Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 2:54 uto, 6. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Taman hoću ići spavati kad vidim ovo. I sad da jos pisem, pa kad da spavam ljudi. Imam ja i drugih poslova. No eto ukratko:
[quote="Anonymous"]Opa!!! Možda zato Steelworkera nema danas. Bilo je lagano pranje mozga? Da neće možda i mišljenje promijenit.[/quote]
Mislim da još nisu zmislili takav deterdžent za pranje :wink: Ali opet što ja znam, ako mi je ispran mozak, onda nisam toga ni svijestan.
[quote="Anonymous"]Zezam se naravno. :wink: Ja vjerujem u Steelworkera, bio je do sada dosljedan i pravedan.[/quote]
Hvala. I'm a STEELWORKER afterall. (Tko je slusao Steva Albinija i skuzio ga zasto je napisao tu pjesmu onda mu je i jasno tko je Steelworker, al vecina vas je valjda prvi put cula za njega, pa zanemarite to kaj pisem o njemu)
[quote="Anonymous"]Nadam se da nije pao pod loš utjecaj. I nadam se da će nas izvijestiti o razgovoru ako nije bio previše intiman i ako se dogodilo nešto što bi moglo zanimati širu studentsku populaciju.[/quote]
Hmm... nisam znal da bi neki događaj oko mne mogao zanimati širu studensku javnost. Pa kaj sam tak popularan? :wink: :lol:
No uglavnom da skratim, pa da idem spavati. Kratke crte (kak sam ja otprilike shvatio):
Kolega Bezjak smatra da ne treba svakome pojedinacno odgovarati na sva pitanja kojima ga obasipaju. I ja se tu slazem. I mislim da se na njih treba odgovoriti objavljivanjem na jednom mjestu SVIH dokumenata koji su vezani za donosenje proracuna SZ-a. On tvrdi da je to objevljeno. Ja tvrdim da nije. I kad sam mu za primjer rekao rezultate natjecajne komisije, on je rekao da su oni u ministarstvu, da su tajni i da idemo njih trazit. I sad da ne duljim sa ostalim takvim slicnim stvarima (budem sutra, ak nađem cajta) samo bi se osvrnuo na jos jednu po meni vaznu stvar. Kako sam ja shvatio kolega Bezjak smatra da kada on kao predsjednik SZ-a donese neku odluku, onda se mi s njom trebamo složiti. A ja se s tim ne slazem, ja mislim da se ne moram sloziti (no naravno mislim da ju moram postivati jer je takav zakon, inace imamo bezvlađe). Nemojte krivo shvatiti, on se slaze da mi imamo pravo na svoje misljenje koje moze biti u suprotnosti sa njegovom odlukom, ali se ipak po njemu moramo sloziti s njim. Al opet, po meni se ne moramo sloziti. A (opet po meni) ako se vecina ne slaže onda ima cijeli mehanizam koji omogucava da se smjeni covjeka ili skupinu ljudi koji donose takve odluke. Ne mislim sad samo na SZ, nego na sve slicne(sirok pojam) organizacije. (ove zadnje 2 recenice nisu iz nase rasprave nego su mi sad izasle iz glave). No dobro, ja sam zakljucio da on smatra, tj. bar je mene tako uvjeravao da su svi prigovori prema njemu zapravo pokusaj da mu se remeti posao koji zeli obaviti i da sada zbog strke oko proracuna se ne moze toliko posvetiti drugim stvarima. Ja sam ga onda opet podsjetio da se te strke moze rijesiti tako da podastre sve dokumente i objasni da (kak on tvrdi) nije nis kriv i sve je u redu s proracunom, a on je rekao da se i zbog toga (objasnjavanja) opet ne bi mogao posvetiti drugim stvarima koje zeli napraviti u SZ-u. Ali ja opet smatram da je on duzan to objasniti svima (ne pojedinacno, nego najednom javnom mjestu) jer mislim svi smo mi studenti (kak i sam veli "po zakonu") clanovi studenskog zbora. A njegovi argumenti da zasto onda se tako ne ponasaju neki drugi ljudi na slicnim pozicijama me nije uvjerio jer bez obzira sto ne treba odgovaratina svaki mali prigovor, jer onda stvarno ne bi mogao nista napraviti, ovo ipak nije mali prigovor i jako puno studenata (bar po meni) nije zadovoljno proracunom i ima isti prigovor.
Eto i tak smo mi stajali 40 min i raspravljali, svaki na svojoj poziciji i nismo se pomakli s njih. I onda sam jos zbog toga zakasnio 10 min na sastanak sa nasim stovanim :bow: adminom. Sorry :wink: .
Na kraju i nisam bio jako kratak. A kad cu sad spavat. C,c,c...
Taman hoću ići spavati kad vidim ovo. I sad da jos pisem, pa kad da spavam ljudi. Imam ja i drugih poslova. No eto ukratko:
Anonymous (napisa): | Opa!!! Možda zato Steelworkera nema danas. Bilo je lagano pranje mozga? Da neće možda i mišljenje promijenit. |
Mislim da još nisu zmislili takav deterdžent za pranje Ali opet što ja znam, ako mi je ispran mozak, onda nisam toga ni svijestan.
Anonymous (napisa): | Zezam se naravno. Ja vjerujem u Steelworkera, bio je do sada dosljedan i pravedan. |
Hvala. I'm a STEELWORKER afterall. (Tko je slusao Steva Albinija i skuzio ga zasto je napisao tu pjesmu onda mu je i jasno tko je Steelworker, al vecina vas je valjda prvi put cula za njega, pa zanemarite to kaj pisem o njemu)
Anonymous (napisa): | Nadam se da nije pao pod loš utjecaj. I nadam se da će nas izvijestiti o razgovoru ako nije bio previše intiman i ako se dogodilo nešto što bi moglo zanimati širu studentsku populaciju. |
Hmm... nisam znal da bi neki događaj oko mne mogao zanimati širu studensku javnost. Pa kaj sam tak popularan?
No uglavnom da skratim, pa da idem spavati. Kratke crte (kak sam ja otprilike shvatio):
Kolega Bezjak smatra da ne treba svakome pojedinacno odgovarati na sva pitanja kojima ga obasipaju. I ja se tu slazem. I mislim da se na njih treba odgovoriti objavljivanjem na jednom mjestu SVIH dokumenata koji su vezani za donosenje proracuna SZ-a. On tvrdi da je to objevljeno. Ja tvrdim da nije. I kad sam mu za primjer rekao rezultate natjecajne komisije, on je rekao da su oni u ministarstvu, da su tajni i da idemo njih trazit. I sad da ne duljim sa ostalim takvim slicnim stvarima (budem sutra, ak nađem cajta) samo bi se osvrnuo na jos jednu po meni vaznu stvar. Kako sam ja shvatio kolega Bezjak smatra da kada on kao predsjednik SZ-a donese neku odluku, onda se mi s njom trebamo složiti. A ja se s tim ne slazem, ja mislim da se ne moram sloziti (no naravno mislim da ju moram postivati jer je takav zakon, inace imamo bezvlađe). Nemojte krivo shvatiti, on se slaze da mi imamo pravo na svoje misljenje koje moze biti u suprotnosti sa njegovom odlukom, ali se ipak po njemu moramo sloziti s njim. Al opet, po meni se ne moramo sloziti. A (opet po meni) ako se vecina ne slaže onda ima cijeli mehanizam koji omogucava da se smjeni covjeka ili skupinu ljudi koji donose takve odluke. Ne mislim sad samo na SZ, nego na sve slicne(sirok pojam) organizacije. (ove zadnje 2 recenice nisu iz nase rasprave nego su mi sad izasle iz glave). No dobro, ja sam zakljucio da on smatra, tj. bar je mene tako uvjeravao da su svi prigovori prema njemu zapravo pokusaj da mu se remeti posao koji zeli obaviti i da sada zbog strke oko proracuna se ne moze toliko posvetiti drugim stvarima. Ja sam ga onda opet podsjetio da se te strke moze rijesiti tako da podastre sve dokumente i objasni da (kak on tvrdi) nije nis kriv i sve je u redu s proracunom, a on je rekao da se i zbog toga (objasnjavanja) opet ne bi mogao posvetiti drugim stvarima koje zeli napraviti u SZ-u. Ali ja opet smatram da je on duzan to objasniti svima (ne pojedinacno, nego najednom javnom mjestu) jer mislim svi smo mi studenti (kak i sam veli "po zakonu") clanovi studenskog zbora. A njegovi argumenti da zasto onda se tako ne ponasaju neki drugi ljudi na slicnim pozicijama me nije uvjerio jer bez obzira sto ne treba odgovaratina svaki mali prigovor, jer onda stvarno ne bi mogao nista napraviti, ovo ipak nije mali prigovor i jako puno studenata (bar po meni) nije zadovoljno proracunom i ima isti prigovor.
Eto i tak smo mi stajali 40 min i raspravljali, svaki na svojoj poziciji i nismo se pomakli s njih. I onda sam jos zbog toga zakasnio 10 min na sastanak sa nasim stovanim adminom. Sorry .
Na kraju i nisam bio jako kratak. A kad cu sad spavat. C,c,c...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:34 pon, 19. 5. 2003 Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori |
|
|
Ivančice budući da si sada službeno glasnogovornica SUMAe možda možeš odgovoritit na ova pitanja neodgovorena pitanja.
[quote="anavi"]1. da li smo stvarno dobili novce jer smo ih zasluzili- ono projetkti su vrhunski i tako to
2. ako jesmo onda zasto davat drugima
3. ako nismo zasto davat drugima koji zele noovce za jednako 'los' projekt kao i nas
4. ako nismo, trebali bi se odrec nekolko tisuca kn za projekte koji su objektivno trebali dobit a nisu radi 18 000 kn koji su otisli zna se di[/quote]
[quote="anavi"]da li netko zna koliko je tocno novaca potroseno za organizaciju na ŠTIH-a 2003 ?[/quote]
[quote="vsego"]Studentski forum kojeg vode, odrzavaju, administriraju i cenzuriraju studenti.
Jasno mi je da je tada bilo prekasno da se predlozi jos jedan projekt koji bi bio nesto takvo. Ono sto mene zanima:
1. Sto cijenjeno vodstvo SUMAe misli o tom prijedlogu?
2. Planiraju li neku konkretnu akciju po tom pitanju?
[/quote]
[quote="Nesi"]evo, mene zanima kako ćete vi to potrošiti i kako mi možemo znati na što je točno novac otišao?[/quote]
[quote="buntovnik"]Ne, meni nije krivo što ste ih dobili, ali me samo zanima, gdje će taj silni novac otići.
Hoćete li s njim možda napraviti išta korisno? Hoće li novi broj Limesa izaći?
Hoćete li štampati novu brošuricu sa brucoše koja će možda i ličiti na nešto?
Ono što mene zanima, a vjerujem i većinu Forumaša, je "Hoćemo li mi saznati gdje je taj novac otišao?"
Ili će i ta svota misteriozno nestati i pojaviti se na nekom privatnom računu?
A koji su to, molim te, materijalni troškovi?
Što vi plaćate? Kome? Pristup na net? Prostoriju? Nešto treće? 1. Kako ćemo mi saznati na ŠTO je taj novac otišao? 2. Koji su to materijalni troškovi SUME? 3. Tko je odgovoran za taj novac?[/quote]
[quote="vsego"] U cemu je problem s javnom diskusijom?[/quote]
[quote="Nesi"]hoće li ti izvještaji moći biti na uvid svima?[/quote]
[quote="vsego"]Da dodam na listu pitanja:
1. Gdje se mogu vidjeti par puta spomenuti "financijski izvjestaji"? Samo u Sobi 102 (ako i tamo) ili ima i negdje javno (npr. na webu)?
2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana)
odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla...[/quote]
[quote="buntovnik"]Samo pričate o tome kako prije niste imali novaca, ok, sad ih imate, GDJE će se to potrošiti? Kako MI možemo i budemo znali da se taj novac zbilja potrošio na to što ćete (ako ćete) reći, a ne da ispari bez traga?
Kako to da još nitko nije dematirao glasinu da je vaš vrli tajnik, Petar Bezjak, nekim čudnim stjecajem okolnosti dobio puno love na svoj osobni račun (od novaca SZ zagrebačkog sveučilista)? I on je SUMA-š, zar ne? Što onda ne perete ljagu sa svih?[/quote]
[quote="buntovnik"]Hoćemo li mi ikada vidjeti neke račune? Hoćemo li ikada znati na što je potrošeno tih 60000 KN?[/quote]
Ivančice budući da si sada službeno glasnogovornica SUMAe možda možeš odgovoritit na ova pitanja neodgovorena pitanja.
anavi (napisa): | 1. da li smo stvarno dobili novce jer smo ih zasluzili- ono projetkti su vrhunski i tako to
2. ako jesmo onda zasto davat drugima
3. ako nismo zasto davat drugima koji zele noovce za jednako 'los' projekt kao i nas
4. ako nismo, trebali bi se odrec nekolko tisuca kn za projekte koji su objektivno trebali dobit a nisu radi 18 000 kn koji su otisli zna se di |
anavi (napisa): | da li netko zna koliko je tocno novaca potroseno za organizaciju na ŠTIH-a 2003 ? |
vsego (napisa): | Studentski forum kojeg vode, odrzavaju, administriraju i cenzuriraju studenti.
Jasno mi je da je tada bilo prekasno da se predlozi jos jedan projekt koji bi bio nesto takvo. Ono sto mene zanima:
1. Sto cijenjeno vodstvo SUMAe misli o tom prijedlogu?
2. Planiraju li neku konkretnu akciju po tom pitanju?
|
Nesi (napisa): | evo, mene zanima kako ćete vi to potrošiti i kako mi možemo znati na što je točno novac otišao? |
buntovnik (napisa): | Ne, meni nije krivo što ste ih dobili, ali me samo zanima, gdje će taj silni novac otići.
Hoćete li s njim možda napraviti išta korisno? Hoće li novi broj Limesa izaći?
Hoćete li štampati novu brošuricu sa brucoše koja će možda i ličiti na nešto?
Ono što mene zanima, a vjerujem i većinu Forumaša, je "Hoćemo li mi saznati gdje je taj novac otišao?"
Ili će i ta svota misteriozno nestati i pojaviti se na nekom privatnom računu?
A koji su to, molim te, materijalni troškovi?
Što vi plaćate? Kome? Pristup na net? Prostoriju? Nešto treće? 1. Kako ćemo mi saznati na ŠTO je taj novac otišao? 2. Koji su to materijalni troškovi SUME? 3. Tko je odgovoran za taj novac? |
vsego (napisa): | U cemu je problem s javnom diskusijom? |
Nesi (napisa): | hoće li ti izvještaji moći biti na uvid svima? |
vsego (napisa): | Da dodam na listu pitanja:
1. Gdje se mogu vidjeti par puta spomenuti "financijski izvjestaji"? Samo u Sobi 102 (ako i tamo) ili ima i negdje javno (npr. na webu)?
2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana)
odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla... |
buntovnik (napisa): | Samo pričate o tome kako prije niste imali novaca, ok, sad ih imate, GDJE će se to potrošiti? Kako MI možemo i budemo znali da se taj novac zbilja potrošio na to što ćete (ako ćete) reći, a ne da ispari bez traga?
Kako to da još nitko nije dematirao glasinu da je vaš vrli tajnik, Petar Bezjak, nekim čudnim stjecajem okolnosti dobio puno love na svoj osobni račun (od novaca SZ zagrebačkog sveučilista)? I on je SUMA-š, zar ne? Što onda ne perete ljagu sa svih? |
buntovnik (napisa): | Hoćemo li mi ikada vidjeti neke račune? Hoćemo li ikada znati na što je potrošeno tih 60000 KN? |
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 21:24 pon, 19. 5. 2003 Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori |
|
|
[quote="color"][quote="Ivančica"][quote="color"]...[/quote]
Zar da opet odgovaram na ista pitanja? Pa di si bio ti do sad?
Mislim da nema smisla ponovno sve to prolaziti...[/quote]
OK. Mada mislim da ima pitanja na koja nisi odgovorila. Imaš pravo nema više smisla.[/quote]
Ali, Color, [b]imalo je smisla[/b] jos jednom proci kroz raspravu i povaditi neodgovorena pitanja (pritom mislim neodgovorena od strane glasnogovornice SUMA-e, jer su na mnoga pitanja zapravo odgovorili drugi objavljivanjem analiza i dodatnih informacija). Slalom koji je Ivancica izvela, a cilj ovdje nije bio zaobici stapove nego nezgodna pitanja, je bio naprosto fantastican!! Ma koja Janica... ;)
color (napisa): | Ivančica (napisa): |
Zar da opet odgovaram na ista pitanja? Pa di si bio ti do sad?
Mislim da nema smisla ponovno sve to prolaziti... |
OK. Mada mislim da ima pitanja na koja nisi odgovorila. Imaš pravo nema više smisla. |
Ali, Color, imalo je smisla jos jednom proci kroz raspravu i povaditi neodgovorena pitanja (pritom mislim neodgovorena od strane glasnogovornice SUMA-e, jer su na mnoga pitanja zapravo odgovorili drugi objavljivanjem analiza i dodatnih informacija). Slalom koji je Ivancica izvela, a cilj ovdje nije bio zaobici stapove nego nezgodna pitanja, je bio naprosto fantastican!! Ma koja Janica...
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:18 uto, 20. 5. 2003 Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori |
|
|
[quote="Guest"]
Ali, Color, [b]imalo je smisla[/b] jos jednom proci kroz raspravu i povaditi neodgovorena pitanja (pritom mislim neodgovorena od strane glasnogovornice SUMA-e, jer su na mnoga pitanja zapravo odgovorili drugi objavljivanjem analiza i dodatnih informacija).[/quote]
... točno... imalo je smisla ... zbog toga sam napravio prvi post (mislim na ovaj sa neodgovorenim pitanjima)... :wink:
[quote="Guest"]
Slalom koji je Ivancica izvela, a cilj ovdje nije bio zaobici stapove nego nezgodna pitanja, je bio naprosto fantastican!! Ma koja Janica... ;)[/quote]
... tako je ...zbog ove vještine :roll: više nema smisla... a i ništa se očito ne može promjeniti...:wink:
Guest (napisa): |
Ali, Color, imalo je smisla jos jednom proci kroz raspravu i povaditi neodgovorena pitanja (pritom mislim neodgovorena od strane glasnogovornice SUMA-e, jer su na mnoga pitanja zapravo odgovorili drugi objavljivanjem analiza i dodatnih informacija). |
... točno... imalo je smisla ... zbog toga sam napravio prvi post (mislim na ovaj sa neodgovorenim pitanjima)...
Guest (napisa): |
Slalom koji je Ivancica izvela, a cilj ovdje nije bio zaobici stapove nego nezgodna pitanja, je bio naprosto fantastican!! Ma koja Janica...  |
... tako je ...zbog ove vještine više nema smisla... a i ništa se očito ne može promjeniti...
|
|
[Vrh] |
|
|