Psy (napisa): |
imam ja par ideja za bannere, al to je sve radjeno u flashu.....jel moze tako? ![]() ![]() ![]() |
C'Tebo (napisa): |
Nisam prije vidjo ovu temu |
C'Tebo (napisa): |
Ali zašto banner ne bi bio ovaj lijevo gore:
Samo malo promijenjen tako da bude banner, a ne slika? |
vsego (napisa): |
NE! Stalni posjetitelji Foruma ce se vjerojatno sjetiti da ja gajim duboki animozitet prema Flashu. |
Djeca Foruma su Viša Rasa; zato nas i krasi hvalevrijedna efikasnost. Daklem, velicina bannera bi trebala biti do 10ak kB (moze i koji kB vise). Nista sto trazi plug-inove, megabytne run-time engine-e, glomazne downloade i sl.... |
Besides, negdje treba stati i text "Top 1719" |
C'Tebo (napisa): | ||
Ja se sjećam. To je, brijem si, bilo na onoj temi o stranici našeg faxa (je l' je?) |
A možda je čovjek mislio na slike rađene u flashu? Tako recimo radi Nik Titanik Jedino, kaj su to jpg-ovi, a nama trebaju GIF-ovi (valjda) |
Fine with me ![]() A je l' 1719 samo neka bezveze brojka, ili ima neka pričica iza nje? |
Neka ti objasni netko tko pohodi moje vjezbe. ![]() Daklem, ti nisi slusao moje vjezbe, tj. nisi bio onog slavnog Stojadin-dana? ![]() |
fly (napisa): |
Erm el treba neka posebna prijava za to ili ![]() uglavnom : http://zagreb.arhiv.hr/~sstruk/ 1)ne dela pod mozzilom dela se na tome 2)nema bannera josh 3)prijedlog bannera: ![]() |
fly (napisa): |
Erm el treba neka posebna prijava za to ili ![]() uglavnom : http://zagreb.arhiv.hr/~sstruk/ 1)ne dela pod mozzilom dela se na tome 2)nema bannera josh 3)prijedlog bannera: ![]() |
4. objasniti C'Tebi odakle bas 1719... ![]() |
Psy (napisa): |
Iskreno neam pojma kaj mu to znaci, posto mi on ne drzi vjezbe.
Mozda je taj broj povezan s njim nekako....godina rodjenja maybe ![]() ![]() ![]() |
Tek toliko da znas... Vidjeh ovo! ![]() ![]() ![]() |
Gogs (napisa): |
P.S. sad se bojim svaki put reply-ati da me ne optuze za spam... |
Markec (napisa): |
P.S. svida mi se onaj crno zeleni... mozda bi sve trebali prebacit u crnu boju... |
Ja sam u svom profajlu to i slozio.. tj. imam Black Soul ko' i gospon fly. Rekoh mogli bi sve prebacit zbog, oko, radi, prigovora kak se ne uklapa...ccccc....joooj |
Citat: |
Markec wrote: Ja sam u svom profajlu to i slozio.. tj. imam Black Soul ko' i gospon fly. Rekoh mogli bi sve prebacit zbog, oko, radi, prigovora kak se ne uklapa...ccccc....joooj vsego wrote: Daklem, ti si dobio slobodu biranja sheme, a zelis da drugima nametnem to sto se tebi svidja? Gdje ti je feeling za demokraciju? |
fly wrote:
8)vsego a da ljudima objasnish cemu taj 1719 mozda bi i bilo josh prijedloga ili se samo ljudima neda raditi/smisljati , nemaju inspiracije .. kaj ja znam kaj vec |
Gdje ti je feeling za demokraciju? |
Sjetih se necega- davno je to bilo- ah da to pitanje.
Wha' da' F*** means Top 1719? ha? |
Eh da i posto sam cito neke starije postove |
Markec (napisa): | ||
Da da ljudi, ovo je vsego napisao nekad davno.... ![]() |
steelworker (napisa): |
No uglavnom, imam usmeni za 2 dana, pa ćete čekati još dva dana. I dobit ćete moj bannerčić ili bannerčiće ![]() |
Kako ću ih s uzitkom formatirat! ![]() ![]() |
ad banner:
Kak se nitko nije sjetio napravit lijepi mali pravukutnik i unutra ugurati degiorgi logo i napisat to o 1719? I sve lijepo obojati i primjenit par fitera u Photoshopu da sve zgleda fancy. Hmm...? ![]() |
I na kraju sam skuzil da mi je to hard otis'o. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krcko (napisa): | ||
Da nije slucajno IBM? ![]() |
mLijekO (napisa): |
Au, sad sam tek vidio steelworkerove stranice....
Nije fer.... Mislim da studentima računalstva ne bi trebali dopustiti da se natječu ![]() kak ću ja ikad moć napravit takve stranice... (a da se ne trudim....) šmrc.... |
Mislim, naravo da su nam stranice rađene u drukčijem stilu, ali on se ne bi smio natjecati.... ![]() |
Pa, kad bi ono "Top 1719" bilo citljivije... ![]() |
![]() ![]() |
Thanx! ![]() |
Cak ni PHP-a nema. |
steelworker (napisa): | ||
Pa sam forumas, kaj ne? A ja se bas bi natjecal. ![]() |
steelworker (napisa): | ||
A da ljudi stave BORDER=1 u IMG tag, po boji svojeg izbora? ![]() |
Hvala na pohvali! ![]() |
A, zakaj ne koristiš neki naprednije tekstualni editor, a ne notepad |
krcko (napisa): | ||
Da nije slucajno IBM? ![]() |
steelworker (napisa): | ||||
![]() |
Sad sam poceo razmisljati da se vratim na WD jer mi njihovi hardovi, jedan star 7 godina, a drugi 3 rade ko urice na starom kompu. |
Nemam iskustva sa IBMovcima, jedino kaj znam da su skupi... A o kvaliteti valjda govori tvoj ![]() Danas ga nosim na servis i valjda vise necu imati ![]() |
Uglavnom, prosla su dva dana (i nest sitno ![]() Nisam bas jako zadovoljan s njime, tako da ga mozda promjenim (opet za neka dva dana ![]() |
Banner:
![]() |
Mozemo prihvatiti i vise prijedloga. Ili ni jedan. Bit ce to moja diktatorska odluka, no tek nakon pomnog proucavanja reakcija Forumasa na pojedine uratke... |
Lord R (napisa): |
Banner: hm, probat ćemo nešto iskemijati ovih dana kada uhvatim malo vremena, ali za sada evo ovo. |
S obzirom na moju ljubav prema Flashu, imam neku starudiju instaliranu i ne vidim banner. Ali, hvala za link; bacim oko cim se docepam neke Win masine. |
Pericius (napisa): |
Znam, lame su. ![]() |
ancy. (napisa): |
Ja i dalje ne kuzim 1719 ![]() |
fireball (napisa): |
nije ok da se otkriva velkika misterija... moram se slozist sa sickom...
p.s. a cuo sam i pricu da mu je to bila prva registracija... ali draze mi je ono sa prostim brojevima ![]() |
rafaelm (napisa): |
moglo bi biti i top 1719 pero, djuro i krementilda |
no zasto bas 17? ![]() |
output generated using printer-friendly topic mod. Vremenska zona: GMT + 01:00.