Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:04 čet, 10. 12. 2009 Naslov: |
|
|
Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
O ovome ce se, kao i svake godine, pricati i na Vijecu. Ako zelite da se i vas glas tamo cuje... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13809]click[/url].
Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
O ovome ce se, kao i svake godine, pricati i na Vijecu. Ako zelite da se i vas glas tamo cuje... click.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
woodstock Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:39 čet, 10. 12. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="BitterSweet"]-turistička sezona ranije počinje pa mogu nać ljetni posao ako završim do 1.7., a kad dođeš doma 20.7. teško da ćeš išta nać, a i ako nađeš, više im ne trebaš iza 1.9.[/quote]
Sezona u DVD-u (bar u mom gradu, a onda vrlo vjerojatno i drugdje uz more) traje iza 1.9. i ne daju otkaz dolaskom rujna.
Vjerojatno ima još primjera, al` to je ono što znam sigurno.
A ako ćeš radit nešto kao praksu u struci onda ti datum ne igra ulogu.
BitterSweet (napisa): | -turistička sezona ranije počinje pa mogu nać ljetni posao ako završim do 1.7., a kad dođeš doma 20.7. teško da ćeš išta nać, a i ako nađeš, više im ne trebaš iza 1.9. |
Sezona u DVD-u (bar u mom gradu, a onda vrlo vjerojatno i drugdje uz more) traje iza 1.9. i ne daju otkaz dolaskom rujna.
Vjerojatno ima još primjera, al` to je ono što znam sigurno.
A ako ćeš radit nešto kao praksu u struci onda ti datum ne igra ulogu.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:58 čet, 10. 12. 2009 Naslov: |
|
|
heheh, pa znaš me, nisam ti ja baš za vatrogasce :P radim na recepciji ili eventualno konobarim, istina, turistička sezona traje i iza 1.9. ali za stalne radnike, ne i za sezonce... al kako je vsego rekao, ovo su neki naši osobni razlozi koji vjerojatno nikog ne zanimaju, niti će se uzimati u obzir, pa bolje o tome na kavi ili u pauzi ;)
heheh, pa znaš me, nisam ti ja baš za vatrogasce radim na recepciji ili eventualno konobarim, istina, turistička sezona traje i iza 1.9. ali za stalne radnike, ne i za sezonce... al kako je vsego rekao, ovo su neki naši osobni razlozi koji vjerojatno nikog ne zanimaju, niti će se uzimati u obzir, pa bolje o tome na kavi ili u pauzi
_________________ "Give me sweet lies, and keep your bitter truths." ~ Tyrion Lannister
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:02 čet, 10. 12. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
[/quote]
al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika :(
vsego (napisa): | Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
|
al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 18:20 čet, 10. 12. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="chinchi"][quote="vsego"]Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
[/quote]
al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika :([/quote]
Ne moraš ti učiti preko praznika... Al nama koji bismo htjeli bi to dobro došlo. :)
chinchi (napisa): | vsego (napisa): | Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
|
al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika  |
Ne moraš ti učiti preko praznika... Al nama koji bismo htjeli bi to dobro došlo.
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:20 čet, 10. 12. 2009 Naslov: |
|
|
to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda :lol: a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje)
s druge strane, ovo je odličan test ozbiljnosti - ako sad uspijem išta naučit, nek mi se samo netko usudi reć da sam slab karakter :D
to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje)
s druge strane, ovo je odličan test ozbiljnosti - ako sad uspijem išta naučit, nek mi se samo netko usudi reć da sam slab karakter
_________________ "Give me sweet lies, and keep your bitter truths." ~ Tyrion Lannister
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:44 sub, 12. 12. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="chinchi"][quote="vsego"]Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
[/quote]
al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika :([/quote]
upravo to. napokon dođem doma i onda umjesto da se opustim i družim sa svojima, nad glavom mi visi hrpa kolokvija i ispita...ma milina
koliko god je primamljivo ranije završit sa ispitima pred ljeto, ova shema sa kolokvijima odmah nakon praznika je brutalna, tako da moram priznat da mi je stari kalendar ipak bio draži...:(
chinchi (napisa): | vsego (napisa): | Zanemarimo li vase emotivne razloge, iz perspektive studija je, IMO, bolje poceti malo ranije nego ove godine, jer onda izmedju zadnjih predavanja/vjezbi i kolokvija imate novogodisnje praznike, pa se stignete pripremiti za kolokvije. Cini mi se da vam je to puno bolje nego da vam je kolokvijski tjedan odvojen od nastave samo jednim vikendom.
|
al ja ne zelim uciti preko praznika, samim time mi se gubi smisao bozicnih praznika  |
upravo to. napokon dođem doma i onda umjesto da se opustim i družim sa svojima, nad glavom mi visi hrpa kolokvija i ispita...ma milina
koliko god je primamljivo ranije završit sa ispitima pred ljeto, ova shema sa kolokvijima odmah nakon praznika je brutalna, tako da moram priznat da mi je stari kalendar ipak bio draži...
|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:10 sub, 12. 12. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="BitterSweet"]to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda :lol: a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje)[/quote]
ne, nemaš 5-6 dana poslije Nove ako kolokviji počnu 3. 1. ko što će vidim počet 2011. :roll:
Zanemarimo li "emotivne" razloge, nema neke potrebe za zimskim "praznicima".
BitterSweet (napisa): | to stoji... ali gle, činjenica je da je to opet više vremena za se pripremit nego dosad... nitko neće učit na sam božić ili novu godinu... valjda a imaš 5-6 dana između to dvoje, i još 5-6 iza nove godine (teoretski, a hoće li bit volje, hehe, to je pitanje) |
ne, nemaš 5-6 dana poslije Nove ako kolokviji počnu 3. 1. ko što će vidim počet 2011.
Zanemarimo li "emotivne" razloge, nema neke potrebe za zimskim "praznicima".
_________________ Nikola Adžaga
Građevinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
|
[Vrh] |
|
ajaxcy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:29 ned, 13. 12. 2009 Naslov: |
|
|
Ovako je do sada bilo: u petak jos ide nastava, a u ponedjeljak (samo vikend kasnije) idu kolokviji.
Mislim da konvergiramo prema ovome: 23.12. ide nastava, zatim novogodisnji praznici i nakon njih kolokviji (nekako sumnjam da vec 3.1. kako je netko napisao).
Tko zeli uciti preko praznika - moci ce. Tko ne zeli, uzme si vikend na kraju praznika i ima situaciju kao i do sada.
U cemu je problem?
Ovako je do sada bilo: u petak jos ide nastava, a u ponedjeljak (samo vikend kasnije) idu kolokviji.
Mislim da konvergiramo prema ovome: 23.12. ide nastava, zatim novogodisnji praznici i nakon njih kolokviji (nekako sumnjam da vec 3.1. kako je netko napisao).
Tko zeli uciti preko praznika - moci ce. Tko ne zeli, uzme si vikend na kraju praznika i ima situaciju kao i do sada.
U cemu je problem?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:34 ned, 13. 12. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ovako je do sada bilo: u petak jos ide nastava, a u ponedjeljak (samo vikend kasnije) idu kolokviji.
U cemu je problem?[/quote]
pa u tome da do sada nije billo,barem kod mene,da ucim samo vikend prije kolokvija,nego taj vikend i jos koji tjedan,dva,tri prije,dok je trajala nastava,al sam pod praznicima samo i iskljucivo odmarala....dobro,kuzim da je nekima lakse ucit dok nema i nastave uz to, al ja bih radije imala praznike,pa nastavu u prvom mjesecu(i tad ucim,nakon sto se dobro odmorim dva tjedna) pa onda ispiti u 2.mjesecu
postoji jos opcija da ucim dok traje nastava prije bozica,pa za praznike odmaram,pa nastavak odmah sa kolokvijima,al eee,to je trebalo vec krenuti,a tek sam se oporavila od prvih kolokvija :D
vsego (napisa): | Ovako je do sada bilo: u petak jos ide nastava, a u ponedjeljak (samo vikend kasnije) idu kolokviji.
U cemu je problem? |
pa u tome da do sada nije billo,barem kod mene,da ucim samo vikend prije kolokvija,nego taj vikend i jos koji tjedan,dva,tri prije,dok je trajala nastava,al sam pod praznicima samo i iskljucivo odmarala....dobro,kuzim da je nekima lakse ucit dok nema i nastave uz to, al ja bih radije imala praznike,pa nastavu u prvom mjesecu(i tad ucim,nakon sto se dobro odmorim dva tjedna) pa onda ispiti u 2.mjesecu
postoji jos opcija da ucim dok traje nastava prije bozica,pa za praznike odmaram,pa nastavak odmah sa kolokvijima,al eee,to je trebalo vec krenuti,a tek sam se oporavila od prvih kolokvija
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|