Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Duboko filozofsko pitanje o sexu i podvojenim licnostima
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:32 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Duboko filozofsko pitanje o sexu i podvojenim licnostima Citirajte i odgovorite

Eto, palo mi na pamet i sada me zanima sto Djeca Foruma misle o tome...

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. :halfrobot: Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? :scatter:

Molim obrazloziti svoje odgovore... :silly:

Hvala!

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. #Halfrobot Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? #Scatter

Molim obrazloziti svoje odgovore... #Silly

Hvala!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:12 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmmm ;) S jedne strane gledno to je clasic sex a opet s druge se postavlja problem ako se druga licnost pojavi za vrijeme odnosaja ... onda be se to vec moglo smatrat da je to seksualni odnos s dvije osobe ... ali postoji mogucnost da bi druga licnost mogla to smatrat silovanjem odnosno znate na sta ciljam... Uglavnom nije grupnjak jer istovremeno nije sex s dvije osobe ...

Isti se problem javlja kada se osoba s podvojenim licnostima pozeli ubiti nije li to ubojstvo onda :?
Hmmm Wink S jedne strane gledno to je clasic sex a opet s druge se postavlja problem ako se druga licnost pojavi za vrijeme odnosaja ... onda be se to vec moglo smatrat da je to seksualni odnos s dvije osobe ... ali postoji mogucnost da bi druga licnost mogla to smatrat silovanjem odnosno znate na sta ciljam... Uglavnom nije grupnjak jer istovremeno nije sex s dvije osobe ...

Isti se problem javlja kada se osoba s podvojenim licnostima pozeli ubiti nije li to ubojstvo onda Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:09 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]Hmmm ;) S jedne strane gledno to je clasic sex a opet s druge se postavlja problem ako se druga licnost pojavi za vrijeme odnosaja ... onda be se to vec moglo smatrat da je to seksualni odnos s dvije osobe ... ali postoji mogucnost da bi druga licnost mogla to smatrat silovanjem odnosno znate na sta ciljam... Uglavnom nije grupnjak jer istovremeno nije sex s dvije osobe ...[/quote]

Ponekad je jedna osoba u nekoj mjeri svjesna druge... :|

Btw, svidja mi se opaska o silovanju... Jos jedna stvar za mozganje... :shock:

[quote="fly"]Isti se problem javlja kada se osoba s podvojenim licnostima pozeli ubiti nije li to ubojstvo onda :?[/quote]

Da, ali ovo je zanimljivije. :D

Besides, kod ubojstva se osobu pospremi (u zatvor, instituciju,...) zato da se sprijeci jos koje umorstvo, pa i nije toliko bitno koliko ih je...
fly (napisa):
Hmmm Wink S jedne strane gledno to je clasic sex a opet s druge se postavlja problem ako se druga licnost pojavi za vrijeme odnosaja ... onda be se to vec moglo smatrat da je to seksualni odnos s dvije osobe ... ali postoji mogucnost da bi druga licnost mogla to smatrat silovanjem odnosno znate na sta ciljam... Uglavnom nije grupnjak jer istovremeno nije sex s dvije osobe ...

Ponekad je jedna osoba u nekoj mjeri svjesna druge... Neutral

Btw, svidja mi se opaska o silovanju... Jos jedna stvar za mozganje... Shocked

fly (napisa):
Isti se problem javlja kada se osoba s podvojenim licnostima pozeli ubiti nije li to ubojstvo onda Confused

Da, ali ovo je zanimljivije. Very Happy

Besides, kod ubojstva se osobu pospremi (u zatvor, instituciju,...) zato da se sprijeci jos koje umorstvo, pa i nije toliko bitno koliko ih je...

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 16:39 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Re: Duboko filozofsko pitanje o sexu i podvojenim licnostima Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Eto, palo mi na pamet i sada me zanima sto Djeca Foruma misle o tome...

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. :halfrobot: Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? :scatter:

Molim obrazloziti svoje odgovore... :silly:

Hvala![/quote]
Da vam malo ubijem zabavu :P
S psihijatrijskog pogleda pojam dvostruke ličnosti nije toliko jednostavan koliko se to želi prikazati u popularnim filmovima tipa Fight club ili Jaja i Irena.
Problem je što se u određenoj situaciji uslijed kojekakvih stresova i štatijaznam čega ispoljava osoba koja ima drugačiju percepciju stvarnosti (ta osoba recimo smatra da su određeni ljudi zli pa ih treba pobit, recimo popovi, časne sestre, političari, HSLS-ovci) Tu se, naravno javljaju i poremećaji pamćenja, ali to sad nije toliko bitno.
Međutim, ne može se desiti da obje "individue" (nazovimo ih tako) budu svjesne svojih postupaka u isto vrijeme, dakle sumnjam da bi to bio grupnjak.

Ali može se desiti da se ova druga osoba ispolji tokom seksa. Dakle je li to onda silovanje?
S metafizičke strane jest, jerbo se dvije osobe nalaze u istom tijelu, ali su to ipak dvije osobe.
S pravne strane nije, jerbo pravo ipak raspoznaje individue kao tijela, ne kao svjestnost :PP

[quote="vsego"]Besides, kod ubojstva se osobu pospremi (u zatvor, instituciju,...) zato da se sprijeci jos koje umorstvo, pa i nije toliko bitno koliko ih je...[/quote]
Šta onda ćeš samoubojicu strpat u zatvor :PP
vsego (napisa):

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. #Halfrobot Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? #Scatter

Molim obrazloziti svoje odgovore... #Silly

Hvala!

Da vam malo ubijem zabavu Razz
S psihijatrijskog pogleda pojam dvostruke ličnosti nije toliko jednostavan koliko se to želi prikazati u popularnim filmovima tipa Fight club ili Jaja i Irena.
Problem je što se u određenoj situaciji uslijed kojekakvih stresova i štatijaznam čega ispoljava osoba koja ima drugačiju percepciju stvarnosti (ta osoba recimo smatra da su određeni ljudi zli pa ih treba pobit, recimo popovi, časne sestre, političari, HSLS-ovci) Tu se, naravno javljaju i poremećaji pamćenja, ali to sad nije toliko bitno.
Međutim, ne može se desiti da obje "individue" (nazovimo ih tako) budu svjesne svojih postupaka u isto vrijeme, dakle sumnjam da bi to bio grupnjak.

Ali može se desiti da se ova druga osoba ispolji tokom seksa. Dakle je li to onda silovanje?
S metafizičke strane jest, jerbo se dvije osobe nalaze u istom tijelu, ali su to ipak dvije osobe.
S pravne strane nije, jerbo pravo ipak raspoznaje individue kao tijela, ne kao svjestnost Weeee-heeee!!!

vsego (napisa):

Šta onda ćeš samoubojicu strpat u zatvor Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:20 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Besides, kod ubojstva se osobu pospremi (u zatvor, instituciju,...) zato da se sprijeci jos koje umorstvo, pa i nije toliko bitno koliko ih je...[/quote]

Kako mozesh mrtrvu osobu strpat u zatvor :twisted: :twisted: :twisted:
vsego (napisa):

Kako mozesh mrtrvu osobu strpat u zatvor Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:53 čet, 30. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"][quote="vsego"]Besides, kod ubojstva se osobu pospremi (u zatvor, instituciju,...) zato da se sprijeci jos koje umorstvo, pa i nije toliko bitno koliko ih je...[/quote]

Kako mozesh mrtrvu osobu strpat u zatvor :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

Ubojicu, a ne zrtvu! :shock: Ccccc.....

[quote="C'Tebo"]Šta onda ćeš samoubojicu strpat u zatvor :PP[/quote]

Ne, ja bih mu pomogao u plemenitom pokusaju. :D Vidis, ja sam rekao da Forum ne podrzava Crkvu Eutanazije. Nisam rekao da sam i ja protiv... 8)

Inace, "moderno drustvo" samoubojicu (ako nije uspjesan) spremi u instituciju, sto sam naveo kao jednu od mogucnosti... :)
fly (napisa):
vsego (napisa):

Kako mozesh mrtrvu osobu strpat u zatvor Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ubojicu, a ne zrtvu! Shocked Ccccc.....

C'Tebo (napisa):
Šta onda ćeš samoubojicu strpat u zatvor Weeee-heeee!!!

Ne, ja bih mu pomogao u plemenitom pokusaju. Very Happy Vidis, ja sam rekao da Forum ne podrzava Crkvu Eutanazije. Nisam rekao da sam i ja protiv... Cool

Inace, "moderno drustvo" samoubojicu (ako nije uspjesan) spremi u instituciju, sto sam naveo kao jednu od mogucnosti... Smile

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:19 pet, 31. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle , osoba s podvojenim licnostima pozeli sama sebe ubiti ;) to znaci da je izvrsila samoubojstvo ali i ubojstvo (tj n-1 ubojstvo gdje n predstavlja broj podvojenih licnosti) ....
Gle , osoba s podvojenim licnostima pozeli sama sebe ubiti Wink to znaci da je izvrsila samoubojstvo ali i ubojstvo (tj n-1 ubojstvo gdje n predstavlja broj podvojenih licnosti) ....
[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 1:08 pet, 31. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Inace, "moderno drustvo" samoubojicu (ako nije uspjesan) spremi u instituciju, sto sam naveo kao jednu od mogucnosti... [/quote]
"Jedina razlika između ljudi u ludnici i mene je ta da ja nisam lud"
Salvador Dáli
vsego (napisa):
Inace, "moderno drustvo" samoubojicu (ako nije uspjesan) spremi u instituciju, sto sam naveo kao jednu od mogucnosti...

Salvador Dáli

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:15 pet, 31. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]Gle , osoba s podvojenim licnostima pozeli sama sebe ubiti ;) to znaci da je izvrsila samoubojstvo ali i ubojstvo (tj n-1 ubojstvo gdje n predstavlja broj podvojenih licnosti) ....[/quote]

[b]Teorem:[/b] Neka je osoba A (n+m)-terostruka licnost, gdje je n broj samoubilackih, a m broj licnosti nesklonih samoubojstvu. Kako se licnosti izmjenjuju, potrebno je isplanirati i provesti samoubojstvo. Ako ono uspije, onda:

1. imamo m samoubojica; u slucaju m>1 to je [b]samoubilacki kult[/b] :shock:
2. imamo m ubojica s predumisljajem; u slucaju m>1 to je [b]teroristicka organizacija[/b] :shocked!:
3. imamo n zrtava umorstva s predumisljajem; u slucaju n>1 to je [b]genocid[/b], [b]pokolj[/b] ili tako nesto
4. (za n>1) imamo n osoba koje nisu sprijecile umorstvo (za n>2 nisu sprijecile masovno umorstvo opisano pod tockom 3); to je [b]gradjanska nemarnost[/b] :puppydogeyes:
5. za n,m>0 imamo nesto sto [b]lici na bratoubilacki rat[/b] (uz pretpostavku da je covjek "sebi" (ili sto je vec ovo ovdje) blizi nego bratu)

Ako je smrti prethodio sex....

6. imamo silovanje; onaj koji se isao sexati nije samoubojica (to ce potvrditi svi koji koliko-toliko redovito prakticiraju navedenu aktivnost :D); dakle, imamo i [b]sexualni zlocin[/b]
7. za m>1 ili n>1 imamo [b]masovno silovanje s umorstvom (umorstvima)[/b]
8. onih n je [b]umrlo sretno[/b] (ili samo onaj koji je u trenutku smrti sexao? :?)
9. imamo jednog [b]frustriranog partnera[/b] (kojeg je silovao (za n>1 visestruki) ubojica)

[b]Zakljucak teorema[/b]: Bolje da (vise) ne mijesam psihologiju i matematiku... :D

[quote="C'Tebo"]"Jedina razlika između ljudi u ludnici i mene je ta da ja nisam lud"
Salvador Dáli[/quote]

Ili je razlika u tome da njega nisu uhvatili... :twisted:
fly (napisa):
Gle , osoba s podvojenim licnostima pozeli sama sebe ubiti Wink to znaci da je izvrsila samoubojstvo ali i ubojstvo (tj n-1 ubojstvo gdje n predstavlja broj podvojenih licnosti) ....

Teorem: Neka je osoba A (n+m)-terostruka licnost, gdje je n broj samoubilackih, a m broj licnosti nesklonih samoubojstvu. Kako se licnosti izmjenjuju, potrebno je isplanirati i provesti samoubojstvo. Ako ono uspije, onda:

1. imamo m samoubojica; u slucaju m>1 to je samoubilacki kult Shocked
2. imamo m ubojica s predumisljajem; u slucaju m>1 to je teroristicka organizacija #Shocked
3. imamo n zrtava umorstva s predumisljajem; u slucaju n>1 to je genocid, pokolj ili tako nesto
4. (za n>1) imamo n osoba koje nisu sprijecile umorstvo (za n>2 nisu sprijecile masovno umorstvo opisano pod tockom 3); to je gradjanska nemarnost #Puppy dog
5. za n,m>0 imamo nesto sto lici na bratoubilacki rat (uz pretpostavku da je covjek "sebi" (ili sto je vec ovo ovdje) blizi nego bratu)

Ako je smrti prethodio sex....

6. imamo silovanje; onaj koji se isao sexati nije samoubojica (to ce potvrditi svi koji koliko-toliko redovito prakticiraju navedenu aktivnost Very Happy); dakle, imamo i sexualni zlocin
7. za m>1 ili n>1 imamo masovno silovanje s umorstvom (umorstvima)
8. onih n je umrlo sretno (ili samo onaj koji je u trenutku smrti sexao? Confused)
9. imamo jednog frustriranog partnera (kojeg je silovao (za n>1 visestruki) ubojica)

Zakljucak teorema: Bolje da (vise) ne mijesam psihologiju i matematiku... Very Happy

C'Tebo (napisa):
Salvador Dáli

Ili je razlika u tome da njega nisu uhvatili... Twisted Evil

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:19 pet, 31. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

znaci za 9) imamo isfrustriranog seksualnog manijaka ;)
znaci za 9) imamo isfrustriranog seksualnog manijaka Wink
[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:09 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne bih ulazio u ovu raspravu... samo me zanima kako se nesto tako moze motati po informaticki nastrojenoj pametnoj glavici nesega nam vrlog admina ??? :?: :lol:
ne bih ulazio u ovu raspravu... samo me zanima kako se nesto tako moze motati po informaticki nastrojenoj pametnoj glavici nesega nam vrlog admina ??? Question Laughing

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:27 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]ne bih ulazio u ovu raspravu... samo me zanima kako se nesto tako moze motati po informaticki nastrojenoj pametnoj glavici nesega nam vrlog admina ??? :?: :lol:[/quote]

Pa, nije li u prirodi Pravih Programera da istraze sve mogucnosti? :D

[b]Anex[/b]: Bas skuzih - ovo mi je 333. post. Sto bi Djole pjevao... [i]I vidis, vec sam tu, na poooooola puuuuuuta...[/i] :twisted:
Gogs (napisa):
ne bih ulazio u ovu raspravu... samo me zanima kako se nesto tako moze motati po informaticki nastrojenoj pametnoj glavici nesega nam vrlog admina ??? Question Laughing

Pa, nije li u prirodi Pravih Programera da istraze sve mogucnosti? Very Happy

Anex: Bas skuzih - ovo mi je 333. post. Sto bi Djole pjevao... I vidis, vec sam tu, na poooooola puuuuuuta... Twisted Evil

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:34 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda i je...
ali zar ti radis neki program koji ima veze sa sexom??
mozda preko kompleksnih matematickih jednazbi iscrtava sve seksualne poze??? ili izbacuje za unesenu kombinaciju partnera da li je to normalno ili nenormalno ??
i kaj se uopce moze o takvim temama na degiorgiu ???
:lol:
mozda i je...
mozda preko kompleksnih matematickih jednazbi iscrtava sve seksualne poze??? ili izbacuje za unesenu kombinaciju partnera da li je to normalno ili nenormalno ??
i kaj se uopce moze o takvim temama na degiorgiu ???
Laughing

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:09 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]mozda i je...
mozda preko kompleksnih matematickih jednazbi iscrtava sve seksualne poze??? ili izbacuje za unesenu kombinaciju partnera da li je to normalno ili nenormalno ??[/quote]

A mozda ja samo [b]jako[/b] volim taj posljednji nevirtualni oblik zabave, pa mi palo na pamet kao simpaticno pitanje... :D

No, niste se bas iskazali raspravom... :(

[quote="Gogs"]i kaj se uopce moze o takvim temama na degiorgiu???[/quote]

Moze, ali sve manje. :( Degiorgi je preslab za navalu koju smo imali zadnjih dana. To ce se ponavljati, a ja nemam ideje gdje da izmislim jaci H/W... :cry:

Inace, Forum je mjesto za rasprave. Jedini limit je da su pristojne. Kad (i ako) rijesim problem H/W-a, namjeravam dodati jedan opceniti forum za proizvoljne teme.
Gogs (napisa):
mozda i je...

A mozda ja samo jako volim taj posljednji nevirtualni oblik zabave, pa mi palo na pamet kao simpaticno pitanje... Very Happy

No, niste se bas iskazali raspravom... Sad

Gogs (napisa):
i kaj se uopce moze o takvim temama na degiorgiu???

Moze, ali sve manje. Sad Degiorgi je preslab za navalu koju smo imali zadnjih dana. To ce se ponavljati, a ja nemam ideje gdje da izmislim jaci H/W... Crying or Very sad

Inace, Forum je mjesto za rasprave. Jedini limit je da su pristojne. Kad (i ako) rijesim problem H/W-a, namjeravam dodati jedan opceniti forum za proizvoljne teme.

[Vrh]
bingo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:20 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Moze, ali sve manje. :( Degiorgi je preslab za navalu koju smo imali zadnjih dana. To ce se ponavljati, a ja nemam ideje gdje da izmislim jaci H/W... :cry:
[/quote]

A koliko ti jace treba? Mislim, ako je 200 - 300 novaca, vjerovatno bi se naslo par ovdjeprisutnih koji bi nesto i donirali. :?
vsego (napisa):

Moze, ali sve manje. Sad Degiorgi je preslab za navalu koju smo imali zadnjih dana. To ce se ponavljati, a ja nemam ideje gdje da izmislim jaci H/W... Crying or Very sad

A koliko ti jace treba? Mislim, ako je 200 - 300 novaca, vjerovatno bi se naslo par ovdjeprisutnih koji bi nesto i donirali. Confused

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:28 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bingo"][quote="vsego"]
[/quote]

A koliko ti jace treba? Mislim, ako je 200 - 300 novaca, vjerovatno bi se naslo par ovdjeprisutnih koji bi nesto i donirali. :?[/quote]

Toliko bih dao iz svog dzepa... :D

Ne, hvala na ponudi, ali [b]nikad[/b] ne bih uzimao novac od studenata; cak ni za tako plemenitu namjenu... 8)

Inace, procjenjujem da bih morao nabaviti nesto sa 256MB RAMa (Apache trenutno hoce pojesti oko 130MB, pa vecina ode u swap). Procesor... sto jaci me dopadne, to bolje... ;) No, to su samo puste zelje... :cry:
bingo (napisa):
vsego (napisa):

A koliko ti jace treba? Mislim, ako je 200 - 300 novaca, vjerovatno bi se naslo par ovdjeprisutnih koji bi nesto i donirali. Confused

Toliko bih dao iz svog dzepa... Very Happy

Ne, hvala na ponudi, ali nikad ne bih uzimao novac od studenata; cak ni za tako plemenitu namjenu... Cool

Inace, procjenjujem da bih morao nabaviti nesto sa 256MB RAMa (Apache trenutno hoce pojesti oko 130MB, pa vecina ode u swap). Procesor... sto jaci me dopadne, to bolje... Wink No, to su samo puste zelje... Crying or Very sad

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 10:10 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Inace, procjenjujem da bih morao nabaviti nesto sa 256MB RAMa (Apache trenutno hoce pojesti oko 130MB, pa vecina ode u swap). Procesor... sto jaci me dopadne, to bolje... [/quote]

kako se ono zvao ovaj topic??kaj nije pisalo nesto sex, podvojena licnost ili tako nesto??ne vidim nigdje da je pisalo problemi sa procesorom i ramom (ne pricam o onom namazu)
vsego (napisa):
Inace, procjenjujem da bih morao nabaviti nesto sa 256MB RAMa (Apache trenutno hoce pojesti oko 130MB, pa vecina ode u swap). Procesor... sto jaci me dopadne, to bolje...

kako se ono zvao ovaj topic??kaj nije pisalo nesto sex, podvojena licnost ili tako nesto??ne vidim nigdje da je pisalo problemi sa procesorom i ramom (ne pricam o onom namazu)

[Vrh]
bingo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:52 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]
kako se ono zvao ovaj topic??kaj nije pisalo nesto sex, podvojena licnost ili tako nesto??ne vidim nigdje da je pisalo problemi sa procesorom i ramom (ne pricam o onom namazu)[/quote]

Kako se zvao ovaj forum?? Kaj nije pisalo nesto kao podrska nastavi na PMF-MO? :? Pa naravno da je, ali ovdje je vec duze vrijeme u modi da svak posta di stigne i sto mu padne na pamet :twisted: (A tocno tako trebe i biti...)
p.s. Ovo sluzi samo da vidim da li ce mi se sa 30 postova podici rang :lol:
Lord Sirius (napisa):

Kako se zvao ovaj forum?? Kaj nije pisalo nesto kao podrska nastavi na PMF-MO? Confused Pa naravno da je, ali ovdje je vec duze vrijeme u modi da svak posta di stigne i sto mu padne na pamet Twisted Evil (A tocno tako trebe i biti...)
p.s. Ovo sluzi samo da vidim da li ce mi se sa 30 postova podici rang Laughing

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 21:16 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

I je l' ti se digo?
I je l' ti se digo?

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:23 sub, 1. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]I je l' ti se digo?[/quote]

hmmm ... kakvo je to pitanje ? mislim tako zadirati u privatnost drugih ljudi .. stvarno necuveno

Pa normalno da mu se digo ;) mislim explorer , kako bi drugacije gledo ove stranice .. osim ako ne koristi operu / netscape /mozillu / links / lynx .. kaj ja znam vec ;)
C'Tebo (napisa):
I je l' ti se digo?

hmmm ... kakvo je to pitanje ? mislim tako zadirati u privatnost drugih ljudi .. stvarno necuveno

Pa normalno da mu se digo Wink mislim explorer , kako bi drugacije gledo ove stranice .. osim ako ne koristi operu / netscape /mozillu / links / lynx .. kaj ja znam vec Wink
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum