Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 9:25 pet, 19. 8. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anđelčić"]Pa moglo bi se to i tako objasniti. Naime, ovog ljeta ih je poginulo negdje oko 17. Ja ne znam šta je s tim Česima...[/quote]
Igraju se... Izlaze na more prije bure i prije nevera u malim camcima, sto ne bi ni u ludilu trebalo, i onda stradaju... I bila je nedavno jedna stvarno blesava nesreca, nisam siguran da li je bio Ceh u pitanju, ali stranac je. Tip je isao impresionirati curu i u preplitko je skocio na glavu s rukama na ledjima. Zavrsio je u komi...
Anđelčić (napisa): | Pa moglo bi se to i tako objasniti. Naime, ovog ljeta ih je poginulo negdje oko 17. Ja ne znam šta je s tim Česima... |
Igraju se... Izlaze na more prije bure i prije nevera u malim camcima, sto ne bi ni u ludilu trebalo, i onda stradaju... I bila je nedavno jedna stvarno blesava nesreca, nisam siguran da li je bio Ceh u pitanju, ali stranac je. Tip je isao impresionirati curu i u preplitko je skocio na glavu s rukama na ledjima. Zavrsio je u komi...
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:16 pet, 19. 8. 2005 Naslov: |
|
|
[color=darkred]Pazite da ova rasprava ne preraste u ksenofobiju...[/color] :?
Ljudi cesto nemaju razumijevanja za opasnosti koje ne razumiju, tj. s kojima se (jos) nisu sreli. :( Tipican primjer je onaj koji se nasetavao s curom oko natpisa "oprez - mine" i ostao bez (cini mi se) noge. :(
Sjecam se kad sam bio u Irskoj, na cliffovima prema Atlantiku, bila je nezanemarivna kolicina ljudi koji su isli [b]stati[/b] na rub da bi gledali dolje (puse solidno jak vjetar, a do dolje ima 150-200 metara; ovisi gdje ste). :wall: Vecina je ipak puzila po podu i tako se nalukivala preko ruba... :gg:
Ali ovo sve skupa vec dugo nema veze s ljetnim vrucinama... :|
Pazite da ova rasprava ne preraste u ksenofobiju...
Ljudi cesto nemaju razumijevanja za opasnosti koje ne razumiju, tj. s kojima se (jos) nisu sreli. Tipican primjer je onaj koji se nasetavao s curom oko natpisa "oprez - mine" i ostao bez (cini mi se) noge.
Sjecam se kad sam bio u Irskoj, na cliffovima prema Atlantiku, bila je nezanemarivna kolicina ljudi koji su isli stati na rub da bi gledali dolje (puse solidno jak vjetar, a do dolje ima 150-200 metara; ovisi gdje ste). Vecina je ipak puzila po podu i tako se nalukivala preko ruba...
Ali ovo sve skupa vec dugo nema veze s ljetnim vrucinama...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
decec Forumaš(ica)

|
Postano: 19:26 pet, 19. 8. 2005 Naslov: |
|
|
ovaj,ispričavam se što prekidam raspravu,imam pitanje za vsegu:
ideš li ti na koncert u pulu?
danas sam čuo na radiju dežurne dušebrižnike,kako pozivaju ljude da u vrijeme koncerta dođu u katedralu na molitveno bdijenje,i mole se i za njihove duše i tralalala...
neću previše komentirat,ali takvo nametanje stavova je degutantno,s tim da bi bilo bolje da najprije očiste trash u brezovici za početak,a i da uzmu u obzir da nisu svi rimokatolici,vjernici,te da uglavnom idu odrasle osobe.
tko želi ići neka ode,tko ne-nitko nikoga ne prisiljavalja.
ONTOPIC:
kod nas ej bio zamijećen morski pas ovog ljeta,možda ste i čitali.
no,mene to nije omelo da se iskupam do mile volje.
naravno,uvijek sam u moru u blizini frendova,a na plaži mora ostati netko čuvati stvari,jer su jednom frendu bili maznuli ključeve od auta...
e ljudi moji,koji su to onda problemi kad vam se to dogodi. ne želite znat.
pogotovo ako je već 21 navečer u nedelju i vi ste daleko,daleko,iza devet sela... :roll:
ovaj,ispričavam se što prekidam raspravu,imam pitanje za vsegu:
ideš li ti na koncert u pulu?
danas sam čuo na radiju dežurne dušebrižnike,kako pozivaju ljude da u vrijeme koncerta dođu u katedralu na molitveno bdijenje,i mole se i za njihove duše i tralalala...
neću previše komentirat,ali takvo nametanje stavova je degutantno,s tim da bi bilo bolje da najprije očiste trash u brezovici za početak,a i da uzmu u obzir da nisu svi rimokatolici,vjernici,te da uglavnom idu odrasle osobe.
tko želi ići neka ode,tko ne-nitko nikoga ne prisiljavalja.
ONTOPIC:
kod nas ej bio zamijećen morski pas ovog ljeta,možda ste i čitali.
naravno,uvijek sam u moru u blizini frendova,a na plaži mora ostati netko čuvati stvari,jer su jednom frendu bili maznuli ključeve od auta...
e ljudi moji,koji su to onda problemi kad vam se to dogodi. ne želite znat.
pogotovo ako je već 21 navečer u nedelju i vi ste daleko,daleko,iza devet sela...
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 20:45 pet, 19. 8. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="sinusan"]kod nas ej bio zamijećen morski pas ovog ljeta,možda ste i čitali.
[/quote]
Ok, taj morski pas je pricica za koju ne postoji dokaz. Prvo ga je vidio ribolovac kod Pule, gdje je navodno bijela psina proplivala ispod njega. Da je to bila psina, taj poslije najvjerojatnije ne bi dao izjavu za novine. I sam je rekao da nije dobro vidio i da se uspanicio. Dakle mogao je bili i delfin. :-)
Poslije je vidjen na Kvarneru, opet nije snimljen... A ima i domacih morskih pasa koji su bezopasni... Tako da to nije nikakav problem, po onome sto znam. A imao sam kontakata s ljudima koji su radili na tome.
Dobra je fora bila u Bakru (da mi je vidjeti optimista koji se tamo kupa nakon koksare), pojavila se sabljarka i ljudi su se bojali uci u vodu da ih ne bi probola! :twisted:
sinusan (napisa): | kod nas ej bio zamijećen morski pas ovog ljeta,možda ste i čitali.
|
Ok, taj morski pas je pricica za koju ne postoji dokaz. Prvo ga je vidio ribolovac kod Pule, gdje je navodno bijela psina proplivala ispod njega. Da je to bila psina, taj poslije najvjerojatnije ne bi dao izjavu za novine. I sam je rekao da nije dobro vidio i da se uspanicio. Dakle mogao je bili i delfin.
Poslije je vidjen na Kvarneru, opet nije snimljen... A ima i domacih morskih pasa koji su bezopasni... Tako da to nije nikakav problem, po onome sto znam. A imao sam kontakata s ljudima koji su radili na tome.
Dobra je fora bila u Bakru (da mi je vidjeti optimista koji se tamo kupa nakon koksare), pojavila se sabljarka i ljudi su se bojali uci u vodu da ih ne bi probola!
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 12:11 pon, 26. 6. 2006 Naslov: |
|
|
Ja sam se prosli tjedan uspio dokopati mora... Bilo je presavrseno, a sada cekam ovo zahladnjenje krajem tjedna...
Bundek me nimalo ne privlaci, nekako je prevelik protok ljudi kroz njega, a izmjena vode premala... Tako da radje ne bih...
Ja sam se prosli tjedan uspio dokopati mora... Bilo je presavrseno, a sada cekam ovo zahladnjenje krajem tjedna...
Bundek me nimalo ne privlaci, nekako je prevelik protok ljudi kroz njega, a izmjena vode premala... Tako da radje ne bih...
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Dabrica Forumaš(ica)

Spol: 
|