Ne znam gdje pa ću ovo ovdje postat:
Neki dan sam imao čast i zadvoljstvo prisustvovati ovogodišnje premijernoj izvedbi rock opere Jesus Christ Superstar A.L.Webbera i još nekolicine ljudi. Ove godine su ljudi imali, za razliku od lani, nevjerojatnu i prekrasnu sreću da glavne uloge pjeva legendarni trojac Stipaničev-Bilušić-Baučić, a bilo je i riječi da će Branko Blaće pjevati Kaifu, što sam čuo da je odbio iz valjda umjetničkih razloga. Šteta time po nas, ali nikako da je uspjelo biti veliki minus predstavi, zahvaljujući izvanrednim izvedbama preostalih aktera. Đani Stipaničev je natprirodno dobro interpretirao Isusa i ostavio publiku paf i mene pa tako budite ljubomorni što to niste čuli (kao moja sestra, koja je prošle godine slušala Mikulića kao Isusa :blju: ). Nadalje, mislim da gotovo nitko nije u stanju tako prekrasno otpjevati Mariju Magdalenu kao Jasna Bilušić, a Ervin Baučić je naprosto rođen da pjeva ulogu Jude. Tom čovjeku je valjda sudbina da bude neviđeno odgovarajući interpretator te uloge...
Uglavnom, tko nije bio, nek se gricka za nokte, može i na nogama, imate reprizu na jesen, a preporučam vam da posjetite JarunFest narednih nekoliko dana, jer možete pogledati Komedijinu izvedbu Kose, što sam gledao u Lisinskom, kad je bila premijera i, mada osobno nisam oduševljen nešto tim mjuziklom, interpretacija me ostavila iskreno paf i jednostavno je to nešto što morate vidjeti. [size=9]A ja si mogu kosu počupat što nisam vidio Gubec Bega. Sva sreća da je i tomu repriza na jesen.[/size]
Ljudi, nažalost više ne stignete vidjeti Jesusa pa hodite na jesen i bit ćete strašno pod dojmom. U međuvremenu pogledajte Kosu i također ćete biti strašno pod dojmom!
:)
Ne znam gdje pa ću ovo ovdje postat:
Neki dan sam imao čast i zadvoljstvo prisustvovati ovogodišnje premijernoj izvedbi rock opere Jesus Christ Superstar A.L.Webbera i još nekolicine ljudi. Ove godine su ljudi imali, za razliku od lani, nevjerojatnu i prekrasnu sreću da glavne uloge pjeva legendarni trojac Stipaničev-Bilušić-Baučić, a bilo je i riječi da će Branko Blaće pjevati Kaifu, što sam čuo da je odbio iz valjda umjetničkih razloga. Šteta time po nas, ali nikako da je uspjelo biti veliki minus predstavi, zahvaljujući izvanrednim izvedbama preostalih aktera. Đani Stipaničev je natprirodno dobro interpretirao Isusa i ostavio publiku paf i mene pa tako budite ljubomorni što to niste čuli (kao moja sestra, koja je prošle godine slušala Mikulića kao Isusa ). Nadalje, mislim da gotovo nitko nije u stanju tako prekrasno otpjevati Mariju Magdalenu kao Jasna Bilušić, a Ervin Baučić je naprosto rođen da pjeva ulogu Jude. Tom čovjeku je valjda sudbina da bude neviđeno odgovarajući interpretator te uloge...
Uglavnom, tko nije bio, nek se gricka za nokte, može i na nogama, imate reprizu na jesen, a preporučam vam da posjetite JarunFest narednih nekoliko dana, jer možete pogledati Komedijinu izvedbu Kose, što sam gledao u Lisinskom, kad je bila premijera i, mada osobno nisam oduševljen nešto tim mjuziklom, interpretacija me ostavila iskreno paf i jednostavno je to nešto što morate vidjeti. A ja si mogu kosu počupat što nisam vidio Gubec Bega. Sva sreća da je i tomu repriza na jesen.
Ljudi, nažalost više ne stignete vidjeti Jesusa pa hodite na jesen i bit ćete strašno pod dojmom. U međuvremenu pogledajte Kosu i također ćete biti strašno pod dojmom!
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|