Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tko misli da su pismeni iz c-a teski?
WWW:
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 18:29 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Tko misli da su pismeni iz c-a teski? Citirajte i odgovorite

Nije mi se dalo skupljat potpise na faksu da ne bi izgledalo kao peticija ali zato mi uvijek ostaje ovo cudo od foruma...dakle temu ste vidjeli pa se slobodno pridruzite sa svojom sucuti...
Zar je moguce da studenti imaju najvise problema s ispitom koji nosi samo 5 bodova.
Dajte dddddddddragi asistenti malo ohladite od tih svojih masakr-pismenih
Hvala na paznji
Nije mi se dalo skupljat potpise na faksu da ne bi izgledalo kao peticija ali zato mi uvijek ostaje ovo cudo od foruma...dakle temu ste vidjeli pa se slobodno pridruzite sa svojom sucuti...
Zar je moguce da studenti imaju najvise problema s ispitom koji nosi samo 5 bodova.
Dajte dddddddddragi asistenti malo ohladite od tih svojih masakr-pismenih
Hvala na paznji

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 18:59 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a mogu li se pri tome svi studenti koji napisu da je tezak/pretezak/lagan ili nesto, [b]izjasniti i koliko su efektivno vremena proveli spremajuci C[/b] (koliko na racunalu, koliko na predavanjima/vjezbama, koliko uceci po biljeskama - ako nejde, onda barem koliko su svog vremena posvetili spremanju tog ispita)
te kakavi su im rezultati do sada

npr [quote]tri dana po 4 sata na racunalu - prije ispita rjesavao stare rokove, do tada kopanje po biljeskama cca tjedan dana prije ispita, redovno pratio vjezbe, na predavanja mi se nije dalo ici, 3 na pismenom iz 2. pokusaja, nikad prije faxa ucio/radio C[/quote]
je sasvim ok napisana forma onog sto pitah.... pa bih vas molila, da ako se izjasnjavate o tezini nekog ispita, napisete i ovako nesto, jer tek tada vasa izjava moze dobiti na tezini.....

na stranu _kako_ je gradivo savladano, jer to ne mozemo zapravo procijeniti.... (ocjena je neko djelomicno mjerilo)
ali ako osoba koja do faxa nikad nije srela C, nije pratila niti vjezbe, niti predavanja, niti je sama probala ista, vec noc prije ispita kopa po biljeskama - mislim da je njeno misljenje daleko manje vrijedno (u smislu kompetentnosti) od osobe koja je redovno pratila nastavu, posjecivala konzultacije/demose, kopala po biljeskama i racunalu barem neko vrijeme (cca 2 tjedna npr) rjesavajuci stare rokove....
neovisno o tome da li su obje osobe prosle, pale ili nesto trece....
a mogu li se pri tome svi studenti koji napisu da je tezak/pretezak/lagan ili nesto, izjasniti i koliko su efektivno vremena proveli spremajuci C (koliko na racunalu, koliko na predavanjima/vjezbama, koliko uceci po biljeskama - ako nejde, onda barem koliko su svog vremena posvetili spremanju tog ispita)
te kakavi su im rezultati do sada

npr
Citat:
tri dana po 4 sata na racunalu - prije ispita rjesavao stare rokove, do tada kopanje po biljeskama cca tjedan dana prije ispita, redovno pratio vjezbe, na predavanja mi se nije dalo ici, 3 na pismenom iz 2. pokusaja, nikad prije faxa ucio/radio C

je sasvim ok napisana forma onog sto pitah.... pa bih vas molila, da ako se izjasnjavate o tezini nekog ispita, napisete i ovako nesto, jer tek tada vasa izjava moze dobiti na tezini.....

na stranu _kako_ je gradivo savladano, jer to ne mozemo zapravo procijeniti.... (ocjena je neko djelomicno mjerilo)
ali ako osoba koja do faxa nikad nije srela C, nije pratila niti vjezbe, niti predavanja, niti je sama probala ista, vec noc prije ispita kopa po biljeskama - mislim da je njeno misljenje daleko manje vrijedno (u smislu kompetentnosti) od osobe koja je redovno pratila nastavu, posjecivala konzultacije/demose, kopala po biljeskama i racunalu barem neko vrijeme (cca 2 tjedna npr) rjesavajuci stare rokove....
neovisno o tome da li su obje osobe prosle, pale ili nesto trece....

DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 19:33 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam vidio jos niti jedan pismeni iz c-a a nadam se da necu ni trebat... ,a ako ce bit potreba onda cu se sjetit ovog i reci sto mislim o pismenom. :))
Iako sumnjam da ce biti pretezak.

A tezak bi morao bit, za sve koji oce lagano, ima promet, ekonomija... svasta jos ima.. recimo zamisli da nisi na matematici, nego recimo drugdje i imas predmet programiranje koje full ne volis, odes zaradis 200€ fino i kupis si 2 i mir.. :)) ali ako to ocemo onda ne na pmf-ici.. :)
nisam vidio jos niti jedan pismeni iz c-a a nadam se da necu ni trebat... ,a ako ce bit potreba onda cu se sjetit ovog i reci sto mislim o pismenom. :))
Iako sumnjam da ce biti pretezak.

A tezak bi morao bit, za sve koji oce lagano, ima promet, ekonomija... svasta jos ima.. recimo zamisli da nisi na matematici, nego recimo drugdje i imas predmet programiranje koje full ne volis, odes zaradis 200€ fino i kupis si 2 i mir.. :)) ali ako to ocemo onda ne na pmf-ici.. :)

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
12 = 18 - 6

PostPostano: 20:57 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]a mogu li se pri tome svi studenti koji napisu da je tezak/pretezak/lagan ili nesto, [b]izjasniti i koliko su efektivno vremena proveli spremajuci C[/b][/quote]
Pet godina.

Imao sam 69 bodova.
Nesi (napisa):
a mogu li se pri tome svi studenti koji napisu da je tezak/pretezak/lagan ili nesto, izjasniti i koliko su efektivno vremena proveli spremajuci C

Pet godina.

Imao sam 69 bodova.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 22:23 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

redovito dolazila na predavanja, sa vjezbi se kupila nakon sto bih zaspala.
u tjedan dana temeljito radila po vulinovoj zbirci (preporucam!) u prosjeku po par sati dnevno. na kraju nisam dosla do kraja zbirke pa sam stoga zadatak ipo ostavila nerijesen. mislim 70 bodova da imah. ili 65 :grebgreb: po mojoj procjeni je pismeni bio laksi nego inace (bar mi se cinio laksi od starih rokova koji su me bacili u ocaj dan prije).

a smith, kad si ti to isao na pismeni iz C-a??

p.s. C sam prvi put vidila na faksu.
redovito dolazila na predavanja, sa vjezbi se kupila nakon sto bih zaspala.
u tjedan dana temeljito radila po vulinovoj zbirci (preporucam!) u prosjeku po par sati dnevno. na kraju nisam dosla do kraja zbirke pa sam stoga zadatak ipo ostavila nerijesen. mislim 70 bodova da imah. ili 65 Kotacici rade 100 na sat po mojoj procjeni je pismeni bio laksi nego inace (bar mi se cinio laksi od starih rokova koji su me bacili u ocaj dan prije).

p.s. C sam prvi put vidila na faksu.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 23:37 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]a smith, kad si ti to isao na pismeni iz C-a??[/quote]
Kolokvij, pismeni - sve je to isto. :wink:

(Slaba prolaznost i nizak prosjek bodova na kolokvijima su me ponukali da odgovorim.)
koryanshea (napisa):

Kolokvij, pismeni - sve je to isto. Wink

(Slaba prolaznost i nizak prosjek bodova na kolokvijima su me ponukali da odgovorim.)

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 0:42 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"][quote="Nesi"]a mogu li se pri tome svi studenti koji napisu da je tezak/pretezak/lagan ili nesto, [b]izjasniti i koliko su efektivno vremena proveli spremajuci C[/b][/quote]
Pet godina.

Imao sam 69 bodova.[/quote]

sumnjam da si pet godina pripremao ispit iz Cea :roll:
(a nije da sam se neprecizno izrazila)

mislim, ako si radio programe/aplikacije za $$ u tih 5 godina, onda svaka cast i sve 5 (valjda klijenti ipak skuze jel valja ili ne :wink:)
ali ako si samo programirao za dusu, bez natjecanja (gdje ipak postoji neka evaluacija) i nisi nis cijelu godinu pogledao (a budimo realni, za programiranje na papiru treba malo i pripaziti) mislis li da je samo '5 godina' odgovor na moje pitanje?

ne pokusavam nista omalovaziti.... samo skrenuti pozornost da sam pitala koliko si spremao ispit...
budimo realni, gomila nas je rjesavala zadatke jos od osnovne.... no, koliki od nas su radili stvari koje se rade na MA1, prije MA1?

ma ono sto hocu reci - zanima me koliko si i kako pripremao ispit, te navedes znanje koje imas....
recimo, 5 godina si ucio/radio C, a ove nisi nis pogledao, i skuzis da si sve bodove pogubio na sintaksi i tipfelerima.... da li bi se to dogodilo da si rijesio zadatak/dva prije ispita? sumnjam...
eto, to sam htjela reci, vise manje :g:

nhf ofkors :wink:
[size=7](ili cu pocet prepisivat nesto iz iceka sto sam rekla da nekom trebas pokazat)[/size]
Smith (napisa):
Nesi (napisa):
a mogu li se pri tome svi studenti koji napisu da je tezak/pretezak/lagan ili nesto, izjasniti i koliko su efektivno vremena proveli spremajuci C

Pet godina.

Imao sam 69 bodova.

sumnjam da si pet godina pripremao ispit iz Cea Rolling Eyes
(a nije da sam se neprecizno izrazila)

mislim, ako si radio programe/aplikacije za $$ u tih 5 godina, onda svaka cast i sve 5 (valjda klijenti ipak skuze jel valja ili ne Wink)
ali ako si samo programirao za dusu, bez natjecanja (gdje ipak postoji neka evaluacija) i nisi nis cijelu godinu pogledao (a budimo realni, za programiranje na papiru treba malo i pripaziti) mislis li da je samo '5 godina' odgovor na moje pitanje?

ne pokusavam nista omalovaziti.... samo skrenuti pozornost da sam pitala koliko si spremao ispit...
budimo realni, gomila nas je rjesavala zadatke jos od osnovne.... no, koliki od nas su radili stvari koje se rade na MA1, prije MA1?

ma ono sto hocu reci - zanima me koliko si i kako pripremao ispit, te navedes znanje koje imas....
recimo, 5 godina si ucio/radio C, a ove nisi nis pogledao, i skuzis da si sve bodove pogubio na sintaksi i tipfelerima.... da li bi se to dogodilo da si rijesio zadatak/dva prije ispita? sumnjam...
eto, to sam htjela reci, vise manje Mr. Green

nhf ofkors Wink
(ili cu pocet prepisivat nesto iz iceka sto sam rekla da nekom trebas pokazat)

Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 10:14 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[i]Uglavnom[/i] nisam gubio bodove na sintaktickim pogreskama.

Zadnji zadatak cijeli nisam znao. :?

Ma okej, sam sam si kriv... :oops:

Ovaj fine print me buni... 'Ajd u PM! :wink:
Uglavnom nisam gubio bodove na sintaktickim pogreskama.

Zadnji zadatak cijeli nisam znao. Confused

Ma okej, sam sam si kriv... Embarassed

Ovaj fine print me buni... 'Ajd u PM! Wink

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 12:10 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Po meni mozda nije objektivno mjeriti, ali mislim da je svatko mogao dobiti bar 4 da se potrudio. A znam da je Ignavia, koja uopce prije faksa nije nista programirala, i jos bas to ne voli, uz po dva nepuna dana ucenja prije kolokvija kolokvirala s 4....
Po meni mozda nije objektivno mjeriti, ali mislim da je svatko mogao dobiti bar 4 da se potrudio. A znam da je Ignavia, koja uopce prije faksa nije nista programirala, i jos bas to ne voli, uz po dva nepuna dana ucenja prije kolokvija kolokvirala s 4....

