Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
megnut inc. Forumaš(ica)

Lokacija: zagreb, hrvatska, balkan-ili-blizu, europa, planeta zamlja
|
Postano: 7:40 sri, 21. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote]Namjere u vezi njega? Zapravo cilj mi je pomoći mu da pokrade što više para, pa ćemo se vjenčat, onda ću ja njega koknut, i sve nasljedit. Možeš me nakon toga svega ženit, ako hoćeš. Bit ću mlada i bogata udovica. San svakog muškarca. [/quote]
jel to sluzbeno? :P
[quote][quote="megnut inc."]
e taj dio mi nije jasan i pitao sam vec dvaput: kako?
[/quote]
Ajd ti malom djetetu objasni da u 1cm ne stane niti jedan cijeli metar. A tako je lako shvatit! (p.s. cijeli dan sam na instrukcijama pa baljezgam)[/quote]
opet nisi odgovorila :!:
[quote]MARKO, sunce ti žarko! Riječ "sankcije" puno toga sadrži u sebi. (ovo nije službena izjava!!!)[/quote]
dobro da nije sluzbena jer... ufff. sankcije se nigdje, nigdje, nigdje, nigdje ne spominju kod malog vijeca. jel to tebi jasno? daj prouci statut, glasnogovornice.
znam da sve ovo ide off topic, al mi se cini bitno shvatiti na koji nacin suma funkcionira.
[quote][quote="megnut inc."]
pusa tebi, petrici i ostalima.[/quote]
Mi ćemo se sutra ljubit, hoćeš s nama? :wink:[/quote]
ne, al vam evo jos jedna pusa.
Citat: | Namjere u vezi njega? Zapravo cilj mi je pomoći mu da pokrade što više para, pa ćemo se vjenčat, onda ću ja njega koknut, i sve nasljedit. Možeš me nakon toga svega ženit, ako hoćeš. Bit ću mlada i bogata udovica. San svakog muškarca. |
jel to sluzbeno?
Citat: | megnut inc. (napisa): |
e taj dio mi nije jasan i pitao sam vec dvaput: kako?
|
Ajd ti malom djetetu objasni da u 1cm ne stane niti jedan cijeli metar. A tako je lako shvatit! (p.s. cijeli dan sam na instrukcijama pa baljezgam) |
opet nisi odgovorila
Citat: | MARKO, sunce ti žarko! Riječ "sankcije" puno toga sadrži u sebi. (ovo nije službena izjava!!!) |
dobro da nije sluzbena jer... ufff. sankcije se nigdje, nigdje, nigdje, nigdje ne spominju kod malog vijeca. jel to tebi jasno? daj prouci statut, glasnogovornice.
znam da sve ovo ide off topic, al mi se cini bitno shvatiti na koji nacin suma funkcionira.
Citat: | megnut inc. (napisa): |
pusa tebi, petrici i ostalima. |
Mi ćemo se sutra ljubit, hoćeš s nama?  |
ne, al vam evo jos jedna pusa.
_________________ Military intelligence is a contradiction in terms.
-------------Groucho Marx------------
|
|
[Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)

|
Postano: 9:38 sri, 21. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Nisam glasnogovornica SZa nego SUMAe, pa ne mogu reći ništa o tom proračunu osim svoga mišljenja, a to sam već nekoliko puta napisala.
[/quote]
Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu. Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?
:evil:
Ivančica (napisa): | Nisam glasnogovornica SZa nego SUMAe, pa ne mogu reći ništa o tom proračunu osim svoga mišljenja, a to sam već nekoliko puta napisala.
|
Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu. Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:13 sri, 21. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nicolas"]
Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu.
[/quote]
[b]Pa napisala sam da imam svoje mišljenje!!![/b]
[quote="Nicolas"]
Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?
:evil:[/quote]
Tko zna ah nitko ništa ne zna, Krcko je znanje... :D
Ajmo ozbiljno! Za PMF-MO nisam znala... zato njihove (naše) projekte nisam niti vidjela, ali od ostatka PMFa jesam. Dugo smo ih proučavali!
Dok god se ne riješi situacija oko separacije matematike od ostatka PMFa postavljat će se takva pitanja. Ne može se tvrditi da ti projekti moraju biti diskvalificirani! Jer se PMF-MO u gotovo svim slučajevima ponaša kao zaseban fakultet. A to nije moj problem, nego onih koji već godinama pokušavaju riješiti taj status.
Nicolas (napisa): |
Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu.
|
Pa napisala sam da imam svoje mišljenje!!!
Nicolas (napisa): |
Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?
 |
Tko zna ah nitko ništa ne zna, Krcko je znanje...
Ajmo ozbiljno! Za PMF-MO nisam znala... zato njihove (naše) projekte nisam niti vidjela, ali od ostatka PMFa jesam. Dugo smo ih proučavali!
Dok god se ne riješi situacija oko separacije matematike od ostatka PMFa postavljat će se takva pitanja. Ne može se tvrditi da ti projekti moraju biti diskvalificirani! Jer se PMF-MO u gotovo svim slučajevima ponaša kao zaseban fakultet. A to nije moj problem, nego onih koji već godinama pokušavaju riješiti taj status.
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:20 sri, 21. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Sinisa je dao (valjda sluzbeno) objasnjenje zasto je megnut "izletio" iz SUMAe.
[quote="Sinisa Rezek"]Kolega Gregovic ako vam nije jasan dopis predsjednika SUMAe D. Krizmanica o vasem slucaju, ja cu se ovdje potruditi pojasniti ga. Dakle SUMA je liberalna udruga vasa prepucavanja sa kolegom Bezjakom citali su svi na SUMAi, a ako se ne varam u vise navrata tijekom prosle godine clanovi su zamolili da se lista koristi samo za obavijesne i ine mailove. Kako se vi niste pridrzavali spomenutom zahtjeva a znamo da postoji i sluzbeni stav SUMAe da je lista samo za obavijesne i ine mailove, a slijedom prijedloga kolege Bezjaka o vasem iskljucenju morali smo pristupiti razmatranju. Stovise vas istup da se izbaci clana koji ne samo da je platio clanarinu nego je aktivan u udruzi vise je nego neumjesan, pa je prema tome Vasa pozicija u SUMI postala sve upitnom. A nakon glasanja ishod je takav kakav jest.[/quote]
Ne zelim ulaziti u to koliko je to ispravno izvedeno; tu raspravu prepustam drugima, iako mi se stvar cini dosta ocita... :?
Moje pitanje/zahtjev Ivancici, kao glasnogovornici, je da prokomentira ovo:
1. Kolega je koristio mailing listu za prijepisku (umjesto samo obavijesti).
2. Kolega je trazio da se izbaci drugog clana SUMAe.
Megnut je izbacen zbog gore navedenog. Slicno se vidi i iz zapisniga Malog Vijeca:
[quote]Razmatrao se prijedlog M. Gregovića da se P. Bezjak isključi iz SUMAe. Prijedlog je odbačen kao neosnovan jer M. Gregović nije platio godišnju članarinu i prema tome nije punopravan član i nema pravo predlagati isključivanje po Statutu SUMAe. Njegov prijedlog protumačen je kao pokušaj provokacije. D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova. Zato je jednoglasno prihvaćen prijedlog da se M. Gregović kazni ukoliko se javno ne ispriča svim članovima SUMAe. Kazna bi bila minimalno 1 godina zabrane sudjelovanja u bilo kojoj akciji SUMAe. Nakon toga razmotren je prijedlog P. Bezjaka da se M. Gregović isključi iz SUMAe. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen, a kazna je proširena na 2 godine zabrane pristupanja SUMAi.[/quote]
Tocno iste stavke (kriva upotreba mailing liste - u prijepisci sa Sornom i Gregovicem, te trazenje iskljucenja drugog clana) vrijede i za Bezjaka, koji ne da nije izbacen, nego je reizabran za tajnika. :shock:
Jedina razlika koju ja vidim je placanje clanarine (Komentar "[i]D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova.[/i]" je nedovoljno argumentiran da bi se smatrao dobrim razlogom).
Ovo navodi na zakljucak da je megnut "izletio" samo zbog clanarine... Eto, Ivancice, tu cudnovatost bih te molio da objasnis.
Mene ne zanima da li ste vi nekoga izbacili ili ne. Zanima me samo kako to da tih 10ak kn moze raditi razliku izmedju tajnika i naprijatelja broj jedan neke organizacije... :roll:
Hvala!
P.S. Za vas anonifobe, ja se valjda ne moram potpisivati... :PP
Sinisa je dao (valjda sluzbeno) objasnjenje zasto je megnut "izletio" iz SUMAe.
Sinisa Rezek (napisa): | Kolega Gregovic ako vam nije jasan dopis predsjednika SUMAe D. Krizmanica o vasem slucaju, ja cu se ovdje potruditi pojasniti ga. Dakle SUMA je liberalna udruga vasa prepucavanja sa kolegom Bezjakom citali su svi na SUMAi, a ako se ne varam u vise navrata tijekom prosle godine clanovi su zamolili da se lista koristi samo za obavijesne i ine mailove. Kako se vi niste pridrzavali spomenutom zahtjeva a znamo da postoji i sluzbeni stav SUMAe da je lista samo za obavijesne i ine mailove, a slijedom prijedloga kolege Bezjaka o vasem iskljucenju morali smo pristupiti razmatranju. Stovise vas istup da se izbaci clana koji ne samo da je platio clanarinu nego je aktivan u udruzi vise je nego neumjesan, pa je prema tome Vasa pozicija u SUMI postala sve upitnom. A nakon glasanja ishod je takav kakav jest. |
Ne zelim ulaziti u to koliko je to ispravno izvedeno; tu raspravu prepustam drugima, iako mi se stvar cini dosta ocita...
Moje pitanje/zahtjev Ivancici, kao glasnogovornici, je da prokomentira ovo:
1. Kolega je koristio mailing listu za prijepisku (umjesto samo obavijesti).
2. Kolega je trazio da se izbaci drugog clana SUMAe.
Megnut je izbacen zbog gore navedenog. Slicno se vidi i iz zapisniga Malog Vijeca:
Citat: | Razmatrao se prijedlog M. Gregovića da se P. Bezjak isključi iz SUMAe. Prijedlog je odbačen kao neosnovan jer M. Gregović nije platio godišnju članarinu i prema tome nije punopravan član i nema pravo predlagati isključivanje po Statutu SUMAe. Njegov prijedlog protumačen je kao pokušaj provokacije. D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova. Zato je jednoglasno prihvaćen prijedlog da se M. Gregović kazni ukoliko se javno ne ispriča svim članovima SUMAe. Kazna bi bila minimalno 1 godina zabrane sudjelovanja u bilo kojoj akciji SUMAe. Nakon toga razmotren je prijedlog P. Bezjaka da se M. Gregović isključi iz SUMAe. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen, a kazna je proširena na 2 godine zabrane pristupanja SUMAi. |
Tocno iste stavke (kriva upotreba mailing liste - u prijepisci sa Sornom i Gregovicem, te trazenje iskljucenja drugog clana) vrijede i za Bezjaka, koji ne da nije izbacen, nego je reizabran za tajnika.
Jedina razlika koju ja vidim je placanje clanarine (Komentar "D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova." je nedovoljno argumentiran da bi se smatrao dobrim razlogom).
Ovo navodi na zakljucak da je megnut "izletio" samo zbog clanarine... Eto, Ivancice, tu cudnovatost bih te molio da objasnis.
Mene ne zanima da li ste vi nekoga izbacili ili ne. Zanima me samo kako to da tih 10ak kn moze raditi razliku izmedju tajnika i naprijatelja broj jedan neke organizacije...
Hvala!
P.S. Za vas anonifobe, ja se valjda ne moram potpisivati...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
megnut inc. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
megnut inc. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:16 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="megnut inc."][quote="Ivančica"]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]
ljubavi, kad vec imas vremena, daj mi molim te odgovori na postavljena pitanja, glasnogovornice omiljena.[/quote]
Si ti cuo za Sizifa? :twisted:
megnut inc. (napisa): | Ivančica (napisa): | I još ću biti! Dugo, dugo! |
ljubavi, kad vec imas vremena, daj mi molim te odgovori na postavljena pitanja, glasnogovornice omiljena. |
Si ti cuo za Sizifa?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
megnut inc. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:44 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="megnut inc."][quote="Ivančica"]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]
ljubavi, kad vec imas vremena, daj mi molim te odgovori na postavljena pitanja, glasnogovornice omiljena.
pusa[/quote]
Nemam vremena i da imam, neću odgovoriti.
megnut inc. (napisa): | Ivančica (napisa): | I još ću biti! Dugo, dugo! |
ljubavi, kad vec imas vremena, daj mi molim te odgovori na postavljena pitanja, glasnogovornice omiljena.
pusa |
Nemam vremena i da imam, neću odgovoriti.
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Soup Nazi Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 10:03 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"][quote="megnut inc."][quote="Ivančica"]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]
pusa[/quote]
Nemam vremena i da imam, neću odgovoriti.[/quote]
... cijelo vrijeme imaš vremena "odgovarati"(bolje rečeno muljati i izbjegavati večinu pitanja )...a sad odjednom nemaš vremena ni za neku pričicu u stilu ... :lol:
Ivančica (napisa): | megnut inc. (napisa): | Ivančica (napisa): | I još ću biti! Dugo, dugo! |
pusa |
Nemam vremena i da imam, neću odgovoriti. |
... cijelo vrijeme imaš vremena "odgovarati"(bolje rečeno muljati i izbjegavati večinu pitanja )...a sad odjednom nemaš vremena ni za neku pričicu u stilu ...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|