Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:36 sub, 4. 3. 2006 Naslov: Za bolonjce koji su pali neki kolegij! |
|
|
[quote="[url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=2941&sec=205]Sluzbeni web[/url]"][b]Obavijest studentima prve godine[/b]
Pozivaju se svi studenti 1. godine preddiplomskih studija PMF-Matematičkog odjela, koji nisu položili ispite svih kolegija iz zimskog semestra akad. godine 2005./2006., da [color=green][b]do petka 10. ožujka 2006.[/b][/color] u studentsku referadu predaju molbe za pohađanje dopunske nastave iz nekih (matematičkih) kolegija koje nisu položili.
Obrazac za molbe može se podići u skriptarnici.[/quote]
Nisam siguran sto znaci ovo "(matematičkih) kolegija"; pitat cu jos, a oni koji zele dati molbu za UuR, mogu probati i na "svoju ruku". 8)
[b]Update:[/b] Prof. Singer je potvrdio da je UuR ravnopravno ukljucen u pricu. :gg:
Sluzbeni web (napisa): | Obavijest studentima prve godine
Pozivaju se svi studenti 1. godine preddiplomskih studija PMF-Matematičkog odjela, koji nisu položili ispite svih kolegija iz zimskog semestra akad. godine 2005./2006., da do petka 10. ožujka 2006. u studentsku referadu predaju molbe za pohađanje dopunske nastave iz nekih (matematičkih) kolegija koje nisu položili.
Obrazac za molbe može se podići u skriptarnici. |
Nisam siguran sto znaci ovo "(matematičkih) kolegija"; pitat cu jos, a oni koji zele dati molbu za UuR, mogu probati i na "svoju ruku".
Update: Prof. Singer je potvrdio da je UuR ravnopravno ukljucen u pricu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
Zadnja promjena: vsego; 19:07 sub, 4. 3. 2006; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:43 sub, 4. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mladac"]jesi li siguran da se ova obavjest odnosi na one koji nisu položili neke kolokvije... ja sam čula da se to odnosi samo na ove što su dali sve kolokvije a pali na usmenom (naravno da je uur iznimka)[/quote]
Imas pravo u toliko da cu promijeniti naslov topica (meni, kao asistentu na kolegiju bez usmenih, pad kolokvija se izjednacava s padom kolegija (do na studente koji nisu davali zadace, no mislim da njih ne interesira ova obavijest) ;)).
Obavijest ne spominje usmene. :roll: Pise tko je pao neki kolegij, zar ne? :D
mladac (napisa): | jesi li siguran da se ova obavjest odnosi na one koji nisu položili neke kolokvije... ja sam čula da se to odnosi samo na ove što su dali sve kolokvije a pali na usmenom (naravno da je uur iznimka) |
Imas pravo u toliko da cu promijeniti naslov topica (meni, kao asistentu na kolegiju bez usmenih, pad kolokvija se izjednacava s padom kolegija (do na studente koji nisu davali zadace, no mislim da njih ne interesira ova obavijest) ).
Obavijest ne spominje usmene. Pise tko je pao neki kolegij, zar ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:59 sub, 4. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Nema ljutnje, od kud ti to? :-s Iz smajlija ":D"? :P
Ovako, u obavijesti se uopce ne spominje [i]naknadno [b]polaganje[/b][/i], nego samo [i]dopunska [b]nastava[/b][/i] :!: Ja sam prenio obavijest, jer imam osjecaj da ce ovdje biti bolje primijecena. 8)
Logika nalaze da ce biti omoguceno i naknadno polaganje, no [b]to nigdje nije receno[/b] :!: Ne pitajte me sto s tim, jer ne znam. :neznam: Mozda budemo pametniji nakon iduce sjednice Fakultetskog Vijeca (15.3). 8)
Nema ljutnje, od kud ti to? Iz smajlija ""?
Ovako, u obavijesti se uopce ne spominje naknadno polaganje, nego samo dopunska nastava Ja sam prenio obavijest, jer imam osjecaj da ce ovdje biti bolje primijecena.
Logika nalaze da ce biti omoguceno i naknadno polaganje, no to nigdje nije receno Ne pitajte me sto s tim, jer ne znam. Mozda budemo pametniji nakon iduce sjednice Fakultetskog Vijeca (15.3).
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 19:26 sub, 4. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Pitanje:
Ako mi se odobri molba, da li onda mogu upisati nastavke kolegija?
Ako ne mogu, kad ću onda to polagati?? Mislim nema mi smisla da mi se molba odobri, a da onda na polaganje predmeta iz ljetnog semestra moram čekati do 2. godine?
Krcko? :)[/quote]
Prema zadnjoj informaciji koju imam, u molbama ce se ujedno rjesavati i to pitanje (za svakog posebno). Bez posebnog odobrenja neces moci slusati kolegije za koje nisi polozio(la) prethodnike.
Anonymous (napisa): | Pitanje:
Ako ne mogu, kad ću onda to polagati?? Mislim nema mi smisla da mi se molba odobri, a da onda na polaganje predmeta iz ljetnog semestra moram čekati do 2. godine?
Krcko? |
Prema zadnjoj informaciji koju imam, u molbama ce se ujedno rjesavati i to pitanje (za svakog posebno). Bez posebnog odobrenja neces moci slusati kolegije za koje nisi polozio(la) prethodnike.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 19:36 sub, 4. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="Anonymous"]Pitanje:
Krcko? :)[/quote]
Prema zadnjoj informaciji koju imam, u molbama ce se ujedno rjesavati i to pitanje (za svakog posebno). Bez posebnog odobrenja neces moci slusati kolegije za koje nisi polozio(la) prethodnike.[/quote]
Odlično. Drago mi je da sam nešto znamo...
A sad još jedno pitanje...
Koji su kriteriji, ako je poznato, da mi se usvoji molba? Da sam prošao na svim kolokvijima (to bi bilo divno)? I tko odobrava sve te molbe? Prodekanica?
krcko (napisa): | Anonymous (napisa): | Pitanje:
Krcko? |
Prema zadnjoj informaciji koju imam, u molbama ce se ujedno rjesavati i to pitanje (za svakog posebno). Bez posebnog odobrenja neces moci slusati kolegije za koje nisi polozio(la) prethodnike. |
Odlično. Drago mi je da sam nešto znamo...
A sad još jedno pitanje...
Koji su kriteriji, ako je poznato, da mi se usvoji molba? Da sam prošao na svim kolokvijima (to bi bilo divno)? I tko odobrava sve te molbe? Prodekanica?
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bojan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bojan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 21:20 sub, 4. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Molbe ce rjesavati prodekanica za nastavu, voditelji studija i nastavnici koje oni delegiraju. Vec kasnimo i vazno je da budu rijesene sto prije. Kriteriji za odobravanje sigurno ce ovisiti o rezultatima iz prvog semestra, ali nece biti tako kruto da pad na kolokvijima automatski znaci neodobravanje molbe, niti prolaz automatsko odobravanje. Za pojedine kolegije u praksi se moze dogoditi da upravo to bude kriterij.
Polaganje ispita ovisit ce o predmetnom nastavniku. Usmenog ispita ce biti, klasicnog pismenog vjerojatno ne. Ocekujem da ce za vecinu kolegija dopunska nastava ukljucivati neku vrst kolokvija, slicno kao u prvom semestru.
Btw, ljetni semestar pocinje u ponedjeljak :)
Molbe ce rjesavati prodekanica za nastavu, voditelji studija i nastavnici koje oni delegiraju. Vec kasnimo i vazno je da budu rijesene sto prije. Kriteriji za odobravanje sigurno ce ovisiti o rezultatima iz prvog semestra, ali nece biti tako kruto da pad na kolokvijima automatski znaci neodobravanje molbe, niti prolaz automatsko odobravanje. Za pojedine kolegije u praksi se moze dogoditi da upravo to bude kriterij.
Polaganje ispita ovisit ce o predmetnom nastavniku. Usmenog ispita ce biti, klasicnog pismenog vjerojatno ne. Ocekujem da ce za vecinu kolegija dopunska nastava ukljucivati neku vrst kolokvija, slicno kao u prvom semestru.
Btw, ljetni semestar pocinje u ponedjeljak
|
|
[Vrh] |
|
bojan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bojan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:11 uto, 7. 3. 2006 Naslov: |
|
|
mogu li priupitati što mi sve ovo znači ako ionako ne mogu izlaziti na kolokvije ovog semestra tj. one koji su mi sljedbenici onoga što sam pala (a u mom slučaju je to sve, pa čak i rp2)? isto tako bi si mogla uzet godinu dana off tj. zaposlit se negdje i radit nešto pametno umjesto da sad cijeli semestar polažem jedan kolegij. i uostalom, što će mi dopunska nastava kad sam kolokvije prošla i pala samo jedan usmeni?! meni je sve to apsurdno i koliko god bi ovo s molbama trebalo biti izlaženje u susret, meni to baš i ne znači mnogo. ako cijeli ovaj semestar ostanem u zg polagat jedan kolegij (i to ako mi se odobri), to ne samo da je puki gubitak vremena, nego i veliki trošak mojim roditeljima. a spomenula bih i 50 kn koje uplaćuješ prilikom podnošenja molbe. to nije mnogo love, i jasno mi je za ček su ti novci, ali ako meni ni ova molba neće biti odobrena (dakle, da imam dopunsku nastavu), a kasnije možda čak ni pristup usmenom, zašto bi se to plaćalo odmah?
mogu li priupitati što mi sve ovo znači ako ionako ne mogu izlaziti na kolokvije ovog semestra tj. one koji su mi sljedbenici onoga što sam pala (a u mom slučaju je to sve, pa čak i rp2)? isto tako bi si mogla uzet godinu dana off tj. zaposlit se negdje i radit nešto pametno umjesto da sad cijeli semestar polažem jedan kolegij. i uostalom, što će mi dopunska nastava kad sam kolokvije prošla i pala samo jedan usmeni?! meni je sve to apsurdno i koliko god bi ovo s molbama trebalo biti izlaženje u susret, meni to baš i ne znači mnogo. ako cijeli ovaj semestar ostanem u zg polagat jedan kolegij (i to ako mi se odobri), to ne samo da je puki gubitak vremena, nego i veliki trošak mojim roditeljima. a spomenula bih i 50 kn koje uplaćuješ prilikom podnošenja molbe. to nije mnogo love, i jasno mi je za ček su ti novci, ali ako meni ni ova molba neće biti odobrena (dakle, da imam dopunsku nastavu), a kasnije možda čak ni pristup usmenom, zašto bi se to plaćalo odmah?
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 23:30 uto, 7. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="kljuki"]mogu li priupitati što mi sve ovo znači ako ionako ne mogu izlaziti na kolokvije ovog semestra tj. one koji su mi sljedbenici onoga što sam pala (a u mom slučaju je to sve, pa čak i rp2)? isto tako bi si mogla uzet godinu dana off tj. zaposlit se negdje i radit nešto pametno umjesto da sad cijeli semestar polažem jedan kolegij. i uostalom, što će mi dopunska nastava kad sam kolokvije prošla i pala samo jedan usmeni?![/quote]
Ako sam dobro shvatio: pala si samo jedan kolegij, a po pravilima ne mozes upisati nista iz drugog semestra. U tom slucaju vjerojatno si pala Uvodu u matematiku na prof. smjeru. Ocekujem da ce se u takvim situacijama odobravati uvjetan upis nekih kolegija iz drugog semestra (ali [b]nemoj me drzati za rijec[/b]). Dopunska nastava mogla bi ti itekako koristiti. Profesor koji ce je drzati znat ce sta si uspjesno svladala, a na cemu si kiksala i posebnu ce paznju posvetiti upravo problematicnim dijelovima gradiva. Mozda konacno naucis te injekcije i surjekcije :mrgreen:
@ 50kn: to je cijena rjesavanja molbe, a ne upisivanja dopunske nastave. Cak i molbe koje ce biti negativno rijesene netko mora procitati, provjeriti sto je polozeno a sto nije i odluciti.
kljuki (napisa): | mogu li priupitati što mi sve ovo znači ako ionako ne mogu izlaziti na kolokvije ovog semestra tj. one koji su mi sljedbenici onoga što sam pala (a u mom slučaju je to sve, pa čak i rp2)? isto tako bi si mogla uzet godinu dana off tj. zaposlit se negdje i radit nešto pametno umjesto da sad cijeli semestar polažem jedan kolegij. i uostalom, što će mi dopunska nastava kad sam kolokvije prošla i pala samo jedan usmeni?! |
Ako sam dobro shvatio: pala si samo jedan kolegij, a po pravilima ne mozes upisati nista iz drugog semestra. U tom slucaju vjerojatno si pala Uvodu u matematiku na prof. smjeru. Ocekujem da ce se u takvim situacijama odobravati uvjetan upis nekih kolegija iz drugog semestra (ali nemoj me drzati za rijec). Dopunska nastava mogla bi ti itekako koristiti. Profesor koji ce je drzati znat ce sta si uspjesno svladala, a na cemu si kiksala i posebnu ce paznju posvetiti upravo problematicnim dijelovima gradiva. Mozda konacno naucis te injekcije i surjekcije
@ 50kn: to je cijena rjesavanja molbe, a ne upisivanja dopunske nastave. Cak i molbe koje ce biti negativno rijesene netko mora procitati, provjeriti sto je polozeno a sto nije i odluciti.
|
|
[Vrh] |
|
|