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 12:17 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, ali nesretna sam jer je sad ispalo da su oni koji imaju 5 oslobođeni usmenog... eh, da mi je to netko prije prišapnuo ne bi toliko agresivno odbijala naučir rekurziju... :wall: :2gunfire: :snipersmile: :grrr: :drinking: :doh: :brick: :tired: :fuj:
da, ali nesretna sam jer je sad ispalo da su oni koji imaju 5 oslobođeni usmenog... eh, da mi je to netko prije prišapnuo ne bi toliko agresivno odbijala naučir rekurziju... Brick wall #2gunfire #Sniper Grrrrr.... #Beer Joj, pa da! Tup, tup, tup,... Umoran... Danas sam si sam kuhao rucak...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:45 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

SVI koji imaju 5 su oslobodeni usmenog? :/
SVI koji imaju 5 su oslobodeni usmenog? Ehm?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 16:16 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BigFOot"]SVI koji imaju 5 su oslobodeni usmenog? :/[/quote]

Pa za Snjezanu znamo odprije, a danas je doc. Nogo i meni rekla, pa onda ne znam zasto ne bi i ostalima rekla... (doduse za studente doc. Singera ne znam...)
BigFOot (napisa):
SVI koji imaju 5 su oslobodeni usmenog? Ehm?

Pa za Snjezanu znamo odprije, a danas je doc. Nogo i meni rekla, pa onda ne znam zasto ne bi i ostalima rekla... (doduse za studente doc. Singera ne znam...)

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:30 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pogledao sam neke rokove iz C-a i dosao do zakljucka kako su zadaci na rokovima u vecini slucajeva razumne razine kompleksnosti i dobro pokrivaju obradjeno gradivo. Ipak, pismeni ispiti su u ne bas zanemarivom broju slucajeva koncipirani tako da je potrebno jako puno pisanja, a to za nekoga tko se nije bavio programiranjem vise od 3-4 mjeseca moze stvoriti probleme, ne toliko da se ne zna rijesiti zadatak, nego da se jednostavno ne stigne sve napisati.
Pogledao sam neke rokove iz C-a i dosao do zakljucka kako su zadaci na rokovima u vecini slucajeva razumne razine kompleksnosti i dobro pokrivaju obradjeno gradivo. Ipak, pismeni ispiti su u ne bas zanemarivom broju slucajeva koncipirani tako da je potrebno jako puno pisanja, a to za nekoga tko se nije bavio programiranjem vise od 3-4 mjeseca moze stvoriti probleme, ne toliko da se ne zna rijesiti zadatak, nego da se jednostavno ne stigne sve napisati.

mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:18 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

U potpunosti se slazem sa mdokom.
Skidao sam s neta jedam rok i toga je bilo 5 punih stranica kompjuterskog tekst...pa si vi sad zamislite.
A jadno je i to sto se ispituje na kompu a ljudima nikad nije objasnjeno nesto slicno....
Nma dovoljno kompova!!! Zar to nije jadno za faks na kojem se mogu studirati informatika i računarstvo.
I dalje ostajem pri tvrdnji da se previse ljudi upisuje na prvoj godini a kapaciteti su nam porzavajuci....
Al bitno je da se onoliko ljudi oslobodi prijamnog (na racun ocjena iz medicinske skole) jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako jadno.
Ogorcen sam!!!
Skidao sam s neta jedam rok i toga je bilo 5 punih stranica kompjuterskog tekst...pa si vi sad zamislite.
A jadno je i to sto se ispituje na kompu a ljudima nikad nije objasnjeno nesto slicno....
Nma dovoljno kompova!!! Zar to nije jadno za faks na kojem se mogu studirati informatika i računarstvo.
I dalje ostajem pri tvrdnji da se previse ljudi upisuje na prvoj godini a kapaciteti su nam porzavajuci....
Al bitno je da se onoliko ljudi oslobodi prijamnog (na racun ocjena iz medicinske skole) jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako jadno.
Ogorcen sam!!!

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 19:02 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladen"]U potpunosti se slazem sa mdokom.
Ogorcen sam!!![/quote]

Ako se ne varam, ove godine nije palilo to s ocjenama (ili se varam? :shock: )
mladen (napisa):
Ogorcen sam!!!

Ako se ne varam, ove godine nije palilo to s ocjenama (ili se varam? Shocked )

DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 22:17 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

poceo sam pisat rjesenja ali sam onda dok sam stavljo [] nekako skocio u google tolbat i stisnuo enter.. tako da se izgubilo i ne da mi se ponovo...

ali prvi uzasno lagan, drugi uzasno lagan laksi od prvog treci ok po meni malo tezi i ima za razmislit malo sto se radi ali nista pre tesko.... doduse vukovi i ovce me zbunjuju u ovom zadatku... ali kad zaboravimo na njih postaje jasnije.. :)) četvrti, ne znam datoteke ali kad bih znao procitat iz nje tako svejedno opet nije pretjerano tesko a i imali smo takav zadatak na vjezbama samo sto nije bio datoteke ali se provjera svodi na isto a to je jedino bitno u zad. kad naucite citat iz dat. onda jednostavno cim je veci ili manji usporedjujete brojeve, svodi se na binary search... koliko se meni cini.....
ok peti a valjda treba staviti u deklaraciju za char neki pointer koji cemo kasnije malocirati da bi bio dovoljno tj tocno dovoljno velik... tj kasnije cemo mu pridruziti adresu nekog stringa koji ce bit velik koliko vec ocemo, a ako smo rijesili do tuda onda znamo to napravit, mislim zadatke do sad. doduse nije mi jasno kako ostaviti otvoreno ako ne smijem koristiti funkcije za alociranje memorije???? nego samo free????? ili se to odnosi samo na b dio zadatka????

5 b nrznsm nsjbolje ali iamo listu, ok funkcije ima pokazivac na pocetak napravimo si pomocnih jos koliko nas volja.. :)) krenemo od prvog, i usporedjujemo string iz prvog s svim ostalima kad se podudaraju onda vrijednosti ili ove druge samo pribroji onima iz prve a do prve dodjemo jer imam pointer na prvu.... tada iz liste izbacimo drugu tj ovu cije smo vrijednosti pridodali.. i tako do kraja liste.... kad je to naprevljeno prvi element liste je jedinstveni klub, tj ne javlja se drugdje u listi, onda se pomaknemo jesto dalje i tako sve dok se imamo gdje micati... kad nemamo vise sve je gotovo dakle nije pretjerano tesko.... tj vratimo pointer na pocetak liste...

mislim da je rok teoretskog tipa i da se pita samo reimo ovo gradivo koje je potrebno za rijesiti zadatke mislim da ne bi bili nista bolji rezultati, jer mislim da ljudi ne znaju niti teoretski dio, pa je onda normalno da ne znaju rijesiti zadatak koji to trazi.....

da ako sam slucajno pogrijesio kod ideja za zadatke molim ispravke.. :))
poceo sam pisat rjesenja ali sam onda dok sam stavljo [] nekako skocio u google tolbat i stisnuo enter.. tako da se izgubilo i ne da mi se ponovo...

ali prvi uzasno lagan, drugi uzasno lagan laksi od prvog treci ok po meni malo tezi i ima za razmislit malo sto se radi ali nista pre tesko.... doduse vukovi i ovce me zbunjuju u ovom zadatku... ali kad zaboravimo na njih postaje jasnije.. :)) četvrti, ne znam datoteke ali kad bih znao procitat iz nje tako svejedno opet nije pretjerano tesko a i imali smo takav zadatak na vjezbama samo sto nije bio datoteke ali se provjera svodi na isto a to je jedino bitno u zad. kad naucite citat iz dat. onda jednostavno cim je veci ili manji usporedjujete brojeve, svodi se na binary search... koliko se meni cini.....
ok peti a valjda treba staviti u deklaraciju za char neki pointer koji cemo kasnije malocirati da bi bio dovoljno tj tocno dovoljno velik... tj kasnije cemo mu pridruziti adresu nekog stringa koji ce bit velik koliko vec ocemo, a ako smo rijesili do tuda onda znamo to napravit, mislim zadatke do sad. doduse nije mi jasno kako ostaviti otvoreno ako ne smijem koristiti funkcije za alociranje memorije???? nego samo free????? ili se to odnosi samo na b dio zadatka????

5 b nrznsm nsjbolje ali iamo listu, ok funkcije ima pokazivac na pocetak napravimo si pomocnih jos koliko nas volja.. :)) krenemo od prvog, i usporedjujemo string iz prvog s svim ostalima kad se podudaraju onda vrijednosti ili ove druge samo pribroji onima iz prve a do prve dodjemo jer imam pointer na prvu.... tada iz liste izbacimo drugu tj ovu cije smo vrijednosti pridodali.. i tako do kraja liste.... kad je to naprevljeno prvi element liste je jedinstveni klub, tj ne javlja se drugdje u listi, onda se pomaknemo jesto dalje i tako sve dok se imamo gdje micati... kad nemamo vise sve je gotovo dakle nije pretjerano tesko.... tj vratimo pointer na pocetak liste...

mislim da je rok teoretskog tipa i da se pita samo reimo ovo gradivo koje je potrebno za rijesiti zadatke mislim da ne bi bili nista bolji rezultati, jer mislim da ljudi ne znaju niti teoretski dio, pa je onda normalno da ne znaju rijesiti zadatak koji to trazi.....

da ako sam slucajno pogrijesio kod ideja za zadatke molim ispravke.. :))

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Zadnja promjena: DarkOne™24/7®; 23:09 pon, 6. 6. 2005; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 22:58 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

uglavnom mislim da bi na ovom pismenom ja dobio izmedju 60 i 80 bodova a ne znam jos jako puno toga dakle nije tezak nego niste pripremljeni.... programiro sam u srednjoj skoli pascal ,c nikad do sad vidio, ali ne razlikuje se nista puno od UUR-a znaci pascal 4g 3 godine pauze pogledo nista nisam, i evo sad jako malo radio na faksu.....

sad jedino ako su drugi rokovi puno tezi od ovog kojeg sam ja pogledo
uglavnom mislim da bi na ovom pismenom ja dobio izmedju 60 i 80 bodova a ne znam jos jako puno toga dakle nije tezak nego niste pripremljeni.... programiro sam u srednjoj skoli pascal ,c nikad do sad vidio, ali ne razlikuje se nista puno od UUR-a znaci pascal 4g 3 godine pauze pogledo nista nisam, i evo sad jako malo radio na faksu.....

sad jedino ako su drugi rokovi puno tezi od ovog kojeg sam ja pogledo

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 14:36 uto, 7. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladen"]
Ogorcen sam!!![/quote]

Oslobodjeni su prijemnog sudionici drzavnog natjecanja, a ako natjecatelja nema puno onda su oslobodjeni i oni koji su matematiku imali sve 4 godine odlican u gimnaziji i u drugim skolama sa satnicom matematike koja je jednaka ili veca nego u opcoj gimnaziji.
mladen (napisa):

Ogorcen sam!!!

Oslobodjeni su prijemnog sudionici drzavnog natjecanja, a ako natjecatelja nema puno onda su oslobodjeni i oni koji su matematiku imali sve 4 godine odlican u gimnaziji i u drugim skolama sa satnicom matematike koja je jednaka ili veca nego u opcoj gimnaziji.

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 17:55 uto, 7. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ce je tezak, meni cak tezi od analize i algebre!! to mogu razumijet,ovo ne, to nisam imao u srednjoj (opca gimna)! ps. cemu sad ti nesi djelis pravdu za C,dala si ga, brijem kolokvirala i lako je bit borac nakon bitke! doduse znam da bi ti to i prek pismenog dala sa 4-5 ali nisu svi motivirani i freakovi za racunarstvom,mene kod cea muci najvise to sto "ocito" ne kuzim hrvatski, jer nakon pricice ja uopce ne skuzim kakav program moram napravit! zbunjujuca je :fstein:
Ce je tezak, meni cak tezi od analize i algebre!! to mogu razumijet,ovo ne, to nisam imao u srednjoj (opca gimna)! ps. cemu sad ti nesi djelis pravdu za C,dala si ga, brijem kolokvirala i lako je bit borac nakon bitke! doduse znam da bi ti to i prek pismenog dala sa 4-5 ali nisu svi motivirani i freakovi za racunarstvom,mene kod cea muci najvise to sto "ocito" ne kuzim hrvatski, jer nakon pricice ja uopce ne skuzim kakav program moram napravit! zbunjujuca je Frankenstein

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 19:17 uto, 7. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]ps. cemu sad ti nesi djelis pravdu za C,dala si ga, brijem kolokvirala i lako je bit borac nakon bitke![/quote]

1. da, kolokvirala sam ga
2. rjesavala sma i stare ispite, i prije usmenog sam rjesavala zadatke na kompu
3. moj usmeni je bio na racunalu, iako sam imala 5 iz kolokvija
no to nije bitno

bitno je da sam ja _predstavnik_ i _pokusavam_ shvatiti sto je to toliko tesko sto su moje frendice (moje generacija) uspjele dati sa 4/5 a NISU nikad programirale u Ceu prije faxa niti u icem, vec su samo radile, vjezbale i trudile se.... a da vi ne mozete dati?
ako uocim da ljudi masovno ne rade vec se poksuavaju izvlaciti - ja se onda tu nemam sto boriti za prava ljencina
no ako se ispostavi da osobno upoznam ljude i vidim kako rade, i vidim da padaju, ne shvacaju etc... onda se imam itetako razloga boriti da se nesto s tim Ceom poduzme...

no, gledajuci rezultate, meni to izgleda u najmanju ruku ocajno.... a vidjevsi kolokvije, jednostavno ne mogu vjerovati da bas nitko ne zna napraviti tih par prvih zadataka i dobiti uvjete za potpis :shock:
ne mogu vjerovati da ljudi koji su imali nesto bodova na prvom kolokviju, sada na drugom nemaju nis.... postavlja se pitanje kako su dobili te bodove na prvom kolokviju uopce.... :-k (podsjecam, kolege nisu znali pokazati znanje s prvog kolokvija, a na njemu su dobili onomad bodove) (namece se sumnja u prepisivanje, u najmanju ruku, ili cisto strebetanje pa da nije nista ostalo u glavama)

po svemu sudeci, pa i po ovoj rapravi, ja osobno i dalje nisam uvjerena da sa prof i asistentima nesto ne valja (jer ste vi bar treca generacija koja radi na vise manje isti nacin) - vec je ocito problem sto su se ljudi iz nekog razloga ulijenili.... ili nesto slicno....

jer sumnjam da je generacija koja je sada prva godina, toliko slabija od 2 prethodne... dakle - lijeni ste :PPPP

no, really... rezultati nisu dobri... bilo bi lijepo uociti zasto....
zadaci su ocjenjeni kao sasvim ok, isto kao sto su ocjenjivani oni prethodnih generacija....
ok, zadnji zadatak nije mozda dobro obradjen (da bi ga svi shvatili iz prve), ali ne pricamo o _uspjehu_ (niti moraju svi imati 4 ili 5)
pricamo o _uvjetima_za_potpis_ i _prolazu_
a to se moglo dobiti... i to je ono zasto sam povela ovu raspravu, i _nisam_ dobila neku korisnu povratnu informaciju....
mislim, pazi, da li se javio itko tko nije dobio uvjete/prolaz i da je rekao da je svaki dan rjesavao po zadatak proteklih mjesec dana? ne ulazim cak niti u kvalitetu zadatka...

@mladen:
ovdje se ne prica o upisnoj kvoti - svoje frustracije o istoj mozes nastaviti na nekom topicu gdje se to pricalo
ovdje se prica o konkretnom uspjehu tvojih kolega na kolegiju koji se odrzava kako se odrzava, i takvim odrzavanjem su bar dvije generacije uradno obavile sto su imale obaviti i postavlja se pitanje zasto je ova generacija zakazala
o TOME se raspravlja, a ne o nacinu izvodjenja i sto bi bilo kad bi bilo....
goc9999 (napisa):
ps. cemu sad ti nesi djelis pravdu za C,dala si ga, brijem kolokvirala i lako je bit borac nakon bitke!

1. da, kolokvirala sam ga
2. rjesavala sma i stare ispite, i prije usmenog sam rjesavala zadatke na kompu
3. moj usmeni je bio na racunalu, iako sam imala 5 iz kolokvija
no to nije bitno

bitno je da sam ja _predstavnik_ i _pokusavam_ shvatiti sto je to toliko tesko sto su moje frendice (moje generacija) uspjele dati sa 4/5 a NISU nikad programirale u Ceu prije faxa niti u icem, vec su samo radile, vjezbale i trudile se.... a da vi ne mozete dati?
ako uocim da ljudi masovno ne rade vec se poksuavaju izvlaciti - ja se onda tu nemam sto boriti za prava ljencina
no ako se ispostavi da osobno upoznam ljude i vidim kako rade, i vidim da padaju, ne shvacaju etc... onda se imam itetako razloga boriti da se nesto s tim Ceom poduzme...

no, gledajuci rezultate, meni to izgleda u najmanju ruku ocajno.... a vidjevsi kolokvije, jednostavno ne mogu vjerovati da bas nitko ne zna napraviti tih par prvih zadataka i dobiti uvjete za potpis Shocked
ne mogu vjerovati da ljudi koji su imali nesto bodova na prvom kolokviju, sada na drugom nemaju nis.... postavlja se pitanje kako su dobili te bodove na prvom kolokviju uopce.... Think (podsjecam, kolege nisu znali pokazati znanje s prvog kolokvija, a na njemu su dobili onomad bodove) (namece se sumnja u prepisivanje, u najmanju ruku, ili cisto strebetanje pa da nije nista ostalo u glavama)

po svemu sudeci, pa i po ovoj rapravi, ja osobno i dalje nisam uvjerena da sa prof i asistentima nesto ne valja (jer ste vi bar treca generacija koja radi na vise manje isti nacin) - vec je ocito problem sto su se ljudi iz nekog razloga ulijenili.... ili nesto slicno....

jer sumnjam da je generacija koja je sada prva godina, toliko slabija od 2 prethodne... dakle - lijeni ste Blaeh!

no, really... rezultati nisu dobri... bilo bi lijepo uociti zasto....
zadaci su ocjenjeni kao sasvim ok, isto kao sto su ocjenjivani oni prethodnih generacija....
ok, zadnji zadatak nije mozda dobro obradjen (da bi ga svi shvatili iz prve), ali ne pricamo o _uspjehu_ (niti moraju svi imati 4 ili 5)
pricamo o _uvjetima_za_potpis_ i _prolazu_
a to se moglo dobiti... i to je ono zasto sam povela ovu raspravu, i _nisam_ dobila neku korisnu povratnu informaciju....
mislim, pazi, da li se javio itko tko nije dobio uvjete/prolaz i da je rekao da je svaki dan rjesavao po zadatak proteklih mjesec dana? ne ulazim cak niti u kvalitetu zadatka...

@mladen:
ovdje se ne prica o upisnoj kvoti - svoje frustracije o istoj mozes nastaviti na nekom topicu gdje se to pricalo
ovdje se prica o konkretnom uspjehu tvojih kolega na kolegiju koji se odrzava kako se odrzava, i takvim odrzavanjem su bar dvije generacije uradno obavile sto su imale obaviti i postavlja se pitanje zasto je ova generacija zakazala
o TOME se raspravlja, a ne o nacinu izvodjenja i sto bi bilo kad bi bilo....

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum