Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

SUMA 60000
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
megnut inc.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0
Lokacija: zagreb, hrvatska, balkan-ili-blizu, europa, planeta zamlja

PostPostano: 7:40 sri, 21. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Namjere u vezi njega? Zapravo cilj mi je pomoći mu da pokrade što više para, pa ćemo se vjenčat, onda ću ja njega koknut, i sve nasljedit. Možeš me nakon toga svega ženit, ako hoćeš. Bit ću mlada i bogata udovica. San svakog muškarca. [/quote]

jel to sluzbeno? :P

[quote][quote="megnut inc."]
e taj dio mi nije jasan i pitao sam vec dvaput: kako?
[/quote]
Ajd ti malom djetetu objasni da u 1cm ne stane niti jedan cijeli metar. A tako je lako shvatit! (p.s. cijeli dan sam na instrukcijama pa baljezgam)[/quote]

opet nisi odgovorila :!:

[quote]MARKO, sunce ti žarko! Riječ "sankcije" puno toga sadrži u sebi. (ovo nije službena izjava!!!)[/quote]

dobro da nije sluzbena jer... ufff. sankcije se nigdje, nigdje, nigdje, nigdje ne spominju kod malog vijeca. jel to tebi jasno? daj prouci statut, glasnogovornice.

znam da sve ovo ide off topic, al mi se cini bitno shvatiti na koji nacin suma funkcionira.

[quote][quote="megnut inc."]
pusa tebi, petrici i ostalima.[/quote]

Mi ćemo se sutra ljubit, hoćeš s nama? :wink:[/quote]

ne, al vam evo jos jedna pusa.
Citat:
Namjere u vezi njega? Zapravo cilj mi je pomoći mu da pokrade što više para, pa ćemo se vjenčat, onda ću ja njega koknut, i sve nasljedit. Možeš me nakon toga svega ženit, ako hoćeš. Bit ću mlada i bogata udovica. San svakog muškarca.

jel to sluzbeno? Razz

Citat:
megnut inc. (napisa):

e taj dio mi nije jasan i pitao sam vec dvaput: kako?

Ajd ti malom djetetu objasni da u 1cm ne stane niti jedan cijeli metar. A tako je lako shvatit! (p.s. cijeli dan sam na instrukcijama pa baljezgam)

opet nisi odgovorila Exclamation

Citat:
MARKO, sunce ti žarko! Riječ "sankcije" puno toga sadrži u sebi. (ovo nije službena izjava!!!)

dobro da nije sluzbena jer... ufff. sankcije se nigdje, nigdje, nigdje, nigdje ne spominju kod malog vijeca. jel to tebi jasno? daj prouci statut, glasnogovornice.

znam da sve ovo ide off topic, al mi se cini bitno shvatiti na koji nacin suma funkcionira.

Citat:
megnut inc. (napisa):

pusa tebi, petrici i ostalima.

Mi ćemo se sutra ljubit, hoćeš s nama? Wink

ne, al vam evo jos jedna pusa.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nicolas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:38 sri, 21. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Nisam glasnogovornica SZa nego SUMAe, pa ne mogu reći ništa o tom proračunu osim svoga mišljenja, a to sam već nekoliko puta napisala.
[/quote]

Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu. Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?

:evil:
Ivančica (napisa):
Nisam glasnogovornica SZa nego SUMAe, pa ne mogu reći ništa o tom proračunu osim svoga mišljenja, a to sam već nekoliko puta napisala.

Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu. Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?

Evil or Very Mad

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 10:13 sri, 21. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nicolas"]
Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu.
[/quote]
[b]Pa napisala sam da imam svoje mišljenje!!![/b]

[quote="Nicolas"]
Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?
:evil:[/quote]

Tko zna ah nitko ništa ne zna, Krcko je znanje... :D
Ajmo ozbiljno! Za PMF-MO nisam znala... zato njihove (naše) projekte nisam niti vidjela, ali od ostatka PMFa jesam. Dugo smo ih proučavali!
Dok god se ne riješi situacija oko separacije matematike od ostatka PMFa postavljat će se takva pitanja. Ne može se tvrditi da ti projekti moraju biti diskvalificirani! Jer se PMF-MO u gotovo svim slučajevima ponaša kao zaseban fakultet. A to nije moj problem, nego onih koji već godinama pokušavaju riješiti taj status.
Nicolas (napisa):

Nisi. Ali si član predsjedništva podružnice SZ-PMF, pa bi zato trebala imati neko mišljenje o proračunu.

Pa napisala sam da imam svoje mišljenje!!!

Nicolas (napisa):

Osim toga, SZ-PMF-MO nije punopravna podružnica u SZ. Znaš li da su SVI projekti sa PMF-a uključujući i PMF-MO trebali prije slanja na Natječaj biti evaluirani od strane SZ-PMFa? U suprotnom su MORALI biti diskvalificirani s Natječaja. Znači, svi projekti sa PMF-MO su novce dobili u suprotnosti sa propozicijama Natječaja, jer nisu bili evaluirani od strane matične podružnice, a to je legalno još uvijek SZ-PMF! Nije li licemjerno da ti kao članica predsjedništva SZ-PMF braniš projekte s PMF-MO koji su dobili novce (LIMES, Vodic za brucose), a za koje ste upravo vi trebali tražiti da budu diskvalificirani s Natječaja?
Evil or Very Mad

Tko zna ah nitko ništa ne zna, Krcko je znanje... Very Happy
Ajmo ozbiljno! Za PMF-MO nisam znala... zato njihove (naše) projekte nisam niti vidjela, ali od ostatka PMFa jesam. Dugo smo ih proučavali!
Dok god se ne riješi situacija oko separacije matematike od ostatka PMFa postavljat će se takva pitanja. Ne može se tvrditi da ti projekti moraju biti diskvalificirani! Jer se PMF-MO u gotovo svim slučajevima ponaša kao zaseban fakultet. A to nije moj problem, nego onih koji već godinama pokušavaju riješiti taj status.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nicolas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:44 sri, 21. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Pa napisala sam da imam svoje mišljenje!!!
[/quote]

Ali tvoje mišljenje nije samo tvoje osobno mišljenje budući da imaš funkciju kao član predsjedništva SZ-PMF! Koje je tvoje mišljenje kao članice tog predsjedništva o projektima PMF-MO?

[quote="Ivančica"]Ajmo ozbiljno! Za PMF-MO nisam znala... zato njihove (naše) projekte nisam niti vidjela, ali od ostatka PMFa jesam. Dugo smo ih proučavali!
Dok god se ne riješi situacija oko separacije matematike od ostatka PMFa postavljat će se takva pitanja. Ne može se tvrditi da ti projekti moraju biti diskvalificirani! Jer se PMF-MO u gotovo svim slučajevima ponaša kao zaseban fakultet. A to nije moj problem, nego onih koji već godinama pokušavaju riješiti taj status.[/quote]

Može se tvrditi da bi ti projekti trebali biti diskvalificirani zato jer [b]NISU ISPUNILI[/b] uvjete u propozicijama Natječaja. Nisu bili evaluirani od strane matične podružnice - SZ-PMF, a po propisima su trebali biti. To što se PMF-MO ponaša kao zaseban fakultet nije nikakav argument budući da formalno-pravno nije priznat i kao neovisnog ga ne priznaju ni Sveučilište ni SZ. I to [b]JE TVOJ[/b] problem jer imaš funkciju u tijelu koje NE PRIZNAJE PMF-MO kao neovisan fakultet.
Ivančica (napisa):
Pa napisala sam da imam svoje mišljenje!!!

Ali tvoje mišljenje nije samo tvoje osobno mišljenje budući da imaš funkciju kao član predsjedništva SZ-PMF! Koje je tvoje mišljenje kao članice tog predsjedništva o projektima PMF-MO?

Ivančica (napisa):

Može se tvrditi da bi ti projekti trebali biti diskvalificirani zato jer NISU ISPUNILI uvjete u propozicijama Natječaja. Nisu bili evaluirani od strane matične podružnice - SZ-PMF, a po propisima su trebali biti. To što se PMF-MO ponaša kao zaseban fakultet nije nikakav argument budući da formalno-pravno nije priznat i kao neovisnog ga ne priznaju ni Sveučilište ni SZ. I to JE TVOJ problem jer imaš funkciju u tijelu koje NE PRIZNAJE PMF-MO kao neovisan fakultet.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:20 sri, 21. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sinisa je dao (valjda sluzbeno) objasnjenje zasto je megnut "izletio" iz SUMAe.

[quote="Sinisa Rezek"]Kolega Gregovic ako vam nije jasan dopis predsjednika SUMAe D. Krizmanica o vasem slucaju, ja cu se ovdje potruditi pojasniti ga. Dakle SUMA je liberalna udruga vasa prepucavanja sa kolegom Bezjakom citali su svi na SUMAi, a ako se ne varam u vise navrata tijekom prosle godine clanovi su zamolili da se lista koristi samo za obavijesne i ine mailove. Kako se vi niste pridrzavali spomenutom zahtjeva a znamo da postoji i sluzbeni stav SUMAe da je lista samo za obavijesne i ine mailove, a slijedom prijedloga kolege Bezjaka o vasem iskljucenju morali smo pristupiti razmatranju. Stovise vas istup da se izbaci clana koji ne samo da je platio clanarinu nego je aktivan u udruzi vise je nego neumjesan, pa je prema tome Vasa pozicija u SUMI postala sve upitnom. A nakon glasanja ishod je takav kakav jest.[/quote]

Ne zelim ulaziti u to koliko je to ispravno izvedeno; tu raspravu prepustam drugima, iako mi se stvar cini dosta ocita... :?

Moje pitanje/zahtjev Ivancici, kao glasnogovornici, je da prokomentira ovo:

1. Kolega je koristio mailing listu za prijepisku (umjesto samo obavijesti).

2. Kolega je trazio da se izbaci drugog clana SUMAe.

Megnut je izbacen zbog gore navedenog. Slicno se vidi i iz zapisniga Malog Vijeca:

[quote]Razmatrao se prijedlog M. Gregovića da se P. Bezjak isključi iz SUMAe. Prijedlog je odbačen kao neosnovan jer M. Gregović nije platio godišnju članarinu i prema tome nije punopravan član i nema pravo predlagati isključivanje po Statutu SUMAe. Njegov prijedlog protumačen je kao pokušaj provokacije. D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova. Zato je jednoglasno prihvaćen prijedlog da se M. Gregović kazni ukoliko se javno ne ispriča svim članovima SUMAe. Kazna bi bila minimalno 1 godina zabrane sudjelovanja u bilo kojoj akciji SUMAe. Nakon toga razmotren je prijedlog P. Bezjaka da se M. Gregović isključi iz SUMAe. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen, a kazna je proširena na 2 godine zabrane pristupanja SUMAi.[/quote]

Tocno iste stavke (kriva upotreba mailing liste - u prijepisci sa Sornom i Gregovicem, te trazenje iskljucenja drugog clana) vrijede i za Bezjaka, koji ne da nije izbacen, nego je reizabran za tajnika. :shock:

Jedina razlika koju ja vidim je placanje clanarine (Komentar "[i]D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova.[/i]" je nedovoljno argumentiran da bi se smatrao dobrim razlogom).

Ovo navodi na zakljucak da je megnut "izletio" samo zbog clanarine... Eto, Ivancice, tu cudnovatost bih te molio da objasnis.

Mene ne zanima da li ste vi nekoga izbacili ili ne. Zanima me samo kako to da tih 10ak kn moze raditi razliku izmedju tajnika i naprijatelja broj jedan neke organizacije... :roll:

Hvala!

P.S. Za vas anonifobe, ja se valjda ne moram potpisivati... :PP
Sinisa je dao (valjda sluzbeno) objasnjenje zasto je megnut "izletio" iz SUMAe.

Sinisa Rezek (napisa):
Kolega Gregovic ako vam nije jasan dopis predsjednika SUMAe D. Krizmanica o vasem slucaju, ja cu se ovdje potruditi pojasniti ga. Dakle SUMA je liberalna udruga vasa prepucavanja sa kolegom Bezjakom citali su svi na SUMAi, a ako se ne varam u vise navrata tijekom prosle godine clanovi su zamolili da se lista koristi samo za obavijesne i ine mailove. Kako se vi niste pridrzavali spomenutom zahtjeva a znamo da postoji i sluzbeni stav SUMAe da je lista samo za obavijesne i ine mailove, a slijedom prijedloga kolege Bezjaka o vasem iskljucenju morali smo pristupiti razmatranju. Stovise vas istup da se izbaci clana koji ne samo da je platio clanarinu nego je aktivan u udruzi vise je nego neumjesan, pa je prema tome Vasa pozicija u SUMI postala sve upitnom. A nakon glasanja ishod je takav kakav jest.

Ne zelim ulaziti u to koliko je to ispravno izvedeno; tu raspravu prepustam drugima, iako mi se stvar cini dosta ocita... Confused

Moje pitanje/zahtjev Ivancici, kao glasnogovornici, je da prokomentira ovo:

1. Kolega je koristio mailing listu za prijepisku (umjesto samo obavijesti).

2. Kolega je trazio da se izbaci drugog clana SUMAe.

Megnut je izbacen zbog gore navedenog. Slicno se vidi i iz zapisniga Malog Vijeca:

Citat:
Razmatrao se prijedlog M. Gregovića da se P. Bezjak isključi iz SUMAe. Prijedlog je odbačen kao neosnovan jer M. Gregović nije platio godišnju članarinu i prema tome nije punopravan član i nema pravo predlagati isključivanje po Statutu SUMAe. Njegov prijedlog protumačen je kao pokušaj provokacije. D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova. Zato je jednoglasno prihvaćen prijedlog da se M. Gregović kazni ukoliko se javno ne ispriča svim članovima SUMAe. Kazna bi bila minimalno 1 godina zabrane sudjelovanja u bilo kojoj akciji SUMAe. Nakon toga razmotren je prijedlog P. Bezjaka da se M. Gregović isključi iz SUMAe. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen, a kazna je proširena na 2 godine zabrane pristupanja SUMAi.

Tocno iste stavke (kriva upotreba mailing liste - u prijepisci sa Sornom i Gregovicem, te trazenje iskljucenja drugog clana) vrijede i za Bezjaka, koji ne da nije izbacen, nego je reizabran za tajnika. Shocked

Jedina razlika koju ja vidim je placanje clanarine (Komentar "D. Krizmanić i S. Režek naglasili su da je to samo jedan u nizu ispada spomenutog protiv SUMAe i nekih članova." je nedovoljno argumentiran da bi se smatrao dobrim razlogom).

Ovo navodi na zakljucak da je megnut "izletio" samo zbog clanarine... Eto, Ivancice, tu cudnovatost bih te molio da objasnis.

Mene ne zanima da li ste vi nekoga izbacili ili ne. Zanima me samo kako to da tih 10ak kn moze raditi razliku izmedju tajnika i naprijatelja broj jedan neke organizacije... Rolling Eyes

Hvala!

P.S. Za vas anonifobe, ja se valjda ne moram potpisivati... Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:11 sri, 21. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma sve je jasno, oni sumu dozivljavaju kao svoju studentsku organizaciju i sredstvo za zadovoljavanje svojih potreba za iskazivanjem, aktivnoscu ... Nema problema, drzite si vi svoju SUMICU i nemorate dati nikome da udje, ali lovu na racun drugih necete dobivati :twisted: :twisted: :twisted:

Nepotpisani anonimni placenik ljevicarsko komunjarskih zlih sila antiakademske hrvatozderske nemani
Ma sve je jasno, oni sumu dozivljavaju kao svoju studentsku organizaciju i sredstvo za zadovoljavanje svojih potreba za iskazivanjem, aktivnoscu ... Nema problema, drzite si vi svoju SUMICU i nemorate dati nikome da udje, ali lovu na racun drugih necete dobivati Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Nepotpisani anonimni placenik ljevicarsko komunjarskih zlih sila antiakademske hrvatozderske nemani

[Vrh]
megnut inc.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:01 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]
Nepotpisani anonimni placenik ljevicarsko komunjarskih zlih sila antiakademske hrvatozderske nemani[/quote]

:lol:
Anonymous (napisa):

Laughing

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 19:49 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="megnut inc."][quote="Anonymous"]
Nepotpisani anonimni placenik ljevicarsko komunjarskih zlih sila antiakademske hrvatozderske nemani[/quote]

:lol:[/quote]

I onda se ja hoću politički dokazati? Ma ja niti ne znam što je to politika. Jel se to maže na kruh? :shock:
megnut inc. (napisa):
Anonymous (napisa):

Laughing

I onda se ja hoću politički dokazati? Ma ja niti ne znam što je to politika. Jel se to maže na kruh? Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 19:59 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"][quote="megnut inc."][quote="Anonymous"]

:lol:[/quote]

I onda se ja hoću politički dokazati? Ma ja niti ne znam što je to politika. Jel se to maže na kruh? :shock:[/quote]
Nemoj se pravit blesava. :evil:
Ivančica (napisa):
megnut inc. (napisa):
Anonymous (napisa):

Laughing

I onda se ja hoću politički dokazati? Ma ja niti ne znam što je to politika. Jel se to maže na kruh? Shocked

Nemoj se pravit blesava. Evil or Very Mad

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 20:45 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]
Nemoj se pravit blesava. :evil:[/quote]
Ali ja jesam blesava!!!!

Al još sam tu!

I ne dam se!

I još ću biti! Dugo, dugo!
Anonymous (napisa):

Ali ja jesam blesava!!!!

Al još sam tu!

I ne dam se!

[Vrh]
megnut inc.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:21 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]

ljubavi, kad vec imas vremena, daj mi molim te odgovori na postavljena pitanja, glasnogovornice omiljena.
pusa
[quote="Ivančica]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]

ljubavi, kad vec imas vremena, daj mi molim te odgovori na postavljena pitanja, glasnogovornice omiljena.
pusa

Gost

PostPostano: 22:13 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"][quote="Anonymous"]
Nemoj se pravit blesava. :evil:[/quote]
Ali ja jesam blesava!!!![/quote]
... barem priznaješ i to je nešto... :lol:
[quote="Ivančica"]
Al još sam tu![/quote]
... neka samo tebe tu ali nečeš biti u SZ-eu...to je već druga priča...samo polako bumo vidjeli kaj se tu može napraviti... :twisted:
[quote="Ivančica"]
I ne dam se![/quote]
... samo se dobro nedaj jer ko zna što se sve može dogoditi...možda te vidimo i iza rešetaka u prugastom odjelu zajedno sa tvojim kolegom PB... :twisted:
[quote="Ivančica"]
I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]
... na forumu možda ...hmm da li u zatvoru imaju kompiće... :twisted:
Ivančica (napisa):
Anonymous (napisa):

Ali ja jesam blesava!!!!

... barem priznaješ i to je nešto... Laughing
Ivančica (napisa):

Al još sam tu!

... neka samo tebe tu ali nečeš biti u SZ-eu...to je već druga priča...samo polako bumo vidjeli kaj se tu može napraviti... Twisted Evil
Ivančica (napisa):

I ne dam se!

... samo se dobro nedaj jer ko zna što se sve može dogoditi...možda te vidimo i iza rešetaka u prugastom odjelu zajedno sa tvojim kolegom PB... Twisted Evil
Ivančica (napisa):

... na forumu možda ...hmm da li u zatvoru imaju kompiće... Twisted Evil

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:16 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="megnut inc."][quote="Ivančica"]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]
ljubavi, kad vec imas vremena, daj mi molim te odgovori na postavljena pitanja, glasnogovornice omiljena.[/quote]

Si ti cuo za Sizifa? :twisted:
megnut inc. (napisa):
Ivančica (napisa):

Si ti cuo za Sizifa? Twisted Evil

[Vrh]
megnut inc.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:29 čet, 22. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Si ti cuo za Sizifa? :twisted:[/quote]

ma jesam, al bas zato zelim postati sretni sizif 8)
vsego (napisa):

ma jesam, al bas zato zelim postati sretni sizif Cool

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:35 pet, 23. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="megnut inc."][quote="vsego"]Si ti cuo za Sizifa? :twisted:[/quote]

ma jesam, al bas zato zelim postati sretni sizif 8)[/quote]

E, sad nećete dobit odgovore!
megnut inc. (napisa):
vsego (napisa):

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:44 pet, 23. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="megnut inc."][quote="Ivančica"]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]

pusa[/quote]

Nemam vremena i da imam, neću odgovoriti.
megnut inc. (napisa):
Ivančica (napisa):

pusa

[Vrh]
Soup Nazi
Gost

PostPostano: 9:05 pet, 23. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]E, sad nećete dobit odgovore![/quote]
[quote="Ivančica"]Nemam vremena i da imam, neću odgovoriti.[/quote]

And NO soup for YOU! :lol: :lol: :lol:

:roll:
Ivančica (napisa):

Ivančica (napisa):

And NO soup for YOU! Laughing Laughing Laughing

Rolling Eyes

[Vrh]
Gost

PostPostano: 10:03 pet, 23. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"][quote="megnut inc."][quote="Ivančica"]I još ću biti! Dugo, dugo![/quote]

pusa[/quote]

Nemam vremena i da imam, neću odgovoriti.[/quote]

... cijelo vrijeme imaš vremena "odgovarati"(bolje rečeno muljati i izbjegavati večinu pitanja )...a sad odjednom nemaš vremena ni za neku pričicu u stilu ... :lol:
Ivančica (napisa):
megnut inc. (napisa):
Ivančica (napisa):

pusa

... cijelo vrijeme imaš vremena "odgovarati"(bolje rečeno muljati i izbjegavati večinu pitanja )...a sad odjednom nemaš vremena ni za neku pričicu u stilu ... Laughing

[Vrh]
Gost

PostPostano: 10:06 pet, 23. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"][quote="megnut inc."][quote="vsego"]Si ti cuo za Sizifa? :twisted:[/quote]

ma jesam, al bas zato zelim postati sretni sizif 8)[/quote]

E, sad nećete dobit odgovore![/quote]
... kao dosada si ih davala .... :lol:
Ivančica (napisa):
megnut inc. (napisa):
vsego (napisa):

... kao dosada si ih davala .... Laughing

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 11:03 pet, 23. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao glasnogovornica SUMA govorit ću ono što mi se kaže da govorim.
A kao Ivančica Papa govorit ću ono što smatram da trebam reći.
Sada i u jednom i u drugom slučaju nemam što reći.
Kao glasnogovornica SUMA govorit ću ono što mi se kaže da govorim.
A kao Ivančica Papa govorit ću ono što smatram da trebam reći.
Sada i u jednom i u drugom slučaju nemam što reći.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 10 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum