Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 3:31 ned, 19. 3. 2006 Naslov: |
|
|
kako god, imat cemo i mi svoje crtice... samo sto nece biti u 19:15 :g:
ako sve bude islo po planu, vec 29.03. mozete ocekivati crtic-projekcije u 102.....
a onda, we hope, svake srijede (u 16:15h) i petka (u 14:15h), ovisno o vasem i samo vasem interesu :g:
u krajnjem slucaju, Trip i ja cemo se zavalit u kauc (nema rezervacija :twisted:) i gledat solo :g:
o tome sto ce biti i kada i kako.... recimo to ukratko ovako:
2 x tjedno po cca sat vremena (+ pol sata za duge)- jednom biram ja, jednom bira Trip nesto iz skupa {tematski kratki crtici, dugi crtic, mix}
nastojat cemo ne ponavljati at least duge crtice.....
nastojat cemo iskopati sto vise starih crtica (slobodno pomozite :wink:)
recimo samo da zasada imamo omoguceno 40tak sati dobre zabave :o)
ponesite grickalice :g:
kako god, imat cemo i mi svoje crtice... samo sto nece biti u 19:15
ako sve bude islo po planu, vec 29.03. mozete ocekivati crtic-projekcije u 102.....
a onda, we hope, svake srijede (u 16:15h) i petka (u 14:15h), ovisno o vasem i samo vasem interesu
u krajnjem slucaju, Trip i ja cemo se zavalit u kauc (nema rezervacija ) i gledat solo
o tome sto ce biti i kada i kako.... recimo to ukratko ovako:
2 x tjedno po cca sat vremena (+ pol sata za duge)- jednom biram ja, jednom bira Trip nesto iz skupa {tematski kratki crtici, dugi crtic, mix}
nastojat cemo ne ponavljati at least duge crtice.....
nastojat cemo iskopati sto vise starih crtica (slobodno pomozite )
recimo samo da zasada imamo omoguceno 40tak sati dobre zabave
ponesite grickalice
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 13:49 ned, 19. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]wow... zvuci odlicno...
samo, mogu onda pokusat rezervirat ono narancasto cudo na podu, lipo i mekano? :lol: (kad mi je kauc vec nedostupan) :lol: [/quote]
ne, jer ne znam gdje ce se ugnijezditi osoba koja ce pustati :wink: ako ce se pustati sa ona tri stola, onda je jedino mekano u blizini bas to narancasto :PPPP
point: nema nikakvih rezervacija
[quote="sorrow"]ps. neka neko, pliiiz, pronadje i donese onaj lipi crtic... tamo di mica maca pokusaje ulovit onu malu pticicu pa ona uleti sa najkomicnijon recenicon na svitu: "mislin da san vidio micu macu... jesam jesan vidio san ju..." :tweety:[/quote]
da, projekcije su unaprijed planirane, tako da nece proci 'e ja donio, ocemo pustiti'
jerbo, ako nista drugo, provjeravat cemo da li nam sve sljaka, da se ne blamiramo pred vama :wink:
sorrow (napisa): | wow... zvuci odlicno...
samo, mogu onda pokusat rezervirat ono narancasto cudo na podu, lipo i mekano? (kad mi je kauc vec nedostupan) |
ne, jer ne znam gdje ce se ugnijezditi osoba koja ce pustati ako ce se pustati sa ona tri stola, onda je jedino mekano u blizini bas to narancasto
point: nema nikakvih rezervacija
sorrow (napisa): | ps. neka neko, pliiiz, pronadje i donese onaj lipi crtic... tamo di mica maca pokusaje ulovit onu malu pticicu pa ona uleti sa najkomicnijon recenicon na svitu: "mislin da san vidio micu macu... jesam jesan vidio san ju..."  |
da, projekcije su unaprijed planirane, tako da nece proci 'e ja donio, ocemo pustiti'
jerbo, ako nista drugo, provjeravat cemo da li nam sve sljaka, da se ne blamiramo pred vama
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:16 ned, 19. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]fala, fala.... [/quote]
nema na cemu... :wink:
[quote="Nesi"]ponesi si jastuk od doma i ostavi ga u 102 pa te ceka svaki put za vrijeme projekcije[/quote]
neman... :cry:
ima jastuka u toj prostoriji, znas to... valjda cu onda morat reztervirat 2 komada jer su mi nekako tanki... :D ali kako san pocea sa rezerviranjen, necu dobit ni to, bojin se... :lol:
[quote="Nesi"]sad samo cekamo laptop[/quote]
pa tu ja mogu pomoc, iman ja laptop... ali nemogu van ga obecat za stalno, koji put,kad bude tribalo... :wink:
Nesi (napisa): | fala, fala.... |
nema na cemu...
Nesi (napisa): | ponesi si jastuk od doma i ostavi ga u 102 pa te ceka svaki put za vrijeme projekcije |
neman...
ima jastuka u toj prostoriji, znas to... valjda cu onda morat reztervirat 2 komada jer su mi nekako tanki... ali kako san pocea sa rezerviranjen, necu dobit ni to, bojin se...
Nesi (napisa): | sad samo cekamo laptop |
pa tu ja mogu pomoc, iman ja laptop... ali nemogu van ga obecat za stalno, koji put,kad bude tribalo...
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:45 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="[url=http://www.jutarnji.hr/kalendar/clanak/art-2006,3,17,profesor_baltazar,17225.jl]Jutarnji list[/url]"]Zagrebačka televizija Z1 vraća crtiće u njihov najtraženiji termin emitiranja - 19.15 sati. Od 21. ožujka 20 crtanih filmova u trajanju od pet minuta i 37 crtanih filmova u trajanju od deset minuta uveseljavat će mališane i odrasle, a [color=red]cijelu će priču početi[/color] simpatični profesor s neobičnim šeširom, najbolji proizvod Zagrebačke škole crtanog filma i cijenjenog autora Zlatka Grgića, [color=red]Profesor Baltazar[/color]. (T. Š.)[/quote]
:slonic:
[size=3]Sto se ja veselim kad ni nemam televizor?[/size] :-k :cry:
Jutarnji list (napisa): | Zagrebačka televizija Z1 vraća crtiće u njihov najtraženiji termin emitiranja - 19.15 sati. Od 21. ožujka 20 crtanih filmova u trajanju od pet minuta i 37 crtanih filmova u trajanju od deset minuta uveseljavat će mališane i odrasle, a cijelu će priču početi simpatični profesor s neobičnim šeširom, najbolji proizvod Zagrebačke škole crtanog filma i cijenjenog autora Zlatka Grgića, Profesor Baltazar. (T. Š.) |
Sto se ja veselim kad ni nemam televizor?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|