuca. Naime, imali smo kolokvije, testice i zavrsni, i ako nakon svega toga mislimo da ocjena nije odgovarajuca, usmeni nece biti lagan. U znacenju: nece nas sad namjerno pitati takva pitanja na koja zna da necemo znati odgovoriti, ali bit ce strozi no inace i , bez obzira na broj bodova, moze sniziti ocjenu i srusiti. :(
Drazba je sutra u 12:00, s mogucnoscu zakasnjenja jer je neka sjednica.
Ne zelim nikoga plasiti, ali:
Danas sam bila na uvidu u kolokvij kod prof. Sirole i pitala ga za sudbinu onih koji idu na zavrsni. Rekao je da ce probati maksimalno ponuditi ocjena (sve one kojima visi prolaz ili su jako blizu 1 idu sigurno na usmeni), a onaj tko nije zadovoljan s ocjenom moze na usmeni, iako to NE prerporuca. Naime, imali smo kolokvije, testice i zavrsni, i ako nakon svega toga mislimo da ocjena nije odgovarajuca, usmeni nece biti lagan. U znacenju: nece nas sad namjerno pitati takva pitanja na koja zna da necemo znati odgovoriti, ali bit ce strozi no inace i , bez obzira na broj bodova, moze sniziti ocjenu i srusiti.
Drazba je sutra u 12:00, s mogucnoscu zakasnjenja jer je neka sjednica.
_________________ Meni mama neda da.... Pričam sa dječacima... meni mama neda to-A što?-Jer kaže da je opasno!
|
|
[Vrh] |
|
dosed_girl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:39 uto, 8. 7. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Nori"]Ne zelim nikoga plasiti, ali:
Danas sam bila na uvidu u kolokvij kod prof. Sirole i pitala ga za sudbinu onih koji idu na zavrsni. Rekao je da ce probati maksimalno ponuditi ocjena (sve one kojima visi prolaz ili su jako blizu 1 idu sigurno na usmeni), a onaj tko nije zadovoljan s ocjenom moze na usmeni, iako to NE prerporuca. Naime, imali smo kolokvije, testice i zavrsni, i ako nakon svega toga mislimo da ocjena nije odgovarajuca, usmeni nece biti lagan. U znacenju: nece nas sad namjerno pitati takva pitanja na koja zna da necemo znati odgovoriti, ali bit ce strozi no inace i , bez obzira na broj bodova, moze sniziti ocjenu i srusiti. :(
Drazba je sutra u 12:00, s mogucnoscu zakasnjenja jer je neka sjednica.[/quote]
ja se samo nadam da nama koji idemo izravno na usmeni neće bit prestrog :(
i nama sutra usmeni počinje u 10:30, i tada je 5 ljudi na redu... ak bi to trebalo do 12 bit gotovo, onda i ne izgleda tak strašno, to je manje od 20 minuta po studentu u prosjeku :D
Nori (napisa): | Ne zelim nikoga plasiti, ali:
Danas sam bila na uvidu u kolokvij kod prof. Sirole i pitala ga za sudbinu onih koji idu na zavrsni. Rekao je da ce probati maksimalno ponuditi ocjena (sve one kojima visi prolaz ili su jako blizu 1 idu sigurno na usmeni), a onaj tko nije zadovoljan s ocjenom moze na usmeni, iako to NE prerporuca. Naime, imali smo kolokvije, testice i zavrsni, i ako nakon svega toga mislimo da ocjena nije odgovarajuca, usmeni nece biti lagan. U znacenju: nece nas sad namjerno pitati takva pitanja na koja zna da necemo znati odgovoriti, ali bit ce strozi no inace i , bez obzira na broj bodova, moze sniziti ocjenu i srusiti.
Drazba je sutra u 12:00, s mogucnoscu zakasnjenja jer je neka sjednica. |
ja se samo nadam da nama koji idemo izravno na usmeni neće bit prestrog
i nama sutra usmeni počinje u 10:30, i tada je 5 ljudi na redu... ak bi to trebalo do 12 bit gotovo, onda i ne izgleda tak strašno, to je manje od 20 minuta po studentu u prosjeku
_________________ kalendar
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:52 uto, 8. 7. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Nori"]Rekao je da ce probati maksimalno ponuditi ocjena (sve one kojima visi prolaz ili su jako blizu 1 idu sigurno na usmeni), a onaj tko nije zadovoljan s ocjenom moze na usmeni, iako to NE prerporuca.
...
Drazba je sutra u 12:00, s mogucnoscu zakasnjenja jer je neka sjednica.[/quote]
Hm, dakle on će jednog po jednog zvat unutra pa nudit ocjene (ko prof Sarapa na vjerojatnosti) ili će izvjesit popis?
I oni koji su zadovoljni odmah upišu tu ocjenu ili?
Nori (napisa): | Rekao je da ce probati maksimalno ponuditi ocjena (sve one kojima visi prolaz ili su jako blizu 1 idu sigurno na usmeni), a onaj tko nije zadovoljan s ocjenom moze na usmeni, iako to NE prerporuca.
...
Drazba je sutra u 12:00, s mogucnoscu zakasnjenja jer je neka sjednica. |
Hm, dakle on će jednog po jednog zvat unutra pa nudit ocjene (ko prof Sarapa na vjerojatnosti) ili će izvjesit popis?
I oni koji su zadovoljni odmah upišu tu ocjenu ili?
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost