Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gogs Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:32 sub, 25. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Hm osjećam se prozvanim (ne s vicevima, taj humor mogu shvatiti samo najinteligentnijiv :P) nego s onim da je Darth Vader najkul faca u star warsima!!!!
Vader nije faca jer se kreten boji onog glupog starčića, koji nemre hodat bez štapa, a isto tako sluša naredbe od onog idiota grand moff Tarkina.[/quote]
Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao.
A najkul je [b]definitivno[/b] Sidious... Procitaj bolje moj post!
[quote="C'Tebo"]Dakle, face su:
Darth Sidious (svi znamo zašto, tko ne zna, neka pričeka SW episode 3 pa će skontat)
Obi-Wan Kenobi, zato što:
"If my lightsaber finds its mark, you shall seize to exist, but if you kill me, I shall become more powerful than you can possibly ever imagine"
Qui-Gon Jinn (čisto jer je to Liam Neeson)
master Windu (jer mu piše BMF na lightsaberu)
jedini, neponovljivi i najbolji master Yoda
Tu razloga ima previše, ali jedan od, je taj što mu glas daje Frank Oz :D
Han Solo (ne treba govorit zašto)
Jango Fett i Boba Fett
[/quote]
Od "dobrih"... samo Han Solo, a on bas i nije neki Light Sider... :twisted:
[quote="Gogs"]Boze kakvi dugacki postovi u ove sitne sate, u vrijeme kada bi gospodin vsego trebao ispravljati nase vrlo vrijedne kolokvije.... :D[/quote]
A vi pipl mislite da ja zivim samo za to?!? :P Mislim da cu to sutra.... Sada idem jos malo trcati po Forumu, pa koju partiju Wormsa, pa u krpe... cim svane... ;)
[quote="Gogs"]nego, mr.Sego !? recite vi meni jel ce bit negdje tokom noci na stranici uur-a i rjesenja kolokvija...[/quote]
Nece. Nemamo ih nakucana, a tesko da cemo ih scannirati...
Bit ce u skriptarnici...
[quote="Gogs"]sada trenutno je stranica nedostupna....[/quote]
Nije... probah...
Neki DNSovi (npr. Iskonov) ne rade kako spada. Probaj preko IP adrese studneta: 161.53.8.14. Daklem, http://161.53.8.14/~vsego/uur/ :)
C'Tebo (napisa): | Hm osjećam se prozvanim (ne s vicevima, taj humor mogu shvatiti samo najinteligentnijiv ) nego s onim da je Darth Vader najkul faca u star warsima!!!!
Vader nije faca jer se kreten boji onog glupog starčića, koji nemre hodat bez štapa, a isto tako sluša naredbe od onog idiota grand moff Tarkina. |
Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao.
A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post!
C'Tebo (napisa): | Dakle, face su:
Darth Sidious (svi znamo zašto, tko ne zna, neka pričeka SW episode 3 pa će skontat)
Obi-Wan Kenobi, zato što:
"If my lightsaber finds its mark, you shall seize to exist, but if you kill me, I shall become more powerful than you can possibly ever imagine"
Qui-Gon Jinn (čisto jer je to Liam Neeson)
master Windu (jer mu piše BMF na lightsaberu)
jedini, neponovljivi i najbolji master Yoda
Tu razloga ima previše, ali jedan od, je taj što mu glas daje Frank Oz
Han Solo (ne treba govorit zašto)
Jango Fett i Boba Fett
|
Od "dobrih"... samo Han Solo, a on bas i nije neki Light Sider...
Gogs (napisa): | Boze kakvi dugacki postovi u ove sitne sate, u vrijeme kada bi gospodin vsego trebao ispravljati nase vrlo vrijedne kolokvije.... |
A vi pipl mislite da ja zivim samo za to?!? Mislim da cu to sutra.... Sada idem jos malo trcati po Forumu, pa koju partiju Wormsa, pa u krpe... cim svane...
Gogs (napisa): | nego, mr.Sego !? recite vi meni jel ce bit negdje tokom noci na stranici uur-a i rjesenja kolokvija... |
Nece. Nemamo ih nakucana, a tesko da cemo ih scannirati...
Bit ce u skriptarnici...
Gogs (napisa): | sada trenutno je stranica nedostupna.... |
Nije... probah...
Neki DNSovi (npr. Iskonov) ne rade kako spada. Probaj preko IP adrese studneta: 161.53.8.14. Daklem, http://161.53.8.14/~vsego/uur/
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 1:43 sub, 25. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote]Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao[/quote]
Ali na početku je primo naredbe od idiota Tarkina (skroz prvi film, 1977)
A i moro je on postat to što je postao, jer ipak je on "the one who will bring balance back to the force" i nema oca.
Podsjeća me na nekoga :P
[quote]A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post! [/quote]
Tu se slažem, ali ti si citiro vejdera i reko:
[quote]i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja... [/quote]
Ja sam govorio o Vaderu prije nego je postao, to što je postao, ne poslje.
Što ti ja mogu :P
I evo još jedan vic iz moje nepresušne baze:
"I know Darth Vader's really got you annoyed, but remember if you kill him, then you'll be unemployed", Weird Al Yankovich
Citat: | Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao |
Ali na početku je primo naredbe od idiota Tarkina (skroz prvi film, 1977)
A i moro je on postat to što je postao, jer ipak je on "the one who will bring balance back to the force" i nema oca.
Podsjeća me na nekoga
Citat: | A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post! |
Citat: | i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja... |
Ja sam govorio o Vaderu prije nego je postao, to što je postao, ne poslje.
Što ti ja mogu
I evo još jedan vic iz moje nepresušne baze:
"I know Darth Vader's really got you annoyed, but remember if you kill him, then you'll be unemployed", Weird Al Yankovich
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:58 sub, 25. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"][quote="vsego"]A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post! [/quote]
[quote="vsego"]i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja... [/quote]
Ja sam govorio o Vaderu prije nego je postao, to što je postao, ne poslje.[/quote]
Ok, priznajem. Evo i duljeg (?!?) objasnjenja: zbog iste scenaristicke urote koja podilazi masama (a rezultirala je muckim umorstvom Sidiousa), Vader ima cool citate od kojih sam neke i naveo. Ok?
Ima i simpa opravicu... Ostalo o ne-kulosti sto si rekao stoji... ;)
[quote="C'Tebo"]I evo još jedan vic iz moje nepresušne baze:
"I know Darth Vader's really got you annoyed, but remember if you kill him, then you'll be unemployed", Weird Al Yankovich[/quote]
:lol: Da, poznat mi je Alov opus... Imam i solidnu kolekciju spotova... :lol:
[quote="Crabtree"]nego g.vsego... moram priznati da vi ispravljate moju grupu i ako slucajno ispravite nekog ljubeja onda bih vas ponizno zamolio za rezultat...[/quote]
No frx... Dobis private message... ;)
Vidis kako je lijepo kad si ulogiran... anonimusi ne mogu primati prajvate... ;)
[quote="Crabtree"]just this once[/quote]
Nadajmo se... Ne bih ti htio ispravljati kolokvij i nagodinu... ;)
C'Tebo (napisa): | vsego (napisa): | A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post! |
vsego (napisa): | i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja... |
Ja sam govorio o Vaderu prije nego je postao, to što je postao, ne poslje. |
Ok, priznajem. Evo i duljeg (?!?) objasnjenja: zbog iste scenaristicke urote koja podilazi masama (a rezultirala je muckim umorstvom Sidiousa), Vader ima cool citate od kojih sam neke i naveo. Ok?
Ima i simpa opravicu... Ostalo o ne-kulosti sto si rekao stoji...
C'Tebo (napisa): | I evo još jedan vic iz moje nepresušne baze:
"I know Darth Vader's really got you annoyed, but remember if you kill him, then you'll be unemployed", Weird Al Yankovich |
Da, poznat mi je Alov opus... Imam i solidnu kolekciju spotova...
Crabtree (napisa): | nego g.vsego... moram priznati da vi ispravljate moju grupu i ako slucajno ispravite nekog ljubeja onda bih vas ponizno zamolio za rezultat... |
No frx... Dobis private message...
Vidis kako je lijepo kad si ulogiran... anonimusi ne mogu primati prajvate...
Crabtree (napisa): | just this once |
Nadajmo se... Ne bih ti htio ispravljati kolokvij i nagodinu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:52 sub, 25. 1. 2003 Naslov: |
|
|
u starwarsima nitko nije kul!!!!! citajte [b]NITKO[/b]
osim one zadnje scene u 2. dijelu kad se yoda raspistolji (bolje receno razmačoji [ili kako vec...])
galadriel & elrond rule!!!!!
citajte malo gospodare (mozete i gledati ali citajte radije), pa kad ih procitate, citajte silmarilliona, pa malo hobita a kad sa tim svime zavrsite..
citajte onih 10 knjiga o povijesti meduzemlja (da!!!u slobodno gubim vid na knjigama a ne na wormsima (o gubljenju vida na netu bi se jos moglo i razgovarati...))
viditi cete da darth vader i onaj emperor, darth sidious ili kako se vec zove i svi njegovi prethodici nisu ni do egs ( ---- jezicna barijera, ovo nije bila psovka ----) melkoru (tj. morgothu, belegurthu) i sauronu (tj. gorthauru)
galadriel i elrond bi mogli naucit yodu par stvari, npr. kako zivjeti vjecno
fingolfin bi mogao qui gon chena nauciti kako se umire casno, protiv najvece sile zla, a ne tamo nekog darth blabla maul-a
itd itd da ne nabrajam dalje, da ne izazovem preveliki bijes starwarsovaca na sebe
u starwarsima nitko nije kul!!!!! citajte NITKO
osim one zadnje scene u 2. dijelu kad se yoda raspistolji (bolje receno razmačoji [ili kako vec...])
galadriel & elrond rule!!!!!
citajte malo gospodare (mozete i gledati ali citajte radije), pa kad ih procitate, citajte silmarilliona, pa malo hobita a kad sa tim svime zavrsite..
citajte onih 10 knjiga o povijesti meduzemlja (da!!!u slobodno gubim vid na knjigama a ne na wormsima (o gubljenju vida na netu bi se jos moglo i razgovarati...))
viditi cete da darth vader i onaj emperor, darth sidious ili kako se vec zove i svi njegovi prethodici nisu ni do egs ( ---- jezicna barijera, ovo nije bila psovka ----) melkoru (tj. morgothu, belegurthu) i sauronu (tj. gorthauru)
galadriel i elrond bi mogli naucit yodu par stvari, npr. kako zivjeti vjecno
fingolfin bi mogao qui gon chena nauciti kako se umire casno, protiv najvece sile zla, a ne tamo nekog darth blabla maul-a
itd itd da ne nabrajam dalje, da ne izazovem preveliki bijes starwarsovaca na sebe
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:37 ned, 26. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Crabtree"]imas pravo da su tolkienova djela puuuuuno bolja od starwarsa....[/quote]
Mozda sam ja krivo poceo... Hobbit mi je bio smrtno dosadan i djetinjast.
A StarWars... Gle, ja ni jedan film ne gledam ozbiljno. Stalno imam proces u backgroundu koji me podsjeca da je to fikcija i sl. :) A StarWarsi su [b]dobra zabava[/b] i ne vidim zasto bi tu itko trazio intelekt. ;)
Shvatiti StarWarse ozbiljno je isto kao shvatiti LOTR ozbiljno... Daklem, krajnje neozbiljno i djetinjasto... :P
[quote="Crabtree"]vsego... pa kaj jos nije moj kolokvij ispravljen.... pa mislim stvarno... :lol: :evil:[/quote]
Nezahvalnik. :evil: Bio je davno ispravljen, ali ja nisam bio na Netu. Sad imas prajvat mesidž... ;)
[quote="Lord Sirius"]sauronu (tj. gorthauru)[/quote]
Gorthaur... Ja znam samo za nas bend Gorthaur's Wrath... Na zalost, propustih priliku da ih cujem u zivo... :(
Crabtree (napisa): | imas pravo da su tolkienova djela puuuuuno bolja od starwarsa.... |
Mozda sam ja krivo poceo... Hobbit mi je bio smrtno dosadan i djetinjast.
A StarWars... Gle, ja ni jedan film ne gledam ozbiljno. Stalno imam proces u backgroundu koji me podsjeca da je to fikcija i sl. A StarWarsi su dobra zabava i ne vidim zasto bi tu itko trazio intelekt.
Shvatiti StarWarse ozbiljno je isto kao shvatiti LOTR ozbiljno... Daklem, krajnje neozbiljno i djetinjasto...
Crabtree (napisa): | vsego... pa kaj jos nije moj kolokvij ispravljen.... pa mislim stvarno... |
Nezahvalnik. Bio je davno ispravljen, ali ja nisam bio na Netu. Sad imas prajvat mesidž...
Lord Sirius (napisa): | sauronu (tj. gorthauru) |
Gorthaur... Ja znam samo za nas bend Gorthaur's Wrath... Na zalost, propustih priliku da ih cujem u zivo...
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
Postano: 1:47 ned, 26. 1. 2003 Naslov: |
|
|
isprika zbog nezahvalnosti i jos jednom, sada javno, zahvaljujem na ulozenom trudu...
istina... ne treba to shvacati kao nesto prelogicno, ali ipak je istina da u lotr i daleeeeko manje rupa u prici nego u star wars.... ma zapravo nisam ja kompetentan za te stvari, jedino kaj znam je zapravo lotr, a star wars sam samo gledo filmove i to se ne sjecam bas najbolje :)
isprika zbog nezahvalnosti i jos jednom, sada javno, zahvaljujem na ulozenom trudu...
istina... ne treba to shvacati kao nesto prelogicno, ali ipak je istina da u lotr i daleeeeko manje rupa u prici nego u star wars.... ma zapravo nisam ja kompetentan za te stvari, jedino kaj znam je zapravo lotr, a star wars sam samo gledo filmove i to se ne sjecam bas najbolje
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 18:59 ned, 26. 1. 2003 Naslov: |
|
|
Ljudi nemojte da vam ja dođem tamo :twisted:
Star Warsi su soooo much bolji od LOTR-a
Sad ćete vi reć da kako ja to mogu reć, da ja nisam normalan, da šta je meni, da kako ja to, da ovo da ono, pa ovako:
1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk)
2. Star Wars-i su realniji (ako zanemarimo neke njihove specijalne efekte, recimo laseri i to), ali i to se može objasniti riječima: a long time ago in a galaxy far, far away (jer ne znamo mi kako tamo laseri izgledaju)
3. Jedina veća faca od Yode i Darth Sidiousa(vjerujem da ne znaš njegov pravi identitet :), jer da znaš ne bi tako govorio) je, možda, Spock.
Ali, kao što je reko vsego.
Gledat na LOTR kao na neko veliko književno ostvarenje je gluplje nego gledat na SW kao na neko veliko umjetničko (filmsko) ostvarenje.
Ljudi nemojte da vam ja dođem tamo
Star Warsi su soooo much bolji od LOTR-a
Sad ćete vi reć da kako ja to mogu reć, da ja nisam normalan, da šta je meni, da kako ja to, da ovo da ono, pa ovako:
1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk)
2. Star Wars-i su realniji (ako zanemarimo neke njihove specijalne efekte, recimo laseri i to), ali i to se može objasniti riječima: a long time ago in a galaxy far, far away (jer ne znamo mi kako tamo laseri izgledaju)
3. Jedina veća faca od Yode i Darth Sidiousa(vjerujem da ne znaš njegov pravi identitet , jer da znaš ne bi tako govorio) je, možda, Spock.
Ali, kao što je reko vsego.
Gledat na LOTR kao na neko veliko književno ostvarenje je gluplje nego gledat na SW kao na neko veliko umjetničko (filmsko) ostvarenje.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:25 pon, 27. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo]1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk) [/quote]
po cemu je LOTR neoriginalan?
[quote="C'Tebo"]2. Star Wars-i su realniji (ako zanemarimo neke njihove specijalne efekte, recimo laseri i to), ali i to se može objasniti riječima: a long time ago in a galaxy far, far away (jer ne znamo mi kako tamo laseri izgledaju) [/quote]
nisam ovo htio prije spominjati da ne ispadnem cjepidlaka...ali stvar je bas u tim laserima...ono kad se naganjaju sa avionima po svemiru i onda se cuju svakakve eksplozije i sve zivo...
zvuk ne putuje vakuumom, jelda???kako se onda to sve cuje tako lijepo???pa ne mozes tu bas o nekoj realnosti pricati
i po cemu je tocno snaga neke tamo sile realnija od nekog tamo vilenjaka?
[quote="C'Tebo"]Gledat na LOTR kao na neko veliko književno ostvarenje je gluplje nego gledat na SW kao na neko veliko umjetničko (filmsko) ostvarenje.[/quote]
a cuj...osmisliti cijelu povijest neke tako izmisljene zemlje, dati im religiju, zemlju, jezik (nekoliko jezika) nije bas tako jednostavno.
neke knjige se nebi trebalo shvacati doslovno, kao npr. lotr, jer to je ipak malo vise od igranja sa carobnjacima i zmajevima
C'Tebo]1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk) [/quote]
po cemu je LOTR neoriginalan?
[quote="C'Tebo (napisa): | 2. Star Wars-i su realniji (ako zanemarimo neke njihove specijalne efekte, recimo laseri i to), ali i to se može objasniti riječima: a long time ago in a galaxy far, far away (jer ne znamo mi kako tamo laseri izgledaju) |
nisam ovo htio prije spominjati da ne ispadnem cjepidlaka...ali stvar je bas u tim laserima...ono kad se naganjaju sa avionima po svemiru i onda se cuju svakakve eksplozije i sve zivo...
zvuk ne putuje vakuumom, jelda???kako se onda to sve cuje tako lijepo???pa ne mozes tu bas o nekoj realnosti pricati
i po cemu je tocno snaga neke tamo sile realnija od nekog tamo vilenjaka?
C'Tebo (napisa): | Gledat na LOTR kao na neko veliko književno ostvarenje je gluplje nego gledat na SW kao na neko veliko umjetničko (filmsko) ostvarenje. |
a cuj...osmisliti cijelu povijest neke tako izmisljene zemlje, dati im religiju, zemlju, jezik (nekoliko jezika) nije bas tako jednostavno.
neke knjige se nebi trebalo shvacati doslovno, kao npr. lotr, jer to je ipak malo vise od igranja sa carobnjacima i zmajevima
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Kamti Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 0:45 sub, 7. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Nezahvalnik. :evil: Bio je davno ispravljen,[b] ali ja nisam bio na Netu.[/b][/quote]
:lol: ha, ovo mi je najbolji vic u ovom topicu..i ja mislim da je sherlock holmes ipak najveca faca 8) [/b]
vsego (napisa): |
Nezahvalnik. Bio je davno ispravljen, ali ja nisam bio na Netu. |
ha, ovo mi je najbolji vic u ovom topicu..i ja mislim da je sherlock holmes ipak najveca faca [/b]
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
|