Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pocetak sljedeceg semestra?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 68 - 51

PostPostano: 15:06 čet, 11. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]mi po kalendaru imamo 2 tjedna za druge kolokvije i 2 tjedna za završne ispite. A sada, jer je popravni (još uvijek neslužbeno!! :evil: ) uguran u ta zadnja 2 tjedna, mi zapravo imamo 1 tjedan za završne! toliko o pomaganju studentima u tom [i]najkritičnijem[/i] razdoblju[/quote]

jednako kao što smo imali i u prvom semestru. uostalom, preko nečije grbače mora doći do tog prijelaza sa "faks počinje u desetom mjesecu" na "faks počinje u devetom mjesecu"
tihana (napisa):
mi po kalendaru imamo 2 tjedna za druge kolokvije i 2 tjedna za završne ispite. A sada, jer je popravni (još uvijek neslužbeno!! Evil or Very Mad ) uguran u ta zadnja 2 tjedna, mi zapravo imamo 1 tjedan za završne! toliko o pomaganju studentima u tom najkritičnijem razdoblju

jednako kao što smo imali i u prvom semestru. uostalom, preko nečije grbače mora doći do tog prijelaza sa "faks počinje u desetom mjesecu" na "faks počinje u devetom mjesecu"

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
35 = 43 - 8

PostPostano: 15:52 čet, 11. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]jednako kao što smo imali i u prvom semestru. uostalom, preko nečije grbače mora doći do tog prijelaza sa "faks počinje u desetom mjesecu" na "faks počinje u devetom mjesecu"[/quote]
Sve se to moze ublaziti. Recimo Blizzard je spomenuo sasvim postenu korekciju. Da se usmeni odrzi recimo 2.9. a upise se recimo datum 31.8. I onda se ocjene naknadno ubace u sustav.
Meni je jasno da je ovo neprihvatljiva praksa za ubuduce i da je to profesorima pucki receno 'tlaka'. Medjutim smatram da je isto tako neprihvatljivo da se nama popravni trpaju u ista 2 tjedna predvidjena za zavrsne ispite.
Jasno mi je da ce sljedece godine studenti imati duze ljetne rokove zbog pomicanja kalendara nastave, te da ce oni znati na pocetku semestra kada su im rokovi (poznavajuci organizaciju na ovom faksu mozda i nece :P). Ali mi to sve nemamo i trebaju nam se omoguciti popravni ispiti za koje cemo se imati vremena pripremiti.
Milojko (napisa):

Sve se to moze ublaziti. Recimo Blizzard je spomenuo sasvim postenu korekciju. Da se usmeni odrzi recimo 2.9. a upise se recimo datum 31.8. I onda se ocjene naknadno ubace u sustav.
Meni je jasno da je ovo neprihvatljiva praksa za ubuduce i da je to profesorima pucki receno 'tlaka'. Medjutim smatram da je isto tako neprihvatljivo da se nama popravni trpaju u ista 2 tjedna predvidjena za zavrsne ispite.
Jasno mi je da ce sljedece godine studenti imati duze ljetne rokove zbog pomicanja kalendara nastave, te da ce oni znati na pocetku semestra kada su im rokovi (poznavajuci organizaciju na ovom faksu mozda i nece Razz). Ali mi to sve nemamo i trebaju nam se omoguciti popravni ispiti za koje cemo se imati vremena pripremiti.

Zadnja promjena: ivo34; 17:54 čet, 11. 6. 2009; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Skockani :)
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 16:04 čet, 11. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo ovo je jedno sasvim prihvatljivo rjesenje :)
Evo ovo je jedno sasvim prihvatljivo rjesenje Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 51 - 24

PostPostano: 19:11 uto, 23. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na stranu s popravnima, kad bi se mogao očekivati datum početka sljedećeg semestra? Ili to saznajemo tek u osmom/devetom mjesecu? Ne sjećam se više kako je bilo prošle godine.. [img]http://s2.photobucket.com/albums/y29/waterfly89/Smilies/misli.gif[/img]
Na stranu s popravnima, kad bi se mogao očekivati datum početka sljedećeg semestra? Ili to saznajemo tek u osmom/devetom mjesecu? Ne sjećam se više kako je bilo prošle godine..

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 19:15 uto, 23. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mis` da ima negdi na nekom topiku; možda nekakav izvještaj s neke sjednice.

14.9. ;)
Mis` da ima negdi na nekom topiku; možda nekakav izvještaj s neke sjednice.

14.9. Wink

Blizzard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
99 = 112 - 13

PostPostano: 20:00 uto, 23. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lafiel"]Na stranu s popravnima, kad bi se mogao očekivati datum početka sljedećeg semestra? Ili to saznajemo tek u osmom/devetom mjesecu? Ne sjećam se više kako je bilo prošle godine..[/quote]
Ima [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13293]ovdje[/url] sve detaljno objašnjeno :gg:...
Lafiel (napisa):
Na stranu s popravnima, kad bi se mogao očekivati datum početka sljedećeg semestra? Ili to saznajemo tek u osmom/devetom mjesecu? Ne sjećam se više kako je bilo prošle godine..

Ima ovdje sve detaljno objašnjeno Mr Green being very Greeen indeed...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum