Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

vrućine
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
11 = 19 - 8

PostPostano: 9:25 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Pa moglo bi se to i tako objasniti. Naime, ovog ljeta ih je poginulo negdje oko 17. Ja ne znam šta je s tim Česima...[/quote]

Igraju se... Izlaze na more prije bure i prije nevera u malim camcima, sto ne bi ni u ludilu trebalo, i onda stradaju... I bila je nedavno jedna stvarno blesava nesreca, nisam siguran da li je bio Ceh u pitanju, ali stranac je. Tip je isao impresionirati curu i u preplitko je skocio na glavu s rukama na ledjima. Zavrsio je u komi...
Anđelčić (napisa):
Pa moglo bi se to i tako objasniti. Naime, ovog ljeta ih je poginulo negdje oko 17. Ja ne znam šta je s tim Česima...

Igraju se... Izlaze na more prije bure i prije nevera u malim camcima, sto ne bi ni u ludilu trebalo, i onda stradaju... I bila je nedavno jedna stvarno blesava nesreca, nisam siguran da li je bio Ceh u pitanju, ali stranac je. Tip je isao impresionirati curu i u preplitko je skocio na glavu s rukama na ledjima. Zavrsio je u komi...

Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 14:33 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisu mi Česi suviše simpatični, ali žao mi ih je. Možda da organiziramo neku pratnju za njih kad prijeđu granicu? :lol:
Nisu mi Česi suviše simpatični, ali žao mi ih je. Možda da organiziramo neku pratnju za njih kad prijeđu granicu? Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:16 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Pazite da ova rasprava ne preraste u ksenofobiju...[/color] :?

Ljudi cesto nemaju razumijevanja za opasnosti koje ne razumiju, tj. s kojima se (jos) nisu sreli. :( Tipican primjer je onaj koji se nasetavao s curom oko natpisa "oprez - mine" i ostao bez (cini mi se) noge. :(

Sjecam se kad sam bio u Irskoj, na cliffovima prema Atlantiku, bila je nezanemarivna kolicina ljudi koji su isli [b]stati[/b] na rub da bi gledali dolje (puse solidno jak vjetar, a do dolje ima 150-200 metara; ovisi gdje ste). :wall: Vecina je ipak puzila po podu i tako se nalukivala preko ruba... :gg:

Ali ovo sve skupa vec dugo nema veze s ljetnim vrucinama... :|
Pazite da ova rasprava ne preraste u ksenofobiju... Confused

Ljudi cesto nemaju razumijevanja za opasnosti koje ne razumiju, tj. s kojima se (jos) nisu sreli. Sad Tipican primjer je onaj koji se nasetavao s curom oko natpisa "oprez - mine" i ostao bez (cini mi se) noge. Sad

Sjecam se kad sam bio u Irskoj, na cliffovima prema Atlantiku, bila je nezanemarivna kolicina ljudi koji su isli stati na rub da bi gledali dolje (puse solidno jak vjetar, a do dolje ima 150-200 metara; ovisi gdje ste). Brick wall Vecina je ipak puzila po podu i tako se nalukivala preko ruba... Mr Green being very Greeen indeed

Ali ovo sve skupa vec dugo nema veze s ljetnim vrucinama... Neutral

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 16:11 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sorry, evo natrag na temu... Baš je danas lijep dan, nakon onih silnih kišurina opet imam feeling da je ljeto :)
Sorry, evo natrag na temu... Baš je danas lijep dan, nakon onih silnih kišurina opet imam feeling da je ljeto Smile

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 16:16 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može još malo :OT: ? Čemu ta reklama za M. Mansona?
Može još malo Off-topic ? Čemu ta reklama za M. Mansona?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:25 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Može još malo :OT: ? Čemu ta reklama za M. Mansona?[/quote]

:OT: Razlikuj reklamu i demantij (pre)velikog broja dezinformacija koje neki krugovi sire. :roll:
Anđelčić (napisa):
Može još malo Off-topic ? Čemu ta reklama za M. Mansona?

Off-topic Razlikuj reklamu i demantij (pre)velikog broja dezinformacija koje neki krugovi sire. Rolling Eyes

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 16:38 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Aha, ok onda :lol:
Aha, ok onda Laughing

[Vrh]
decec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 19:26 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovaj,ispričavam se što prekidam raspravu,imam pitanje za vsegu:

ideš li ti na koncert u pulu?

danas sam čuo na radiju dežurne dušebrižnike,kako pozivaju ljude da u vrijeme koncerta dođu u katedralu na molitveno bdijenje,i mole se i za njihove duše i tralalala...

neću previše komentirat,ali takvo nametanje stavova je degutantno,s tim da bi bilo bolje da najprije očiste trash u brezovici za početak,a i da uzmu u obzir da nisu svi rimokatolici,vjernici,te da uglavnom idu odrasle osobe.

tko želi ići neka ode,tko ne-nitko nikoga ne prisiljavalja.

ONTOPIC:

kod nas ej bio zamijećen morski pas ovog ljeta,možda ste i čitali.
no,mene to nije omelo da se iskupam do mile volje.
naravno,uvijek sam u moru u blizini frendova,a na plaži mora ostati netko čuvati stvari,jer su jednom frendu bili maznuli ključeve od auta...

e ljudi moji,koji su to onda problemi kad vam se to dogodi. ne želite znat.
pogotovo ako je već 21 navečer u nedelju i vi ste daleko,daleko,iza devet sela... :roll:
ovaj,ispričavam se što prekidam raspravu,imam pitanje za vsegu:

ideš li ti na koncert u pulu?

danas sam čuo na radiju dežurne dušebrižnike,kako pozivaju ljude da u vrijeme koncerta dođu u katedralu na molitveno bdijenje,i mole se i za njihove duše i tralalala...

neću previše komentirat,ali takvo nametanje stavova je degutantno,s tim da bi bilo bolje da najprije očiste trash u brezovici za početak,a i da uzmu u obzir da nisu svi rimokatolici,vjernici,te da uglavnom idu odrasle osobe.

tko želi ići neka ode,tko ne-nitko nikoga ne prisiljavalja.

ONTOPIC:

naravno,uvijek sam u moru u blizini frendova,a na plaži mora ostati netko čuvati stvari,jer su jednom frendu bili maznuli ključeve od auta...

e ljudi moji,koji su to onda problemi kad vam se to dogodi. ne želite znat.
pogotovo ako je već 21 navečer u nedelju i vi ste daleko,daleko,iza devet sela... Rolling Eyes

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 20:45 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sinusan"]kod nas ej bio zamijećen morski pas ovog ljeta,možda ste i čitali.
[/quote]

Ok, taj morski pas je pricica za koju ne postoji dokaz. Prvo ga je vidio ribolovac kod Pule, gdje je navodno bijela psina proplivala ispod njega. Da je to bila psina, taj poslije najvjerojatnije ne bi dao izjavu za novine. I sam je rekao da nije dobro vidio i da se uspanicio. Dakle mogao je bili i delfin. :-)

Poslije je vidjen na Kvarneru, opet nije snimljen... A ima i domacih morskih pasa koji su bezopasni... Tako da to nije nikakav problem, po onome sto znam. A imao sam kontakata s ljudima koji su radili na tome.

Dobra je fora bila u Bakru (da mi je vidjeti optimista koji se tamo kupa nakon koksare), pojavila se sabljarka i ljudi su se bojali uci u vodu da ih ne bi probola! :twisted:
sinusan (napisa):

Ok, taj morski pas je pricica za koju ne postoji dokaz. Prvo ga je vidio ribolovac kod Pule, gdje je navodno bijela psina proplivala ispod njega. Da je to bila psina, taj poslije najvjerojatnije ne bi dao izjavu za novine. I sam je rekao da nije dobro vidio i da se uspanicio. Dakle mogao je bili i delfin. Smile

Poslije je vidjen na Kvarneru, opet nije snimljen... A ima i domacih morskih pasa koji su bezopasni... Tako da to nije nikakav problem, po onome sto znam. A imao sam kontakata s ljudima koji su radili na tome.

