Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Cemu web stranica elementarne
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 14 - 11

PostPostano: 19:50 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Cemu web stranica elementarne Citirajte i odgovorite

kad ju se uopce ne koristi...
mislim da bi bilo lijepo da se rezultati ispita objavljuju i na webu otprilike u isto vrijeme kad i na faksu za one ljude koji si ne mogu priustiti da "zive" na faksu da bi vidjeli rezultate....
koja korist od rezultata na netu mjesec dana nakon sto je rok zavrsio???
i da se nije moglo odmah u petak staviti na net ispit i eventualno rjesenja....
za staviti ispit treba niti 5 minuta....
a sto se tice rezultata, mene stvarno nije jasno zasto je to takav bauk kad svi asistenti vec imaju rezultate u elektroničkom obliku...

to mi vec stvarno ide na zivce, zajedno sa cijelim faksom....

a sad kad sam se ispuhao lijepo cu vas pozdraviti...
bok!
mislim da bi bilo lijepo da se rezultati ispita objavljuju i na webu otprilike u isto vrijeme kad i na faksu za one ljude koji si ne mogu priustiti da "zive" na faksu da bi vidjeli rezultate....
a sto se tice rezultata, mene stvarno nije jasno zasto je to takav bauk kad svi asistenti vec imaju rezultate u elektroničkom obliku...

a sad kad sam se ispuhao lijepo cu vas pozdraviti...
bok!

Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 21:37 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa kad smo već krenuli; meni "malo" smeta stanje Web site-a UUR-a :? ; ipak bi bilo u redu da je prisutan popis za usmeni (razlog isti kao u postu gore) i još neke stvarčice; e.g. bar se osvježi s podacima koji se tiču ove akademske godine; kaj ne?
Nadam se da će ovo biti shvaćeno kao konstruktivna kritika, jer to ona i jest :wink:
Pa kad smo već krenuli; meni "malo" smeta stanje Web site-a UUR-a Confused ; ipak bi bilo u redu da je prisutan popis za usmeni (razlog isti kao u postu gore) i još neke stvarčice; e.g. bar se osvježi s podacima koji se tiču ove akademske godine; kaj ne?
Nadam se da će ovo biti shvaćeno kao konstruktivna kritika, jer to ona i jest Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 21:39 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mogla sam svoju kritiku stavit pod Kolegij "UUR"; hmm.... ljudi, pospanost... :wink:
Mogla sam svoju kritiku stavit pod Kolegij "UUR"; hmm.... ljudi, pospanost... Wink

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:34 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako cemo biti do kraja iskreni meni je vec dosta konstruktivnih kritika jer su gotovo nikada urodile plodom... ja cu svoju izjavu nazvati ostrom nekonstruktivnom kritikom....

mislim da sam izgled stranica naseg fakulteta a pogotovo matematickog odjela govori koliko je vodstvu fakulteta stalo do studenata i bolje organizacije na faksu.... gotovo nimalo....

zivjeli
ako cemo biti do kraja iskreni meni je vec dosta konstruktivnih kritika jer su gotovo nikada urodile plodom... ja cu svoju izjavu nazvati ostrom nekonstruktivnom kritikom....

mislim da sam izgled stranica naseg fakulteta a pogotovo matematickog odjela govori koliko je vodstvu fakulteta stalo do studenata i bolje organizacije na faksu.... gotovo nimalo....

zivjeli

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 4:36 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Re: Cemu web stranica elementarne Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]kad ju se uopce ne koristi...[/quote]

?!
Na web stranici EM ima 30MiB materijala. 32 pismena ispita, mnogi od njih s rješenjima. 14 kolokvija unatrag, ovi nedavni s rješenjima. Nekoliko prvih predavanja u digitalnom obliku. Mathematica notebookovi vezani uz gradivo. Zadaci za zadaću iz polinoma. Linkovi na korisne siteove. Obavijesti o kolokvijima, terminima predavanja, vježbi, konzultacija, i demnostratura. Sadržaj kolegija po natuknicama.

I to sve samo na službenoj stranici kolegija. Uz to, na mojoj stranici za EM, imate još puuno toga. Odite i pogledajte. I nemojte više neargumentirano pričati gluposti. Please.

[quote]mislim da bi bilo lijepo da se rezultati ispita objavljuju i na webu otprilike u isto vrijeme kad i na faksu[/quote]

12 sati Vam je previše čekati? Sorry, imao sam i nekih drugih stvari za napraviti, a ionako sam trebao čekati da mi profesori jave termine usmenih ispita. Stvarno nisam vjerovao da će netko dići galamu zbog nekoliko sati razlike. Pogotovo ne na ovakav način.

[quote] za one ljude koji si ne mogu priustiti da "zive" na faksu da bi vidjeli rezultate....[/quote]

Na pismenom ispitu je pisalo kada će biti rezultati. Ne morate živjeti na faksu, trebate samo doći u dogovoreno vrijeme.

[quote]koja korist od rezultata na netu mjesec dana nakon sto je rok zavrsio???[/quote]

Please. Usporite sa svoje .9995 brzine svjetlosti, i onda mjerite vrijeme.

[quote]i da se nije moglo odmah u petak staviti na net ispit i eventualno rjesenja....[/quote]

Nije. A i ne vidim razlog... došli ste na pismeni, vidjeli ste zadatke, valjda se sjećate kako su glasili. A što se rješenja tiče, bio sam na faksu u petak nakon ispita (uostalom, imao sam konzultacije tada). Mogli ste me pitati za bilo koje rješenje koje Vas je zanimalo.

[quote]za staviti ispit treba niti 5 minuta....[/quote]

Zaista? Nadam se da ćete jednog dana imati priliku dokazati to u praksi.

[quote]to mi vec stvarno ide na zivce, zajedno sa cijelim faksom....[/quote]

U potpunosti Vas razumijem. I meni ide na živce kad student na ispitu iz EM2 napiše da je arctg(x+y)=(arctgx+arctgy)/(1-arctgx*arctgy) :roll:. Poznato?
Gogs (napisa):

?!
Na web stranici EM ima 30MiB materijala. 32 pismena ispita, mnogi od njih s rješenjima. 14 kolokvija unatrag, ovi nedavni s rješenjima. Nekoliko prvih predavanja u digitalnom obliku. Mathematica notebookovi vezani uz gradivo. Zadaci za zadaću iz polinoma. Linkovi na korisne siteove. Obavijesti o kolokvijima, terminima predavanja, vježbi, konzultacija, i demnostratura. Sadržaj kolegija po natuknicama.

I to sve samo na službenoj stranici kolegija. Uz to, na mojoj stranici za EM, imate još puuno toga. Odite i pogledajte. I nemojte više neargumentirano pričati gluposti. Please.

Citat:
mislim da bi bilo lijepo da se rezultati ispita objavljuju i na webu otprilike u isto vrijeme kad i na faksu

12 sati Vam je previše čekati? Sorry, imao sam i nekih drugih stvari za napraviti, a ionako sam trebao čekati da mi profesori jave termine usmenih ispita. Stvarno nisam vjerovao da će netko dići galamu zbog nekoliko sati razlike. Pogotovo ne na ovakav način.

Citat:
za one ljude koji si ne mogu priustiti da "zive" na faksu da bi vidjeli rezultate....

Na pismenom ispitu je pisalo kada će biti rezultati. Ne morate živjeti na faksu, trebate samo doći u dogovoreno vrijeme.

Citat:

Please. Usporite sa svoje .9995 brzine svjetlosti, i onda mjerite vrijeme.

Citat:

Nije. A i ne vidim razlog... došli ste na pismeni, vidjeli ste zadatke, valjda se sjećate kako su glasili. A što se rješenja tiče, bio sam na faksu u petak nakon ispita (uostalom, imao sam konzultacije tada). Mogli ste me pitati za bilo koje rješenje koje Vas je zanimalo.

Citat:

Zaista? Nadam se da ćete jednog dana imati priliku dokazati to u praksi.

Citat:

U potpunosti Vas razumijem. I meni ide na živce kad student na ispitu iz EM2 napiše da je arctg(x+y)=(arctgx+arctgy)/(1-arctgx*arctgy) Rolling Eyes. Poznato?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 10:51 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Re: Cemu web stranica elementarne Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]za staviti ispit treba niti 5 minuta....[/quote]
To je istina, ali kad imaš 100-tinjak 5 minutnih stvari...
Meni za svaki kolokvij/pismeni (iz MA) na takve sitnice ode cijeli jedan dan! Bez ispravljanja: samo petljanje s kilometarskim tablicama, printanje 20 različitih popisa (za ocjene, za potpise, za oglasnu ploču, i prije i poslije žalbi, za svakog profesora posebne liste), stavljanje na web, unos u ISVU ili slanje u RC... A to i nije neki posao koji se baš cijeni. :(

Osim toga imamo mi i svojeg posla. A ovakav angažman, najčešće od strane mlađih asistenata, je uglavnom dobrovoljan. A vekyjev elan je i inače vrijedan divljenja! :shock:

Prije samo nekoliko godina na net-u nije bilo nikakvih materijala. Niti jedan kolegij nije imao svoju stranicu. Nije bilo niti foruma. Meni je bilo sasvim normalno doći na faks samo radi rezultata. Naravno da se sad i meni to čini bezveze i naravno da rado studentima uštedimo taj napor...
Mlađi studenti ne znaju koliko se posljednjih godina napredovalo. :) (Po tom pitanju naravno.)

--------

[quote="Gogs"]Cemu web stranica elementarne[/quote]

Inače, Elementarna je prva od kolegija 1. godine imala svoj site (thanx zbujanov :wink: ). Kasnije su mnogi samo iskopirali dizajn (između ostalog i ja za MA :mrgreen: ) i malo promijenili sadržaj.

-------

[quote="veky"]arctg(x+y)=(arctgx+arctgy)/(1-arctgx*arctgy) [/quote]
Meni se svidjelo i: arctg x = (arcsin x) / (arccos x). :lol:
Gogs (napisa):

To je istina, ali kad imaš 100-tinjak 5 minutnih stvari...
Meni za svaki kolokvij/pismeni (iz MA) na takve sitnice ode cijeli jedan dan! Bez ispravljanja: samo petljanje s kilometarskim tablicama, printanje 20 različitih popisa (za ocjene, za potpise, za oglasnu ploču, i prije i poslije žalbi, za svakog profesora posebne liste), stavljanje na web, unos u ISVU ili slanje u RC... A to i nije neki posao koji se baš cijeni. Sad

Osim toga imamo mi i svojeg posla. A ovakav angažman, najčešće od strane mlađih asistenata, je uglavnom dobrovoljan. A vekyjev elan je i inače vrijedan divljenja! Shocked

Prije samo nekoliko godina na net-u nije bilo nikakvih materijala. Niti jedan kolegij nije imao svoju stranicu. Nije bilo niti foruma. Meni je bilo sasvim normalno doći na faks samo radi rezultata. Naravno da se sad i meni to čini bezveze i naravno da rado studentima uštedimo taj napor...
Mlađi studenti ne znaju koliko se posljednjih godina napredovalo. Smile (Po tom pitanju naravno.)

--------

Gogs (napisa):
Cemu web stranica elementarne

Inače, Elementarna je prva od kolegija 1. godine imala svoj site (thanx zbujanov Wink ). Kasnije su mnogi samo iskopirali dizajn (između ostalog i ja za MA Mr. Green ) i malo promijenili sadržaj.

-------

veky (napisa):
arctg(x+y)=(arctgx+arctgy)/(1-arctgx*arctgy)

Meni se svidjelo i: arctg x = (arcsin x) / (arccos x). Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 11:03 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobro priznajem da sam malo burno reagirao, ali nakupilo se toga tokom godina pa sam malo... ispricavam se....
no, da sam bio u mogucnosti doci do faksa dosao bi, ovako sam ovisio o rezultatima na webu.... moje misljenje je da se rezultati cak mogu staviti na web i prije nego na oglasni plocu ali necu se mijesati u vas posao....

eh, da ne zaboravim... znam da sam napisao gluposti sa arctg-ima a kaj je najgore bio sam svjesan da je to glupost ali sam svejedno predao... :)
zasto bi to vama islo na zivce? jednostavno nedate bodove i idemo dalje...
a ja se MORAM tuci za mjesta na faksu, ja MORAM zrtvovati svoje vrijeme za ucenje i izgubiti 2h na putovanje do faksa radi rezultata...i sl. stvari...

vjerojatno ne bih tako reagirao da sam znao kada ce biti objavljeni rezultati, no kaj je tu je... jos jednom sorry.! :)
dobro priznajem da sam malo burno reagirao, ali nakupilo se toga tokom godina pa sam malo... ispricavam se....
no, da sam bio u mogucnosti doci do faksa dosao bi, ovako sam ovisio o rezultatima na webu.... moje misljenje je da se rezultati cak mogu staviti na web i prije nego na oglasni plocu ali necu se mijesati u vas posao....

eh, da ne zaboravim... znam da sam napisao gluposti sa arctg-ima a kaj je najgore bio sam svjesan da je to glupost ali sam svejedno predao... Smile
a ja se MORAM tuci za mjesta na faksu, ja MORAM zrtvovati svoje vrijeme za ucenje i izgubiti 2h na putovanje do faksa radi rezultata...i sl. stvari...

vjerojatno ne bih tako reagirao da sam znao kada ce biti objavljeni rezultati, no kaj je tu je... jos jednom sorry.! Smile

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 11:39 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]no, da sam bio u mogucnosti doci do faksa dosao bi, ovako sam ovisio o rezultatima na webu.... moje misljenje je da se rezultati cak mogu staviti na web i prije nego na oglasni plocu ali necu se mijesati u vas posao....[/quote]

S tehničke strane, slažem se. Ali nešto se mora napraviti prvo. S jedne strane imam hrpu ljudi koji su _došli na faks_, čak i po ovakvom vremenu, vidjeti rezultate i svoje testove, s druge strane imam ljude kojima očito nije toliko bitno, sjede doma i surfaju, i čekaju rezultate na webu. Sigurno ću prije dati rezultate ovim prvima.

Osim toga, kad na pismenom piše "Rezultati u ponedjeljak u 16:00", ostatak iz ne_tako_davnih dana o kojima vjekovac priča je da se misli na rezultate na oglasnoj ploči. I to ima svoju logiku, da _taj_ termin bude egzaktno određen -- zato što su najčešće odmah iza toga žalbe.

[quote]eh, da ne zaboravim... znam da sam napisao gluposti sa arctg-ima a kaj je najgore bio sam svjesan da je to glupost ali sam svejedno predao... :)
zasto bi to vama islo na zivce? jednostavno nedate bodove i idemo dalje...[/quote]

Ide mi na živce zato što mi oduzima neproporcionalno mnogo vremena. Na takvo nešto odmah znam da ću potrošiti bar 5 minuta, da pokušam razumjeti kako je taj čovjek razmišljao, a na kraju ću vrlo vjerojatno dati ispod tri boda. I to nekome tko će ionako debelo pasti. Vrlo bih rado u tom trenutku jednostavno dao 0 bodova, pa nek mi se čovjek dođe žaliti -- ali smatram da je to diskriminiranje studenta. Čak i student koji ima ispod 15 bodova, IMO ima pravo znati ima li ih 14 , ili 2 . No kod Vas _to_ očito nije slučaj. Čini mi se kao da ste stvarno očekivali proći s onim što ste napisali. :roll:

[quote]ja MORAM zrtvovati svoje vrijeme za ucenje i izgubiti 2h na putovanje do faksa radi rezultata...i sl. stvari...[/quote]

Ne morate. Nitko Vam ne kaže da morate završiti ovaj faks.

Gubljenje 2 sata, velite? Što mislite koliko sam sati ja "izgubio" samo nagovarajući mrežu da mi proradi iz studentskog doma, editirajući Excel datoteku pod Linuxom :roll: i stavljajući je na web, i boreći se s backward compatibilityjem Zvonetovog webdizajna sitea EM -- charsetovi su samo jedan od detalja.

A što se učenja za ispite tiče... mislite da ja nemam svoje ispite?

[quote]vjerojatno ne bih tako reagirao da sam znao kada ce biti objavljeni rezultati, no kaj je tu je... jos jednom sorry.! :)[/quote]

To je jedna od stvari koje me fasciniraju. Kad ljudi planu, nevjerojatno je koliko često planu u krivom trenutku, ili na krivu osobu, ili oboje (što možda govori o tome da stvari, osoba i trenutaka na koje je opravdano planuti možda i nema baš tako puno kao što pesimisti misle:). Ako se stvarno ta frustracija toliko dugo nakupljala u Vama kao što gore pišete, zašto je dovvaga bio problem pričekati još bar do sutra ujutro i vidjeti je li Vaš bijes "opravdan"?
Gogs (napisa):

S tehničke strane, slažem se. Ali nešto se mora napraviti prvo. S jedne strane imam hrpu ljudi koji su _došli na faks_, čak i po ovakvom vremenu, vidjeti rezultate i svoje testove, s druge strane imam ljude kojima očito nije toliko bitno, sjede doma i surfaju, i čekaju rezultate na webu. Sigurno ću prije dati rezultate ovim prvima.

Osim toga, kad na pismenom piše "Rezultati u ponedjeljak u 16:00", ostatak iz ne_tako_davnih dana o kojima vjekovac priča je da se misli na rezultate na oglasnoj ploči. I to ima svoju logiku, da _taj_ termin bude egzaktno određen – zato što su najčešće odmah iza toga žalbe.

Citat:
eh, da ne zaboravim... znam da sam napisao gluposti sa arctg-ima a kaj je najgore bio sam svjesan da je to glupost ali sam svejedno predao... Smile

Ide mi na živce zato što mi oduzima neproporcionalno mnogo vremena. Na takvo nešto odmah znam da ću potrošiti bar 5 minuta, da pokušam razumjeti kako je taj čovjek razmišljao, a na kraju ću vrlo vjerojatno dati ispod tri boda. I to nekome tko će ionako debelo pasti. Vrlo bih rado u tom trenutku jednostavno dao 0 bodova, pa nek mi se čovjek dođe žaliti – ali smatram da je to diskriminiranje studenta. Čak i student koji ima ispod 15 bodova, IMO ima pravo znati ima li ih 14 , ili 2 . No kod Vas _to_ očito nije slučaj. Čini mi se kao da ste stvarno očekivali proći s onim što ste napisali. Rolling Eyes

Citat:
ja MORAM zrtvovati svoje vrijeme za ucenje i izgubiti 2h na putovanje do faksa radi rezultata...i sl. stvari...

Ne morate. Nitko Vam ne kaže da morate završiti ovaj faks.

Gubljenje 2 sata, velite? Što mislite koliko sam sati ja "izgubio" samo nagovarajući mrežu da mi proradi iz studentskog doma, editirajući Excel datoteku pod Linuxom Rolling Eyes i stavljajući je na web, i boreći se s backward compatibilityjem Zvonetovog webdizajna sitea EM – charsetovi su samo jedan od detalja.

A što se učenja za ispite tiče... mislite da ja nemam svoje ispite?

Citat:
vjerojatno ne bih tako reagirao da sam znao kada ce biti objavljeni rezultati, no kaj je tu je... jos jednom sorry.! Smile

To je jedna od stvari koje me fasciniraju. Kad ljudi planu, nevjerojatno je koliko često planu u krivom trenutku, ili na krivu osobu, ili oboje (što možda govori o tome da stvari, osoba i trenutaka na koje je opravdano planuti možda i nema baš tako puno kao što pesimisti misle:). Ako se stvarno ta frustracija toliko dugo nakupljala u Vama kao što gore pišete, zašto je dovvaga bio problem pričekati još bar do sutra ujutro i vidjeti je li Vaš bijes "opravdan"?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
12 = 18 - 6

PostPostano: 12:44 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]Osim toga, kad na pismenom piše "Rezultati u ponedjeljak u 16:00", ostatak iz ne_tako_davnih dana o kojima vjekovac priča je da se misli na rezultate na oglasnoj ploči. I to ima svoju logiku, da _taj_ termin bude egzaktno određen -- zato što su najčešće odmah iza toga žalbe.[/quote]
Eee, tu cu se ja ubaciti u diskusiju.

Vec dugo me zanima [b]zasto[/b], zaboga, zalbe moraju biti istodobne objavi rezultata? :?

Zbog toga ja moram gubiti vrijeme i dolaziti iz Samobora na zalbe prije nego vidim hocu li se uopce zaliti ili ne. :roll:

Zaista nema logike. :evil:

Ovo, naravno, nije upuceno Vekyju, vec se tice mog nerazumijevanja za protokolarno izvodenje zalbi opcenito.

[quote]Gubljenje 2 sata, velite? Što mislite koliko sam sati ja "izgubio" samo nagovarajući mrežu da mi proradi iz studentskog doma, editirajući Excel datoteku pod Linuxom :roll:[/quote]
Ovaj smajlic bi bolje pasao pored "Excel" negoli pokraj svetinje, ne mislis li? :wink:

Ili si barem mogao staviti sve izmedu zareza i smajlija u zagradu da bismo znali kako parsas to. :D
veky (napisa):
Osim toga, kad na pismenom piše "Rezultati u ponedjeljak u 16:00", ostatak iz ne_tako_davnih dana o kojima vjekovac priča je da se misli na rezultate na oglasnoj ploči. I to ima svoju logiku, da _taj_ termin bude egzaktno određen – zato što su najčešće odmah iza toga žalbe.

Vec dugo me zanima zasto, zaboga, zalbe moraju biti istodobne objavi rezultata? Confused

Zbog toga ja moram gubiti vrijeme i dolaziti iz Samobora na zalbe prije nego vidim hocu li se uopce zaliti ili ne. Rolling Eyes

Zaista nema logike. Evil or Very Mad

Ovo, naravno, nije upuceno Vekyju, vec se tice mog nerazumijevanja za protokolarno izvodenje zalbi opcenito.

Citat:
Gubljenje 2 sata, velite? Što mislite koliko sam sati ja "izgubio" samo nagovarajući mrežu da mi proradi iz studentskog doma, editirajući Excel datoteku pod Linuxom Rolling Eyes

Ovaj smajlic bi bolje pasao pored "Excel" negoli pokraj svetinje, ne mislis li? Wink

Ili si barem mogao staviti sve izmedu zareza i smajlija u zagradu da bismo znali kako parsas to. Very Happy

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 13:07 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"]Eee, tu cu se ja ubaciti u diskusiju.[/quote]

Samo naprijed. :-)

[quote]Vec dugo me zanima [b]zasto[/b], zaboga, zalbe moraju biti istodobne objavi rezultata? :?[/quote]

Ne moraju. Ali to ima svojih prednosti...
prvo, ljudi koji bi _došli_ i na jedno i na drugo, trebaju doći samo jednom. Većina ljudi ionako želi obračunati se s asistentom istog trena kad vidi rezultate, a ako sam na faksu (što jesam ako sam objesio stvar na oglasnu ploču: ), teško ću im pobjeći. Zato cijelu tu gužvu jednostavno nazovem službene žalbe, pa sam miran (donekle: ).

drugo, termini usmenog moraju se dogovoriti što prije. Profesori uglavnom očekuju finalne rezultate, prije nego se donese odluka kada će biti usmeni. Nije da se često događa, ali zamislivo je da nisam vidio neki alternativni put kojim se neki zadatak može riješiti, kojeg je dosta ljudi iskoristilo, a nisam im za to dao dovoljno bodova jer to nisam prepoznao. A nije baš pristojno dogovoriti s profesorom termin usmenog za 5 ljudi, pa mu poslije slati mail "ej, sorry, na žalbama sam još trojici navukao dvojke"... :-/

[quote]Zbog toga ja moram gubiti vrijeme i dolaziti iz Samobora na zalbe prije nego vidim hocu li se uopce zaliti ili ne. :roll:[/quote]

Ne baš. Trebaš doći ako želiš vidjeti kako ti je pismeni točno ocijenjen. To je jednostavno privilegija koja košta dolaska na faks. Ako ne želiš platiti tu cijenu, dobit ćeš podatak o tome koliku si ocjenu imao, koliko bodova, i (bar u mom slučaju) koliko bodova na kojem zadatku. Zamisli da moraš _doći_ na faks, samo da bi vidio _ukupan_ broj bodova, napisan s dvije kemijske ispremiješano, rukopisom koji ne razlikuje 5 i 9 . Termin žalbi je prekosutra, asistent je trenutno nedostupan.

(Pred 5 godina, to je bilo sasvim normalno. To su stvari na koje mislim kad kažem da se konformnost studiranja prilično poboljšala u zadnjih nekoliko godina.)

[quote][quote]Gubljenje 2 sata, velite? Što mislite koliko sam sati ja "izgubio" samo nagovarajući mrežu da mi proradi iz studentskog doma, editirajući Excel datoteku pod Linuxom :roll:[/quote]
Ovaj smajlic bi bolje pasao pored "Excel" negoli pokraj svetinje, ne mislis li? :wink:

Ili si barem mogao staviti sve izmedu zareza i smajlija u zagradu da bismo znali kako parsas to. :D[/quote]

Zagrade nemaju puno smisla, smajliji puno češće referiraju na neku zavisnu rečenicu, nego samo na jednu riječ. IMV, prioritet je takav da, da sam stvarno htio reći ono što si ti insinuirao gore, sam trebao staviti "... pod (Linuxom :roll: )" ;-)
Smith (napisa):

Samo naprijed. Smile

Citat:
Vec dugo me zanima zasto, zaboga, zalbe moraju biti istodobne objavi rezultata? Confused

prvo, ljudi koji bi _došli_ i na jedno i na drugo, trebaju doći samo jednom. Većina ljudi ionako želi obračunati se s asistentom istog trena kad vidi rezultate, a ako sam na faksu (što jesam ako sam objesio stvar na oglasnu ploču: ), teško ću im pobjeći. Zato cijelu tu gužvu jednostavno nazovem službene žalbe, pa sam miran (donekle: ).

drugo, termini usmenog moraju se dogovoriti što prije. Profesori uglavnom očekuju finalne rezultate, prije nego se donese odluka kada će biti usmeni. Nije da se često događa, ali zamislivo je da nisam vidio neki alternativni put kojim se neki zadatak može riješiti, kojeg je dosta ljudi iskoristilo, a nisam im za to dao dovoljno bodova jer to nisam prepoznao. A nije baš pristojno dogovoriti s profesorom termin usmenog za 5 ljudi, pa mu poslije slati mail "ej, sorry, na žalbama sam još trojici navukao dvojke"... :-/

Citat:
Zbog toga ja moram gubiti vrijeme i dolaziti iz Samobora na zalbe prije nego vidim hocu li se uopce zaliti ili ne. Rolling Eyes

Ne baš. Trebaš doći ako želiš vidjeti kako ti je pismeni točno ocijenjen. To je jednostavno privilegija koja košta dolaska na faks. Ako ne želiš platiti tu cijenu, dobit ćeš podatak o tome koliku si ocjenu imao, koliko bodova, i (bar u mom slučaju) koliko bodova na kojem zadatku. Zamisli da moraš _doći_ na faks, samo da bi vidio _ukupan_ broj bodova, napisan s dvije kemijske ispremiješano, rukopisom koji ne razlikuje 5 i 9 . Termin žalbi je prekosutra, asistent je trenutno nedostupan.

(Pred 5 godina, to je bilo sasvim normalno. To su stvari na koje mislim kad kažem da se konformnost studiranja prilično poboljšala u zadnjih nekoliko godina.)

Citat:
Citat:
Gubljenje 2 sata, velite? Što mislite koliko sam sati ja "izgubio" samo nagovarajući mrežu da mi proradi iz studentskog doma, editirajući Excel datoteku pod Linuxom Rolling Eyes

Ovaj smajlic bi bolje pasao pored "Excel" negoli pokraj svetinje, ne mislis li? Wink

Ili si barem mogao staviti sve izmedu zareza i smajlija u zagradu da bismo znali kako parsas to. Very Happy

Zagrade nemaju puno smisla, smajliji puno češće referiraju na neku zavisnu rečenicu, nego samo na jednu riječ. IMV, prioritet je takav da, da sam stvarno htio reći ono što si ti insinuirao gore, sam trebao staviti "... pod (Linuxom Rolling Eyes )" Wink

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:47 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Re: Cemu web stranica elementarne Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"]Inače, Elementarna je prva od kolegija 1. godine imala svoj site (thanx zbujanov :wink: ).[/quote]

*Ahem*, Elementarna je imala svoj web i prije Zvoninog redizajna. Pogledajte [url=http://web.archive.org/web/*/http://web.math.hr/nastava/em]ovdje[/url] i jednu jos stariju verziju [url=http://web.archive.org/web/20021004060233/web.math.hr/~krcko/nastava/em/index.html]ovdje[/url].
vjekovac (napisa):
Inače, Elementarna je prva od kolegija 1. godine imala svoj site (thanx zbujanov Wink ).

*Ahem*, Elementarna je imala svoj web i prije Zvoninog redizajna. Pogledajte ovdje i jednu jos stariju verziju ovdje.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 13:48 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="Smith"]Eee, tu cu se ja ubaciti u diskusiju.[/quote]

Samo naprijed. :-)[/quote]
Yay. :D

[quote][quote]Vec dugo me zanima [b]zasto[/b], zaboga, zalbe moraju biti istodobne objavi rezultata? :?[/quote]

prvo, ljudi koji bi _došli_ i na jedno i na drugo, trebaju doći samo jednom.[/quote]
Aha. A oni koji bi dosli 0 puta trebaju doci jednom. :?

Ne zelim sad zvucati [i]pre[/i]sebicno, no radi se o tome da bi se stvar rijesila vrlo jednostavno kad bi rezultati bili [b]prvo[/b] stavljeni na web (hvala :bow: vjekovcu sto uvijek analizu stavi gore noc prije i meni ustedi 3 sata vremena koji bi otisli na putovanje), a tek potom na oglasnu plocu.

[quote]Većina ljudi ionako želi obračunati se s asistentom istog trena kad vidi rezultate, a ako sam na faksu (što jesam ako sam objesio stvar na oglasnu ploču: ), teško ću im pobjeći. Zato cijelu tu gužvu jednostavno nazovem službene žalbe, pa sam miran (donekle: ).[/quote]
Dobro, ovo shvacam.

[quote]drugo, termini usmenog moraju se dogovoriti što prije. Profesori uglavnom očekuju finalne rezultate, prije nego se donese odluka kada će biti usmeni.[/quote]
Ma jasno, samo smatram da bi ipak trebalo staviti rezultate na web prije negoli se ostvare zalbe upravo iz gorenavedenog razloga.

[quote]Ne baš. Trebaš doći ako želiš vidjeti kako ti je pismeni točno ocijenjen. To je jednostavno privilegija koja košta dolaska na faks. Ako ne želiš platiti tu cijenu, dobit ćeš podatak o tome koliku si ocjenu imao, koliko bodova, i (bar u mom slučaju) koliko bodova na kojem zadatku.[/quote]
Slazem se.

Ali ja se zelim poslije toga smjeti zaliti ako smatram da sam negdje bio zakinut za bodove.

Naravno, svjestan sam i da asistenti grijese neizmjerno manje nego bi ljudi to zeljeli.

Zato sam na zalbama bio samo dvaput: jednom kad me zanimalo zasto nisam dobio sve bodove na limesima za koje sam pogresno mislio da sam tocno rijesio, ali nisam, a drugi put prije nekoliko dana kad mi je iz nekog razloga neocijenjenim ostao jedan zadatak iz LA koji je bio potpuno tocan.

[quote](Pred 5 godina, to je bilo sasvim normalno. To su stvari na koje mislim kad kažem da se konformnost studiranja prilično poboljšala u zadnjih nekoliko godina.)[/quote]
Moja sucut. :D

[quote]Zagrade nemaju puno smisla, smajliji puno češće referiraju na neku zavisnu rečenicu, nego samo na jednu riječ.[/quote]
Ma naravno, ali u ovom slucaju osjetio sam se p(r)ozvanim malo te zekati. :wink:

Ipak je :bow: Linux :bow: the One True OS.

[quote]IMV, prioritet je takav da, da sam stvarno htio reći ono što si ti insinuirao gore, sam trebao staviti "... pod (Linuxom :roll: )" ;-)[/quote]
Grrrrrr... :twisted:
veky (napisa):
Smith (napisa):

Samo naprijed. Smile

Yay. Very Happy

Citat:
Citat:

prvo, ljudi koji bi _došli_ i na jedno i na drugo, trebaju doći samo jednom.

Aha. A oni koji bi dosli 0 puta trebaju doci jednom. Confused

Ne zelim sad zvucati presebicno, no radi se o tome da bi se stvar rijesila vrlo jednostavno kad bi rezultati bili prvo stavljeni na web (hvala I bow before you vjekovcu sto uvijek analizu stavi gore noc prije i meni ustedi 3 sata vremena koji bi otisli na putovanje), a tek potom na oglasnu plocu.

Citat:
Većina ljudi ionako želi obračunati se s asistentom istog trena kad vidi rezultate, a ako sam na faksu (što jesam ako sam objesio stvar na oglasnu ploču: ), teško ću im pobjeći. Zato cijelu tu gužvu jednostavno nazovem službene žalbe, pa sam miran (donekle: ).

Dobro, ovo shvacam.

Citat:
drugo, termini usmenog moraju se dogovoriti što prije. Profesori uglavnom očekuju finalne rezultate, prije nego se donese odluka kada će biti usmeni.

Ma jasno, samo smatram da bi ipak trebalo staviti rezultate na web prije negoli se ostvare zalbe upravo iz gorenavedenog razloga.

Citat:
Ne baš. Trebaš doći ako želiš vidjeti kako ti je pismeni točno ocijenjen. To je jednostavno privilegija koja košta dolaska na faks. Ako ne želiš platiti tu cijenu, dobit ćeš podatak o tome koliku si ocjenu imao, koliko bodova, i (bar u mom slučaju) koliko bodova na kojem zadatku.

Slazem se.

Ali ja se zelim poslije toga smjeti zaliti ako smatram da sam negdje bio zakinut za bodove.

Naravno, svjestan sam i da asistenti grijese neizmjerno manje nego bi ljudi to zeljeli.

Zato sam na zalbama bio samo dvaput: jednom kad me zanimalo zasto nisam dobio sve bodove na limesima za koje sam pogresno mislio da sam tocno rijesio, ali nisam, a drugi put prije nekoliko dana kad mi je iz nekog razloga neocijenjenim ostao jedan zadatak iz LA koji je bio potpuno tocan.

Citat:

Moja sucut. Very Happy

Citat:
Zagrade nemaju puno smisla, smajliji puno češće referiraju na neku zavisnu rečenicu, nego samo na jednu riječ.

Ma naravno, ali u ovom slucaju osjetio sam se p(r)ozvanim malo te zekati. Wink

Ipak je I bow before you Linux I bow before you the One True OS.

Citat:
IMV, prioritet je takav da, da sam stvarno htio reći ono što si ti insinuirao gore, sam trebao staviti "... pod (Linuxom Rolling Eyes )" Wink

Grrrrrr... Twisted Evil

[Vrh]
n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 14:10 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasto asistenti malo ne rasporede odgovornost na demonstratore ili koga vec (mozda i da malo zaposle profesore ;))? Mislim, ako vec imaju toliko posla, zasto bi oni sami nosili breme?
Zasto asistenti malo ne rasporede odgovornost na demonstratore ili koga vec (mozda i da malo zaposle profesore Wink)? Mislim, ako vec imaju toliko posla, zasto bi oni sami nosili breme?

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 14:18 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="n0mad"]Zasto asistenti malo ne rasporede odgovornost na demonstratore ili koga vec (mozda i da malo zaposle profesore ;))? Mislim, ako vec imaju toliko posla, zasto bi oni sami nosili breme?[/quote]

Javljaš se? :-)

Svi imaju posla. I profesori imaju svoj posao, i demonstratori svoj. A samo da još jednom naglasim, mnoge stvari poput održavanja siteova kolegija, stavljanja rezultata na web, sudjelovanja u radu Foruma itd. su potpuno volonterske. Nigdje ne piše da to moramo raditi.
n0mad (napisa):
Zasto asistenti malo ne rasporede odgovornost na demonstratore ili koga vec (mozda i da malo zaposle profesore Wink)? Mislim, ako vec imaju toliko posla, zasto bi oni sami nosili breme?

Javljaš se? Smile

Svi imaju posla. I profesori imaju svoj posao, i demonstratori svoj. A samo da još jednom naglasim, mnoge stvari poput održavanja siteova kolegija, stavljanja rezultata na web, sudjelovanja u radu Foruma itd. su potpuno volonterske. Nigdje ne piše da to moramo raditi.

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 14:25 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"]Ne zelim sad zvucati [i]pre[/i]sebicno, no radi se o tome da bi se stvar rijesila vrlo jednostavno kad bi rezultati bili [b]prvo[/b] stavljeni na web (hvala :bow: vjekovcu sto uvijek analizu stavi gore noc prije i meni ustedi 3 sata vremena koji bi otisli na putovanje), a tek potom na oglasnu plocu.[/quote]

Ti bar znaš da preko vikenda nisam imao vremena, i da sam efektivno stvar ispravljao u zadnji čas. A čitanje 30ak pismenih od kojih je 90% nekoliko stranica teksta bez glave i repa, jest time consuming.

[quote]Zato sam na zalbama bio samo dvaput: jednom kad me zanimalo zasto nisam dobio sve bodove na limesima za koje sam pogresno mislio da sam tocno rijesio, ali nisam, a drugi put prije nekoliko dana kad mi je iz nekog razloga neocijenjenim ostao jedan zadatak iz LA koji je bio potpuno tocan.[/quote]

Ovo prvo si mogao i mene pitati. ;-) A ovo drugo, uvjeren sam da bi dobio bodove i da si došao sljedeći dan...

[quote][quote](Pred 5 godina, to je bilo sasvim normalno. To su stvari na koje mislim kad kažem da se konformnost studiranja prilično poboljšala u zadnjih nekoliko godina.)[/quote]
Moja sucut. :D[/quote]

Nema potrebe. Da mogu birati, sigurno bih radije izabrao onaj faks nego ovaj. Znaš većinu razloga zašto.

[quote]Ipak je :bow: Linux :bow: the One True OS.[/quote]

OS jest, True isto možda jest, ali One svakako nije. :-p :-D
Smith (napisa):
Ne zelim sad zvucati presebicno, no radi se o tome da bi se stvar rijesila vrlo jednostavno kad bi rezultati bili prvo stavljeni na web (hvala I bow before you vjekovcu sto uvijek analizu stavi gore noc prije i meni ustedi 3 sata vremena koji bi otisli na putovanje), a tek potom na oglasnu plocu.

Ti bar znaš da preko vikenda nisam imao vremena, i da sam efektivno stvar ispravljao u zadnji čas. A čitanje 30ak pismenih od kojih je 90% nekoliko stranica teksta bez glave i repa, jest time consuming.

Citat:

Ovo prvo si mogao i mene pitati. Wink A ovo drugo, uvjeren sam da bi dobio bodove i da si došao sljedeći dan...

Citat:
Citat:

Moja sucut. Very Happy

Nema potrebe. Da mogu birati, sigurno bih radije izabrao onaj faks nego ovaj. Znaš većinu razloga zašto.

Citat:

OS jest, True isto možda jest, ali One svakako nije. :-p Very Happy

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 15:36 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="Smith"]Ne zelim sad zvucati [i]pre[/i]sebicno, no radi se o tome da bi se stvar rijesila vrlo jednostavno kad bi rezultati bili [b]prvo[/b] stavljeni na web (hvala :bow: vjekovcu sto uvijek analizu stavi gore noc prije i meni ustedi 3 sata vremena koji bi otisli na putovanje), a tek potom na oglasnu plocu.[/quote]

Ti bar znaš da preko vikenda nisam imao vremena, i da sam efektivno stvar ispravljao u zadnji čas. A čitanje 30ak pismenih od kojih je 90% nekoliko stranica teksta bez glave i repa, jest time consuming.[/quote]
Sve to znam.

Ali pretpostavljam da nije velika razlika staviti rezultate na web oko, primjerice, ponoci kad ce oni ionako visjeti na oglasnoj ploci ujutro u 10.

Ne ispravljas valjda (inace, ne kazem za ovaj put) u tom intervalu pismene?

[quote][quote]Zato sam na zalbama bio samo dvaput: jednom kad me zanimalo zasto nisam dobio sve bodove na limesima za koje sam pogresno mislio da sam tocno rijesio, ali nisam, a drugi put prije nekoliko dana kad mi je iz nekog razloga neocijenjenim ostao jedan zadatak iz LA koji je bio potpuno tocan.[/quote]

Ovo prvo si mogao i mene pitati. ;-)[/quote]
Nisam zapamtio limescinu, a vjekovac je ionako morao odraditi zalbe. :D

[quote]A ovo drugo, uvjeren sam da bi dobio bodove i da si došao sljedeći dan...[/quote]
Vrlo tocno! Naime, zalio sam se naknadno i upravo to me i raznjupalo ovako.

Gledaj zasto: rezultati iz linearne su dosli u 8 ujutro kad su pocele i zalbe (nisam bio upoznat s tom cinjenicom do mog dolaska na faks na usmeni iz UuR-a). Zalbe su zavrsile u 10 ujutro i rezultate kolokvija, tko njima nije bio zadovoljan, morali su biti stornirani odmah iza toga i trebalo je prijaviti ispit do sutradan u 12. :?

Ja sam se dosao zaliti oko 16, a ocjenu odbio jos kasnije, van svakog roka (hvala, asistentice Starcevic! 8)).

Cemu ovakva nagruvanost svega u jedan dan? :roll:

[quote][quote][quote](Pred 5 godina, to je bilo sasvim normalno. To su stvari na koje mislim kad kažem da se konformnost studiranja prilično poboljšala u zadnjih nekoliko godina.)[/quote]
Moja sucut. :D[/quote]

Nema potrebe. Da mogu birati, sigurno bih radije izabrao onaj faks nego ovaj. Znaš većinu razloga zašto.[/quote]
Naravno.

Ipak, ja svoju garnituru (plus jos nekolicinu njih) profesora i asistenata ne bih mijenjao nizasto.

[quote][quote]Ipak je :bow: Linux :bow: the One True OS.[/quote]

OS jest, True isto možda jest, ali One svakako nije. :-p :-D[/quote]
To se parsa kao cjelina, nemoj mi sad utrljavati ono otprije u facu. :D
veky (napisa):
Smith (napisa):

Sve to znam.

Ali pretpostavljam da nije velika razlika staviti rezultate na web oko, primjerice, ponoci kad ce oni ionako visjeti na oglasnoj ploci ujutro u 10.

Citat:
Citat:

Ovo prvo si mogao i mene pitati. Wink

Nisam zapamtio limescinu, a vjekovac je ionako morao odraditi zalbe. Very Happy

Citat:
A ovo drugo, uvjeren sam da bi dobio bodove i da si došao sljedeći dan...

Gledaj zasto: rezultati iz linearne su dosli u 8 ujutro kad su pocele i zalbe (nisam bio upoznat s tom cinjenicom do mog dolaska na faks na usmeni iz UuR-a). Zalbe su zavrsile u 10 ujutro i rezultate kolokvija, tko njima nije bio zadovoljan, morali su biti stornirani odmah iza toga i trebalo je prijaviti ispit do sutradan u 12. Confused

Ja sam se dosao zaliti oko 16, a ocjenu odbio jos kasnije, van svakog roka (hvala, asistentice Starcevic! Cool).

Cemu ovakva nagruvanost svega u jedan dan? Rolling Eyes

Citat:
Citat:
Citat:

Moja sucut. Very Happy

Naravno.

Ipak, ja svoju garnituru (plus jos nekolicinu njih) profesora i asistenata ne bih mijenjao nizasto.

Citat:
Citat:

OS jest, True isto možda jest, ali One svakako nije. :-p Very Happy

To se parsa kao cjelina, nemoj mi sad utrljavati ono otprije u facu. Very Happy

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:55 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"]Ali pretpostavljam da nije velika razlika staviti rezultate na web oko, primjerice, ponoci kad ce oni ionako visjeti na oglasnoj ploci ujutro u 10.

Ne ispravljas valjda (inace, ne kazem za ovaj put) u tom intervalu pismene?[/quote]

Pa sad... :oops:

No dobro. Konkretno što se mene tiče, jedini način da oko ponoći stavim rezultate na Net, do prije nekoliko tjedana (tnx phx : ) bio je da oko ponoći budem na faksu. A onda ako planiram spavati tu noć, trebam potrošiti sat i pol na dolazak do Save, smrzavajući se veći dio tog vremena (autobusi ne voze), i ljosnuti u krevet oko dva, ne zaboravljajući da se moram ustati šest i pol sati kasnije kako bih u 10 bio na faksu. Ofcourse, ne zbog vješanja rezultata na ploču, nego zbog žalbi.

Sad imam pristup Netu u domu, pa je to malo izvedivije. No budući da moram nekoliko sati nagovarati mrežu da proradi, stvar se skoro svodi na isto. Samo bez (prevelikog) smrzavanja. :-)

[quote]Vrlo tocno! Naime, zalio sam se naknadno i upravo to me i raznjupalo ovako.

Gledaj zasto: rezultati iz linearne su dosli u 8 ujutro kad su pocele i zalbe (nisam bio upoznat s tom cinjenicom do mog dolaska na faks na usmeni iz UuR-a). Zalbe su zavrsile u 10 ujutro i rezultate kolokvija, tko njima nije bio zadovoljan, morali su biti stornirani odmah iza toga i trebalo je prijaviti ispit do sutradan u 12. :?

Ja sam se dosao zaliti oko 16, a ocjenu odbio jos kasnije, van svakog roka (hvala, asistentice Starcevic! 8)).

Cemu ovakva nagruvanost svega u jedan dan? :roll:[/quote]

I što se onda žališ? Apsolutno te ne kužim.
Prije nego što se otvori ispitni rok za prijavu, mora se znati tko ga sve može/smije prijaviti. Kao posljedica toga, Marina@ISVU mora bar jedan dan prije imati popis ljudi koji su službeno kolokvirali. Niti se može samo tako premjestiti ispitni razred, niti se može kolokvij staviti ranije. U individualnim slučajevima, kao što se tebi dogodilo, možemo izaći ljudima u susret, ali ne možemo to učiniti pravilom. Nadam se da je jasno zašto.
Smith (napisa):

Pa sad... Embarassed

No dobro. Konkretno što se mene tiče, jedini način da oko ponoći stavim rezultate na Net, do prije nekoliko tjedana (tnx phx : ) bio je da oko ponoći budem na faksu. A onda ako planiram spavati tu noć, trebam potrošiti sat i pol na dolazak do Save, smrzavajući se veći dio tog vremena (autobusi ne voze), i ljosnuti u krevet oko dva, ne zaboravljajući da se moram ustati šest i pol sati kasnije kako bih u 10 bio na faksu. Ofcourse, ne zbog vješanja rezultata na ploču, nego zbog žalbi.

Sad imam pristup Netu u domu, pa je to malo izvedivije. No budući da moram nekoliko sati nagovarati mrežu da proradi, stvar se skoro svodi na isto. Samo bez (prevelikog) smrzavanja. Smile

Citat:

Gledaj zasto: rezultati iz linearne su dosli u 8 ujutro kad su pocele i zalbe (nisam bio upoznat s tom cinjenicom do mog dolaska na faks na usmeni iz UuR-a). Zalbe su zavrsile u 10 ujutro i rezultate kolokvija, tko njima nije bio zadovoljan, morali su biti stornirani odmah iza toga i trebalo je prijaviti ispit do sutradan u 12. Confused

Ja sam se dosao zaliti oko 16, a ocjenu odbio jos kasnije, van svakog roka (hvala, asistentice Starcevic! Cool).

Cemu ovakva nagruvanost svega u jedan dan? Rolling Eyes

Prije nego što se otvori ispitni rok za prijavu, mora se znati tko ga sve može/smije prijaviti. Kao posljedica toga, Marina@ISVU mora bar jedan dan prije imati popis ljudi koji su službeno kolokvirali. Niti se može samo tako premjestiti ispitni razred, niti se može kolokvij staviti ranije. U individualnim slučajevima, kao što se tebi dogodilo, možemo izaći ljudima u susret, ali ne možemo to učiniti pravilom. Nadam se da je jasno zašto.

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 16:57 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]Sad imam pristup Netu u domu, pa je to malo izvedivije. No budući da moram nekoliko sati nagovarati mrežu da proradi, stvar se skoro svodi na isto. Samo bez (prevelikog) smrzavanja. :-)[/quote]
Jasno.

[quote]I što se onda žališ? Apsolutno te ne kužim.[/quote]
Ne zalim se ja na izuzetnu susretljivost osoblja faksa, mislim da vama ljudima definitivno nema prigovora ni premca.

Bas ni na koga se ne bih mogao ni zelio pozaliti.

Ali zalosno je da sam zatrebao to uciniti i gnjaviti asistentice Kelavu i Starcevic izvan termina zalbi te slati mejlove u kojima molim da mi se izbrisu rezultati kolokvija iz baze izvan njihovog radnog vremena.

[quote]Prije nego što se otvori ispitni rok za prijavu, mora se znati tko ga sve može/smije prijaviti. Kao posljedica toga, Marina@ISVU mora bar jedan dan prije imati popis ljudi koji su službeno kolokvirali.[/quote]
Jasno.

[quote]Niti se može samo tako premjestiti ispitni razred, niti se može kolokvij staviti ranije.[/quote]
Shvacam.

[quote]U individualnim slučajevima, kao što se tebi dogodilo, možemo izaći ljudima u susret, ali ne možemo to učiniti pravilom.[/quote]
Kazem, definitivno se klanjam svekolikom osoblju i ovim mu se putem zahvaljujem na viseput ukazanoj susretljivosti i pristupacnosti, od demosa i gospoda u referadi do asistenata i profesora.

[quote]Nadam se da je jasno zašto.[/quote]
Skoro.

Ne shvacam zasto se ne dozvoli jedan dan pauze izmedu rezultata i zalbi.

Okej, kazes da ljudi koji dodu na faks vidjeti rezu zele odmah rijesiti i zalbe...

Priznajem, nemam neku narocito dobru ideju kako anulirati taj problemcic.
veky (napisa):
Sad imam pristup Netu u domu, pa je to malo izvedivije. No budući da moram nekoliko sati nagovarati mrežu da proradi, stvar se skoro svodi na isto. Samo bez (prevelikog) smrzavanja. Smile

Jasno.

Citat:

Ne zalim se ja na izuzetnu susretljivost osoblja faksa, mislim da vama ljudima definitivno nema prigovora ni premca.

Bas ni na koga se ne bih mogao ni zelio pozaliti.

Ali zalosno je da sam zatrebao to uciniti i gnjaviti asistentice Kelavu i Starcevic izvan termina zalbi te slati mejlove u kojima molim da mi se izbrisu rezultati kolokvija iz baze izvan njihovog radnog vremena.

Citat:
Prije nego što se otvori ispitni rok za prijavu, mora se znati tko ga sve može/smije prijaviti. Kao posljedica toga, Marina@ISVU mora bar jedan dan prije imati popis ljudi koji su službeno kolokvirali.

Jasno.

Citat:
Niti se može samo tako premjestiti ispitni razred, niti se može kolokvij staviti ranije.

Shvacam.

Citat:
U individualnim slučajevima, kao što se tebi dogodilo, možemo izaći ljudima u susret, ali ne možemo to učiniti pravilom.

Kazem, definitivno se klanjam svekolikom osoblju i ovim mu se putem zahvaljujem na viseput ukazanoj susretljivosti i pristupacnosti, od demosa i gospoda u referadi do asistenata i profesora.

Citat:
Nadam se da je jasno zašto.

Skoro.

Ne shvacam zasto se ne dozvoli jedan dan pauze izmedu rezultata i zalbi.

Okej, kazes da ljudi koji dodu na faks vidjeti rezu zele odmah rijesiti i zalbe...

Priznajem, nemam neku narocito dobru ideju kako anulirati taj problemcic.

[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 21:38 čet, 10. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Potaknuta Smithovom izjavom, sam se želim uključiti i reći da sam ja definitivno jaaako zadovoljna svojim asistentima i većinom profesora, baš zbog maksimalne mogućnosti komunikacije i pristupačnosti. Samo vi nama budite i dalje takvi i sve će biti za 5... :wink:
Potaknuta Smithovom izjavom, sam se želim uključiti i reći da sam ja definitivno jaaako zadovoljna svojim asistentima i većinom profesora, baš zbog maksimalne mogućnosti komunikacije i pristupačnosti. Samo vi nama budite i dalje takvi i sve će biti za 5... Wink

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 22:01 čet, 10. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Meri"]Samo vi nama budite i dalje takvi i sve će biti za 5... :wink:[/quote]
Osim možda (pismenih i usmenih) ispita... :( :wink:
Meri (napisa):
Samo vi nama budite i dalje takvi i sve će biti za 5... Wink

Osim možda (pismenih i usmenih) ispita... Sad Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum