Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kad su usmeni?
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
28 = 43 - 15

PostPostano: 17:52 sri, 5. 1. 2005    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
Ovo me neodoljivo podsjeca na pastetu :wink:
[/quote]
Hpmh... nasao sam barem jednu osobu koja smatra da je prica o pasteti ozbiljno uvredljiva (mislim na jednog desnicara iz obiteljskog zivota)... sokiralo me.:OT:

[quote="cinik"]Jednostavno -- ispricavam se i pokusat cu ne vise tako nesto ciniti javno.[/quote]

[quote="mdoko"]
Nije ti ni ovo bas najs(p)retnija izjava :wink:[/quote]
Posto se originalno radilo o sali baziranoj na konstrukciji koju sam prvo cuo za radioamatere, "mi nismo ljudi, mi smo radioamateri", a koja nije ni na koji nacin mogla biti nista do li besmislica (sa mogucnoscu saljive interpretacije (ne!)), mislim da se mogu ispricati na najiskreniji moguci nacin. Da cu pokusati ne govoriti potencijano uvredljive besmislice. Od sada cu govoriti samo smislene i direktne uvrede i sve ce biti okej.

Za pocetak: Shvacam da je osoba sa user [url=http://degiorgi.math.hr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=137]IDem 137[/url] puno veca budala nego sto to ta osoba moze shvatiti!

'ave fun!

Sinisa
mdoko (napisa):

Ovo me neodoljivo podsjeca na pastetu Wink

Hpmh... nasao sam barem jednu osobu koja smatra da je prica o pasteti ozbiljno uvredljiva (mislim na jednog desnicara iz obiteljskog zivota)... sokiralo me.Off-topic

cinik (napisa):
Jednostavno – ispricavam se i pokusat cu ne vise tako nesto ciniti javno.

mdoko (napisa):

Nije ti ni ovo bas najs(p)retnija izjava Wink

Posto se originalno radilo o sali baziranoj na konstrukciji koju sam prvo cuo za radioamatere, "mi nismo ljudi, mi smo radioamateri", a koja nije ni na koji nacin mogla biti nista do li besmislica (sa mogucnoscu saljive interpretacije (ne!)), mislim da se mogu ispricati na najiskreniji moguci nacin. Da cu pokusati ne govoriti potencijano uvredljive besmislice. Od sada cu govoriti samo smislene i direktne uvrede i sve ce biti okej.

Za pocetak: Shvacam da je osoba sa user IDem 137 puno veca budala nego sto to ta osoba moze shvatiti!

'ave fun!

Sinisa

anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 0:22 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma dobar je nas cinik. :wink: :wink:

Samo se nekad previse ufura.

Al svejedno je ok.
Ma dobar je nas cinik. Wink Wink

Samo se nekad previse ufura.

Al svejedno je ok.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 1:49 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovdje se misli na ono nesto sto ce se dogadjati 10.01.2005 u 9h????? posto sam cuo da je nesto u 9h pa jeli to to????
ovdje se misli na ono nesto sto ce se dogadjati 10.01.2005 u 9h????? posto sam cuo da je nesto u 9h pa jeli to to????

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 6:07 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dakle, kolega je bio nepazljiv i stavio subject "[i]brucoš[/i]" i login "[i]Kad su usmeni?[/i]". :shock: :D IMO, to je nevina greska, a ne nepostivanje "[i]kucnog reda[/i]" Foruma. 8)[/quote]

Ok, ako ti tako kažeš. Counter rollback na 4 . :-)

[quote="netko"]ima bisera koji nisu znali cemu ti kolokviji. :shock: Zanimljivo. :)[/quote]

Evo, ja još uvijek ne znam čemu oni. :evil:
([color=olive]Standard disclaimer: osobno mišljenje, ne stav ustanove za koju radim.[/color])
vsego (napisa):
Dakle, kolega je bio nepazljiv i stavio subject "brucoš" i login "Kad su usmeni?". Shocked Very Happy IMO, to je nevina greska, a ne nepostivanje "kucnog reda" Foruma. Cool

Ok, ako ti tako kažeš. Counter rollback na 4 . Smile

netko (napisa):
ima bisera koji nisu znali cemu ti kolokviji. Shocked Zanimljivo. Smile

Evo, ja još uvijek ne znam čemu oni. Evil or Very Mad
(Standard disclaimer: osobno mišljenje, ne stav ustanove za koju radim.)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum