Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Renči Forumaš(ica)

|
Postano: 9:20 pet, 1. 4. 2011 Naslov: |
|
|
Hvala kolega na podršci! )
Moje mišljenje je bilo isto tako. Ako su već demonstrature danas i ako profesor, kojeg stvarno možete pitati apsolutno sve bez posljedica, ima danas konzultacije, po mojem mišljenju bi vam te demonstrature u ponedjeljak bile puno korisnije, ali ok, tražili ste - dobili ste!
P.s. Najlakše je i najhrabrije pisati po forumu pod nekim nadimcima i još gore neregistriran! Poznata su mi takva bunjenja ne samo protiv studenata, već i protiv profesora - što je jako nedoraslo za jednog studenta spuštati se na takvu razinu!
Vidimo se u 17 h! )
Renata
Hvala kolega na podršci!
Moje mišljenje je bilo isto tako. Ako su već demonstrature danas i ako profesor, kojeg stvarno možete pitati apsolutno sve bez posljedica, ima danas konzultacije, po mojem mišljenju bi vam te demonstrature u ponedjeljak bile puno korisnije, ali ok, tražili ste - dobili ste!
P.s. Najlakše je i najhrabrije pisati po forumu pod nekim nadimcima i još gore neregistriran! Poznata su mi takva bunjenja ne samo protiv studenata, već i protiv profesora - što je jako nedoraslo za jednog studenta spuštati se na takvu razinu!
Vidimo se u 17 h!
Renata
|
|
[Vrh] |
|
nzuvela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Renči Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
nzuvela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Renči Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Renči Forumaš(ica)

|
Postano: 8:28 pet, 29. 4. 2011 Naslov: Demonstrature |
|
|
Dragi studenti,
u srijedu, 4.5., od 10-12h, ako želite mogu održati demonstrature povod 2. testa. Na demonstraturama bi se rješavali zadaci iz 4.-7. zadaće koji vam nisu jasni (ili neki dio gradiva koji vam nije jasan).
Ako ima zainteresiranih, neka samo netko od vas (dovoljna je jedna osoba) pošalje mail.
Lijepi pozdrav! )
Renata Vlahović
Dragi studenti,
u srijedu, 4.5., od 10-12h, ako želite mogu održati demonstrature povod 2. testa. Na demonstraturama bi se rješavali zadaci iz 4.-7. zadaće koji vam nisu jasni (ili neki dio gradiva koji vam nije jasan).
Ako ima zainteresiranih, neka samo netko od vas (dovoljna je jedna osoba) pošalje mail.
Lijepi pozdrav!
Renata Vlahović
|
|
[Vrh] |
|
Renči Forumaš(ica)

|
Postano: 19:46 sub, 21. 5. 2011 Naslov: |
|
|
Dragi studenti,
obavještavam vas da će u petak, 27.5. u 9h biti održane demonstrature na kojima će se rješavati zadaci iz zadaća i stari kolokviji, pa ako ima zainteresiranih neka se netko od vas javi na mail.
U kolokvijskim tjednima demonstrature neću držati. Demonstratori su također studenti koji imaju kolokvije, završne ispite i usmene, te da nebi nastala opet buka zbog ne-demonstratura kao i za vrijeme 1. kolokvija jer nam termini kolokvija nisu usklađeni. Hvala na razumijevanju! ;)
Stoga vas obavještavam tjedan dana unaprijed da znate računati na termin i da se pripremite za sve što trebate pitati.
Znači, petak 27.5., 9h. Nađemo se ispred oglasne ploče kod predavaonice 003!
Lijepi pozdrav! )
Renata
Dragi studenti,
obavještavam vas da će u petak, 27.5. u 9h biti održane demonstrature na kojima će se rješavati zadaci iz zadaća i stari kolokviji, pa ako ima zainteresiranih neka se netko od vas javi na mail.
U kolokvijskim tjednima demonstrature neću držati. Demonstratori su također studenti koji imaju kolokvije, završne ispite i usmene, te da nebi nastala opet buka zbog ne-demonstratura kao i za vrijeme 1. kolokvija jer nam termini kolokvija nisu usklađeni. Hvala na razumijevanju!
Stoga vas obavještavam tjedan dana unaprijed da znate računati na termin i da se pripremite za sve što trebate pitati.
Znači, petak 27.5., 9h. Nađemo se ispred oglasne ploče kod predavaonice 003!
Lijepi pozdrav!
Renata
|
|
[Vrh] |
|
nzuvela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|