Dobra je fora bila u Bakru (da mi je vidjeti optimista koji se tamo kupa nakon koksare), pojavila se sabljarka i ljudi su se bojali uci u vodu da ih ne bi probola! Twisted Evil

Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 10:28 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sinusan"]kod nas ej bio zamijećen morski pas ovog ljeta,možda ste i čitali.
no,mene to nije omelo da se iskupam do mile volje.[/quote]

Ja sam kampirao u Puli nekoliko dana u drugoj polovici srpnja usprkos dojavama o najezdi crnih udovica i kupao se iako su novine pisale o morskom psu. Srećom, nisam doživio susret ni s jednom od te dvije vrste i evo me natrag živog i zdravog. :D
sinusan (napisa):

Ja sam kampirao u Puli nekoliko dana u drugoj polovici srpnja usprkos dojavama o najezdi crnih udovica i kupao se iako su novine pisale o morskom psu. Srećom, nisam doživio susret ni s jednom od te dvije vrste i evo me natrag živog i zdravog. Very Happy

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 10:34 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja u slavoniji i tu samo pljusti povremeni pljusak sto mi pomalo pase ali ne pase mojim kukuruzima koji su bas propali tako da ove godine nema kukuruznog brasna a ni pecenjaka smrc smrc..... :cry:
ja u slavoniji i tu samo pljusti povremeni pljusak sto mi pomalo pase ali ne pase mojim kukuruzima koji su bas propali tako da ove godine nema kukuruznog brasna a ni pecenjaka smrc smrc..... Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 12:15 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nadam se samo da u 10. mjesecu neće ugrijati do +30... Onda će nafrljiti onu klimu na 18 pa ću se opet prehladiti...
Nadam se samo da u 10. mjesecu neće ugrijati do +30... Onda će nafrljiti onu klimu na 18 pa ću se opet prehladiti...

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 11:23 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

aaaaaaaaaaaaaaaaa jedva disem:P
jel se ko kupo na bundeku
cujem da nema komaraca
he he he :P
:lol:
malo bi se rashladila a mozda na kraju odem na svetu janu :P
aaaaaaaaaaaaaaaaa jedva disem:P
jel se ko kupo na bundeku
cujem da nema komaraca
he he he Razz
Laughing
malo bi se rashladila a mozda na kraju odem na svetu janu Razz

Albert Einstein

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:36 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajd zamisli mene budale. Ja ti od glavnogf kolodvora odem pjesice do faksa i sad mi se malo vrti u glavi. Koji sam ja kreten. A vani +40.
Ja cu najvjerojatnije na Kupu doma. 8)
Ajd zamisli mene budale. Ja ti od glavnogf kolodvora odem pjesice do faksa i sad mi se malo vrti u glavi. Koji sam ja kreten. A vani +40.
Ja cu najvjerojatnije na Kupu doma. Cool

Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 12:11 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam se prosli tjedan uspio dokopati mora... Bilo je presavrseno, a sada cekam ovo zahladnjenje krajem tjedna...

Bundek me nimalo ne privlaci, nekako je prevelik protok ljudi kroz njega, a izmjena vode premala... Tako da radje ne bih...
Ja sam se prosli tjedan uspio dokopati mora... Bilo je presavrseno, a sada cekam ovo zahladnjenje krajem tjedna...

Bundek me nimalo ne privlaci, nekako je prevelik protok ljudi kroz njega, a izmjena vode premala... Tako da radje ne bih...

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:05 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Ja sam se prosli tjedan uspio dokopati mora... Bilo je presavrseno...[/quote]
:cry: I ja bi na more, samo, kad ova ludnica na faksu prođe.

[quote="bnikola"] izmjena vode premala... Tako da radje ne bih...[/quote]
A čuj, to ti je sada popularno mjesto za izaći prek dana, a i još samo Bog zna što ćeš naći u vodi. :roll:
bnikola (napisa):
Ja sam se prosli tjedan uspio dokopati mora... Bilo je presavrseno...

Crying or Very sad I ja bi na more, samo, kad ova ludnica na faksu prođe.

bnikola (napisa):
izmjena vode premala... Tako da radje ne bih...

A čuj, to ti je sada popularno mjesto za izaći prek dana, a i još samo Bog zna što ćeš naći u vodi. Rolling Eyes

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 7 - 3

PostPostano: 13:31 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovim putem želim javno zahvaliti svojoj mami i tati jer su mi omogućili da već nekoliko godina uživam u blagodatima klime.... :duda:

jedini je problemčić što se onda, uvjerena da vani ipak nije toliko vruće (jer je kod mene 21), neadekvatno obučem i onda lijem znoj po tramvajima.
ovim putem želim javno zahvaliti svojoj mami i tati jer su mi omogućili da već nekoliko godina uživam u blagodatima klime.... Ocu duuuduuuuu!

jedini je problemčić što se onda, uvjerena da vani ipak nije toliko vruće (jer je kod mene 21), neadekvatno obučem i onda lijem znoj po tramvajima.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 15:06 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

e ljudi moji ja sam čuo i da je more postalo pretoplo je dan sam bio poršlu subotuna moru i more je bilo baš na idealnoj temperturi za kupanje ( 19-20 stupnjeva)... ali se već previše ugrijalo i more... sad sam tužan :cry:

ovdje u zg su vrućine stvarno nepodnošljive... ja nemogu više tako... a na bundek neću ić jer je već neko rekao da je previše ljudi i premalo izmjene vode u njemu, a neda mi se kupati u takvoj vodi... tuš je majka za mene sada
e ljudi moji ja sam čuo i da je more postalo pretoplo je dan sam bio poršlu subotuna moru i more je bilo baš na idealnoj temperturi za kupanje ( 19-20 stupnjeva)... ali se već previše ugrijalo i more... sad sam tužan Crying or Very sad

ovdje u zg su vrućine stvarno nepodnošljive... ja nemogu više tako... a na bundek neću ić jer je već neko rekao da je previše ljudi i premalo izmjene vode u njemu, a neda mi se kupati u takvoj vodi... tuš je majka za mene sada

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 15:08 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dabrica"]ovim putem želim javno zahvaliti svojoj mami i tati jer su mi omogućili da već nekoliko godina uživam u blagodatima klime.... :duda:

jedini je problemčić što se onda, uvjerena da vani ipak nije toliko vruće (jer je kod mene 21), neadekvatno obučem i onda lijem znoj po tramvajima.[/quote]

da imam i ja doma klimu ali to mi bas previse ne pomaze jer me doma skoro pa i nema stalno sam po knjiznicama ili na faksu i pitam se zasto rok mora biti bas u vrijeme najvecih vrucina uzasssssssssssss
ja vise ne mogu

@andreao ja sam jucer bila na Kupi i bilo je super ali prekratko je trajalo uh uh
danas mislim na SV.Janu
ovo je neizdrzivo
jedva cekam planinu i slobodne dane uh uh
Dabrica (napisa):
ovim putem želim javno zahvaliti svojoj mami i tati jer su mi omogućili da već nekoliko godina uživam u blagodatima klime.... Ocu duuuduuuuu!

da imam i ja doma klimu ali to mi bas previse ne pomaze jer me doma skoro pa i nema stalno sam po knjiznicama ili na faksu i pitam se zasto rok mora biti bas u vrijeme najvecih vrucina uzasssssssssssss
ja vise ne mogu

@andreao ja sam jucer bila na Kupi i bilo je super ali prekratko je trajalo uh uh
danas mislim na SV.Janu
ovo je neizdrzivo
jedva cekam planinu i slobodne dane uh uh

Albert Einstein

[Vrh]
tp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

78 = 91 - 13

PostPostano: 15:38 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da je vrijeme izvsno. Ljeto je i mora biti toplo.

Suosjecam sa ljudima koji rade na otvorenom ili sa seljacima kojima treba kisa za poljoprivredu, ali kad vidim ljude kako se zale samo zato jer im je vruce u ovo doba godine pomalo mi je drago da se pate.
Pri tome ne mislim naravno na bolesnike, nego na one koji ne shvacaju da nisu oni centar svijeta da bi se vrijeme mijenjalo prema njihovim raspolozenjima sa dopustenim odstupanjem +-1°C.
Ja mislim da je vrijeme izvsno. Ljeto je i mora biti toplo.

Suosjecam sa ljudima koji rade na otvorenom ili sa seljacima kojima treba kisa za poljoprivredu, ali kad vidim ljude kako se zale samo zato jer im je vruce u ovo doba godine pomalo mi je drago da se pate.
Pri tome ne mislim naravno na bolesnike, nego na one koji ne shvacaju da nisu oni centar svijeta da bi se vrijeme mijenjalo prema njihovim raspolozenjima sa dopustenim odstupanjem +-1°C.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Stranica 7 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum