Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 3:10 sri, 22. 12. 2004 Naslov: Božićni koncert studenata PMF-a u srijedu!!!!!!!! |
|
|
S čašću i dužnošću te bezmjernim veseljem i ponositim zadovoljstvom obaviještavam Vas Forumaše da je za sutra(tj.danas) u 18:00 sati planiran i pripremljen prigodni program posvećen radosti i veselju nadolazećih dragih nam zimskih blagdana.
Vokalno instrumentalne izvedbe koje smo ovih tjedana pomno birali i aranžirali bit će izvedene u vremenu od kojih sat vremena u prostorima novootvorene čitaonice u podrumu Matematičkog odjela PMF-a.
Pretpostavljam da će se prostor za ovu manifestaciju prikladno dekorirati pa pozivam sve Vas koji uživate u Božićnom duhu i glazbi da svojom nazočnošću uveličate naš Rad i Trud te da zvonka radost Božića uđe i u vaša srca preko muzikalnosti glazbenih interpretacija.
Detaljnije informacije o ogranizaciji() i repertoaru možete dobiti posvuda duž PMF-MO i PMF-Fizike, na za to predviđenim prigodnim plakatima. Ja bih sad stavio neku sliku zvončića i sobova na ovaj post, ali nemam je na što uploadat.[img=slikazvončićaisobova.gif]
Posjet ovom događaju preporučam svakome, bez obzira na trenutno raspoloženje i dobno-spolnu-političko-religioznu orijentaciju, jer je između ostalog bit ovog okupljanja glazba i muziciranje.
[color=red][size=18]Stog, Forumaši! 18:00 sutra, tj. danas! U srijedu![/color][/size]
Dođimo i uveličajmo Božić u našim srcima.
S čašću i dužnošću te bezmjernim veseljem i ponositim zadovoljstvom obaviještavam Vas Forumaše da je za sutra(tj.danas) u 18:00 sati planiran i pripremljen prigodni program posvećen radosti i veselju nadolazećih dragih nam zimskih blagdana.
Vokalno instrumentalne izvedbe koje smo ovih tjedana pomno birali i aranžirali bit će izvedene u vremenu od kojih sat vremena u prostorima novootvorene čitaonice u podrumu Matematičkog odjela PMF-a.
Pretpostavljam da će se prostor za ovu manifestaciju prikladno dekorirati pa pozivam sve Vas koji uživate u Božićnom duhu i glazbi da svojom nazočnošću uveličate naš Rad i Trud te da zvonka radost Božića uđe i u vaša srca preko muzikalnosti glazbenih interpretacija.
Detaljnije informacije o ogranizaciji() i repertoaru možete dobiti posvuda duž PMF-MO i PMF-Fizike, na za to predviđenim prigodnim plakatima. Ja bih sad stavio neku sliku zvončića i sobova na ovaj post, ali nemam je na što uploadat.[img=slikazvončićaisobova.gif]
Posjet ovom događaju preporučam svakome, bez obzira na trenutno raspoloženje i dobno-spolnu-političko-religioznu orijentaciju, jer je između ostalog bit ovog okupljanja glazba i muziciranje.
Stog, Forumaši! 18:00 sutra, tj. danas! U srijedu!
Dođimo i uveličajmo Božić u našim srcima.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 1:36 čet, 23. 12. 2004 Naslov: |
|
|
Neću reć da mi je neugodno, kolko god da bilo, al nije mi se dalo na google kad sam to pisao :P...
Uglavnom, ne, nismo to izvodili, te mračnjačke stvari su uvijek bile van našeg Božićnog ideala...samo šta mi se sad vrti nakon što pročitah dio lyricsa I'm dreaming of a white christmas...
Oni od vas koji nisu došli, a bilo je gro gro takvih, nek se srame i sram nek ih bude, a oni koji jesu došli odsrca im hvala, što se odnosi na neke drage mi prijatelje posebice...
Oni od vas koji pa jesu bili, znaju ko je šta i kako svirao pa nek to razglašuje...
MEni je baš bilo fora sudjelovat u ovakvoj manifestaciji, a super ekipi s kojima sam imao priliku surađivat mogu samo bar ovdje poručit pohvale i čestitke Božića, one koje neću vidjet kojima nisam čestitao još...
klepete klepete klepete...:)
Neću reć da mi je neugodno, kolko god da bilo, al nije mi se dalo na google kad sam to pisao ...
Uglavnom, ne, nismo to izvodili, te mračnjačke stvari su uvijek bile van našeg Božićnog ideala...samo šta mi se sad vrti nakon što pročitah dio lyricsa I'm dreaming of a white christmas...
Oni od vas koji nisu došli, a bilo je gro gro takvih, nek se srame i sram nek ih bude, a oni koji jesu došli odsrca im hvala, što se odnosi na neke drage mi prijatelje posebice...
Oni od vas koji pa jesu bili, znaju ko je šta i kako svirao pa nek to razglašuje...
MEni je baš bilo fora sudjelovat u ovakvoj manifestaciji, a super ekipi s kojima sam imao priliku surađivat mogu samo bar ovdje poručit pohvale i čestitke Božića, one koje neću vidjet kojima nisam čestitao još...
klepete klepete klepete...
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 3:29 sub, 25. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vjekovac"]
Ali nemojmo tako! Ja sam jučer bio i više nego zadovoljan onim što sam čuo i vidio tako da mogu izeći samo pohvale:
Momci i djevojke, samo tako i dalje...
Osim toga, došli su vam na koncert i neki vrsni i cijenjeni matematičari/glazbenici...
[/quote]
Hvala. Ugodno je čuti da se naš trud cijeni, prenijet ću pohvale onima koji ne čitaju forum.
Apsolutno smo bili počašćeni njihovim dolaskom.
(Trema se na nekima i više nego jasno vidjela:))
[quote="goc9999999"]
zasto nije obavijest bila dva tri dana ranije???!!!
ovak sam je kasno vidio!
[/quote]
Žalim zbog toga, ali kasno sam se sjetio. U biti je u pitanju tehnička greška. Čekao sam da mi se mejla kopija plakata koji je bio polijepljen na nekoliko mjesata po mat i fiz i još kojegda pa nisam doček'o i onda sam odlučio vlastoručno sročiti poziv.
Čime sam, nažalost, zakasnio...:(
Pametan čovjek uči iz tuđih pogrešaka, a glup iz svojih, a ja sam sad nešto novo naučio :)
vjekovac (napisa): |
Ali nemojmo tako! Ja sam jučer bio i više nego zadovoljan onim što sam čuo i vidio tako da mogu izeći samo pohvale:
Momci i djevojke, samo tako i dalje...
Osim toga, došli su vam na koncert i neki vrsni i cijenjeni matematičari/glazbenici...
|
Hvala. Ugodno je čuti da se naš trud cijeni, prenijet ću pohvale onima koji ne čitaju forum.
Apsolutno smo bili počašćeni njihovim dolaskom.
(Trema se na nekima i više nego jasno vidjela:))
goc9999999 (napisa): |
zasto nije obavijest bila dva tri dana ranije???!!!
ovak sam je kasno vidio!
|
Žalim zbog toga, ali kasno sam se sjetio. U biti je u pitanju tehnička greška. Čekao sam da mi se mejla kopija plakata koji je bio polijepljen na nekoliko mjesata po mat i fiz i još kojegda pa nisam doček'o i onda sam odlučio vlastoručno sročiti poziv.
Čime sam, nažalost, zakasnio...
Pametan čovjek uči iz tuđih pogrešaka, a glup iz svojih, a ja sam sad nešto novo naučio
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 12:21 sub, 25. 12. 2004 Naslov: |
|
|
Cak ste i Sarapu raspjevali :D
nego, ukoliko ubuduce bude kakav ovakav happening, slobodno javite cumezu ako vam treba logisticka potpora u smislu objavljivanja toga po netu posvuda i lijepljenja plakata po brdu :)
Cak ste i Sarapu raspjevali
nego, ukoliko ubuduce bude kakav ovakav happening, slobodno javite cumezu ako vam treba logisticka potpora u smislu objavljivanja toga po netu posvuda i lijepljenja plakata po brdu
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 13:43 sub, 25. 12. 2004 Naslov: |
|
|
e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite :D
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla :oops: :cry:
ja bi rekla da su plakati bili prerano postavljeni - vec mjesecima gledamo kraj kavomata kako se traze gljazbenici, pa onda najave, ja svaku srijedu mislim e, danas je...i na kraju zaboravim doc! kory, zub, mogli ste mi neki sms uputit, i mogao mi je netko rec da mala flauta aktivno sudjeluje!
e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla
ja bi rekla da su plakati bili prerano postavljeni - vec mjesecima gledamo kraj kavomata kako se traze gljazbenici, pa onda najave, ja svaku srijedu mislim e, danas je...i na kraju zaboravim doc! kory, zub, mogli ste mi neki sms uputit, i mogao mi je netko rec da mala flauta aktivno sudjeluje!
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 16:34 sub, 25. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="defar"]e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite :D
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla :oops: :cry:
ja bi rekla da su plakati bili prerano postavljeni - vec mjesecima gledamo kraj kavomata kako se traze gljazbenici, pa onda najave, ja svaku srijedu mislim e, danas je...i na kraju zaboravim doc! kory, zub, mogli ste mi neki sms uputit, i mogao mi je netko rec da mala flauta aktivno sudjeluje![/quote]
Mene pozvali jesti na domjenak u zgradi fizike i dok cekao da se ljudi skupe otisao u praktikum 1 i tamo cuo svirku :?
[quote="vjekovac"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Cak ste i Sarapu raspjevali :D[/quote]
Eto ga sad! A ja sam namjerno bio diskretan. :roll: (vidi gore)[/quote]
sve sam upropastio :lol:
defar (napisa): | e, bas mi je drago sto ovako zadovoljno zvucite
i zao mi strasno sto ja na kraju nisam dosla
ja bi rekla da su plakati bili prerano postavljeni - vec mjesecima gledamo kraj kavomata kako se traze gljazbenici, pa onda najave, ja svaku srijedu mislim e, danas je...i na kraju zaboravim doc! kory, zub, mogli ste mi neki sms uputit, i mogao mi je netko rec da mala flauta aktivno sudjeluje! |
Mene pozvali jesti na domjenak u zgradi fizike i dok cekao da se ljudi skupe otisao u praktikum 1 i tamo cuo svirku
vjekovac (napisa): | ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Cak ste i Sarapu raspjevali  |
Eto ga sad! A ja sam namjerno bio diskretan. (vidi gore) |
sve sam upropastio
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:45 pon, 27. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="goc9999"][quote]
Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme..[/quote]
to sam vec vidio i kod vekya,zas to radite???!!![/quote]
za one koji su zbunjeni: goc* se buni na to sto useri pisu cudnim fontovima...
protupitanje: zasto neki useri pisu u bojama (na ostalim forumima, ovdje je to malo nepozeljno zbog plave i crvene moje moderature, ali i ovdje se desavalo)
zasto neki useri koriste, a neki ne korite emoticone
zasto neki ne pisu velika slova na pocetku recenica i ne pisu interpunkcije na kraju.... osim kada natrpaju gomilu tockica.... :g:
sve je to stil.... ili poruka... koju ce shvatiti oni kojima je namijenjena....
ili netko nesto zeli reci, a mozda da ipak ne bude previse uocljivo.... osim onima koji znaju sto traze...... ili mozda jos poruka nema puni smisao.... a nije htio da bude nereceno......
ne opterecuj se, zoomiraj ako te zanima, ako ne - preskoci :g:
goc9999 (napisa): | Citat: |
Siguran sam da cemo ja i jos neki probati takvih stvari organizirat...kad za to dodje vrijeme.. |
to sam vec vidio i kod vekya,zas to radite???!!! |
za one koji su zbunjeni: goc* se buni na to sto useri pisu cudnim fontovima...
protupitanje: zasto neki useri pisu u bojama (na ostalim forumima, ovdje je to malo nepozeljno zbog plave i crvene moje moderature, ali i ovdje se desavalo)
zasto neki useri koriste, a neki ne korite emoticone
zasto neki ne pisu velika slova na pocetku recenica i ne pisu interpunkcije na kraju.... osim kada natrpaju gomilu tockica....
sve je to stil.... ili poruka... koju ce shvatiti oni kojima je namijenjena....
ili netko nesto zeli reci, a mozda da ipak ne bude previse uocljivo.... osim onima koji znaju sto traze...... ili mozda jos poruka nema puni smisao.... a nije htio da bude nereceno......
ne opterecuj se, zoomiraj ako te zanima, ako ne - preskoci
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|