Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kolokvij...
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gogs
Gost

PostPostano: 1:19 sub, 25. 1. 2003    Naslov: svasta Citirajte i odgovorite

Boze kakvi dugacki postovi u ove sitne sate, u vrijeme kada bi gospodin vsego trebao ispravljati nase vrlo vrijedne kolokvije.... :D

nego, mr.Sego !? recite vi meni jel ce bit negdje tokom noci na stranici uur-a i rjesenja kolokvija...
sada trenutno je stranica nedostupna....
thnx
:wink:
Boze kakvi dugacki postovi u ove sitne sate, u vrijeme kada bi gospodin vsego trebao ispravljati nase vrlo vrijedne kolokvije.... Very Happy

nego, mr.Sego !? recite vi meni jel ce bit negdje tokom noci na stranici uur-a i rjesenja kolokvija...
thnx
Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:32 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]Hm osjećam se prozvanim (ne s vicevima, taj humor mogu shvatiti samo najinteligentnijiv :P) nego s onim da je Darth Vader najkul faca u star warsima!!!!

Vader nije faca jer se kreten boji onog glupog starčića, koji nemre hodat bez štapa, a isto tako sluša naredbe od onog idiota grand moff Tarkina.[/quote]

Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao.

A najkul je [b]definitivno[/b] Sidious... Procitaj bolje moj post!

[quote="C'Tebo"]Dakle, face su:
Darth Sidious (svi znamo zašto, tko ne zna, neka pričeka SW episode 3 pa će skontat)
Obi-Wan Kenobi, zato što:
"If my lightsaber finds its mark, you shall seize to exist, but if you kill me, I shall become more powerful than you can possibly ever imagine"
Qui-Gon Jinn (čisto jer je to Liam Neeson)
master Windu (jer mu piše BMF na lightsaberu)
jedini, neponovljivi i najbolji master Yoda
Tu razloga ima previše, ali jedan od, je taj što mu glas daje Frank Oz :D
Han Solo (ne treba govorit zašto)
Jango Fett i Boba Fett
[/quote]

Od "dobrih"... samo Han Solo, a on bas i nije neki Light Sider... :twisted:

[quote="Gogs"]Boze kakvi dugacki postovi u ove sitne sate, u vrijeme kada bi gospodin vsego trebao ispravljati nase vrlo vrijedne kolokvije.... :D[/quote]

A vi pipl mislite da ja zivim samo za to?!? :P Mislim da cu to sutra.... Sada idem jos malo trcati po Forumu, pa koju partiju Wormsa, pa u krpe... cim svane... ;)

[quote="Gogs"]nego, mr.Sego !? recite vi meni jel ce bit negdje tokom noci na stranici uur-a i rjesenja kolokvija...[/quote]

Nece. Nemamo ih nakucana, a tesko da cemo ih scannirati...

Bit ce u skriptarnici...

[quote="Gogs"]sada trenutno je stranica nedostupna....[/quote]

Nije... probah...

Neki DNSovi (npr. Iskonov) ne rade kako spada. Probaj preko IP adrese studneta: 161.53.8.14. Daklem, http://161.53.8.14/~vsego/uur/ :)
C'Tebo (napisa):
Hm osjećam se prozvanim (ne s vicevima, taj humor mogu shvatiti samo najinteligentnijiv Razz) nego s onim da je Darth Vader najkul faca u star warsima!!!!

Vader nije faca jer se kreten boji onog glupog starčića, koji nemre hodat bez štapa, a isto tako sluša naredbe od onog idiota grand moff Tarkina.

Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao.

A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post!

C'Tebo (napisa):
Dakle, face su:
Darth Sidious (svi znamo zašto, tko ne zna, neka pričeka SW episode 3 pa će skontat)
Obi-Wan Kenobi, zato što:
"If my lightsaber finds its mark, you shall seize to exist, but if you kill me, I shall become more powerful than you can possibly ever imagine"
Qui-Gon Jinn (čisto jer je to Liam Neeson)
master Windu (jer mu piše BMF na lightsaberu)
jedini, neponovljivi i najbolji master Yoda
Tu razloga ima previše, ali jedan od, je taj što mu glas daje Frank Oz Very Happy
Han Solo (ne treba govorit zašto)
Jango Fett i Boba Fett

Od "dobrih"... samo Han Solo, a on bas i nije neki Light Sider... Twisted Evil

Gogs (napisa):
Boze kakvi dugacki postovi u ove sitne sate, u vrijeme kada bi gospodin vsego trebao ispravljati nase vrlo vrijedne kolokvije.... Very Happy

A vi pipl mislite da ja zivim samo za to?!? Razz Mislim da cu to sutra.... Sada idem jos malo trcati po Forumu, pa koju partiju Wormsa, pa u krpe... cim svane... Wink

Gogs (napisa):

Nece. Nemamo ih nakucana, a tesko da cemo ih scannirati...

Bit ce u skriptarnici...

Gogs (napisa):

Nije... probah...

Neki DNSovi (npr. Iskonov) ne rade kako spada. Probaj preko IP adrese studneta: 161.53.8.14. Daklem, http://161.53.8.14/~vsego/uur/ Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gogs
Gost

PostPostano: 1:38 sub, 25. 1. 2003    Naslov: ah Citirajte i odgovorite

Success.... proradila mi je stranica...
no bez pomoci svima nam dragih asistenata :D

mogu li barem saznati koja prezime ima uvazeni g. vsego????
da nisam i ja medju njima... pa da saznam svoju rezu preko veze
:lol:
Success.... proradila mi je stranica...
no bez pomoci svima nam dragih asistenata Very Happy

da nisam i ja medju njima... pa da saznam svoju rezu preko veze
Laughing

[Vrh]
Gogs
Gost

PostPostano: 1:40 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

uh sto napisah.... zbilja su mi prsti ozebli i smrznuti smo...
moglo bi ispasti bedasto...
zanima me koja PREZIMENA treba ispraviti vsego....
[/quote]
uh sto napisah.... zbilja su mi prsti ozebli i smrznuti smo...
moglo bi ispasti bedasto...
zanima me koja PREZIMENA treba ispraviti vsego....
[/quote]

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:42 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Re: ah Citirajte i odgovorite

Bilo bi lijepo da se registriras... :)

[quote="Gogs"]mogu li barem saznati koja prezime ima uvazeni g. vsego????
da nisam i ja medju njima... pa da saznam svoju rezu preko veze :lol:[/quote]

Nema slova, nego grupu... onu u kojoj se u prvom zadatku trazi "ukupan broj neparnih brojeva na mjestima s parnim indexom stupca".
Bilo bi lijepo da se registriras... Smile

Gogs (napisa):
da nisam i ja medju njima... pa da saznam svoju rezu preko veze Laughing

Nema slova, nego grupu... onu u kojoj se u prvom zadatku trazi "ukupan broj neparnih brojeva na mjestima s parnim indexom stupca".

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 1:43 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao[/quote]
Ali na početku je primo naredbe od idiota Tarkina (skroz prvi film, 1977)
A i moro je on postat to što je postao, jer ipak je on "the one who will bring balance back to the force" i nema oca.
Podsjeća me na nekoga :P

[quote]A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post! [/quote]
Tu se slažem, ali ti si citiro vejdera i reko:
[quote]i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja... [/quote]
Ja sam govorio o Vaderu prije nego je postao, to što je postao, ne poslje.
Što ti ja mogu :P

I evo još jedan vic iz moje nepresušne baze:
"I know Darth Vader's really got you annoyed, but remember if you kill him, then you'll be unemployed", Weird Al Yankovich
Citat:
Ama, rekoh da je bio u pocetku, dok nije postao... sto je postao

Ali na početku je primo naredbe od idiota Tarkina (skroz prvi film, 1977)
A i moro je on postat to što je postao, jer ipak je on "the one who will bring balance back to the force" i nema oca.
Podsjeća me na nekoga Razz

Citat:

Citat:
i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja...

Što ti ja mogu Razz

"I know Darth Vader's really got you annoyed, but remember if you kill him, then you'll be unemployed", Weird Al Yankovich

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 1:48 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

sto ste trazili to ste i dobili... hehe
evo ulogirao sam se...
problem je bio u tome da se nisamo mogao sjetiti nicka....
ah kako sam zaboravljiv... to mi je od previse matematike... :lol:

nego g.vsego... moram priznati da vi ispravljate moju grupu i ako slucajno ispravite nekog ljubeja onda bih vas ponizno zamolio za rezultat ...
just this once :lol: :lol: :wink:
sto ste trazili to ste i dobili... hehe
evo ulogirao sam se...
problem je bio u tome da se nisamo mogao sjetiti nicka....
ah kako sam zaboravljiv... to mi je od previse matematike... Laughing

nego g.vsego... moram priznati da vi ispravljate moju grupu i ako slucajno ispravite nekog ljubeja onda bih vas ponizno zamolio za rezultat ...
just this once Laughing Laughing Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:58 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"][quote="vsego"]A najkul je definitivno Sidious... Procitaj bolje moj post! [/quote]
[quote="vsego"]i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja... [/quote]
Ja sam govorio o Vaderu prije nego je postao, to što je postao, ne poslje.[/quote]

Ok, priznajem. Evo i duljeg (?!?) objasnjenja: zbog iste scenaristicke urote koja podilazi masama (a rezultirala je muckim umorstvom Sidiousa), Vader ima cool citate od kojih sam neke i naveo. Ok?

Ima i simpa opravicu... Ostalo o ne-kulosti sto si rekao stoji... ;)

[quote="C'Tebo"]I evo još jedan vic iz moje nepresušne baze:
"I know Darth Vader's really got you annoyed, but remember if you kill him, then you'll be unemployed", Weird Al Yankovich[/quote]

:lol: Da, poznat mi je Alov opus... Imam i solidnu kolekciju spotova... :lol:

[quote="Crabtree"]nego g.vsego... moram priznati da vi ispravljate moju grupu i ako slucajno ispravite nekog ljubeja onda bih vas ponizno zamolio za rezultat...[/quote]

No frx... Dobis private message... ;)

Vidis kako je lijepo kad si ulogiran... anonimusi ne mogu primati prajvate... ;)

[quote="Crabtree"]just this once[/quote]

Nadajmo se... Ne bih ti htio ispravljati kolokvij i nagodinu... ;)
C'Tebo (napisa):
vsego (napisa):

vsego (napisa):
i Darth Vader dok nije postao pi... hmmm... mozda da ukinem zabranu psovanja...

Ok, priznajem. Evo i duljeg (?!?) objasnjenja: zbog iste scenaristicke urote koja podilazi masama (a rezultirala je muckim umorstvom Sidiousa), Vader ima cool citate od kojih sam neke i naveo. Ok?

Ima i simpa opravicu... Ostalo o ne-kulosti sto si rekao stoji... Wink

C'Tebo (napisa):

Laughing Da, poznat mi je Alov opus... Imam i solidnu kolekciju spotova... Laughing

Crabtree (napisa):
nego g.vsego... moram priznati da vi ispravljate moju grupu i ako slucajno ispravite nekog ljubeja onda bih vas ponizno zamolio za rezultat...

No frx... Dobis private message... Wink

Vidis kako je lijepo kad si ulogiran... anonimusi ne mogu primati prajvate... Wink

Crabtree (napisa):
just this once

Nadajmo se... Ne bih ti htio ispravljati kolokvij i nagodinu... Wink

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 2:03 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

suuuuper ---... puno hvala...
i ja se nadam da nece biti ponovnog ispravljanja mog kolokvija... barem ne iz ovog kolegija :lol:
suuuuper ---... puno hvala...
i ja se nadam da nece biti ponovnog ispravljanja mog kolokvija... barem ne iz ovog kolegija Laughing

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 20:52 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

u starwarsima nitko nije kul!!!!! citajte [b]NITKO[/b]

osim one zadnje scene u 2. dijelu kad se yoda raspistolji (bolje receno razmačoji [ili kako vec...])

galadriel & elrond rule!!!!!

citajte malo gospodare (mozete i gledati ali citajte radije), pa kad ih procitate, citajte silmarilliona, pa malo hobita a kad sa tim svime zavrsite..
citajte onih 10 knjiga o povijesti meduzemlja (da!!!u slobodno gubim vid na knjigama a ne na wormsima (o gubljenju vida na netu bi se jos moglo i razgovarati...))

viditi cete da darth vader i onaj emperor, darth sidious ili kako se vec zove i svi njegovi prethodici nisu ni do egs ( ---- jezicna barijera, ovo nije bila psovka ----) melkoru (tj. morgothu, belegurthu) i sauronu (tj. gorthauru)

galadriel i elrond bi mogli naucit yodu par stvari, npr. kako zivjeti vjecno

fingolfin bi mogao qui gon chena nauciti kako se umire casno, protiv najvece sile zla, a ne tamo nekog darth blabla maul-a

itd itd da ne nabrajam dalje, da ne izazovem preveliki bijes starwarsovaca na sebe
u starwarsima nitko nije kul!!!!! citajte NITKO

osim one zadnje scene u 2. dijelu kad se yoda raspistolji (bolje receno razmačoji [ili kako vec...])

galadriel & elrond rule!!!!!

citajte malo gospodare (mozete i gledati ali citajte radije), pa kad ih procitate, citajte silmarilliona, pa malo hobita a kad sa tim svime zavrsite..
citajte onih 10 knjiga o povijesti meduzemlja (da!!!u slobodno gubim vid na knjigama a ne na wormsima (o gubljenju vida na netu bi se jos moglo i razgovarati...))

viditi cete da darth vader i onaj emperor, darth sidious ili kako se vec zove i svi njegovi prethodici nisu ni do egs ( ---- jezicna barijera, ovo nije bila psovka ----) melkoru (tj. morgothu, belegurthu) i sauronu (tj. gorthauru)

galadriel i elrond bi mogli naucit yodu par stvari, npr. kako zivjeti vjecno

fingolfin bi mogao qui gon chena nauciti kako se umire casno, protiv najvece sile zla, a ne tamo nekog darth blabla maul-a

itd itd da ne nabrajam dalje, da ne izazovem preveliki bijes starwarsovaca na sebe

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 22:39 sub, 25. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm... to sto kazes za tu scenu u drugome dijelu kad se yoda raspistolji... ja bi reko da je to najgljuplja scena... u biti scena je ok... ali sama zamisao da jadan yoda zaustavlja stup od bogtepitajkolko tona da ne padne na ona dva bogca, umjesto da njih izmakne ispod stupa je stvarno naivna.... :!:

imas pravo da su tolkienova djela puuuuuno bolja od starwarsa....
u potpunosti se slazem...
imam ispravak... strasno me smeta kad netko kaze [b]gospodari[/b] kad svi znamo da je samo [b] JEDAN gospodar prstenova !!! [/b]...
nego reci ti meni jel dobra ta silmarilion il kak se vec pise ??
da procitam ako je.... :P

vsego... pa kaj jos nije moj kolokvij ispravljen.... pa mislim stvarno... :lol: :evil:
hm... to sto kazes za tu scenu u drugome dijelu kad se yoda raspistolji... ja bi reko da je to najgljuplja scena... u biti scena je ok... ali sama zamisao da jadan yoda zaustavlja stup od bogtepitajkolko tona da ne padne na ona dva bogca, umjesto da njih izmakne ispod stupa je stvarno naivna.... Exclamation

u potpunosti se slazem...
imam ispravak... strasno me smeta kad netko kaze gospodari kad svi znamo da je samo JEDAN gospodar prstenova !!! ...
da procitam ako je.... Razz

vsego... pa kaj jos nije moj kolokvij ispravljen.... pa mislim stvarno... Laughing Evil or Very Mad

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 0:23 ned, 26. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crabtree"]hm... to sto kazes za tu scenu u drugome dijelu kad se yoda raspistolji... ja bi reko da je to najgljuplja scena... u biti scena je ok... ali sama zamisao da jadan yoda zaustavlja stup od bogtepitajkolko tona da ne padne na ona dva bogca, umjesto da njih izmakne ispod stupa je stvarno naivna.... :!: [/quote]
pa citavi starwarsi su malo naivni...ok ih je pogledati samo zbog tih spektakularnih scena probijanja zidova sa pogledom, zaustavljanja padajucih stupova sa ko zna cime itd itd.....
ak nis drugo...od takvih filmova naprave dobre igrice...

[quote="Crabtree"]strasno me smeta kad netko kaze [b]gospodari[/b] kad svi znamo da je samo [b]JEDAN gospodar prstenova !!![/b][/quote]
imas pravo...stvarno debilno zvuci

[quote="Crabtree"]nego reci ti meni jel dobra ta silmarilion il kak se vec pise ??[/quote]
pa pisana je u malo drugacijem stilu, i treba ti dosta dugo da naucis kak se izgovara silmarillion...i malo ti je u pocetku bed jer se stalno spominje silmarill, a ti se nikako nemozes naterati da u mozgu pravilno izgovoris tu rijec...
inace je dobra....saznas sto se sve dogadalo prije i kako je doslo do svega toga...i saznas sve sto ce se dogoditi posije (a ono sto se dogodi poslije je jako :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:)
Crabtree (napisa):
hm... to sto kazes za tu scenu u drugome dijelu kad se yoda raspistolji... ja bi reko da je to najgljuplja scena... u biti scena je ok... ali sama zamisao da jadan yoda zaustavlja stup od bogtepitajkolko tona da ne padne na ona dva bogca, umjesto da njih izmakne ispod stupa je stvarno naivna.... Exclamation

pa citavi starwarsi su malo naivni...ok ih je pogledati samo zbog tih spektakularnih scena probijanja zidova sa pogledom, zaustavljanja padajucih stupova sa ko zna cime itd itd.....
ak nis drugo...od takvih filmova naprave dobre igrice...

Crabtree (napisa):
strasno me smeta kad netko kaze gospodari kad svi znamo da je samo JEDAN gospodar prstenova !!!

imas pravo...stvarno debilno zvuci

Crabtree (napisa):

pa pisana je u malo drugacijem stilu, i treba ti dosta dugo da naucis kak se izgovara silmarillion...i malo ti je u pocetku bed jer se stalno spominje silmarill, a ti se nikako nemozes naterati da u mozgu pravilno izgovoris tu rijec...
inace je dobra....saznas sto se sve dogadalo prije i kako je doslo do svega toga...i saznas sve sto ce se dogoditi posije (a ono sto se dogodi poslije je jako Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad)

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:28 ned, 26. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

wooow... sad se moram uhvatit te knjige :)
istina da su cijeli starwars naivni...
a kaj ces... ljudi vole naivne stvari...
nego recite vi meni ljudovi kaj vi mislite o bicu zvanom gollum... tj., o njegovoj animaciji i "glumi", te o samom liku kaj mislite...
wooow... sad se moram uhvatit te knjige Smile
istina da su cijeli starwars naivni...
a kaj ces... ljudi vole naivne stvari...
nego recite vi meni ljudovi kaj vi mislite o bicu zvanom gollum... tj., o njegovoj animaciji i "glumi", te o samom liku kaj mislite...

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:37 ned, 26. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crabtree"]imas pravo da su tolkienova djela puuuuuno bolja od starwarsa....[/quote]

Mozda sam ja krivo poceo... Hobbit mi je bio smrtno dosadan i djetinjast.

A StarWars... Gle, ja ni jedan film ne gledam ozbiljno. Stalno imam proces u backgroundu koji me podsjeca da je to fikcija i sl. :) A StarWarsi su [b]dobra zabava[/b] i ne vidim zasto bi tu itko trazio intelekt. ;)

Shvatiti StarWarse ozbiljno je isto kao shvatiti LOTR ozbiljno... Daklem, krajnje neozbiljno i djetinjasto... :P

[quote="Crabtree"]vsego... pa kaj jos nije moj kolokvij ispravljen.... pa mislim stvarno... :lol: :evil:[/quote]

Nezahvalnik. :evil: Bio je davno ispravljen, ali ja nisam bio na Netu. Sad imas prajvat mesidž... ;)

[quote="Lord Sirius"]sauronu (tj. gorthauru)[/quote]

Gorthaur... Ja znam samo za nas bend Gorthaur's Wrath... Na zalost, propustih priliku da ih cujem u zivo... :(
Crabtree (napisa):

Mozda sam ja krivo poceo... Hobbit mi je bio smrtno dosadan i djetinjast.

A StarWars... Gle, ja ni jedan film ne gledam ozbiljno. Stalno imam proces u backgroundu koji me podsjeca da je to fikcija i sl. Smile A StarWarsi su dobra zabava i ne vidim zasto bi tu itko trazio intelekt. Wink

Shvatiti StarWarse ozbiljno je isto kao shvatiti LOTR ozbiljno... Daklem, krajnje neozbiljno i djetinjasto... Razz

Crabtree (napisa):
vsego... pa kaj jos nije moj kolokvij ispravljen.... pa mislim stvarno... Laughing Evil or Very Mad

Nezahvalnik. Evil or Very Mad Bio je davno ispravljen, ali ja nisam bio na Netu. Sad imas prajvat mesidž... Wink

Lord Sirius (napisa):
sauronu (tj. gorthauru)

Gorthaur... Ja znam samo za nas bend Gorthaur's Wrath... Na zalost, propustih priliku da ih cujem u zivo... Sad

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 1:47 ned, 26. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

isprika zbog nezahvalnosti i jos jednom, sada javno, zahvaljujem na ulozenom trudu...

istina... ne treba to shvacati kao nesto prelogicno, ali ipak je istina da u lotr i daleeeeko manje rupa u prici nego u star wars.... ma zapravo nisam ja kompetentan za te stvari, jedino kaj znam je zapravo lotr, a star wars sam samo gledo filmove i to se ne sjecam bas najbolje :)
isprika zbog nezahvalnosti i jos jednom, sada javno, zahvaljujem na ulozenom trudu...

istina... ne treba to shvacati kao nesto prelogicno, ali ipak je istina da u lotr i daleeeeko manje rupa u prici nego u star wars.... ma zapravo nisam ja kompetentan za te stvari, jedino kaj znam je zapravo lotr, a star wars sam samo gledo filmove i to se ne sjecam bas najbolje Smile

C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 18:59 ned, 26. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudi nemojte da vam ja dođem tamo :twisted:
Star Warsi su soooo much bolji od LOTR-a

Sad ćete vi reć da kako ja to mogu reć, da ja nisam normalan, da šta je meni, da kako ja to, da ovo da ono, pa ovako:

1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk)

2. Star Wars-i su realniji (ako zanemarimo neke njihove specijalne efekte, recimo laseri i to), ali i to se može objasniti riječima: a long time ago in a galaxy far, far away (jer ne znamo mi kako tamo laseri izgledaju)

3. Jedina veća faca od Yode i Darth Sidiousa(vjerujem da ne znaš njegov pravi identitet :), jer da znaš ne bi tako govorio) je, možda, Spock.

Ali, kao što je reko vsego.
Gledat na LOTR kao na neko veliko književno ostvarenje je gluplje nego gledat na SW kao na neko veliko umjetničko (filmsko) ostvarenje.
Ljudi nemojte da vam ja dođem tamo Twisted Evil
Star Warsi su soooo much bolji od LOTR-a

Sad ćete vi reć da kako ja to mogu reć, da ja nisam normalan, da šta je meni, da kako ja to, da ovo da ono, pa ovako:

1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk)

2. Star Wars-i su realniji (ako zanemarimo neke njihove specijalne efekte, recimo laseri i to), ali i to se može objasniti riječima: a long time ago in a galaxy far, far away (jer ne znamo mi kako tamo laseri izgledaju)

3. Jedina veća faca od Yode i Darth Sidiousa(vjerujem da ne znaš njegov pravi identitet Smile, jer da znaš ne bi tako govorio) je, možda, Spock.

Ali, kao što je reko vsego.
Gledat na LOTR kao na neko veliko književno ostvarenje je gluplje nego gledat na SW kao na neko veliko umjetničko (filmsko) ostvarenje.

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 0:25 pon, 27. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo]1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk) [/quote]

po cemu je LOTR neoriginalan?

[quote="C'Tebo"]2. Star Wars-i su realniji (ako zanemarimo neke njihove specijalne efekte, recimo laseri i to), ali i to se može objasniti riječima: a long time ago in a galaxy far, far away (jer ne znamo mi kako tamo laseri izgledaju) [/quote]

nisam ovo htio prije spominjati da ne ispadnem cjepidlaka...ali stvar je bas u tim laserima...ono kad se naganjaju sa avionima po svemiru i onda se cuju svakakve eksplozije i sve zivo...
zvuk ne putuje vakuumom, jelda???kako se onda to sve cuje tako lijepo???pa ne mozes tu bas o nekoj realnosti pricati

i po cemu je tocno snaga neke tamo sile realnija od nekog tamo vilenjaka?

[quote="C'Tebo"]Gledat na LOTR kao na neko veliko književno ostvarenje je gluplje nego gledat na SW kao na neko veliko umjetničko (filmsko) ostvarenje.[/quote]

a cuj...osmisliti cijelu povijest neke tako izmisljene zemlje, dati im religiju, zemlju, jezik (nekoliko jezika) nije bas tako jednostavno.
neke knjige se nebi trebalo shvacati doslovno, kao npr. lotr, jer to je ipak malo vise od igranja sa carobnjacima i zmajevima
C'Tebo]1. Star Wars-i su, za razliku od LOTR-a originalni (nyuk, nyuk) [/quote]

po cemu je LOTR neoriginalan?

[quote="C'Tebo (napisa):

nisam ovo htio prije spominjati da ne ispadnem cjepidlaka...ali stvar je bas u tim laserima...ono kad se naganjaju sa avionima po svemiru i onda se cuju svakakve eksplozije i sve zivo...
zvuk ne putuje vakuumom, jelda???kako se onda to sve cuje tako lijepo???pa ne mozes tu bas o nekoj realnosti pricati

i po cemu je tocno snaga neke tamo sile realnija od nekog tamo vilenjaka?

C'Tebo (napisa):

a cuj...osmisliti cijelu povijest neke tako izmisljene zemlje, dati im religiju, zemlju, jezik (nekoliko jezika) nije bas tako jednostavno.
neke knjige se nebi trebalo shvacati doslovno, kao npr. lotr, jer to je ipak malo vise od igranja sa carobnjacima i zmajevima

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:05 pon, 27. 1. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sarena borba Dobra i Zla. Zabava za mase. I nista vise! :D

[b]I jedno i drugo![/b] 8)

Nemojte vise raditi mudrost/religiju/kult/... od toga! :puppydogeyes:

Da ne spominjem da je pobjeda (ocito slabijeg) Dobra uvijek namjestena bas zbog spomenutih masa... :evil:

A Darth Sidious [b]je[/b] cool! :multi: I tocka! Ipak sam ja Admin... :twisted:
Sarena borba Dobra i Zla. Zabava za mase. I nista vise! Very Happy

I jedno i drugo! Cool

Nemojte vise raditi mudrost/religiju/kult/... od toga! #Puppy dog

Da ne spominjem da je pobjeda (ocito slabijeg) Dobra uvijek namjestena bas zbog spomenutih masa... Evil or Very Mad

A Darth Sidious je cool! #Milti I tocka! Ipak sam ja Admin... Twisted Evil

[Vrh]
Kamti
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:15 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkblue]E ako ćemo tako, onda je definitivno Mel Gibson odradio ulogu života u "Smrtonosnom oružju"... A kakve to veze ima? Ama baš nikakve... :D :D :D [/color]
E ako ćemo tako, onda je definitivno Mel Gibson odradio ulogu života u "Smrtonosnom oružju"... A kakve to veze ima? Ama baš nikakve... Very Happy Very Happy Very Happy

defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 0:45 sub, 7. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Nezahvalnik. :evil: Bio je davno ispravljen,[b] ali ja nisam bio na Netu.[/b][/quote]

:lol: ha, ovo mi je najbolji vic u ovom topicu..i ja mislim da je sherlock holmes ipak najveca faca 8) [/b]
vsego (napisa):

Nezahvalnik. Evil or Very Mad Bio je davno ispravljen, ali ja nisam bio na Netu.

Laughing ha, ovo mi je najbolji vic u ovom topicu..i ja mislim da je sherlock holmes ipak najveca faca Cool [/b]

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum