Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Chevapi za sve
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 1:32 uto, 28. 1. 2003    Naslov: Chevapi za sve Citirajte i odgovorite

Cast mi je obavijestiti cijenjeno opcinstvo da sam ponovno stekao status [b]OKŽZF[/b] (i pripadnih 5 pingvina). Zato vas sve castim virtualnim cevapima...

[img]http://web.math.hr/~krcko/pict/cevapi.jpg[/img]
Cast mi je obavijestiti cijenjeno opcinstvo da sam ponovno stekao status OKŽZF (i pripadnih 5 pingvina). Zato vas sve castim virtualnim cevapima...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:09 uto, 28. 1. 2003    Naslov: Cestitke! Citirajte i odgovorite

Cestitamo Krcku na hvale vrijednom uspjehu! Njemu u cast, kao i za uspomenu na taj divni dogadjaj, imamo jos jedan novi "smajli".......

:cevapi:
Cestitamo Krcku na hvale vrijednom uspjehu! Njemu u cast, kao i za uspomenu na taj divni dogadjaj, imamo jos jedan novi "smajli".......

Cevapi

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:51 uto, 28. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

chevapi .. skoro je 00:00 , ja gladan s 0 kn u nofcaniku .. vsego davaj te cevape vamo .. gladan sam ;))

nego nacuo sam da se na math.u mogla otvorit cevapdzinica .. el trebate konobara jeftino konobarim ali uvjet je da zadrzim napojnice .. ?
no no stlicek vsego el mogu .. plity plis ;)))) i normalno ako nema napojnica onda dvoje velikce cevape s lukom dnevno ;)
chevapi .. skoro je 00:00 , ja gladan s 0 kn u nofcaniku .. vsego davaj te cevape vamo .. gladan sam Wink)

nego nacuo sam da se na math.u mogla otvorit cevapdzinica .. el trebate konobara jeftino konobarim ali uvjet je da zadrzim napojnice .. ?
no no stlicek vsego el mogu .. plity plis Wink))) i normalno ako nema napojnica onda dvoje velikce cevape s lukom dnevno Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:36 sri, 29. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]chevapi .. skoro je 00:00 , ja gladan s 0 kn u nofcaniku .. vsego davaj te cevape vamo .. gladan sam ;))

no no stlicek vsego el mogu .. plity plis ;)))) i normalno ako nema napojnica onda dvoje velikce cevape s lukom dnevno ;)[/quote]

A mislis da to ovisi o meni?!? Da je tako, onda bi imali Praktikume iz jedenja cevapa svaki semestar... I bilo bi obavezno i za asistente... :D
fly (napisa):
chevapi .. skoro je 00:00 , ja gladan s 0 kn u nofcaniku .. vsego davaj te cevape vamo .. gladan sam Wink)

no no stlicek vsego el mogu .. plity plis Wink))) i normalno ako nema napojnica onda dvoje velikce cevape s lukom dnevno Wink

A mislis da to ovisi o meni?!? Da je tako, onda bi imali Praktikume iz jedenja cevapa svaki semestar... I bilo bi obavezno i za asistente... Very Happy

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 15:01 sri, 29. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="fly"]chevapi .. skoro je 00:00 , ja gladan s 0 kn u nofcaniku .. vsego davaj te cevape vamo .. gladan sam ;))

no no stlicek vsego el mogu .. plity plis ;)))) i normalno ako nema napojnica onda dvoje velikce cevape s lukom dnevno ;)[/quote]

A mislis da to ovisi o meni?!? Da je tako, onda bi imali Praktikume iz jedenja cevapa svaki semestar... I bilo bi obavezno i za asistente... :D[/quote]

sjajna ideja vsego... samo se mozemo nadati da ces i ti jednoga dana postati dekan ili tko vec odlucuje o takvim stvarima (iz prilozenog se vidi da se ja bas ne kuzim u hijerarhijsku strukturu fakulteta)....
vsego (napisa):
fly (napisa):

A mislis da to ovisi o meni?!? Da je tako, onda bi imali Praktikume iz jedenja cevapa svaki semestar... I bilo bi obavezno i za asistente... Very Happy

sjajna ideja vsego... samo se mozemo nadati da ces i ti jednoga dana postati dekan ili tko vec odlucuje o takvim stvarima (iz prilozenog se vidi da se ja bas ne kuzim u hijerarhijsku strukturu fakulteta)....

fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:29 sri, 29. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oke , znaci trebamo gurat vsegu na sljedecim izborima , ispred ministarstva ic prosvjedovat ...

[b]Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.[/b]

Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno ;))) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma ;) ili do vlade moramo ici
Oke , znaci trebamo gurat vsegu na sljedecim izborima , ispred ministarstva ic prosvjedovat ...

Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.

Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno Wink)) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma Wink ili do vlade moramo ici
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:17 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]Oke , znaci trebamo gurat vsegu na sljedecim izborima , ispred ministarstva ic prosvjedovat ...

[b]Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.[/b]

Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno ;))) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma ;) ili do vlade moramo ici[/quote]

Cini mi se da je lakse progurati ideju s cevapima nego asistenta-Dekana... :D Znas, jedan od preduvjeta za biti Dekan je da budes izvanredni profesor. Meni do toga fale: magisterij, doktorat, unaprjedjenje u docenta, pa tek onda u izvanrednog. Sto opet trazi izvjestan broj radova... :cry:
fly (napisa):

Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.

Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno Wink)) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma Wink ili do vlade moramo ici

Cini mi se da je lakse progurati ideju s cevapima nego asistenta-Dekana... Very Happy Znas, jedan od preduvjeta za biti Dekan je da budes izvanredni profesor. Meni do toga fale: magisterij, doktorat, unaprjedjenje u docenta, pa tek onda u izvanrednog. Sto opet trazi izvjestan broj radova... Crying or Very sad

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 3:05 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čekaj, što znači izvanredni, a što redovni profesor?

Ali imam ja još bolju ideju.
vsego za rektora!!!

a, šta kažete??

vsego za rektora!!!

a, šta kažete??

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:16 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]Čekaj, što znači izvanredni, a što redovni profesor?[/quote]

Redovni je iduca stepenica. Ujedno i jedina titula koju zadrzis kad odes u penziju.

Tj. redovni u penziji moze predavati kao redovni - recimo - na postdiplomskom. Izvanredni u penziji je nitko i nista i moze doma krpati carape... :lol:

Imas jos pocasnu titulu "profesor emeritus". I "akademik". No, to su odvojene price...

[quote="C'Tebo"]Ali imam ja još bolju ideju.
vsego za rektora!!!

a, šta kažete??[/quote]

Da mi zvuci kao da hoces da budem mafijaski kum... :shock:

Joj, cut cu zbog ovoga ako procita netko iz vlasti... :roll:
C'Tebo (napisa):

Redovni je iduca stepenica. Ujedno i jedina titula koju zadrzis kad odes u penziju.

Tj. redovni u penziji moze predavati kao redovni - recimo - na postdiplomskom. Izvanredni u penziji je nitko i nista i moze doma krpati carape... Laughing

Imas jos pocasnu titulu "profesor emeritus". I "akademik". No, to su odvojene price...

C'Tebo (napisa):
vsego za rektora!!!

a, šta kažete??

Da mi zvuci kao da hoces da budem mafijaski kum... Shocked

Joj, cut cu zbog ovoga ako procita netko iz vlasti... Rolling Eyes

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:14 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom ;))))))
uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom Wink)))))
[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 15:46 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom ;))))))[/quote]
Ne, mi smo njegova raja.

Dakle, vsego, raja is behind you.
Waaaaaay behind you :PP
fly (napisa):
uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom Wink)))))

Ne, mi smo njegova raja.

Waaaaaay behind you Weeee-heeee!!!

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:22 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uglavnom da skratimo mi smo djeca raja ;))
hmm .. ovo dobrooo zvuci ;)

When we die we hope to go to degiorgi :O
Uglavnom da skratimo mi smo djeca raja Wink)
hmm .. ovo dobrooo zvuci Wink

When we die we hope to go to degiorgi :O
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:12 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"][quote="fly"]uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom ;))))))[/quote]
Ne, mi smo njegova raja.

Waaaaaay behind you :PP[/quote]

Hmpf.... Hvala, Djeco Foruma, Raja, Jaja ili cega li vec sve... :twisted: Ja vas osobno i dalje vidim [b]samo[/b] kao Djecu Foruma... :D

Samo, meni je malo creepy da vas je toliko meni iza ledja... A i zvuci malo... Hmmmmmmm....... :shock:
C'Tebo (napisa):
fly (napisa):

Ne, mi smo njegova raja.

Waaaaaay behind you Weeee-heeee!!!

Hmpf.... Hvala, Djeco Foruma, Raja, Jaja ili cega li vec sve... Twisted Evil Ja vas osobno i dalje vidim samo kao Djecu Foruma... Very Happy

Samo, meni je malo creepy da vas je toliko meni iza ledja... A i zvuci malo... Hmmmmmmm....... Shocked

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:35 pet, 31. 1. 2003    Naslov: Re: Chevapi za sve Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Cast mi je obavijestiti cijenjeno opcinstvo da sam ponovno stekao status [b]OKŽZF[/b] (i pripadnih 5 pingvina). Zato vas sve castim virtualnim cevapima...

[img]http://web.math.hr/~krcko/pict/cevapi.jpg[/img][/quote]

Konacno, pobrinuh se da moja Djeca Foruma ne zedjaju uz ovakvu Hranu Za Bogove (sto prilicno tocno opisuje Djecu :))....

:can: :bottle: :can:
krcko (napisa):
Cast mi je obavijestiti cijenjeno opcinstvo da sam ponovno stekao status OKŽZF (i pripadnih 5 pingvina). Zato vas sve castim virtualnim cevapima...

Konacno, pobrinuh se da moja Djeca Foruma ne zedjaju uz ovakvu Hranu Za Bogove (sto prilicno tocno opisuje Djecu Smile)....

Limenka Ljekovite Vodice Flasa Ljekovite Vodice Limenka Ljekovite Vodice

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:52 pet, 31. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmmm any diet coke maybe ;) znam da sam naporan ali moram biti .. bilo bi dosadno na forumu ;)
Hmmm any diet coke maybe Wink znam da sam naporan ali moram biti .. bilo bi dosadno na forumu Wink
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:01 pet, 31. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]Hmmm any diet coke maybe ;)[/quote]

Heretik... :evil:

[quote="fly"]znam da sam naporan ali moram biti[/quote]

Ne moras... :PP
fly (napisa):
Hmmm any diet coke maybe Wink

Heretik... Evil or Very Mad

fly (napisa):
znam da sam naporan ali moram biti

Ne moras... Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:25 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

tako vsego reci ti njemu...
ah kako su ljudi neiskusni vezano na cc...tj. za ono sto se ne spominje..
ne bi tako pricali da su isli u razred s mojim frendom kojem je cc pojela mozak... :lol:
a da ne pricam kako je bilo s njim u autobusu na maturalcu kada je cak dan i pol bio bez tog kvazipica... :twisted:
on se jadnik sav tresao...
zato se u potpunosti slazem sa onime sto je vsego ispricao prilikom vjezbi iz racunarstva kad smo radili zamjene sadrzaja dviju varijabli (sa tri case :lol: )
tako vsego reci ti njemu...
ah kako su ljudi neiskusni vezano na cc...tj. za ono sto se ne spominje..
ne bi tako pricali da su isli u razred s mojim frendom kojem je cc pojela mozak... Laughing
a da ne pricam kako je bilo s njim u autobusu na maturalcu kada je cak dan i pol bio bez tog kvazipica... Twisted Evil
on se jadnik sav tresao...
zato se u potpunosti slazem sa onime sto je vsego ispricao prilikom vjezbi iz racunarstva kad smo radili zamjene sadrzaja dviju varijabli (sa tri case Laughing )

C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 2:22 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tri čaše, ha?

To me podsjeća na neprestana ponavljanja postupka zamjenjivanja varijabli izvjesne profesorice iz MIOC-a (prof. Vesna Wolf-Kmetić)
vsego, jesi li imo dotičnu?
Tri čaše, ha?

To me podsjeća na neprestana ponavljanja postupka zamjenjivanja varijabli izvjesne profesorice iz MIOC-a (prof. Vesna Wolf-Kmetić)

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 10:03 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]To me podsjeća na neprestana ponavljanja postupka zamjenjivanja varijabli izvjesne profesorice iz MIOC-a (prof. Vesna Wolf-Kmetić)
[/quote]

doticna prof mi je na maturalcu upala u sobu (u nici, na pola puta do klasicnog odredista vecine miocana, tzv. "spanjolska") i rekla "sta?kakav alkohol??nema toga!!daj ovdje!!!"

mazne mi sav CH3-CH2-0H, kao dobiti cemo ga u spanjolskoj...dal trebam uopce spomenuti da te boce nikada vise nisam vidio.....
C'Tebo (napisa):

doticna prof mi je na maturalcu upala u sobu (u nici, na pola puta do klasicnog odredista vecine miocana, tzv. "spanjolska") i rekla "sta?kakav alkohol??nema toga!!daj ovdje!!!"

mazne mi sav CH3-CH2-0H, kao dobiti cemo ga u spanjolskoj...dal trebam uopce spomenuti da te boce nikada vise nisam vidio.....

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:58 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmmm.... e vidite zato sam ja tj. moj razred bili u pragu ;) alkohola nikad nije manjkalo , profe bile korektnoe i nisu nista uzimale i tako dalje da ne nabrajam ..
Hmmm.... e vidite zato sam ja tj. moj razred bili u pragu Wink alkohola nikad nije manjkalo , profe bile korektnoe i nisu nista uzimale i tako dalje da ne nabrajam ..
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum