Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:56 pet, 18. 9. 2009 Naslov: |
|
|
Pa, tocno je da postoji princip (mozda i ugradjen u neki pravni akt?) da se studira po pravilima po kojima se upisalo. No, nekoc je postojao i princip da to ne vrijedi za one koji su si "sami krivi" za promjenu (dakle, popadali su nesto), no nisam siguran vrijedi li to jos uvijek.
Posljednji put ponavljam: Forum je promaseno mjesto za ista vise od idle chit-chata na tu temu. Ako smatrate da ste osteceni (s argumentom "upisali smo po povoljnijim pravilima"), popricajte s Fakultetom (valjda s Pravnicom ili Dekanom), za sto su studentski predstavnici razumni posrednici (cak i ako ne dijele misljenje da ste osteceni).
Pa, tocno je da postoji princip (mozda i ugradjen u neki pravni akt?) da se studira po pravilima po kojima se upisalo. No, nekoc je postojao i princip da to ne vrijedi za one koji su si "sami krivi" za promjenu (dakle, popadali su nesto), no nisam siguran vrijedi li to jos uvijek.
Posljednji put ponavljam: Forum je promaseno mjesto za ista vise od idle chit-chata na tu temu. Ako smatrate da ste osteceni (s argumentom "upisali smo po povoljnijim pravilima"), popricajte s Fakultetom (valjda s Pravnicom ili Dekanom), za sto su studentski predstavnici razumni posrednici (cak i ako ne dijele misljenje da ste osteceni).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Redeemer Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Blizzard Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
weirdie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Blizzard Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:31 pet, 25. 9. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="weirdie"]jel mi moze netko reci sto je bilo na toj sjednici (na pm ili kako vec)? htjela sam biti tamo ali nisam pogledala forum na vrijeme, nego tek dan kasnije.[/quote]
Nismo imali kvorum pa smo održali tematsku sjednicu...
Raspravljali smo o:
a) Odluci o obavezi participiranja u troškovima studiranja
-manje više smo zaključili da je pravilnik ipak više fer od starog i dogovorili se da nećemo ulagati žalbe na isti. Budi rečeno nitko od pozvanih nije došao...
-@weirdie i ostali nema veze što niste bili (zapravo ima ali nećemo o poznatoj stud. aktivnosti) pošaljite mi na PM kada ste na faksu pa ako nađemo termin možemo popričati tada ili lijepo objasnite na PM što predlažete ukoliko bi se žalili, da znamo kako se postaviti.... :wink:
b) Problemu manjka tema za diplom. radove na pojedinim dipl. studijima...
-nismo zaključili ništa pametno već samo da smo izuzetno zabrinuti za to i da ćemo više ustrajati na tome da se broj tema poveća proporcionalno kvotama...
c) Prebacivanju organizacije PMF-MOovog Sajma Poslova na zainteresirane studente... kolege koji su to prije radili su zainteresiranima (1 kolegica, @ekatarina, ona sada skuplja tim pa ako mislite da bi vam to išlo javite se njoj) malo pobliže objasnili sam taj postupak organizacije i na što treba paziti, itd. ...
I to je bilo manje više to... mislim da nisam ništa bitno izostavio... :wink:
weirdie (napisa): | jel mi moze netko reci sto je bilo na toj sjednici (na pm ili kako vec)? htjela sam biti tamo ali nisam pogledala forum na vrijeme, nego tek dan kasnije. |
Nismo imali kvorum pa smo održali tematsku sjednicu...
Raspravljali smo o:
a) Odluci o obavezi participiranja u troškovima studiranja
-manje više smo zaključili da je pravilnik ipak više fer od starog i dogovorili se da nećemo ulagati žalbe na isti. Budi rečeno nitko od pozvanih nije došao...
-@weirdie i ostali nema veze što niste bili (zapravo ima ali nećemo o poznatoj stud. aktivnosti) pošaljite mi na PM kada ste na faksu pa ako nađemo termin možemo popričati tada ili lijepo objasnite na PM što predlažete ukoliko bi se žalili, da znamo kako se postaviti....
b) Problemu manjka tema za diplom. radove na pojedinim dipl. studijima...
-nismo zaključili ništa pametno već samo da smo izuzetno zabrinuti za to i da ćemo više ustrajati na tome da se broj tema poveća proporcionalno kvotama...
c) Prebacivanju organizacije PMF-MOovog Sajma Poslova na zainteresirane studente... kolege koji su to prije radili su zainteresiranima (1 kolegica, @ekatarina, ona sada skuplja tim pa ako mislite da bi vam to išlo javite se njoj) malo pobliže objasnili sam taj postupak organizacije i na što treba paziti, itd. ...
I to je bilo manje više to... mislim da nisam ništa bitno izostavio...
|
|
[Vrh] |
|
bad_angel Forumaš(ica)
|
Postano: 15:45 pet, 9. 10. 2009 Naslov: |
|
|
pretpostavljam da tu već piše odgovor na moje pitanje,ali nemogu nać.. dakle,ako sam prošle godine prvi put upisala prvu godinu uz potporu ministarstva(bez plaćanja), i sada ponovo slušam 2 predmeta, jel ih trebam plaćati?
jer znam da prošle godine moj brat nije trebao..
pretpostavljam da tu već piše odgovor na moje pitanje,ali nemogu nać.. dakle,ako sam prošle godine prvi put upisala prvu godinu uz potporu ministarstva(bez plaćanja), i sada ponovo slušam 2 predmeta, jel ih trebam plaćati?
jer znam da prošle godine moj brat nije trebao..
_________________ u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa
|
|
[Vrh] |
|
Blizzard Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:09 sub, 10. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="bad_angel"]pretpostavljam da tu već piše odgovor na moje pitanje,ali nemogu nać.. dakle,ako sam prošle godine prvi put upisala prvu godinu uz potporu ministarstva(bez plaćanja), i sada ponovo slušam 2 predmeta, jel ih trebam plaćati?
jer znam da prošle godine moj brat nije trebao..[/quote]
Mislim da trebaš, provjeri još jednom u referadi za svaki slučaj :roll:... (točka 4.2, Odluka o participiranju u trošk. stud. u akad. god. 2009/2010)
bad_angel (napisa): | pretpostavljam da tu već piše odgovor na moje pitanje,ali nemogu nać.. dakle,ako sam prošle godine prvi put upisala prvu godinu uz potporu ministarstva(bez plaćanja), i sada ponovo slušam 2 predmeta, jel ih trebam plaćati?
jer znam da prošle godine moj brat nije trebao.. |
Mislim da trebaš, provjeri još jednom u referadi za svaki slučaj ... (točka 4.2, Odluka o participiranju u trošk. stud. u akad. god. 2009/2010)
|
|
[Vrh] |
|
bad_angel Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|