Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

sistematski
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
91 = 108 - 17

PostPostano: 20:41 pon, 28. 3. 2005    Naslov: sistematski Citirajte i odgovorite

jel se dogodi nešto ak se ne dođe na taj sistematski? ili je stvarno potreban za upisivanje 2. god? :blju:
jel se dogodi nešto ak se ne dođe na taj sistematski? ili je stvarno potreban za upisivanje 2. god? Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 7:22 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.

nadam se da sam (ikako) pomogao :)
koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.

nadam se da sam (ikako) pomogao Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 8:10 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.

nadam se da sam (ikako) pomogao :)[/quote]

Imam više no jedan kontraprimjer => nije nužan za upis druge godine :P
HijenA (napisa):

Imam više no jedan kontraprimjer => nije nužan za upis druge godine Razz

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 8:16 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"](...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...)[/quote]
E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju. :roll:
HijenA (napisa):
(...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...)

E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju. Rolling Eyes

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 8:21 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote="HijenA"]koliko ja znam, sistematski ti je potreban za upis druge godine faksa i bez ziga doktorice upis ne mozes obavit. ako ga ne obavis sad, mislim da se mozes javit gore u Zavod za javno zdravstvo pa ga obavit kasnije (nisam 100% siguran u ovu soluciju). sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. tocnu proceduru ne znam, za to moras pitat u referadi.

nadam se da sam (ikako) pomogao :)[/quote]

Imam više no jedan kontraprimjer => nije nužan za upis druge godine :P[/quote]

like i said, AFAIK. to je nama bilo receno na pocetku i IIRC pise na onoj velikoj oglasnoj ploci ispod sata.
Vincent Van Ear (napisa):
HijenA (napisa):

Imam više no jedan kontraprimjer ⇒ nije nužan za upis druge godine Razz

like i said, AFAIK. to je nama bilo receno na pocetku i IIRC pise na onoj velikoj oglasnoj ploci ispod sata.

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 8:22 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="HijenA"](...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...)[/quote]
E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju. :roll:[/quote]

IIRC znam da su neki iz moje grupe bili trazili odgodu sistematskog iz nekih razloga...koji su to razlozi, mogu se raspitat. mislim da ovo gore upada u tu definiciju :)
buba (napisa):
HijenA (napisa):
(...) sistematski, ako ti se kolje sa nekim kolokvijem ili vjezbama, mozes i odgodit. (...)

E vidiš! Ja sam, npr., na redu taman pred ovaj izvanredni ispitni rok, sada u travnju. Rolling Eyes

IIRC znam da su neki iz moje grupe bili trazili odgodu sistematskog iz nekih razloga...koji su to razlozi, mogu se raspitat. mislim da ovo gore upada u tu definiciju Smile

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 8:43 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim, meni to ne bi bio ni najmanji problem da nisam prijavila dva ispita :roll: i da nisam kampanjac. :D
Mislim, meni to ne bi bio ni najmanji problem da nisam prijavila dva ispita Rolling Eyes i da nisam kampanjac. Very Happy

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 9:07 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem :lol:
dosad sam ga uspjela sustavno izbjegavati iako je uvijek bilo rečeno da je obavezan, al ovo mi se učinilo malo ozbiljnije pa sam zato pitala...
evo, ako ne odem, budem vam rekla kaj se dogodi :wink:
hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem Laughing
dosad sam ga uspjela sustavno izbjegavati iako je uvijek bilo rečeno da je obavezan, al ovo mi se učinilo malo ozbiljnije pa sam zato pitala...
evo, ako ne odem, budem vam rekla kaj se dogodi Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:39 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem :lol:[/quote]

Pa, ako skupis uvijete na vrijeme, onda se probaj upisati u visu godinu cim pocnu upisi. :) Ako prodje - super! 8) Ako ne, [b]valjda[/b] jos uvijek stignes obaviti sistematski prije nego zavrse upisi. ;)
Ignavia (napisa):
hvala vam puno svima, iako i dalje ne znam dal da idem il ne, naime nemam ništa bitno u vrijeme sistematskog samo ga prezirem Laughing

Pa, ako skupis uvijete na vrijeme, onda se probaj upisati u visu godinu cim pocnu upisi. Smile Ako prodje - super! Cool Ako ne, valjda jos uvijek stignes obaviti sistematski prije nego zavrse upisi. Wink

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 13:45 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

cekajte malo ja sam bila pricala sa doktoricom Radic i sa doktoricom Đepinom koje su glavne zaduzene za sistematske za PMF i one su rekle da cak bez obzira na uvjet za drugu ne mozes upisat godinu ako ne odes na taj sistematski.

Uostalom zasto biti iznimka ako idu svi otidi i ti.Nije to nista strasno a i dobro je da te cijepe....

:roll:
cekajte malo ja sam bila pricala sa doktoricom Radic i sa doktoricom Đepinom koje su glavne zaduzene za sistematske za PMF i one su rekle da cak bez obzira na uvjet za drugu ne mozes upisat godinu ako ne odes na taj sistematski.

Uostalom zasto biti iznimka ako idu svi otidi i ti.Nije to nista strasno a i dobro je da te cijepe....

Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji

Zadnja promjena: bily; 18:31 uto, 29. 3. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 17:57 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dem, izgleda da onda ipak moram ić :titanic: :)
znam da ne grizu tam, al ipak zadržavam pravo da mi nije simpatično :lol: , a i imala sam prilično zanimljiva iskustva sa sestrama medicinskim što je povećalo averziju...
no, ajde de, razumijem da moje glupavo izbjegavanje kod nešto odgovornijih izaziva :roll: reakciju :D
zapravo, mislila sam da će baš svi reagirat tak, i veoma sam ugodno iznenađena :D
hvala na potpori! :victory: :2pivce:
dem, izgleda da onda ipak moram ić Titanic Smile
znam da ne grizu tam, al ipak zadržavam pravo da mi nije simpatično Laughing , a i imala sam prilično zanimljiva iskustva sa sestrama medicinskim što je povećalo averziju...
no, ajde de, razumijem da moje glupavo izbjegavanje kod nešto odgovornijih izaziva Rolling Eyes reakciju Very Happy
zapravo, mislila sam da će baš svi reagirat tak, i veoma sam ugodno iznenađena Very Happy
hvala na potpori! Pooobjeeedaaaa!!! Neka zvone case!

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 18:34 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da te jos vise ne zastrasim inace doktorica Đepina je jedna jako dobra zena i s njom ti ne moze nikako biti lose iskustvo!

Posebno ako si cura onda priklanja posebnu paznju jer je po struci ginekologica i onda ti jos daje par savjeta kako da se brines za neke stvari koje se ticu tebe!

Eto ne brini samo otidi mozda ti prestane biti neko neugodno iskustvo!

Bye :lol:
da te jos vise ne zastrasim inace doktorica Đepina je jedna jako dobra zena i s njom ti ne moze nikako biti lose iskustvo!

Posebno ako si cura onda priklanja posebnu paznju jer je po struci ginekologica i onda ti jos daje par savjeta kako da se brines za neke stvari koje se ticu tebe!

Eto ne brini samo otidi mozda ti prestane biti neko neugodno iskustvo!

Bye Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 19:06 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]
[/quote]

nenadano me spopala potreba da zaniječem da sam cura... :lol:

ma ne, bily hvala ti na informacijama i strpljenju :D
bily (napisa):

nenadano me spopala potreba da zaniječem da sam cura... Laughing

ma ne, bily hvala ti na informacijama i strpljenju Very Happy

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 19:34 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="bily"]
[/quote]

nenadano me spopala potreba da zaniječem da sam cura... :lol:

ma ne, bily hvala ti na informacijama i strpljenju :D[/quote]

Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! :o
Ignavia (napisa):
bily (napisa):

nenadano me spopala potreba da zaniječem da sam cura... Laughing

ma ne, bily hvala ti na informacijama i strpljenju Very Happy

Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! Surprised

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 21:47 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! :o[/quote]
krivo, doktori rade sa mini nozevima!!! :twisted: :twisted:
[
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! Surprised

krivo, doktori rade sa mini nozevima!!! Twisted Evil Twisted Evil

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:01 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"][quote="Vincent Van Ear"][
Sve mi se više čini da si ti umjesto kod doktora, svaki puta zalutala kod mesara:mrgreen: pa sad imaš strah čim spotneš bijelu kutu, gle, zapamti - mesari rade sa noževima, a doktori sa...noževima!!! :o[/quote]
krivo, doktori rade sa mini nozevima!!! :twisted: :twisted:[/quote]

To ne mijenja činjenicu da su - noževi, mali, veliki, osrednji, prosječni, deblji, tanji, sve su to noževi. :twisted: :twisted: :P
filipnet (napisa):
[

krivo, doktori rade sa mini nozevima!!! Twisted Evil Twisted Evil

To ne mijenja činjenicu da su - noževi, mali, veliki, osrednji, prosječni, deblji, tanji, sve su to noževi. Twisted Evil Twisted Evil Razz

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 22:28 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Al ste zašli u tuđinu... :roll: Sa sistematskog na noževe... :lol:
Al ste zašli u tuđinu... Rolling Eyes Sa sistematskog na noževe... Laughing

[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:31 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Al ste zašli u tuđinu... :roll: Sa sistematskog na noževe... :lol:[/quote]

Da, imaš praf, vrijeme je da već počnemo operirati. :D :wink:
buba (napisa):
Al ste zašli u tuđinu... Rolling Eyes Sa sistematskog na noževe... Laughing

Da, imaš praf, vrijeme je da već počnemo operirati. Very Happy Wink

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 22:33 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo bi sad vec trebalo ici u off topic

Albert Einstein

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 22:37 uto, 29. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]ovo bi sad vec trebalo ici u off topic[/quote]
OK. :D :OT: 8) I da: nemojte sada strašiti tu ljude. :( Tak i onak ima [i]nekih[/i] koji izbjegavaju preglede. O:)
bily (napisa):

OK. Very Happy Off-topic Cool I da: nemojte sada strašiti tu ljude. Sad Tak i onak ima nekih koji izbjegavaju preglede. Angel

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum