Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 0:59 čet, 14. 10. 2004 Naslov: Tulumare and such rentable tulum/dernek/fešta places: |
|
|
Zna li itko od brojčano konkretne i stoga nadam se u zbroju fenomenalno informirane akademske populacije ovoga foruma ikakvu tulumaroidnu lokaciju koja je slobodna za ovu sub/ned noć?
Naime, šta: Jedan moj dobar prijatelj i ja rođeni smo u međusobnom razmaku od tek nekoliko dana i kad smo to uvidjeli došli smo do zaključka da bi bilo skroz ok slaviti naše rođendane u nekom prethodno dogovorenom i općepogodnom terminu istodobno. Budući da je takva ideja u pravilu fenomenalna, mi smo poduzeli pripreme za slavlje takve vrste i dogovorili ama baš sve što je potrebno za slične događaje, međutim u zadnji čas smo saznali da prostor koji smo namjeravali zaposjesti nećše biti nama na raspolaganju taj dan.
Stog smo se našli pred doslovno upotrebljivom drevnom dilemom : kud sad? Tj. Kamo sad?
Molio bih kolege i kolegice forumaše ako Boga znaju i sreću junačku cijene da mi napišu ovdje konkretne prijedloge i realne načine na koje bi se ti prijedlozi mogli ostvariti do ove subote, što ne ostavlja mnogo vremena, ali uz pomoć ovakve velike populacije možda je i ostvarivo.
Di ja mogu za ovu subotu od danas nadalje nać neku tulumaru?
Zna li itko od brojčano konkretne i stoga nadam se u zbroju fenomenalno informirane akademske populacije ovoga foruma ikakvu tulumaroidnu lokaciju koja je slobodna za ovu sub/ned noć?
Naime, šta: Jedan moj dobar prijatelj i ja rođeni smo u međusobnom razmaku od tek nekoliko dana i kad smo to uvidjeli došli smo do zaključka da bi bilo skroz ok slaviti naše rođendane u nekom prethodno dogovorenom i općepogodnom terminu istodobno. Budući da je takva ideja u pravilu fenomenalna, mi smo poduzeli pripreme za slavlje takve vrste i dogovorili ama baš sve što je potrebno za slične događaje, međutim u zadnji čas smo saznali da prostor koji smo namjeravali zaposjesti nećše biti nama na raspolaganju taj dan.
Stog smo se našli pred doslovno upotrebljivom drevnom dilemom : kud sad? Tj. Kamo sad?
Molio bih kolege i kolegice forumaše ako Boga znaju i sreću junačku cijene da mi napišu ovdje konkretne prijedloge i realne načine na koje bi se ti prijedlozi mogli ostvariti do ove subote, što ne ostavlja mnogo vremena, ali uz pomoć ovakve velike populacije možda je i ostvarivo.
Di ja mogu za ovu subotu od danas nadalje nać neku tulumaru?
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 7:50 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje :cry: .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom...
Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom...
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 10:04 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje :cry: .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom...[/quote]
A ona na Šari?
Pitaj ljude iz BEST-a, oni tamo organiziravaju svoja chuda :)
www.best.hr
Blockflöte (napisa): | Frend jedan je u Cvjetnom, pitao je. Anyway, renoviraju prostor, ili su ga renovirali ili tako nešto donedavno pa ravnatelj kaže da je još zatvorena za posjetitelje .Bio sam svojedobno dole, da, prekrasan prostor(namjenski gledano). Dođe čovjeku da si kosu počupa kad mu oduzmu tako idealno rješenje pred nosom... |
A ona na Šari?
Pitaj ljude iz BEST-a, oni tamo organiziravaju svoja chuda
www.best.hr
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 10:57 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]koliko ja znam best je skup sto se toga tice!
:lol:[/quote]
:-s
Board of European Students of Technology, Zagrebacka podruznica ?
Ako hoce, blokflauto.... Bit ce na faksu danas od 14-18h? Nadjemo se i nazovemo jednog Sanina, koji je svojevremeno radio u garderobi u KSET-u koji je to prosle i pretprosle godine organiziravao?
Iako.. vrijeme ti je malo na knap :? razmisljao o pl. domovima i sl u blizini grada?
http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=635
bily (napisa): | koliko ja znam best je skup sto se toga tice!
 |
Board of European Students of Technology, Zagrebacka podruznica ?
Ako hoce, blokflauto.... Bit ce na faksu danas od 14-18h? Nadjemo se i nazovemo jednog Sanina, koji je svojevremeno radio u garderobi u KSET-u koji je to prosle i pretprosle godine organiziravao?
Iako.. vrijeme ti je malo na knap razmisljao o pl. domovima i sl u blizini grada?
http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=635
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
Zadnja promjena: ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE; 11:10 čet, 14. 10. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 11:40 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Hvala svima na trudu i inicijativi, lijepo je znat da se na vas da računat! :)
Kory je već riješila problem, nađosmo nešto na lašćini!
(Što je po meni krajnje čudotvorstvo, budući da sam k'o pravo T'Ele pitao tri dana ranije...)
[quote="Zub"]
Iako.. vrijeme ti je malo na knap razmisljao o pl. domovima i sl u blizini grada?
[/quote]
O, da. Frend se čak lijepo sjetio katakombi na sljemenu. Ali nemamo prijevoz za sve ljude koje smo dozvali...
Hvala svima na trudu i inicijativi, lijepo je znat da se na vas da računat!
Kory je već riješila problem, nađosmo nešto na lašćini!
(Što je po meni krajnje čudotvorstvo, budući da sam k'o pravo T'Ele pitao tri dana ranije...)
Zub (napisa): |
|
O, da. Frend se čak lijepo sjetio katakombi na sljemenu. Ali nemamo prijevoz za sve ljude koje smo dozvali...
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
@# Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 23:14 uto, 19. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
bar si mogao napisati kako cemo se provesti...
[/quote]
Prostor će...u biti mi je future perfect ovdje ful prikladniji:
The place will have been quite damp, and the inner atmosphere of the tulumara itself will have contained oxygen AND/OR nitrogen under pressure gradient higher than the outside perimeter. The ventilation shaft shall have been deactivated and the air pressure should have been (will) ...equate...to the outer atmospheric pressure!
Other than that, we+you, temporal paradoxes excluded will have had a pretty damn good time!
Ma bit će vam super! Bilo nam je odlično, čak ni sam prostor nije bio toliko loš kolko bi bilo za očekivat od za dva dana sređene tulumare. Iako iskreno preporučam ikome tko bi tamo išta slavio da ne dira ventilaciju, jer, kako moja dobra prijateljice kory reče, ima funkciju da puše zrak, nit da ga hladi, a ne daj Bože grije. Takvo djelovanje na kraju rezultira prostorom punim vlažne i tople prašine u kojem se prosječan čovjek ne može nadati prisustvu u punoj svijesti u vremenu većem od pola sata, a ljudi s dišnim ili ostalim ne kardiovaskularnim bolestima ikakvom.
Međutim, kad se isključe ljudi s bolestima dišnih puteva i ventilacija, onaj prostor je dosta dobar i (bit će da ) bila je odlična ekipa i fakat smo se dobro zabavili!
[quote="krcko"]
Kako rece pokojni D.Adams, s izumom vremenskog stroja glagolska vremena postaju jako komplicirana...
[/quote]
A true legend.
vsego (napisa): |
bar si mogao napisati kako cemo se provesti...
|
Prostor će...u biti mi je future perfect ovdje ful prikladniji:
The place will have been quite damp, and the inner atmosphere of the tulumara itself will have contained oxygen AND/OR nitrogen under pressure gradient higher than the outside perimeter. The ventilation shaft shall have been deactivated and the air pressure should have been (will) ...equate...to the outer atmospheric pressure!
Other than that, we+you, temporal paradoxes excluded will have had a pretty damn good time!
Ma bit će vam super! Bilo nam je odlično, čak ni sam prostor nije bio toliko loš kolko bi bilo za očekivat od za dva dana sređene tulumare. Iako iskreno preporučam ikome tko bi tamo išta slavio da ne dira ventilaciju, jer, kako moja dobra prijateljice kory reče, ima funkciju da puše zrak, nit da ga hladi, a ne daj Bože grije. Takvo djelovanje na kraju rezultira prostorom punim vlažne i tople prašine u kojem se prosječan čovjek ne može nadati prisustvu u punoj svijesti u vremenu većem od pola sata, a ljudi s dišnim ili ostalim ne kardiovaskularnim bolestima ikakvom.
Međutim, kad se isključe ljudi s bolestima dišnih puteva i ventilacija, onaj prostor je dosta dobar i (bit će da ) bila je odlična ekipa i fakat smo se dobro zabavili!
krcko (napisa): |
Kako rece pokojni D.Adams, s izumom vremenskog stroja glagolska vremena postaju jako komplicirana...
|
A true legend.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |