Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
weirdie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
life Gost
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
multiplex Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
weirdie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
weirdie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 20:03 sri, 7. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="weirdie"]
enivejz, kaj bijaše sa štafeta kategorijom, ilja? mi vježbamo već dobrih dva tjedna...hihih... [/quote]
Samo vi vježbajte. :ok: Taktika je slijedeća: Ko prvi rješi integral da tebi i ti brzo otrčiš do ploče (ali oprezno da ne nagaziš na minu), i tamo ga proslijeđuješ Kusu koji te već naravno čeka kod ploče gdje ponosno recitira skriptu iz MA1&2 koju je već naučio napamet (i time baca neprijatelja u očaj). :D
[quote="weirdie"][quote="life"][quote="weirdie"] mi vježbamo već dobrih dva tjedna...
:wink:[/quote]
oh my god :!: :!:
ppl :arrow: get a life :!:
odite se zabaviti van :guitarbanana: a ne čamiti i jamiti doma :doh:[/quote]
hmm, kao što rekoh, mi vježbamo već dobra dva tjedna....pa ko je vidio brzinsko trčanje doma?? i to čameći :?: :?: :roll:
ja ne znam kako bi ti to mogao/mogla izvest, life, al ja neam stadion u kući...
:lol:[/quote]
:D Moji su plemenitiji! I duhovitiji! 8)
[quote="krcko"][quote="nana"]mene nitko nije zvao da se igram s vama, pa ne kuzim zasto bi se trebala nekome prikloniti? :roll:[/quote]
Hja, takvi su ti ovi iz G-K. Il si s njima ili si protiv njih. Ilja me ruzno gleda na hodniku od kad sam napisao da sam emotivno vezan za L-P.[/quote]
Ma ja te ružno gledam zato jer sam opet izgubio naočale, pa ne kužim jesi li ti baš ti ili si ti tvoj sin. :? [size=6]zapravo, nisam nikad to ni kužio.[/size]
P.S. Nano, možeš ti i s nama, evo damo ti da na kraju otpjevaš nešto od Stavrosa. :wink:
weirdie (napisa): |
enivejz, kaj bijaše sa štafeta kategorijom, ilja? mi vježbamo već dobrih dva tjedna...hihih... |
Samo vi vježbajte. Taktika je slijedeća: Ko prvi rješi integral da tebi i ti brzo otrčiš do ploče (ali oprezno da ne nagaziš na minu), i tamo ga proslijeđuješ Kusu koji te već naravno čeka kod ploče gdje ponosno recitira skriptu iz MA1&2 koju je već naučio napamet (i time baca neprijatelja u očaj).
weirdie (napisa): | life (napisa): | weirdie (napisa): | mi vježbamo već dobrih dva tjedna...
 |
oh my god
ppl get a life
odite se zabaviti van a ne čamiti i jamiti doma  |
hmm, kao što rekoh, mi vježbamo već dobra dva tjedna....pa ko je vidio brzinsko trčanje doma?? i to čameći
ja ne znam kako bi ti to mogao/mogla izvest, life, al ja neam stadion u kući...
 |
Moji su plemenitiji! I duhovitiji!
krcko (napisa): | nana (napisa): | mene nitko nije zvao da se igram s vama, pa ne kuzim zasto bi se trebala nekome prikloniti?  |
Hja, takvi su ti ovi iz G-K. Il si s njima ili si protiv njih. Ilja me ruzno gleda na hodniku od kad sam napisao da sam emotivno vezan za L-P. |
Ma ja te ružno gledam zato jer sam opet izgubio naočale, pa ne kužim jesi li ti baš ti ili si ti tvoj sin. zapravo, nisam nikad to ni kužio.
P.S. Nano, možeš ti i s nama, evo damo ti da na kraju otpjevaš nešto od Stavrosa.
|
|
[Vrh] |
|
kus Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:09 sri, 7. 6. 2006 Naslov: |
|
|
samo molim lijepo da se naglasi da sam naucio skriptu iz MA1&2 sa razumijevanjem a ne nabubao napamet, toliko da se zna :D
ma joj Ilja ne mogu vjerovati, sad mi stavis skriptu na net, kad sam ja vec pljunuo 100kn za nju (mislim 45 ali sam ostatak uzeo sebi :D). Neka neka, vrijedit ce svake lipe, kada L-P budu umirali od straha kad im dokažem Rolleov i Langrangeov teorem pred očima.[size=7](za L-P ovce, to su 2 teorema a ne jedan.)
[/size]
Cuj Ilja, sutra ostanemo poslije vježbi da postavimo sve za sučeljavanje, dok nikoga nema. Samo neka tajne službe doznaju u kojoj se učioni održava i probaj nabavit raspored sjedenja. Ja cu sredit sa nasim diverzantskim odredima da djeluju iza neprijateljskih linija i da unose ne spokoj i ne sigurnost u njihove redove.
Kus over and out.
samo molim lijepo da se naglasi da sam naucio skriptu iz MA1&2 sa razumijevanjem a ne nabubao napamet, toliko da se zna
ma joj Ilja ne mogu vjerovati, sad mi stavis skriptu na net, kad sam ja vec pljunuo 100kn za nju (mislim 45 ali sam ostatak uzeo sebi ). Neka neka, vrijedit ce svake lipe, kada L-P budu umirali od straha kad im dokažem Rolleov i Langrangeov teorem pred očima.(za L-P ovce, to su 2 teorema a ne jedan.)
Cuj Ilja, sutra ostanemo poslije vježbi da postavimo sve za sučeljavanje, dok nikoga nema. Samo neka tajne službe doznaju u kojoj se učioni održava i probaj nabavit raspored sjedenja. Ja cu sredit sa nasim diverzantskim odredima da djeluju iza neprijateljskih linija i da unose ne spokoj i ne sigurnost u njihove redove.
Kus over and out.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 8:00 čet, 8. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="weirdie"]enivejz, kaj bijaše sa štafeta kategorijom, ilja? mi vježbamo već dobrih dva tjedna...hihih...[/quote]
Odlična ideja, podsjeca me na [url=http://www.chesscafe.com/text/hans87.pdf]around-the-house chess[/url]. Vjeko i Ilja vam zadaju integralchugu, pobjedjuje ona ekipa koja je prva rijesi [b]ili[/b] otrci dva kruga oko faksa. Al mora trcat cijela ekipa, cak i oni punasniji clanovi koji jako dobro integriraju.
U clanku kojeg sam linkao spominje se i [url=http://cellar.org/iotd.php?threadid=9389]chess boxing[/url], ali ne bih vam savjetovao da kombinirate integriranje i boks :boks:
weirdie (napisa): | enivejz, kaj bijaše sa štafeta kategorijom, ilja? mi vježbamo već dobrih dva tjedna...hihih... |
Odlična ideja, podsjeca me na around-the-house chess. Vjeko i Ilja vam zadaju integralchugu, pobjedjuje ona ekipa koja je prva rijesi ili otrci dva kruga oko faksa. Al mora trcat cijela ekipa, cak i oni punasniji clanovi koji jako dobro integriraju.
U clanku kojeg sam linkao spominje se i chess boxing, ali ne bih vam savjetovao da kombinirate integriranje i boks
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
e_caduc Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 15:50 pet, 9. 6. 2006 Naslov: |
|
|
Draga moja grupo G-K,
Iako smo to već odavno znali, sad smo napokon pokazali tko je tu glavna faca. 8)
Ponosno najavljujem rezulate sučeljavanja:
[size=24][b]G-K : L-P = 10 : 7.5[/b][/size]
i šaljem vam jedan :bighug:
Pohvalio bih također i sudionike grupe L-P, koji su se dosta srčano borili, iako je sve bilo jasno od samog početka. :wink:
U svakom slučaju, bio je baš lijep provod, no sad se idem bedirat jer mi se vraća karma. :cry: :cry: :cry:
P.S. Zadatke možete naći u prilogu.
[color=darkred]Edit: Malo sam krivo bio napiso rezultat, isprika LP-ovcima,stvarno nije bilo namjerno.[/color] :^o :D
Draga moja grupo G-K,
Iako smo to već odavno znali, sad smo napokon pokazali tko je tu glavna faca.
Ponosno najavljujem rezulate sučeljavanja:
G-K : L-P = 10 : 7.5
i šaljem vam jedan
Pohvalio bih također i sudionike grupe L-P, koji su se dosta srčano borili, iako je sve bilo jasno od samog početka.
U svakom slučaju, bio je baš lijep provod, no sad se idem bedirat jer mi se vraća karma.
P.S. Zadatke možete naći u prilogu.
Edit: Malo sam krivo bio napiso rezultat, isprika LP-ovcima,stvarno nije bilo namjerno.
Description: |
|
 Download |
Filename: |
natjecanje.pdf |
Filesize: |
50.36 KB |
Downloaded: |
323 Time(s) |
Zadnja promjena: Ilja; 18:39 pet, 9. 6. 2006; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:14 pet, 9. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ilja"]Iako smo to već odavno znali, sad smo napokon pokazali tko je tu glavna faca. 8)[/quote]
Oni koji su imali brojacanu nadmoc (Madonna i stajaznam tko jos)? =:PPPP
[quote="Ilja"]Ponosno najavljujem rezulate sučeljavanja:
:nosmile: :nosmile: :nosmile: :nosmile: :nosmile: [size=24][b]G-K : L-P = 10.5 : 7[/b][/size][/quote]
Cestitke... zapravo svima. :gg:
[quote="Ilja"]Pohvalio bih također i sudionike grupe L-P, koji su se dosta srčano borili, [color=red]iako je sve bilo jasno od samog početka[/color]. :wink:[/quote]
Ah, dakle bilo je namjesteno? :PPPPP
[quote="Ilja"]U svakom slučaju, bio je baš lijep provod, no sad se idem bedirat jer mi se vraća karma. :cry: :cry: :cry:[/quote]
S obzirom na srcanost obje grupe, dodijeljene su obje "nagrade". ;) [size=1]Najte mi vise raditi gluposti po Forumu...[/size]
[quote="Ilja"]P.S. Zadatke možete naći u prilogu.[/quote]
:shock: Kakvi su to zadaci?!? :shock: Ja stvarno ne znam rijesiti sesti... :oops:
Ilja (napisa): | Iako smo to već odavno znali, sad smo napokon pokazali tko je tu glavna faca.  |
Oni koji su imali brojacanu nadmoc (Madonna i stajaznam tko jos)?
Ilja (napisa): | Ponosno najavljujem rezulate sučeljavanja:
G-K : L-P = 10.5 : 7 |
Cestitke... zapravo svima.
Ilja (napisa): | Pohvalio bih također i sudionike grupe L-P, koji su se dosta srčano borili, iako je sve bilo jasno od samog početka.  |
Ah, dakle bilo je namjesteno?
Ilja (napisa): | U svakom slučaju, bio je baš lijep provod, no sad se idem bedirat jer mi se vraća karma.  |
S obzirom na srcanost obje grupe, dodijeljene su obje "nagrade". Najte mi vise raditi gluposti po Forumu...
Ilja (napisa): | P.S. Zadatke možete naći u prilogu. |
Kakvi su to zadaci?!? Ja stvarno ne znam rijesiti sesti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
Postano: 17:43 pet, 9. 6. 2006 Naslov: |
|
|
Iako smo se trudili svim snagama, od početka se vidjelo da je bilo namješteno...
:lol: šalim se, bilo je baš super, ilja je bio nepristran koliko je to bilo moguće (a nije baš bilo pretjerano moguće), vjeko nas je prekorio jer smo dobili da je integral od strogo pozitivne funkcije nula... ma, događaj za pamćenje, ne sjećam se kad mi je zadnji put bilo tolko zabavno rješavat zadatke, trebalo bi to ponovit svake godine (možda čak i svaki semestar).
Ekipa nam je bila ludnica, stvarno je bila uživancija rješavat s vama. Velika pusa svima
Iako smo se trudili svim snagama, od početka se vidjelo da je bilo namješteno...
šalim se, bilo je baš super, ilja je bio nepristran koliko je to bilo moguće (a nije baš bilo pretjerano moguće), vjeko nas je prekorio jer smo dobili da je integral od strogo pozitivne funkcije nula... ma, događaj za pamćenje, ne sjećam se kad mi je zadnji put bilo tolko zabavno rješavat zadatke, trebalo bi to ponovit svake godine (možda čak i svaki semestar).
Ekipa nam je bila ludnica, stvarno je bila uživancija rješavat s vama. Velika pusa svima
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|