Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
Postano: 19:29 sri, 29. 1. 2003 Naslov: |
|
|
Oke , znaci trebamo gurat vsegu na sljedecim izborima , ispred ministarstva ic prosvjedovat ...
[b]Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.[/b]
Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno ;))) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma ;) ili do vlade moramo ici
Oke , znaci trebamo gurat vsegu na sljedecim izborima , ispred ministarstva ic prosvjedovat ...
Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.
Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno )) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma ili do vlade moramo ici
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:17 čet, 30. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="fly"]Oke , znaci trebamo gurat vsegu na sljedecim izborima , ispred ministarstva ic prosvjedovat ...
[b]Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.[/b]
Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno ;))) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma ;) ili do vlade moramo ici[/quote]
Cini mi se da je lakse progurati ideju s cevapima nego asistenta-Dekana... :D Znas, jedan od preduvjeta za biti Dekan je da budes izvanredni profesor. Meni do toga fale: magisterij, doktorat, unaprjedjenje u docenta, pa tek onda u izvanrednog. Sto opet trazi izvjestan broj radova... :cry:
fly (napisa): | Oke , znaci trebamo gurat vsegu na sljedecim izborima , ispred ministarstva ic prosvjedovat ...
Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution.
Oke dogovorneno ... za godinu dana je to sredjeno )) Hope so ... ministarstvo mi je blizu bar .. cca 1 min od doma ili do vlade moramo ici |
Cini mi se da je lakse progurati ideju s cevapima nego asistenta-Dekana... Znas, jedan od preduvjeta za biti Dekan je da budes izvanredni profesor. Meni do toga fale: magisterij, doktorat, unaprjedjenje u docenta, pa tek onda u izvanrednog. Sto opet trazi izvjestan broj radova...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 3:05 čet, 30. 1. 2003 Naslov: |
|
|
Čekaj, što znači izvanredni, a što redovni profesor?
Ali imam ja još bolju ideju.
vsego za rektora!!!
a, šta kažete??
Čekaj, što znači izvanredni, a što redovni profesor?
Ali imam ja još bolju ideju.
vsego za rektora!!!
a, šta kažete??
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 3:16 čet, 30. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Čekaj, što znači izvanredni, a što redovni profesor?[/quote]
Redovni je iduca stepenica. Ujedno i jedina titula koju zadrzis kad odes u penziju.
Tj. redovni u penziji moze predavati kao redovni - recimo - na postdiplomskom. Izvanredni u penziji je nitko i nista i moze doma krpati carape... :lol:
Imas jos pocasnu titulu "profesor emeritus". I "akademik". No, to su odvojene price...
[quote="C'Tebo"]Ali imam ja još bolju ideju.
vsego za rektora!!!
a, šta kažete??[/quote]
Da mi zvuci kao da hoces da budem mafijaski kum... :shock:
Joj, cut cu zbog ovoga ako procita netko iz vlasti... :roll:
C'Tebo (napisa): | Čekaj, što znači izvanredni, a što redovni profesor? |
Redovni je iduca stepenica. Ujedno i jedina titula koju zadrzis kad odes u penziju.
Tj. redovni u penziji moze predavati kao redovni - recimo - na postdiplomskom. Izvanredni u penziji je nitko i nista i moze doma krpati carape...
Imas jos pocasnu titulu "profesor emeritus". I "akademik". No, to su odvojene price...
C'Tebo (napisa): | Ali imam ja još bolju ideju.
vsego za rektora!!!
a, šta kažete?? |
Da mi zvuci kao da hoces da budem mafijaski kum...
Joj, cut cu zbog ovoga ako procita netko iz vlasti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 15:46 čet, 30. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="fly"]uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom ;))))))[/quote]
Ne, mi smo njegova raja.
Dakle, vsego, raja is behind you.
Waaaaaay behind you :PP
fly (napisa): | uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom ))))) |
Ne, mi smo njegova raja.
Waaaaaay behind you
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:12 čet, 30. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"][quote="fly"]uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom ;))))))[/quote]
Ne, mi smo njegova raja.
Waaaaaay behind you :PP[/quote]
Hmpf.... Hvala, Djeco Foruma, Raja, Jaja ili cega li vec sve... :twisted: Ja vas osobno i dalje vidim [b]samo[/b] kao Djecu Foruma... :D
Samo, meni je malo creepy da vas je toliko meni iza ledja... A i zvuci malo... Hmmmmmmm....... :shock:
C'Tebo (napisa): | fly (napisa): | uglavnom nemash se kaj bojat ... imash djecu foruma iza sebe ako nas mozes zvat djecom ))))) |
Ne, mi smo njegova raja.
Waaaaaay behind you |
Hmpf.... Hvala, Djeco Foruma, Raja, Jaja ili cega li vec sve... Ja vas osobno i dalje vidim samo kao Djecu Foruma...
Samo, meni je malo creepy da vas je toliko meni iza ledja... A i zvuci malo... Hmmmmmmm.......
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 2:22 sub, 1. 2. 2003 Naslov: |
|
|
Tri čaše, ha?
To me podsjeća na neprestana ponavljanja postupka zamjenjivanja varijabli izvjesne profesorice iz MIOC-a (prof. Vesna Wolf-Kmetić)
vsego, jesi li imo dotičnu?
Tri čaše, ha?
To me podsjeća na neprestana ponavljanja postupka zamjenjivanja varijabli izvjesne profesorice iz MIOC-a (prof. Vesna Wolf-Kmetić)
vsego, jesi li imo dotičnu?
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|