Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
aska Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)
|
Postano: 21:21 uto, 22. 11. 2005 Naslov: |
|
|
ako si do sada [b]redovito[/b] vjezbala i ucila kako treba sto se i zahtijeva po bolonji tada mislim da je sasvim ok tako raspodjeliti sve kolokvije i mislim da su svi kolokviji, barem na prof.smjeru matematike rano ujutro od pola 9 pa na dalje, znaci 2sata potrositi na kolokvije i onda recimo 2 sata (kako tko) potrositi na put do doma, rucak i ostale stvari s kojim se bavite doma ili u domu, da imate dovoljno vremena par sati poslije podne ili navece da ponovite ono sto VEC ZNATE za sutrasnji kolokvij.
Ako niste neka se nadje neka zlatna sredina pa neka se napravi da kolokviji budu svaki drugi dan, onda cete imati dan i par sati proteklog dana sa ''PONOVITE'' ono sto ste naucili,tj. ono sto znate.Nemojte me kamenovati zbog ovoga, i ja sam brucos :)[/u]
ako si do sada redovito vjezbala i ucila kako treba sto se i zahtijeva po bolonji tada mislim da je sasvim ok tako raspodjeliti sve kolokvije i mislim da su svi kolokviji, barem na prof.smjeru matematike rano ujutro od pola 9 pa na dalje, znaci 2sata potrositi na kolokvije i onda recimo 2 sata (kako tko) potrositi na put do doma, rucak i ostale stvari s kojim se bavite doma ili u domu, da imate dovoljno vremena par sati poslije podne ili navece da ponovite ono sto VEC ZNATE za sutrasnji kolokvij.
Ako niste neka se nadje neka zlatna sredina pa neka se napravi da kolokviji budu svaki drugi dan, onda cete imati dan i par sati proteklog dana sa ''PONOVITE'' ono sto ste naucili,tj. ono sto znate.Nemojte me kamenovati zbog ovoga, i ja sam brucos [/u]
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
Postano: 21:44 uto, 22. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Osvrnuo bih se na nekoliko detalja:
1. Da će na kolokviju biti materijal koji još nije obrađen.
Za predmet koji ja predajem jamčim da neće.
2. Da se zadnji tjedan radi gradivo za kolokvij.
Biste li pratili nastavu da se radi gradivo koje će biti na kolokviju u veljači? Mislim da je razumno da se MALO tog gradiva obradi još na predavanju, ali da se na vježbama do kraja radi (uz nešto ponavljanja) gradivo koje i dolazi na kolokviju. U protivnom možemo otkazati nastavu i tjedan prije kolokvija. Efektivno :!:
3. Da se zadnji tjedan održavaju dodatni sati.
Ako dođe do nekih neusklađenosti u grupama za vježbe, što se može. Moje dvije grupe (L-Ž) su se uspjele uskladiti i bez toga (srećom), pa nadoknada nema. Ima samo ponavljanje, koje je neobvezno - tko želi, neka dođe, tko ne želi, ne mora. Neće se raditi ništa novo. Samo ponavljati i odgovarati na pitanja :)
- Nenad Antonić
Osvrnuo bih se na nekoliko detalja:
1. Da će na kolokviju biti materijal koji još nije obrađen.
Za predmet koji ja predajem jamčim da neće.
2. Da se zadnji tjedan radi gradivo za kolokvij.
Biste li pratili nastavu da se radi gradivo koje će biti na kolokviju u veljači? Mislim da je razumno da se MALO tog gradiva obradi još na predavanju, ali da se na vježbama do kraja radi (uz nešto ponavljanja) gradivo koje i dolazi na kolokviju. U protivnom možemo otkazati nastavu i tjedan prije kolokvija. Efektivno
3. Da se zadnji tjedan održavaju dodatni sati.
Ako dođe do nekih neusklađenosti u grupama za vježbe, što se može. Moje dvije grupe (L-Ž) su se uspjele uskladiti i bez toga (srećom), pa nadoknada nema. Ima samo ponavljanje, koje je neobvezno - tko želi, neka dođe, tko ne želi, ne mora. Neće se raditi ništa novo. Samo ponavljati i odgovarati na pitanja
- Nenad Antonić
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:29 uto, 22. 11. 2005 Naslov: |
|
|
koliko sam ja shvatila, peticija ne trazi da budu kolokviji kao sto su proslih godina bili (2 tjedna, zajedno s nastavom) nego da onaj kolokvij sto je trebao bit u ponedjeljak nakon kolokvijskog tjedna uistinu bude tada (a ne da se zbog nepredvidjene zbrcke u rasporedu gura u cetvrtak).
koliko sam ja shvatila, peticija ne trazi da budu kolokviji kao sto su proslih godina bili (2 tjedna, zajedno s nastavom) nego da onaj kolokvij sto je trebao bit u ponedjeljak nakon kolokvijskog tjedna uistinu bude tada (a ne da se zbog nepredvidjene zbrcke u rasporedu gura u cetvrtak).
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 22:39 uto, 22. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Buba, Liddy, govori se o inzinjerima. Oni imaju 4 kolokvija pon-sri-cet-pet i zele izbaciti ovog s cetvrtka u iduci tjedan. Vi profaci imate samo 3 pon-sri-pet.
Koliko ja znam svi kolokviji su prijepodne (osim racunarskog praktikuma koji mora biti razvucen po cijelom danu). Isto tako, koliko ja znam, nisu svi u 8:30.
Buba, Liddy, govori se o inzinjerima. Oni imaju 4 kolokvija pon-sri-cet-pet i zele izbaciti ovog s cetvrtka u iduci tjedan. Vi profaci imate samo 3 pon-sri-pet.
Koliko ja znam svi kolokviji su prijepodne (osim racunarskog praktikuma koji mora biti razvucen po cijelom danu). Isto tako, koliko ja znam, nisu svi u 8:30.
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:53 čet, 24. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Do mene je dosla informacija da je UuR prebacen na ponedjeljak, 5.12. u neko nebulozno nedoba (like, prije 8 ujutro). :faint:
Nisam jos nasao nikoga da mi razjasni sto se i kako desilo, pa [b]ovo za sada smatrajte samo tracem![/b] :tso:
Do mene je dosla informacija da je UuR prebacen na ponedjeljak, 5.12. u neko nebulozno nedoba (like, prije 8 ujutro).
Nisam jos nasao nikoga da mi razjasni sto se i kako desilo, pa ovo za sada smatrajte samo tracem!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol: