Ja, iskreno, ne vidim smisao ovog topica. :shock:
:arrow: Bila sam jedna od studenata kojima je ovo bio komisijski i koji nisam prošla.
:arrow: Bila sam jedna od studenata koji nisu znali za taj cetverominutni testić.
No, ipak ne vidim razloge za pobunu. Jedini razlog bi bio da nismo učili i sada želimo krivicu baciti na nekoga drugoga. :evil: Pitanja su bila toliko jednostavna i lagana da smo ta četiri odgovora trebali napisati i u dvije minute, a ne u četiri. Bila su toliko lagana da boli što ih svatko od nas nije riješio 100%. Pitanja koja sam znala odgovoriti, još sam i profesora čekala da postavi sljedeće(takvih je bilo dva). Na jednom sam se zabunila, a jedno nisam znala. Sama sam si kriva. I vi ste si sami krivi, ne krivite druge. Ovog topica ne bi trebalo niti biti, samo se sramotimo. :cry:
A kako bi netko mogao i odgovarati usmeno kada ne zna nešto tako elementarno. :oops: Ovo je ipak fakultet, a ne osnovna škola.
Ja, iskreno, ne vidim smisao ovog topica.
Bila sam jedna od studenata kojima je ovo bio komisijski i koji nisam prošla.
Bila sam jedna od studenata koji nisu znali za taj cetverominutni testić.
No, ipak ne vidim razloge za pobunu. Jedini razlog bi bio da nismo učili i sada želimo krivicu baciti na nekoga drugoga. Pitanja su bila toliko jednostavna i lagana da smo ta četiri odgovora trebali napisati i u dvije minute, a ne u četiri. Bila su toliko lagana da boli što ih svatko od nas nije riješio 100%. Pitanja koja sam znala odgovoriti, još sam i profesora čekala da postavi sljedeće(takvih je bilo dva). Na jednom sam se zabunila, a jedno nisam znala. Sama sam si kriva. I vi ste si sami krivi, ne krivite druge. Ovog topica ne bi trebalo niti biti, samo se sramotimo.
A kako bi netko mogao i odgovarati usmeno kada ne zna nešto tako elementarno. Ovo je ipak fakultet, a ne osnovna škola.