Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:22 pon, 4. 12. 2006 Naslov: DeGiorgijevo novo ruho |
|
|
Ovih dana (mozda i tek za tjedan-dva), DeGiorgi ce nestati s Mreze (cijela masina; ne samo Forum). :shock: Razlog tome je preseljenje na nesto moderniji hardware. 8)
Kako je na originalni DG instaliran RH9 i kasnije samo preko apt-a upgradean na FC1, pa FC2 ("u hodu" :blista:), iskoristit cu ovu priliku za potpuni reinstall masine (most likely pod FC6). :D Zbog vrlo specificnih zahvata na samoj masini (prvenstveno onih sigurnosnih), ocekujem da ce mi trebati nekoliko dana da osovim masinu na noge. :shock: U tom razdoblju, Forum nece biti dostupan. :anifaint: Molim korisnike za razumijevanje (ili iskaljivanje bijesa daleko od mene). 8)
Pozdrav svima! :D
Ovih dana (mozda i tek za tjedan-dva), DeGiorgi ce nestati s Mreze (cijela masina; ne samo Forum). Razlog tome je preseljenje na nesto moderniji hardware.
Kako je na originalni DG instaliran RH9 i kasnije samo preko apt-a upgradean na FC1, pa FC2 ("u hodu" ), iskoristit cu ovu priliku za potpuni reinstall masine (most likely pod FC6). Zbog vrlo specificnih zahvata na samoj masini (prvenstveno onih sigurnosnih), ocekujem da ce mi trebati nekoliko dana da osovim masinu na noge. U tom razdoblju, Forum nece biti dostupan. Molim korisnike za razumijevanje (ili iskaljivanje bijesa daleko od mene).
Pozdrav svima!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 23:56 pon, 4. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego, hladnokrvno, "]...Forum nece biti dostupan. [/quote]
Squeeeeeeeeeeeeeee!!!! :ajme:
Anything but [color=indigo][size=18]that[/size][/color]!!!! Bit ću dobra, časna riječ, samo reci... da se šalis!!! :ajme:
vsego, hladnokrvno, (napisa): | ...Forum nece biti dostupan. |
Squeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Anything but that!!!! Bit ću dobra, časna riječ, samo reci... da se šalis!!!
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:41 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]Ne bi htio spamat ili biti nezahvalan za 20tak sati posla koje ćeš uložit na upgrade al jel bi se pliz moglo pričekat s tim barem do 15., ako ne i do 22. prosinca. Jerbo treba nam sad forum :wink:[/quote]
Please, lamentiraj. :) Kolokviji su gotovi, pismeni prosli, usmeni ili proslost ili ce uskoro proci,... :D
Gordan (napisa): | Ne bi htio spamat ili biti nezahvalan za 20tak sati posla koje ćeš uložit na upgrade al jel bi se pliz moglo pričekat s tim barem do 15., ako ne i do 22. prosinca. Jerbo treba nam sad forum |
Please, lamentiraj. Kolokviji su gotovi, pismeni prosli, usmeni ili proslost ili ce uskoro proci,...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 7:24 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]sta vi mislite da ce admin provesti bozic instaliravajuci forum dok vi skijate i niste svjesni sveg tog truda...
pa bolje ovako, vise cete cijeniti kad se vrati :g:[/quote]
Ma ljudi se brinu za dobrobit admina. Cisto da covjek ne bi isao na skijanje ili smislio neku slicnu glupost gdje moze pokupiti stablo i zavrsiti u bolnici!
Nesi (napisa): | sta vi mislite da ce admin provesti bozic instaliravajuci forum dok vi skijate i niste svjesni sveg tog truda...
pa bolje ovako, vise cete cijeniti kad se vrati |
Ma ljudi se brinu za dobrobit admina. Cisto da covjek ne bi isao na skijanje ili smislio neku slicnu glupost gdje moze pokupiti stablo i zavrsiti u bolnici!
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 9:18 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Please, lamentiraj. :) Kolokviji su gotovi, pismeni prosli, usmeni ili proslost ili ce uskoro proci,... :D[/quote]
Kolokviji jos nisu gotovi, barem kada se radi o visim godinama :bigcry:
Mozda je ovak najbolje. Mozda se rijesim ovisnosti o forumu! :tired:
vsego (napisa): |
Please, lamentiraj. Kolokviji su gotovi, pismeni prosli, usmeni ili proslost ili ce uskoro proci,... |
Kolokviji jos nisu gotovi, barem kada se radi o visim godinama
Mozda je ovak najbolje. Mozda se rijesim ovisnosti o forumu!
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 9:59 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
Ne, ne, ne, ne razumijete... Kolokviji su TEK gotovi... Znaci da upravo prestaje ono dosadno vrijeme kad svi pricaju samo o [i]zadacima, ispitima, kolokvijima i rezultatima[/i] :roll: Ja sam jedva docekala da ljudi opet pocnu spamat i pricat gluposti i SAD ga gasis!! Treba to napraviti za vrijeme kolokvija kad je meni na forumu ionako dosadno :zlatnizub:
Ne, ne, ne, ne razumijete... Kolokviji su TEK gotovi... Znaci da upravo prestaje ono dosadno vrijeme kad svi pricaju samo o zadacima, ispitima, kolokvijima i rezultatima Ja sam jedva docekala da ljudi opet pocnu spamat i pricat gluposti i SAD ga gasis!! Treba to napraviti za vrijeme kolokvija kad je meni na forumu ionako dosadno
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:28 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
:shock: Dakle, nakon par dana sljakeraja koji mi se, iskreno, ne da raditi, jos da vam organiziram tulum? :shock: Mozda da se i obucem u kostim rozog zeca i pjevam karaoke? :PP
(ovo zadnje (pjevanje) [b][u]ne[/u][/b] zelite ;))
Dakle, nakon par dana sljakeraja koji mi se, iskreno, ne da raditi, jos da vam organiziram tulum? Mozda da se i obucem u kostim rozog zeca i pjevam karaoke?
(ovo zadnje (pjevanje) ne zelite )
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:46 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]:shock: Dakle, nakon par dana sljakeraja koji mi se, iskreno, ne da raditi, jos da vam organiziram tulum? :shock: Mozda da se i obucem u kostim rozog zeca i pjevam karaoke? :PP
(ovo zadnje (pjevanje) [b][u]ne[/u][/b] zelite ;))[/quote]
Pa da, party!! Kaj to me fali?!
Ak se obuces u rozog zeca, dobis veliku kosaru mrkvica!!! moze?
vsego (napisa): | Dakle, nakon par dana sljakeraja koji mi se, iskreno, ne da raditi, jos da vam organiziram tulum? Mozda da se i obucem u kostim rozog zeca i pjevam karaoke?
(ovo zadnje (pjevanje) ne zelite ) |
Pa da, party!! Kaj to me fali?!
Ak se obuces u rozog zeca, dobis veliku kosaru mrkvica!!! moze?
_________________ Everything happens with a reason!
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol: