Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Odluka o obvezi participiranja u troškovim 2009/10
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:56 pet, 18. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, tocno je da postoji princip (mozda i ugradjen u neki pravni akt?) da se studira po pravilima po kojima se upisalo. No, nekoc je postojao i princip da to ne vrijedi za one koji su si "sami krivi" za promjenu (dakle, popadali su nesto), no nisam siguran vrijedi li to jos uvijek.

Posljednji put ponavljam: Forum je promaseno mjesto za ista vise od idle chit-chata na tu temu. Ako smatrate da ste osteceni (s argumentom "upisali smo po povoljnijim pravilima"), popricajte s Fakultetom (valjda s Pravnicom ili Dekanom), za sto su studentski predstavnici razumni posrednici (cak i ako ne dijele misljenje da ste osteceni).
Pa, tocno je da postoji princip (mozda i ugradjen u neki pravni akt?) da se studira po pravilima po kojima se upisalo. No, nekoc je postojao i princip da to ne vrijedi za one koji su si "sami krivi" za promjenu (dakle, popadali su nesto), no nisam siguran vrijedi li to jos uvijek.

Posljednji put ponavljam: Forum je promaseno mjesto za ista vise od idle chit-chata na tu temu. Ako smatrate da ste osteceni (s argumentom "upisali smo po povoljnijim pravilima"), popricajte s Fakultetom (valjda s Pravnicom ili Dekanom), za sto su studentski predstavnici razumni posrednici (cak i ako ne dijele misljenje da ste osteceni).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Redeemer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-11 = 31 - 42

PostPostano: 12:07 uto, 22. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako vam je problem u novcima:

www.lutrija.hr :D

i nemojte kriviti fakultet, oni nisu nista krivi.
"kriva" je drzava koja im je to omogucila.
ako vam je problem u novcima:

www.lutrija.hr Very Happy

i nemojte kriviti fakultet, oni nisu nista krivi.
"kriva" je drzava koja im je to omogucila.

Blizzard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 112 - 13

PostPostano: 15:55 sri, 23. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blizzard"]...zato bih vas sve koji mislite da ste zakinuti/te pozvao na sjednicu SZa PMF-MOa koja će se održati sljedeći tjedan (točan datum i vrijeme javim kasnije ili napišem na webu od SZa)...[/quote]
Sutra 24.9.2009 god. od 12.30h-14.00h u sobi 102 (na MOu naravno)... :wink:
Blizzard (napisa):
...zato bih vas sve koji mislite da ste zakinuti/te pozvao na sjednicu SZa PMF-MOa koja će se održati sljedeći tjedan (točan datum i vrijeme javim kasnije ili napišem na webu od SZa)...

Sutra 24.9.2009 god. od 12.30h-14.00h u sobi 102 (na MOu naravno)... Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
weirdie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
11 = 14 - 3

PostPostano: 11:24 pet, 25. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel mi moze netko reci sto je bilo na toj sjednici (na pm ili kako vec)? htjela sam biti tamo ali nisam pogledala forum na vrijeme, nego tek dan kasnije.
jel mi moze netko reci sto je bilo na toj sjednici (na pm ili kako vec)? htjela sam biti tamo ali nisam pogledala forum na vrijeme, nego tek dan kasnije.

stay alive! eh!
[Vrh]
Blizzard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 112 - 13

PostPostano: 13:31 pet, 25. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="weirdie"]jel mi moze netko reci sto je bilo na toj sjednici (na pm ili kako vec)? htjela sam biti tamo ali nisam pogledala forum na vrijeme, nego tek dan kasnije.[/quote]
Nismo imali kvorum pa smo održali tematsku sjednicu...

Raspravljali smo o:
a) Odluci o obavezi participiranja u troškovima studiranja
-manje više smo zaključili da je pravilnik ipak više fer od starog i dogovorili se da nećemo ulagati žalbe na isti. Budi rečeno nitko od pozvanih nije došao...
-@weirdie i ostali nema veze što niste bili (zapravo ima ali nećemo o poznatoj stud. aktivnosti) pošaljite mi na PM kada ste na faksu pa ako nađemo termin možemo popričati tada ili lijepo objasnite na PM što predlažete ukoliko bi se žalili, da znamo kako se postaviti.... :wink:

b) Problemu manjka tema za diplom. radove na pojedinim dipl. studijima...
-nismo zaključili ništa pametno već samo da smo izuzetno zabrinuti za to i da ćemo više ustrajati na tome da se broj tema poveća proporcionalno kvotama...

c) Prebacivanju organizacije PMF-MOovog Sajma Poslova na zainteresirane studente... kolege koji su to prije radili su zainteresiranima (1 kolegica, @ekatarina, ona sada skuplja tim pa ako mislite da bi vam to išlo javite se njoj) malo pobliže objasnili sam taj postupak organizacije i na što treba paziti, itd. ...

I to je bilo manje više to... mislim da nisam ništa bitno izostavio... :wink:
weirdie (napisa):

Nismo imali kvorum pa smo održali tematsku sjednicu...

Raspravljali smo o:
a) Odluci o obavezi participiranja u troškovima studiranja
-manje više smo zaključili da je pravilnik ipak više fer od starog i dogovorili se da nećemo ulagati žalbe na isti. Budi rečeno nitko od pozvanih nije došao...
-@weirdie i ostali nema veze što niste bili (zapravo ima ali nećemo o poznatoj stud. aktivnosti) pošaljite mi na PM kada ste na faksu pa ako nađemo termin možemo popričati tada ili lijepo objasnite na PM što predlažete ukoliko bi se žalili, da znamo kako se postaviti.... Wink

b) Problemu manjka tema za diplom. radove na pojedinim dipl. studijima...
-nismo zaključili ništa pametno već samo da smo izuzetno zabrinuti za to i da ćemo više ustrajati na tome da se broj tema poveća proporcionalno kvotama...

c) Prebacivanju organizacije PMF-MOovog Sajma Poslova na zainteresirane studente... kolege koji su to prije radili su zainteresiranima (1 kolegica, @ekatarina, ona sada skuplja tim pa ako mislite da bi vam to išlo javite se njoj) malo pobliže objasnili sam taj postupak organizacije i na što treba paziti, itd. ...

I to je bilo manje više to... mislim da nisam ništa bitno izostavio... Wink
[Vrh]
bad_angel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 15:45 pet, 9. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pretpostavljam da tu već piše odgovor na moje pitanje,ali nemogu nać.. dakle,ako sam prošle godine prvi put upisala prvu godinu uz potporu ministarstva(bez plaćanja), i sada ponovo slušam 2 predmeta, jel ih trebam plaćati?
jer znam da prošle godine moj brat nije trebao..
pretpostavljam da tu već piše odgovor na moje pitanje,ali nemogu nać.. dakle,ako sam prošle godine prvi put upisala prvu godinu uz potporu ministarstva(bez plaćanja), i sada ponovo slušam 2 predmeta, jel ih trebam plaćati?

Blizzard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 112 - 13

PostPostano: 10:09 sub, 10. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bad_angel"]pretpostavljam da tu već piše odgovor na moje pitanje,ali nemogu nać.. dakle,ako sam prošle godine prvi put upisala prvu godinu uz potporu ministarstva(bez plaćanja), i sada ponovo slušam 2 predmeta, jel ih trebam plaćati?
jer znam da prošle godine moj brat nije trebao..[/quote]
Mislim da trebaš, provjeri još jednom u referadi za svaki slučaj :roll:... (točka 4.2, Odluka o participiranju u trošk. stud. u akad. god. 2009/2010)
bad_angel (napisa):

Mislim da trebaš, provjeri još jednom u referadi za svaki slučaj Rolling Eyes... (točka 4.2, Odluka o participiranju u trošk. stud. u akad. god. 2009/2010)
[Vrh]
bad_angel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 15:16 sub, 10. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

tete u referadi su mi dale uplatnicu,a na studomatu mi piše "plaćanje:ne ;
temelj financiranja:uspjeh(hrvatski državljani) ;
pregled školarina:nemate evidentiranih školarina".
otići ću u utorak u referadu pitati,ali tek tolko da znam prije,tj.da roditelji znaju jer ipak oni plaćaju..
tete u referadi su mi dale uplatnicu,a na studomatu mi piše "plaćanje:ne ;
temelj financiranja:uspjeh(hrvatski državljani) ;
pregled školarina:nemate evidentiranih školarina".
otići ću u utorak u referadu pitati,ali tek tolko da znam prije,tj.da roditelji znaju jer ipak oni plaćaju..

Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 42 - 33

PostPostano: 17:58 sub, 10. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

trebaš plačati samo ta 2 kolegija. nemoj gledati kaj na studomatu piše.
trebaš plačati samo ta 2 kolegija. nemoj gledati kaj na studomatu piše.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum