Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:17 sub, 5. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="funny bunny"]malo ste krivo shvatili poruku o talentu, mi u zg nismo svi lumeni a opet moramo rjesit sve ispite do početka 7 mjeseca ilil padamo godinu jer nemamo rokova u devetom mjesecu. mi mislimo samo da bi trebali imat prednost studenti koji su vec na tom studiju, jer ruku na srce znamo da je u zg "malo teže" nego u st i naravno da cete vi iz st imat bolje ocjene i nama "ukrast"mjesta. MI MISLIMO DA TO NIJE FER ALI KO NAS IKAD STA PITA!!![/quote]
Bok :)
Studiram u Zg-u i evo završavam 3. godinu. Znači, pričaš i u moje ime. Molim te, nemoj to više radit.
Zamisli da si na nekom drugom sveučilištu našao/našla smjer koji ti je totalno super, kojeg nema na našem faksu ili ima, ali je manje kvalitetan.
I imaš želju i financijsku mogućnost otić na to sveučilište.
Bi li idalje pričao/pričala to što pričaš?
funny bunny (napisa): | malo ste krivo shvatili poruku o talentu, mi u zg nismo svi lumeni a opet moramo rjesit sve ispite do početka 7 mjeseca ilil padamo godinu jer nemamo rokova u devetom mjesecu. mi mislimo samo da bi trebali imat prednost studenti koji su vec na tom studiju, jer ruku na srce znamo da je u zg "malo teže" nego u st i naravno da cete vi iz st imat bolje ocjene i nama "ukrast"mjesta. MI MISLIMO DA TO NIJE FER ALI KO NAS IKAD STA PITA!!! |
Bok
Studiram u Zg-u i evo završavam 3. godinu. Znači, pričaš i u moje ime. Molim te, nemoj to više radit.
Zamisli da si na nekom drugom sveučilištu našao/našla smjer koji ti je totalno super, kojeg nema na našem faksu ili ima, ali je manje kvalitetan.
I imaš želju i financijsku mogućnost otić na to sveučilište.
Bi li idalje pričao/pričala to što pričaš?
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
Bubsi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:53 ned, 6. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Stvarno, koja divna dobrodoslica :roll:
Prvo, ne morate se bojati da ce vam doci tisuce studenata, pa nas nema na godini ni 6.
To sta mi imamo rokove ne znaci da je nama lakse, vi ste organiziraniji i imate bar b od bolonje. Mi ni to nemamo..
Da sad briljiramo po ocjenama isto tako nije istina. Kad sam rekla "iznimno talentirani" mislila sam na ljude koji su zbilja sposobni u 20 dana odradit 4 usmena iz 4 matematike od kojih se svaka posebno moze toliko ucit.
Ja spadam u prosjek, nemam se cime hvalit al isto tako ne mogu rec da nisam sposobna. Dala sam godinu uvijek u roku, al ono na sta sam vam htjela obratit paznju jest to da mi imamo obranu zavrsnog rada a i rokove do 16.7.
Sve u svemu, ono sta nikako nije fer jest da faksevi nisu uskladjeni, pa time ni rokovi upisa.
Stvarno, koja divna dobrodoslica
Prvo, ne morate se bojati da ce vam doci tisuce studenata, pa nas nema na godini ni 6.
To sta mi imamo rokove ne znaci da je nama lakse, vi ste organiziraniji i imate bar b od bolonje. Mi ni to nemamo..
Da sad briljiramo po ocjenama isto tako nije istina. Kad sam rekla "iznimno talentirani" mislila sam na ljude koji su zbilja sposobni u 20 dana odradit 4 usmena iz 4 matematike od kojih se svaka posebno moze toliko ucit.
Ja spadam u prosjek, nemam se cime hvalit al isto tako ne mogu rec da nisam sposobna. Dala sam godinu uvijek u roku, al ono na sta sam vam htjela obratit paznju jest to da mi imamo obranu zavrsnog rada a i rokove do 16.7.
Sve u svemu, ono sta nikako nije fer jest da faksevi nisu uskladjeni, pa time ni rokovi upisa.
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Bubsi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Bubsi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Bubsi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:01 sub, 19. 6. 2010 Naslov: |
|
|
I blesavo je što još nema ni reda predavanja, ne zna se koji će se kolegiji uopće držat (npr moduli na smjeru Primijenjene matematike), a ni raspored nije ni blizu da bi si mogli izabrati izborne kolegije bez preklapanja... ni ja ne vidim čemu žurba.
I blesavo je što još nema ni reda predavanja, ne zna se koji će se kolegiji uopće držat (npr moduli na smjeru Primijenjene matematike), a ni raspored nije ni blizu da bi si mogli izabrati izborne kolegije bez preklapanja... ni ja ne vidim čemu žurba.
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:07 ned, 20. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]Pa napravite kako se uvijek radilo - upišite sve, a onda kasnije poništavajte. ;)[/quote]
Al onda mi bude ružan index, a tete to tak lijepo zalijepe :D A i ne možemo sve upisat, ima limit ects bodova po semestru...
I znam da nema šanse sad za raspored, zato baš i je bezveze ova žurba... ok za upise prve godine preddiplomskog da si riješe jedan dio posla, oni ionak nemaju izbornih pa nema problema. A svima ostalima ima preklapanja ko u priči, a još i mnogi nisu gotovi s ispitima do tad.
kenny (napisa): | Pa napravite kako se uvijek radilo - upišite sve, a onda kasnije poništavajte.  |
Al onda mi bude ružan index, a tete to tak lijepo zalijepe A i ne možemo sve upisat, ima limit ects bodova po semestru...
I znam da nema šanse sad za raspored, zato baš i je bezveze ova žurba... ok za upise prve godine preddiplomskog da si riješe jedan dio posla, oni ionak nemaju izbornih pa nema problema. A svima ostalima ima preklapanja ko u priči, a još i mnogi nisu gotovi s ispitima do tad.
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
zebrica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
lyra Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:53 ned, 20. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="zebrica"]nama na financijskoj je rečeno da sve ocjene na diplomskom studiju moraju biti u indeksu do 28.6., to nam je rekla prof. nakon što je provjerila u referadi
a ne kužim zašto se viša godina diplomskog mora upisivat točno u određeno vrijeme, a ne kao druge godine[/quote]
vjerojatno zato jer se ne upisujemo preko studomata, nego samo upisnim listom, pa tete iz referade moraju sve te podatke ručno unositi..
ipak je nezgodno. pretpostavljam da će se moći upisati godina i nakon toga, da je ova odredba donesena samo za minimizaciju gužve, ili nešto slično :)
zebrica (napisa): | nama na financijskoj je rečeno da sve ocjene na diplomskom studiju moraju biti u indeksu do 28.6., to nam je rekla prof. nakon što je provjerila u referadi
a ne kužim zašto se viša godina diplomskog mora upisivat točno u određeno vrijeme, a ne kao druge godine |
vjerojatno zato jer se ne upisujemo preko studomata, nego samo upisnim listom, pa tete iz referade moraju sve te podatke ručno unositi..
ipak je nezgodno. pretpostavljam da će se moći upisati godina i nakon toga, da je ova odredba donesena samo za minimizaciju gužve, ili nešto slično
_________________ - Hey, Rachel, how many hipsters does it take to screw in a lightbulb?
- Gee, Jess, how many?
- You don't KNOW?
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|