Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Predavanja 4.1. i 5.1. (studij)
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:04 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.

O ovome ce se, kao i svake godine, pricati i na Vijecu. Ako zelite da se i vas glas tamo cuje... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13809]click[/url].
Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.

O ovome ce se, kao i svake godine, pricati i na Vijecu. Ako zelite da se i vas glas tamo cuje... click.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
woodstock
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
18 = 28 - 10

PostPostano: 16:42 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slažem se skroz...radije ranije počet iz svih navedenih razloga :)
Slažem se skroz...radije ranije počet iz svih navedenih razloga Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 17:39 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BitterSweet"]-turistička sezona ranije počinje pa mogu nać ljetni posao ako završim do 1.7., a kad dođeš doma 20.7. teško da ćeš išta nać, a i ako nađeš, više im ne trebaš iza 1.9.[/quote]
Sezona u DVD-u (bar u mom gradu, a onda vrlo vjerojatno i drugdje uz more) traje iza 1.9. i ne daju otkaz dolaskom rujna.
Vjerojatno ima još primjera, al` to je ono što znam sigurno.
A ako ćeš radit nešto kao praksu u struci onda ti datum ne igra ulogu.
BitterSweet (napisa):
-turistička sezona ranije počinje pa mogu nać ljetni posao ako završim do 1.7., a kad dođeš doma 20.7. teško da ćeš išta nać, a i ako nađeš, više im ne trebaš iza 1.9.

Sezona u DVD-u (bar u mom gradu, a onda vrlo vjerojatno i drugdje uz more) traje iza 1.9. i ne daju otkaz dolaskom rujna.
Vjerojatno ima još primjera, al` to je ono što znam sigurno.
A ako ćeš radit nešto kao praksu u struci onda ti datum ne igra ulogu.

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 17:58 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

heheh, pa znaš me, nisam ti ja baš za vatrogasce :P radim na recepciji ili eventualno konobarim, istina, turistička sezona traje i iza 1.9. ali za stalne radnike, ne i za sezonce... al kako je vsego rekao, ovo su neki naši osobni razlozi koji vjerojatno nikog ne zanimaju, niti će se uzimati u obzir, pa bolje o tome na kavi ili u pauzi ;)
heheh, pa znaš me, nisam ti ja baš za vatrogasce Razz radim na recepciji ili eventualno konobarim, istina, turistička sezona traje i iza 1.9. ali za stalne radnike, ne i za sezonce... al kako je vsego rekao, ovo su neki naši osobni razlozi koji vjerojatno nikog ne zanimaju, niti će se uzimati u obzir, pa bolje o tome na kavi ili u pauzi Wink

chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 18:02 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
[/quote]

al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika :(
vsego (napisa):

al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika Sad

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 18:20 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="chinchi"][quote="vsego"]Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
[/quote]

al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika :([/quote]

Ne moraš ti učiti preko praznika... Al nama koji bismo htjeli bi to dobro došlo. :)
chinchi (napisa):
vsego (napisa):

al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika Sad

Ne moraš ti učiti preko praznika... Al nama koji bismo htjeli bi to dobro došlo. Smile

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 18:20 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda :lol: a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje)
s druge strane, ovo je odličan test ozbiljnosti - ako sad uspijem išta naučit, nek mi se samo netko usudi reć da sam slab karakter :D
to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda Laughing a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje)
s druge strane, ovo je odličan test ozbiljnosti - ako sad uspijem išta naučit, nek mi se samo netko usudi reć da sam slab karakter Very Happy

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 18:44 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BitterSweet"]nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda :lol:[/quote]

Ne bih se čudio da na kraju učim [i]samo[/i] na Božić i NG, s obzirom na to da ću na te dane osjećati manji pritisak da činim isto. :D

( Za potencijalnog budućeg poslodavca koji pretražuje Internet u nadi da sazna što više toga o meni prije nego me eventualno zaposli: Ovo je bila šala, ja mogu raditi pod pritiskom, i vrlo sam društven i fleksibilan i sve najbolje. I sve ostalo što sam ikada napisao je šala. :lol: )
BitterSweet (napisa):
nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda Laughing

Ne bih se čudio da na kraju učim samo na Božić i NG, s obzirom na to da ću na te dane osjećati manji pritisak da činim isto. Very Happy

( Za potencijalnog budućeg poslodavca koji pretražuje Internet u nadi da sazna što više toga o meni prije nego me eventualno zaposli: Ovo je bila šala, ja mogu raditi pod pritiskom, i vrlo sam društven i fleksibilan i sve najbolje. I sve ostalo što sam ikada napisao je šala. Laughing )

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 20:07 čet, 10. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]( Za potencijalnog budućeg poslodavca koji pretražuje Internet u nadi da sazna što više toga o meni prije nego me eventualno zaposli: Ovo je bila šala, ja mogu raditi pod pritiskom, i vrlo sam društven i fleksibilan i sve najbolje. I sve ostalo što sam ikada napisao je šala. :lol: )[/quote]

:lol: :lol:
Atomised (napisa):
( Za potencijalnog budućeg poslodavca koji pretražuje Internet u nadi da sazna što više toga o meni prije nego me eventualno zaposli: Ovo je bila šala, ja mogu raditi pod pritiskom, i vrlo sam društven i fleksibilan i sve najbolje. I sve ostalo što sam ikada napisao je šala. Laughing )

Laughing Laughing

teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 14:44 sub, 12. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="chinchi"][quote="vsego"]Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
[/quote]

al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika :([/quote]
upravo to. napokon dođem doma i onda umjesto da se opustim i družim sa svojima, nad glavom mi visi hrpa kolokvija i ispita...ma milina
koliko god je primamljivo ranije završit sa ispitima pred ljeto, ova shema sa kolokvijima odmah nakon praznika je brutalna, tako da moram priznat da mi je stari kalendar ipak bio draži...:(
chinchi (napisa):
vsego (napisa):

upravo to. napokon dođem doma i onda umjesto da se opustim i družim sa svojima, nad glavom mi visi hrpa kolokvija i ispita...ma milina
koliko god je primamljivo ranije završit sa ispitima pred ljeto, ova shema sa kolokvijima odmah nakon praznika je brutalna, tako da moram priznat da mi je stari kalendar ipak bio draži...Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-8 = 53 - 61

PostPostano: 15:51 sub, 12. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li netko za to da se ukine faks? :pray: Ako ne to, mozda bar ispiti? O:)
Je li netko za to da se ukine faks? Pray Ako ne to, mozda bar ispiti? Angel

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:54 sub, 12. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako ne to, mozda bar skolarine? :silly:

(nastavi niz)
Ako ne to, mozda bar skolarine? #Silly

(nastavi niz)

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 20:31 sub, 12. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako ne to, mozda bar skolarine? :silly:

Ako ne to, mozda bar senzore u busu? :roll:

(nastavi niz)
Ako ne to, mozda bar skolarine? #Silly

Ako ne to, mozda bar senzore u busu? Rolling Eyes

(nastavi niz)

finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
27 = 45 - 18

PostPostano: 21:10 sub, 12. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BitterSweet"]to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda :lol: a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje)[/quote]

ne, nemaš 5-6 dana poslije Nove ako kolokviji počnu 3. 1. ko što će vidim počet 2011. :roll:

Zanemarimo li "emotivne" razloge, nema neke potrebe za zimskim "praznicima".
BitterSweet (napisa):
to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda Laughing a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje)

ne, nemaš 5-6 dana poslije Nove ako kolokviji počnu 3. 1. ko što će vidim počet 2011. Rolling Eyes

Zanemarimo li "emotivne" razloge, nema neke potrebe za zimskim "praznicima".

ajaxcy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 5

PostPostano: 22:10 sub, 12. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa i nema...snijeg pada i ljeti :snow:
pa i nema...snijeg pada i ljeti Pada snijeg

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:29 ned, 13. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako je do sada bilo: u petak jos ide nastava, a u ponedjeljak (samo vikend kasnije) idu kolokviji.

Mislim da konvergiramo prema ovome: 23.12. ide nastava, zatim novogodisnji praznici i nakon njih kolokviji (nekako sumnjam da vec 3.1. kako je netko napisao).
Tko zeli uciti preko praznika - moci ce. Tko ne zeli, uzme si vikend na kraju praznika i ima situaciju kao i do sada.

U cemu je problem?
Ovako je do sada bilo: u petak jos ide nastava, a u ponedjeljak (samo vikend kasnije) idu kolokviji.

Mislim da konvergiramo prema ovome: 23.12. ide nastava, zatim novogodisnji praznici i nakon njih kolokviji (nekako sumnjam da vec 3.1. kako je netko napisao).
Tko zeli uciti preko praznika - moci ce. Tko ne zeli, uzme si vikend na kraju praznika i ima situaciju kao i do sada.

U cemu je problem?

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 16:26 ned, 13. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]U cemu je problem?[/quote]
pa nema problema...tko je već uvelike krenuo s učenjem, moć će si priuštit slobodan dan na sam Božić, a ako je posebno bistar, možda i na NG :lol:
vsego (napisa):
U cemu je problem?

pa nema problema...tko je već uvelike krenuo s učenjem, moć će si priuštit slobodan dan na sam Božić, a ako je posebno bistar, možda i na NG Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 20:34 ned, 13. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ovako je do sada bilo: u petak jos ide nastava, a u ponedjeljak (samo vikend kasnije) idu kolokviji.

U cemu je problem?[/quote]

pa u tome da do sada nije billo,barem kod mene,da ucim samo vikend prije kolokvija,nego taj vikend i jos koji tjedan,dva,tri prije,dok je trajala nastava,al sam pod praznicima samo i iskljucivo odmarala....dobro,kuzim da je nekima lakse ucit dok nema i nastave uz to, al ja bih radije imala praznike,pa nastavu u prvom mjesecu(i tad ucim,nakon sto se dobro odmorim dva tjedna) pa onda ispiti u 2.mjesecu

postoji jos opcija da ucim dok traje nastava prije bozica,pa za praznike odmaram,pa nastavak odmah sa kolokvijima,al eee,to je trebalo vec krenuti,a tek sam se oporavila od prvih kolokvija :D
vsego (napisa):

U cemu je problem?

pa u tome da do sada nije billo,barem kod mene,da ucim samo vikend prije kolokvija,nego taj vikend i jos koji tjedan,dva,tri prije,dok je trajala nastava,al sam pod praznicima samo i iskljucivo odmarala....dobro,kuzim da je nekima lakse ucit dok nema i nastave uz to, al ja bih radije imala praznike,pa nastavu u prvom mjesecu(i tad ucim,nakon sto se dobro odmorim dva tjedna) pa onda ispiti u 2.mjesecu

postoji jos opcija da ucim dok traje nastava prije bozica,pa za praznike odmaram,pa nastavak odmah sa kolokvijima,al eee,to je trebalo vec krenuti,a tek sam se oporavila od prvih kolokvija Very Happy

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:01 ned, 13. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A da krenemo jos ranije i obavimo druge kolokvije prije Bozica? :-k
A da krenemo jos ranije i obavimo druge kolokvije prije Bozica? Think

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-24 = 52 - 76

PostPostano: 8:42 pon, 14. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

možda bi još i najbolje bilo da odma kad završi ljetni semestar počne sljedeći..itd....na taj naćin bi bili gotovi sa studijem jako brzo... :wink:

ja vjerujem da na našem faksu postoje mudre glavice koje će smislit najbolje rješenje za raspored! i molio bi da sljedeće godine, i sve one nakon te ne bude slučaj DA SE NADOKNAĐUJU NEKI DANI koje su uzeli blagdani!!!!!!!! treba samo pogledat kad pada koji blagdan, i lijepo složit raspored...nije to tak teško... :wink:
možda bi još i najbolje bilo da odma kad završi ljetni semestar počne sljedeći..itd....na taj naćin bi bili gotovi sa studijem jako brzo... Wink

ja vjerujem da na našem faksu postoje mudre glavice koje će smislit najbolje rješenje za raspored! i molio bi da sljedeće godine, i sve one nakon te ne bude slučaj DA SE NADOKNAĐUJU NEKI DANI koje su uzeli blagdani!!!!!!!! treba samo pogledat kad pada koji blagdan, i lijepo složit raspored...nije to tak teško... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum