Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
igecek Forumaš(ica)
|
Postano: 16:18 uto, 14. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Evo, samo da javim (a, pise i na stranici kolegija kao napomena nakon rezultata 2. kolokvija) da ce na zavrsnom biti:
2 zadatka 'iz teorije' i 3 'iz vjezbi', onako 1+4 je bio prvotan dogovor (zato sam prenijela tako i svojoj grupi na vjezbama), ali iz nekih opravdanih razloga, doslo je do promjene.
Pozdrav,
Ivana
Evo, samo da javim (a, pise i na stranici kolegija kao napomena nakon rezultata 2. kolokvija) da ce na zavrsnom biti:
2 zadatka 'iz teorije' i 3 'iz vjezbi', onako 1+4 je bio prvotan dogovor (zato sam prenijela tako i svojoj grupi na vjezbama), ali iz nekih opravdanih razloga, doslo je do promjene.
Pozdrav,
Ivana
|
|
[Vrh] |
|
Allmighty Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Zvjezdica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ljiljani Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nego Gost
|
|
[Vrh] |
|
levy Gost
|
|
[Vrh] |
|
sbasaric Forumaš(ica)
|
Postano: 17:01 uto, 28. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Dragi kolega, eto, očito smo mi svi ostali totalno fulali fakultet jer kako shvatih ostatku ljudi, odnosno velikoj većini ljudi, završni baš i nije bio tako trivijalan... Ali samo Vam želim skrenuti pažnju na jedan detalj, nije mi jasno zašto Vi sebe postavljate kao valjano mjerilo težine ispita. No, u svakom slučaju, rezultati će reći sve (kao i rezultati prvog kolokvija).
P.S. U standardnom hrvatskom jeziku negacija se piše odvojeno od glagola, osim u tri slučaja, a to su: "nemam, nemoj, neću"! A forum je ipak javno mjesto i ovo je još forum jednog uglednog fakulteta pa bi bilo vrlo lijepo kada bi se pisalo po standardima našeg jezika!
Lijep pozdrav!!!
Dragi kolega, eto, očito smo mi svi ostali totalno fulali fakultet jer kako shvatih ostatku ljudi, odnosno velikoj većini ljudi, završni baš i nije bio tako trivijalan... Ali samo Vam želim skrenuti pažnju na jedan detalj, nije mi jasno zašto Vi sebe postavljate kao valjano mjerilo težine ispita. No, u svakom slučaju, rezultati će reći sve (kao i rezultati prvog kolokvija).
P.S. U standardnom hrvatskom jeziku negacija se piše odvojeno od glagola, osim u tri slučaja, a to su: "nemam, nemoj, neću"! A forum je ipak javno mjesto i ovo je još forum jednog uglednog fakulteta pa bi bilo vrlo lijepo kada bi se pisalo po standardima našeg jezika!
Lijep pozdrav!!!
_________________ Leonardo
|
|
[Vrh] |
|
levy Gost
|
Postano: 17:30 uto, 28. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Draga kolegice.
Nema nikakvog razloga da se ljutite i kritizirate moj pravopis. Naime, forum ne predstavlja službeno glasilo fakulteta, niti ono što netko napiše ovdje predstavlja ovaj fakultet. Razgovori ovdje uglavnom teku u opuštenom tonu, svrha je da ljudi razmjene znanje i mišljenja.
Ja ne mislim da sam ja mjerilo, samo komentiram ono sto sam ja doživio danas na kolokviju. Nadam se da se ne ljutite, nije mi namjera izazvati negativne reakcije već pohvaliti asistente na ispitu, koji je ( naglasavam opet, po mom misljenju ) bio primjeren gradivu.
Draga kolegice.
Nema nikakvog razloga da se ljutite i kritizirate moj pravopis. Naime, forum ne predstavlja službeno glasilo fakulteta, niti ono što netko napiše ovdje predstavlja ovaj fakultet. Razgovori ovdje uglavnom teku u opuštenom tonu, svrha je da ljudi razmjene znanje i mišljenja.
Ja ne mislim da sam ja mjerilo, samo komentiram ono sto sam ja doživio danas na kolokviju. Nadam se da se ne ljutite, nije mi namjera izazvati negativne reakcije već pohvaliti asistente na ispitu, koji je ( naglasavam opet, po mom misljenju ) bio primjeren gradivu.
|
|
[Vrh] |
|
tomitza Forumaš(ica)
|
Postano: 18:11 uto, 28. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Najprije, slazem se da forum nije sluzbeno "glasilo" fakulteta i da postovi ovdje ne moraju nuzno biti gramticki tocni i ispravni, pisani po standardu i sve ostalo. Bilo bi lijepo da budu, ali ovdje je bitnije sto netko napise nego kako to napise. Necemo vise, sigurno negdje vec postoji topic o tome.
Vratimo se na temu. Realno, zavrsni kolokvij iz mjere je bio primjeren. To nije samo moj dojam, nego i dojam velikog broja ljudi s kojima sam pricao nakon kolokvija. Svatko, tko je bio sposoban poloziti sve prethodnike ovog kolegija, trebao bi biti sposoban poloziti i mjeru.
Zadaci iz vjezbi su bili ok, nekoliko standardnih, i nekoliko zahtjevnijih. Teorija takoder, Fatouova lema je vrlo lagana, Carathéodoryev tm. je zahtjevniji ali, sta sad, mora biti i nesto zanimljivo u kolokviju. :)
Kolega, učiti skriptu napamet, valjda ste dosad naucili da od tog nema kruha na ovom faksu. :)
Najprije, slazem se da forum nije sluzbeno "glasilo" fakulteta i da postovi ovdje ne moraju nuzno biti gramticki tocni i ispravni, pisani po standardu i sve ostalo. Bilo bi lijepo da budu, ali ovdje je bitnije sto netko napise nego kako to napise. Necemo vise, sigurno negdje vec postoji topic o tome.
Vratimo se na temu. Realno, zavrsni kolokvij iz mjere je bio primjeren. To nije samo moj dojam, nego i dojam velikog broja ljudi s kojima sam pricao nakon kolokvija. Svatko, tko je bio sposoban poloziti sve prethodnike ovog kolegija, trebao bi biti sposoban poloziti i mjeru.
Zadaci iz vjezbi su bili ok, nekoliko standardnih, i nekoliko zahtjevnijih. Teorija takoder, Fatouova lema je vrlo lagana, Carathéodoryev tm. je zahtjevniji ali, sta sad, mora biti i nesto zanimljivo u kolokviju.
Kolega, učiti skriptu napamet, valjda ste dosad naucili da od tog nema kruha na ovom faksu.
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:56 uto, 28. 6. 2011 Naslov: |
|
|
oprostite, ali moram.
[quote="sbasaric"]Dragi kolega, eto, očito smo mi svi ostali totalno fulali fakultet[/quote]
ne svi, ali nekima bi očito bolje odgovarao fakultet hrvatskih studija.....
i da, ne laprdajte, kolokvij je bio u redu. to što neki još uvijek nisu shvatili ovaj kolegij dovoljno ozbiljno (khm.... nisam ni ja daleko od tog skupa :oops: ) i u tome je problem.
btw slažem se s ovim o popravnom, ni meni se to baš ne sviđa previše
oprostite, ali moram.
sbasaric (napisa): | Dragi kolega, eto, očito smo mi svi ostali totalno fulali fakultet |
ne svi, ali nekima bi očito bolje odgovarao fakultet hrvatskih studija.....
i da, ne laprdajte, kolokvij je bio u redu. to što neki još uvijek nisu shvatili ovaj kolegij dovoljno ozbiljno (khm.... nisam ni ja daleko od tog skupa ) i u tome je problem.
btw slažem se s ovim o popravnom, ni meni se to baš ne sviđa previše
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |