Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
weirdie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tokalah Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Goosst Gost
|
|
[Vrh] |
|
Varak Rade Gost
|
Postano: 23:02 pon, 2. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Anja"][b]VAŽNO[/b]: 1. kolokvij iz Kompleksne analize se pomiče s 20.4. na [b][color=red]četvrtak, 19.4. u 9h[/color][/b].[u][/u]
Anja Vrbaški[/quote]
Kao i drugi kolege, primijetio bih da bi ovakav raspored bio izuzetno naporan.
Srijeda. Teorija skupova u 15 h, ali nikad kolokvij ne počne točno u sat, jer dok se prozove, posjedne, podijeli, već bude 15:20. Piše se do 17:20. Studenti izubijani, izmrcvareni od borbe sa kardinalitetima i parcijalno uređenim skupovima dolaze kući u 18 h.
Ali još se znoj i krv od Teorije skupova nisu stigli sasušiti kad se odmah sljedeće jutro treba dići u 7:40 i putovati iz Gajnica ili s Malešnice na kolokvij iz Kompleksne analize.
Moj glas je protiv promjene. :D
Zašto se ne bi napravio kompromis, nije li tako bilo i neke od prijašnjih godina, da naprosto budu dva kolokvija iz Algebarskih struktura? Službeni termin kolokvija je onda kada je objavljeno na početku semestra/akademske godine. To i je poanta kolokvijskih razreda, da student može na vrijeme uskladiti eventualne druge obveze.
A za kolege koji imaju preklapanje (tj. koji slušaju predmete s različitih godina), "organizirat će se dodatni termin kolokvija tad i tad".
:)
Anja (napisa): | VAŽNO: 1. kolokvij iz Kompleksne analize se pomiče s 20.4. na četvrtak, 19.4. u 9h.
Anja Vrbaški |
Kao i drugi kolege, primijetio bih da bi ovakav raspored bio izuzetno naporan.
Srijeda. Teorija skupova u 15 h, ali nikad kolokvij ne počne točno u sat, jer dok se prozove, posjedne, podijeli, već bude 15:20. Piše se do 17:20. Studenti izubijani, izmrcvareni od borbe sa kardinalitetima i parcijalno uređenim skupovima dolaze kući u 18 h.
Ali još se znoj i krv od Teorije skupova nisu stigli sasušiti kad se odmah sljedeće jutro treba dići u 7:40 i putovati iz Gajnica ili s Malešnice na kolokvij iz Kompleksne analize.
Moj glas je protiv promjene.
Zašto se ne bi napravio kompromis, nije li tako bilo i neke od prijašnjih godina, da naprosto budu dva kolokvija iz Algebarskih struktura? Službeni termin kolokvija je onda kada je objavljeno na početku semestra/akademske godine. To i je poanta kolokvijskih razreda, da student može na vrijeme uskladiti eventualne druge obveze.
A za kolege koji imaju preklapanje (tj. koji slušaju predmete s različitih godina), "organizirat će se dodatni termin kolokvija tad i tad".
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
abcd Gost
|
Postano: 11:26 uto, 3. 4. 2012 Naslov: |
|
|
Istina, nije mali broj, ali uvijek ce biti poklapanja i uvijek ce netko biti prisiljen pisat dva kolokvija u jednom danu jer je takav raspored. Trebali su se onda oni odmah u startu pripremat da ce pisat dva kolokvija u jednom danu i nebi bilo problema.
A i sto je onda sa onim ljudima koji isto imaju poklapanja iz drugih predmeta koji su po meni u kombinaciji gori od algebarskih i kompleksne u jednom danu. Npr. znam ljude koji imaju isti dan intraf i skupove, ili neke koji imaju isti dan mjere i rp sto je puno gora kombinacija tj. puno je stresnije od ovog, pa se eto njima nije izaslo u susret..
Sto se toga tice mislim da bi pravila trebala za sve jednako vrijediti, ako se jednima popusti i pomakne se kolokvij na neki drugi dan onda bi ta pravila trebala vrijediti za sve jednako, a ne da se jednima izlazi u susret a drugi dobiju odgovor, nazalost to nije moguce.
Al ako se kompleksna mora pomaknuti na dan ranije, onda barem stavite u neki kasniji termin, npr. u 3 popodne. I tako nitko nece imat kolokvij taj cetvrtak :)
Istina, nije mali broj, ali uvijek ce biti poklapanja i uvijek ce netko biti prisiljen pisat dva kolokvija u jednom danu jer je takav raspored. Trebali su se onda oni odmah u startu pripremat da ce pisat dva kolokvija u jednom danu i nebi bilo problema.
A i sto je onda sa onim ljudima koji isto imaju poklapanja iz drugih predmeta koji su po meni u kombinaciji gori od algebarskih i kompleksne u jednom danu. Npr. znam ljude koji imaju isti dan intraf i skupove, ili neke koji imaju isti dan mjere i rp sto je puno gora kombinacija tj. puno je stresnije od ovog, pa se eto njima nije izaslo u susret..
Sto se toga tice mislim da bi pravila trebala za sve jednako vrijediti, ako se jednima popusti i pomakne se kolokvij na neki drugi dan onda bi ta pravila trebala vrijediti za sve jednako, a ne da se jednima izlazi u susret a drugi dobiju odgovor, nazalost to nije moguce.
Al ako se kompleksna mora pomaknuti na dan ranije, onda barem stavite u neki kasniji termin, npr. u 3 popodne. I tako nitko nece imat kolokvij taj cetvrtak
|
|
[Vrh] |
|
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Flame Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:59 sri, 4. 4. 2012 Naslov: |
|
|
Nije li ovo sve skupa malo sebično? Meni osobno ni iz džepa, ni u džep (ne pišem ni Skupove, ni Algebarske), ali vi se žalite što se olakšalo studentima koji su imali dva kolokvija u [u]istom danu[/u] jer su vama stavili s [u]jednim danom razmaka[/u]? Argument [i]Trebali su se onda oni odmah u startu pripremat da ce pisat dva kolokvija u jednom danu i nebi bilo problema. [/i] je, u najmanju ruku, đubretarski. [img]http://i2.photobucket.com/albums/y29/waterfly89/Smilies/prstomugovno.gif[/img]
Nije li ovo sve skupa malo sebično? Meni osobno ni iz džepa, ni u džep (ne pišem ni Skupove, ni Algebarske), ali vi se žalite što se olakšalo studentima koji su imali dva kolokvija u istom danu jer su vama stavili s jednim danom razmaka? Argument Trebali su se onda oni odmah u startu pripremat da ce pisat dva kolokvija u jednom danu i nebi bilo problema. je, u najmanju ruku, đubretarski.
_________________ Weit von hier fällt Gold von den Sternen
|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:12 sri, 4. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Lafiel"]Nije li ovo sve skupa malo sebično? Meni osobno ni iz džepa, ni u džep (ne pišem ni Skupove, ni Algebarske), ali vi se žalite što se olakšalo studentima koji su imali dva kolokvija u [u]istom danu[/u] jer su vama stavili s [u]jednim danom razmaka[/u]? Argument [i]Trebali su se onda oni odmah u startu pripremat da ce pisat dva kolokvija u jednom danu i nebi bilo problema. [/i] je, u najmanju ruku, đubretarski. [img]http://i2.photobucket.com/albums/y29/waterfly89/Smilies/prstomugovno.gif[/img][/quote]
Nebitno je kaj je tu djubretarski a kaj ne.
Radi se o tome da se izlazi u susret studentima koji su upisali predmete s razlicitih godina i ostecuje se studente koji slusaju predmete s iste godine!
A druga stvar -nisu nam stavili s danom razmaka-citaj s razumijevanjem!
I, treca stvar -ne vidim zasto se ti uopce petljas u to ako ne pises skupove i svejedno ti je?
Lafiel (napisa): | Nije li ovo sve skupa malo sebično? Meni osobno ni iz džepa, ni u džep (ne pišem ni Skupove, ni Algebarske), ali vi se žalite što se olakšalo studentima koji su imali dva kolokvija u istom danu jer su vama stavili s jednim danom razmaka? Argument Trebali su se onda oni odmah u startu pripremat da ce pisat dva kolokvija u jednom danu i nebi bilo problema. je, u najmanju ruku, đubretarski. |
Nebitno je kaj je tu djubretarski a kaj ne.
Radi se o tome da se izlazi u susret studentima koji su upisali predmete s razlicitih godina i ostecuje se studente koji slusaju predmete s iste godine!
A druga stvar -nisu nam stavili s danom razmaka-citaj s razumijevanjem!
I, treca stvar -ne vidim zasto se ti uopce petljas u to ako ne pises skupove i svejedno ti je?
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|